Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
02/12/08 15:07 Toplam 139 oyuncu 50 sunucu 769 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Strateji » Age of Empires
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Age of da en iyi ırk?

JhiTy
Oyuncu
22 Ağustos 2004 10:53 %0
arkadaslar cok tartısılan bi soru yu yoneltcem sizlere... sizce en iyi ırk hangisi ? cevaplarınızı bekliorum

Nirvanamania
Oyuncu
22 Ağustos 2004 11:13 %0
bak JhiTy bence en iyi ırk yok. Her ırk karşılık gelen bir ırk oluyor. benim fikrim böyle...

bersan00
Oyuncu
22 Ağustos 2004 20:05 %0
Bencede her ırka karşılık iyi olan bir ırk vardır ama bence en iyi ırk tetonlardır.

Red_venoM
Oyuncu
22 Ağustos 2004 22:32 %0
alıntı:
Gönderen: Nirvanamania
bak JhiTy bence en iyi ırk yok. Her ırk karşılık gelen bir ırk oluyor. benim fikrim böyle...

Adam feudel de hun veya mongol la sana kafana binince bakalım nasıl bi anti bulucaksın

tilbosfo
Oyuncu
28 Ağustos 2004 00:05 %0
venom ben senin kafana vikingle de binerim. bence en iyi ırk kişinin en iyi kullanabileceği ırktır ama hun un avantajları çok bi de bak expertler ne alıyor bi bildikleri var adamların otur izle

Red_venoM
Oyuncu
28 Ağustos 2004 01:19 %0
alıntı:
Gönderen: tilbosfo
venom ben senin kafana vikingle de binerim. bence en iyi ırk kişinin en iyi kullanabileceği ırktır ama hun un avantajları çok bi de bak expertler ne alıyor bi bildikleri var adamların otur izle

Lan millete artislik yapıp durma okuyan da senin bi b*k zannetcek gerçi iyi sayılırsın şu sıralar ama neys
Bu arada belli vikingle yendiğin . Ulan team ısland oynadık sen viking ben hun gene yenemedin ayrıca ben ezdim insan kendi adasına biraz savunma kurar öyle acemi gibi sırf deniz hakimiyetine masraf harcamaz

Prox!MuS
Oyuncu
28 Ağustos 2004 09:37 %0
bencede en iyi ırk diye bişey yok ama rm oynarsan huns yada mongols almanı herkes tavsiye edebilir.Ben genel olarak karşıdakinin ırk almasını bekler ve ona göre bir ırk seçerim.

Messenger #kaganpeneklioglu@hotmail.com
ICQ #124040953

iribash
Binbaşı
Binbaşı
28 Ağustos 2004 10:44 %0
en iyi ırk kesinlikle hundur sonra aztec 3 . ise mongoldur.

bu bi tek benim fikrim deil zone da oynayan insanlarında fikridir

ole zoneda oynamak kafede oynamaya benzemez

[INF]Phoenix
Binbaşı
Binbaşı
02 Eylül 2004 16:48 %0
bence teutons'lardır o kale'den cıkan askerleri muhtesem 100 guclu zor ölüyorlar

Prox!MuS
Oyuncu
02 Eylül 2004 18:25 %0
alıntı:
Gönderen: infernusphoenix
bence teutons'lardır o kale'den cıkan askerleri muhtesem 100 guclu zor ölüyorlar

hastır lan.ımperal age ye gecene kadar koyarlar kafana senın.teutons'mus hey allahım ya.LAN cılar gelıyo burda laf edıyorlar.

ICQ #124040953

Zone.Rated1:1836
Oyuncu
02 Eylül 2004 21:17 %0
Saçma bir soru oldugunu söyliyeyim.üç senedir zone prof. oynuyorum 920 maç yaptım tam.şimdi en iyiyi belirleyen 1000 lerce faktör var.Yani en iyi takım sabit değil.>feudal rush yapacaksındır hunların ev yapmama kolaylıgından yararlanırsın-azteclerin +5 resources taşımasından yararlanırsın+azteclerde loom free olmasından yararlanırsın-mongols ların hızlı ekosundan yararlanırsın>bu tür durumlarda en iyi degil ama en rahat gelişebileğin ırklar bunlar olur.dm oynarsın yine hunlarda pop dert olmadıgından sana hunlar cazip gelir.Ama en iyi ırk olmadıgını sadece kişiye göre degistigini anltayım>goths ler belkide imperial için en rahat ırklardan barracksdan akarsın adama 10 saniyede 0'dan 210 pop lu bi ordu kurarsın(pop un 210 olmasıda bi avantaj)>ama mutlaka surları kullanabilecegin bi savaşsa al sana bir açık:goths lerde stone wall yok>>>Yani:

Her ülkenin bi avantajı aynı zamanda dez avantajı var>bunlar çok mantıklıca ayarlanmış...Kimisi teutons diyor(kaleden çıkan teutonic knight lar sanki bastonla yürüyor o kadar yavaşki>al sana bir açık)(persians amanda filleri ne övülür>yemegine yazık ve can düşmanı halberdier)(aztecler güzel bi ırk ama stable yok alsana bir açık)(turkler efendim bende isterim kendi ülkemin güçlü gösterilmesini efendim janisserry varmış>ama sende bi pikemanin bile olmadıgını unutma(spearmenle ne yapabilirsin ki?)(Spanish>ne ararsan varmış>hani crossbowman?)Yani demem şu ki>age'de muhtesem ülke yok>ülkeyi muhteşem kullanan var>oyuncudaki hız-çeviklik-tecrübe-dikkat o oyuncunun oynadığı ülkeyi üstlere çıkarır>ben ne adamlar gördüm rm de korea ile akan ve hunlarla ezilen>iş adamda biter...

Saygılar...

Prox!MuS
Oyuncu
02 Eylül 2004 21:50 %0
alıntı:
Gönderen: Zone.Rated1:1836
Saçma bir soru oldugunu söyliyeyim.üç senedir zone prof. oynuyorum 920 maç yaptım tam.şimdi en iyiyi belirleyen 1000 lerce faktör var.Yani en iyi takım sabit değil.>feudal rush yapacaksındır hunların ev yapmama kolaylıgından yararlanırsın-azteclerin +5 resources taşımasından yararlanırsın+azteclerde loom free olmasından yararlanırsın-mongols ların hızlı ekosundan yararlanırsın>bu tür durumlarda en iyi degil ama en rahat gelişebileğin ırklar bunlar olur.dm oynarsın yine hunlarda pop dert olmadıgından sana hunlar cazip gelir.Ama en iyi ırk olmadıgını sadece kişiye göre degistigini anltayım>goths ler belkide imperial için en rahat ırklardan barracksdan akarsın adama 10 saniyede 0'dan 210 pop lu bi ordu kurarsın(pop un 210 olmasıda bi avantaj)>ama mutlaka surları kullanabilecegin bi savaşsa al sana bir açık:goths lerde stone wall yok>>>Yani:
Her ülkenin bi avantajı aynı zamanda dez avantajı var>bunlar çok mantıklıca ayarlanmış...Kimisi teutons diyor(kaleden çıkan teutonic knight lar sanki bastonla yürüyor o kadar yavaşki>al sana bir açık)(persians amanda filleri ne övülür>yemegine yazık ve can düşmanı halberdier)(aztecler güzel bi ırk ama stable yok alsana bir açık)(turkler efendim bende isterim kendi ülkemin güçlü gösterilmesini efendim janisserry varmış>ama sende bi pikemanin bile olmadıgını unutma(spearmenle ne yapabilirsin ki?)(Spanish>ne ararsan varmış>hani crossbowman?)Yani demem şu ki>age'de muhtesem ülke yok>ülkeyi muhteşem kullanan var>oyuncudaki hız-çeviklik-tecrübe-dikkat o oyuncunun oynadığı ülkeyi üstlere çıkarır>ben ne adamlar gördüm rm de korea ile akan ve hunlarla ezilen>iş adamda biter...
Saygılar...

muhteşem bi yazı.Bu tür konularda verilecek en güzel ve en cazip cevap budur arkadaşlar.

ICQ #124040953

NumenaN
Oyuncu
06 Eylül 2004 09:30 %0
Örneğin kusursuz görünmesine rağmen Byzantines (birim bakımından) yinede yavaş gelişiyor vb vb onlarında dezavantaji var.Ancan goths ların cok hızlı oyun ıcın bıre bır oldugunu düşünüyorum bazı konularda. Bu oyunda random oynamak en iyisi her rıkı bilmek iyi galiba.

***NumenaN:Tc clan's Administrator***
Döte giren şemsiye açılmaz (nostalji)

zero86
Oyuncu
28 Eylül 2004 13:07 %0
eger oynamayı bilen iyyse aldıgı ırk farketmez beeee.ama benim icin en iyisi HUN`lar.

CoF!!!
Oyuncu
29 Eylül 2004 13:53 %0
en ii ırk kürtler..

iravun
Oyuncu
02 Ekim 2004 15:44 %0
en iyi ırk yoktur!
hepsinin kendine göre avantajları vardır!

OctO
Oyuncu
02 Ekim 2004 20:26 %0
off be amma uzattınız bu konuyu forumlarda en iyi ırk hun dur hala bunun ne die tartışmasını yapıonuz baydı yani. zone da oynayan tum süper oyuncuların tastiklediği bir şeyi hala ne die uzatıonuz yeter yani!!!

aLonso
Oyuncu
02 Ekim 2004 22:11 %0
alıntı:
Gönderen: iravun
en iyi ırk yoktur!
hepsinin kendine göre avantajları vardır!

en iyi Irk y0xa neden expertlerin yüzde 99u Hun seçiy0r ?

HepAdam
Oyuncu
07 Ekim 2004 12:21 %0
Kesinlikle en güçlü ırk türk veya britons dur. Özellikle britons un okçuları kale mesafesine girmeden bile okluyabiliyorlar.

aLonso
Oyuncu
07 Ekim 2004 14:33 %0
alıntı:
Gönderen: HepAdam
Kesinlikle en güçlü ırk türk veya britons dur. Özellikle britons un okçuları kale mesafesine girmeden bile okluyabiliyorlar.

üffff sIktı artIk bu k0nu.Neymi$ efendim brit0ns'un okçuLarı kaLe mesafesinde atıyoLarmı$.Gel oynayaLım sen bir tane britons okçusu basabiLirsen 0yunu ben kaybetmiş oLucam.tamam mı ???

waqas
Oyuncu
10 Ekim 2004 08:46 %0
bence en iyi ırk yok cunku her kezın 1 artısı var ama ben her zaman britons olurum cunku 100 okcu yap yanına da 30 atlı koy işi bitiriolar persians da ii ama ekonomı alt ust oluo persians da

TenTen86
Oyuncu
10 Ekim 2004 11:11 %0
Bence en iyi ırk Çinler,Okçuları kullanabilirsen acayip güçlü bi ırk.Hem teknolojileride ucuz,Hunlarda güçlü ama onları okçularla durdurabilirsin.Herkesin Hunu alma nedeni ev yapmamak,ama onun dışında kayda değer bi özelliği yok!Ama ırkların birbirine karşı üstünlükleri olduğu tartışılmaz bile.Sen istediğin kadar titons askeri yap Türklerin kale adamları yanına varamadan indirir hepsini.

OctO
Oyuncu
10 Ekim 2004 16:32 %0
HAY AKILLLARINI bilmem ne yaptıgımın s.k kafalıları ya hala yok britons çin filan diolar ya

TenTen86
Oyuncu
10 Ekim 2004 19:37 %0
Anlamıyosan oyundan konuşma,bari bilenleri engelleme!Hem madem bunları okumak istemiyosan bu konuyu tıklama,zaten soru:İSPANYOLLARA KARŞI EN İYİ IRK HANGİSİ???(duyurulur)

aLonso
Oyuncu
10 Ekim 2004 22:40 %0
0ct0 bIrak bu adamLAr haLa en iyi Irk tartı$masI yapsInLar

Sayfa: « 1 2 3 »
Alana Geri Dön

Reklam: