Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
03/12/08 05:06 Toplam 4 oyuncu 49 sunucu 275 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Strateji » Age of Empires
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Age of da en iyi ırk?

mccarver
Oyuncu
09 Kasım 2004 18:23 %0
bizim okul geç bitiyor bir bakımdan yatılı "darüşşafaka".ancak cumartesi günleri buluşabiliriz.

Geliyordum
Oyuncu
09 Kasım 2004 18:40 %0
Yarin 18 00 de geliosan gelirsin gelmiyorsan iş bitmiştir.

mccarver
Oyuncu
10 Kasım 2004 14:33 %0
korktun dimi yemez tabii neden olmasınki cumartesi ne var cumartesi.ayrıyetten hangi ırksın?

Geliyordum
Oyuncu
10 Kasım 2004 14:43 %0
Bu Cumartesi İstanbul da değilim.Bi dahaki yada sonraki yada sonra ki cumartesi size haber virrim bulusuruz okey?Korkuyo olsam size 18:00 da gelin demezdim aksine siz! gelmediniz.Bi kaç cumartesi sonra yuz yuze gorusmek dileğyle

mccarver
Oyuncu
10 Kasım 2004 18:23 %0
biz de yedik.sen kimi kekliyon derrrrmişim.tamam buluşalım.sen haber ver

anilspor1
Oyuncu
10 Kasım 2004 18:39 %0
geliyorumu taklit eden geliyordum hangi ırksın söyle artık bıktık yani ben pers arkadaşım teton ok

marveleous ve basadora

lord akmanyus
Oyuncu
10 Kasım 2004 23:53 %0
İyi kullanılırsa Japonlar olabilir. Samuraylar hakikaten oldukça etkili tabii büün diğer kale adamları gibi korumayı da bilmelisin.

Geliyordum
Oyuncu
11 Kasım 2004 00:20 %0
Ben Geliyorumun ta kendisiyim.Tabiki Hun alıcam.Acele etmeyin zamanı gelince oynucaz.

anilspor1
Oyuncu
11 Kasım 2004 16:12 %0
hiçde inandırıcı değilsin (taklitçi) peki niye geliyordum nikini kullanıyorsun yanıtlarını bekliyorum GELİYORDUM

MARVELEOUS VE BASADORA

oyuncuoyuncumust
Oyuncu
11 Kasım 2004 18:26 %0
en yalancı kişi geliyorumdur. çünkü o gerçek geliyorum değildir saygılar.
AİSKHYLOS OYUNCUOYUNCUMUST

oyuncuoyuncumust
Oyuncu
11 Kasım 2004 18:32 %0
SEVGİLİ ARKADAŞLAR BU KONU BAYDI.ŞU SORUYA CEVAP İSTİYORUM EN İYİ SAVAŞÇI HANGİSİDİR.
AİSKHYLOS OYUNCUOYUNCUMUST

elite_hussar
Oyuncu
11 Kasım 2004 20:17 %0
Ne yanı geliyordum geliyorum deil mi eee o zaman ne cüretle Mahmut abinize meydan okuyo??
Geliyordum senin ii bi oyuncu olmadığın geliyorum gibi zone da ii puan yapmış birinin taklidini yapmandan belli..
Orijinal ol biraz taklit yapma...
Bizde kimlerle muhattap oluyoz ya.... Neyse geliyorum buraya takılıyosa nick'i ne? Nası olsa benim Turkiyedeki Sayılı oyunculardan olduğum savım hala sürüyo... bi maç atarız gercek GELİYORUM la....

Geliyordum
Oyuncu
12 Kasım 2004 11:39 %0
Mahmut artik msg lerini hiç onemsemiyorum Adres vermekten cekinen birisi olarak msg lerin benim için anlam tasımıyor zaten bos konusuyor bos idda ediyorsun.Diğer benim kim oldugumu bilmeden konusanlara gelince Ben kimim ?Ben geliyorum um.eger denizde damla kadar bilginiz olsa su forumlari okuyip zaten anlardiniz.Benim hakkimda bilginiz olmadan atip tutmayin.Sen anilspor1 ve mccaver.Sizinle zaten gorusucez demi 1 kaç hafta sonrA?Evet!O halede gozunuzle sahitlik edersiniz benle oynadiktan sonra benimkim olduguma.Mahmut sana gelince Ankaraya gelicem Crestfallenin yanına .1 daha oraya 2-3 seneden once gelemem Fırsat bu fırsat Meydan okuyorsan Adresini verirsin bende oraya muhakak gelirim.Reklam vermiyim diyorsan msg olarak at.Bu forumda havalananlari ilk yenişim değil.Son da olmazsin.Eger ben gelicem istanbula diyorsan vereyim sana adresi tarih soyle muhakkak orda olurum.O da değil yok ben gelmem urasmam diyorsan gel ip den oynuyalim.Oda değil onuda yapamiyorsan zone a gel ordan oynuyalim ben sana her turlu teklifi yaptim.Gerisi sana kalmiş.Senin zoneda oynayan ve bizi taniyan bizimle dalga geçmeye calısan bi kişi olarak tahmin ediyorum.Ne oldugunu benimle oynarsan anlayacaz.Bu vakitten sonra iş sana kaldi.Saygilar

Road2Hell
Oyuncu
12 Kasım 2004 12:30 %0
katılıorum

alıntı:
Gönderen: Nirvanamania
bak JhiTy bence en iyi ırk yok. Her ırk karşılık gelen bir ırk oluyor. benim fikrim böyle...

The God's Alive , I can Believe.
Wyq # 6004820

Road2Hell
Oyuncu
12 Kasım 2004 12:31 %0
karsına brıtons alsam napcan

alıntı:
Gönderen: bersan00
Bencede her ırka karşılık iyi olan bir ırk vardır ama bence en iyi ırk tetonlardır.

Wyq # 6004820

Road2Hell
Oyuncu
12 Kasım 2004 12:36 %0
ayrıntısıyla werılecek tım sorulara cwp budur bence

alıntı:
Gönderen: Zone.Rated1:1836
Saçma bir soru oldugunu söyliyeyim.üç senedir zone prof. oynuyorum 920 maç yaptım tam.şimdi en iyiyi belirleyen 1000 lerce faktör var.Yani en iyi takım sabit değil.>feudal rush yapacaksındır hunların ev yapmama kolaylıgından yararlanırsın-azteclerin +5 resources taşımasından yararlanırsın+azteclerde loom free olmasından yararlanırsın-mongols ların hızlı ekosundan yararlanırsın>bu tür durumlarda en iyi degil ama en rahat gelişebileğin ırklar bunlar olur.dm oynarsın yine hunlarda pop dert olmadıgından sana hunlar cazip gelir.Ama en iyi ırk olmadıgını sadece kişiye göre degistigini anltayım>goths ler belkide imperial için en rahat ırklardan barracksdan akarsın adama 10 saniyede 0'dan 210 pop lu bi ordu kurarsın(pop un 210 olmasıda bi avantaj)>ama mutlaka surları kullanabilecegin bi savaşsa al sana bir açık:goths lerde stone wall yok>>>Yani:
Her ülkenin bi avantajı aynı zamanda dez avantajı var>bunlar çok mantıklıca ayarlanmış...Kimisi teutons diyor(kaleden çıkan teutonic knight lar sanki bastonla yürüyor o kadar yavaşki>al sana bir açık)(persians amanda filleri ne övülür>yemegine yazık ve can düşmanı halberdier)(aztecler güzel bi ırk ama stable yok alsana bir açık)(turkler efendim bende isterim kendi ülkemin güçlü gösterilmesini efendim janisserry varmış>ama sende bi pikemanin bile olmadıgını unutma(spearmenle ne yapabilirsin ki?)(Spanish>ne ararsan varmış>hani crossbowman?)Yani demem şu ki>age'de muhtesem ülke yok>ülkeyi muhteşem kullanan var>oyuncudaki hız-çeviklik-tecrübe-dikkat o oyuncunun oynadığı ülkeyi üstlere çıkarır>ben ne adamlar gördüm rm de korea ile akan ve hunlarla ezilen>iş adamda biter...
Saygılar...

Wyq # 6004820

Sayfa: « 1 2 3 »
Alana Geri Dön

Reklam: