| Yazar | Konu: Age of da en iyi ırk? |
| Oyuncu |  | 11 Ekim 2004 13:05 %0 | |
|
ırk seçerken her zaman terettüt de kalmışımdır adam bizans seçtiğinde mantıklı olan (lan mantığı )saracens seçmektedir
ama ben gider celt falan secerim çünki saracens te eko yapamassın ve atlı yoktur
abi 4 yıldır landan oynayan profesyonel bir oyuncuyum 1v2,1v3,1v4
maçlar yapardım landa oynadığım adamlar bi daha benle oynamazdı ama 3 hafta önce zone a girene kadar . şurada doğruyu söylemek gerekirse zone dakilerin başım üzerinde yeri var yaptığım maçların 65% kaybettim kaybettiğim maçların85%rush yedim yediğim rush ların 70% feudal rush tı yaqni zone la lan kıyaslanamaz
en iyi ırk hangisidir yanlış sorudur doğru soru
size göre en iyi ırk hangisidir olmalıdır
zone cular haklıdır
byzantines in aztec uzerine dominant olduğu tartışılmazdır
zone da 1v1 yaptığım bi maçta örnek olsun diye veriyorum
adam aztec aldı ben bizans deathmach post imperyal de
ama adam ın zone tecrübesi benim lan tecrübemden kat kat üstündü ve neticede post imperyal olmasına rağmen yenildim
rush yemediğim halde yenildim yani
zone cular kraldır ******lık olsun diye söylediğimi kesinlikle söylemeyin kime niye ******lanayayım hem artık bende zone dan oynuyorum |
| |
|
|
| Oyuncu |  | 11 Ekim 2004 22:41 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: sedat_m4a1ak47
ırk seçerken her zaman terettüt de kalmışımdır adam bizans seçtiğinde mantıklı olan (lan mantığı )saracens seçmektedir
ama ben gider celt falan secerim çünki saracens te eko yapamassın ve atlı yoktur
abi 4 yıldır landan oynayan profesyonel bir oyuncuyum 1v2,1v3,1v4
maçlar yapardım landa oynadığım adamlar bi daha benle oynamazdı ama 3 hafta önce zone a girene kadar . şurada doğruyu söylemek gerekirse zone dakilerin başım üzerinde yeri var yaptığım maçların 65% kaybettim kaybettiğim maçların85%rush yedim yediğim rush ların 70% feudal rush tı yaqni zone la lan kıyaslanamaz
en iyi ırk hangisidir yanlış sorudur doğru soru
size göre en iyi ırk hangisidir olmalıdır
zone cular haklıdır
byzantines in aztec uzerine dominant olduğu tartışılmazdır
zone da 1v1 yaptığım bi maçta örnek olsun diye veriyorum
adam aztec aldı ben bizans deathmach post imperyal de
ama adam ın zone tecrübesi benim lan tecrübemden kat kat üstündü ve neticede post imperyal olmasına rağmen yenildim
rush yemediğim halde yenildim yani
zone cular kraldır *lık olsun diye söylediğimi kesinlikle söylemeyin kime niye *lanayayım hem artık bende zone dan oynuyorum
hele şükür aklı başında birini bulduk )
en iyi ırk sorusuna karşı ===>>> YOK! |
| |
| Oyuncu |  | 16 Ekim 2004 22:33 %0 | |
|
| Her Irkın MutLaka Bir Eksikligi Vardır. Bunun İcin En iyi Irk dıye Bır Kavram Yoktur. En iyi hangi ulkeyle Gelısıp Savas Yapabılıyorsan En Kendın ıcın En iyi ırk Odur. MeseLa Ben CogunlukLa Huns Ları alıyorum. Cunku Ev derdı yoq Buda Bana Zaman Kazandırıuyor!... |
| |
| Oyuncu |  | 17 Ekim 2004 09:31 %0 | |
|
Şahsen Hun,Mongol,Aztec,Mayans ırklarıyla rahat oynuyorum.
***NumenaN:Tc clan's Administrator***
Döte giren şemsiye açılmaz (nostalji) |
| |
| Oyuncu |  | 18 Ekim 2004 11:31 %0 | |
|
en iyi ırk yok ama en kötü ırk 1v1 arabia için bence vikingler(şu tc uplari kendiliğinden gelmese ırk ta demicem ama neyse )
imp e gelincede huns diye bişey kalmio vikinglerde dahil her ırk huns u impte yenebilir(ah hele bide gothsan sadece halber+huskarl aksan ağlatirsin) |
| |
| Oyuncu |  | 18 Ekim 2004 13:18 %0 | |
|
| o zaman imp. ' i düşünerek gots olalım tabi imp.' e kadar geleceğimizde meçhul!... |
| |
| Oyuncu |  | 19 Ekim 2004 11:42 %0 | |
|
nie lem Rook zamanlarimizdaki gibi imperial war yapariz (esin taktigi olmasi 25 pop blue arabia imperial rush ) akariz vallaha monk war olur.. dalariz....
gagasdg
asdfasdfa
asdfads
sdaf
asdfa
sd |
| |
| Oyuncu |  | 19 Ekim 2004 14:56 %0 | |
|
| herkesin dediği gibi bencede en iyi ırk yok ama benim tgenelde terci ettiğim ırk Mongols'tur |
| |
| Binbaşı |  | 19 Ekim 2004 22:01 %0 | |
|
| muha esin koptum yaf esşn 34 bilmeyen yoktur zone a giren arkadaşlar bilirler namı değer hayat güzeldir |
| |
| Oyuncu |  | 08 Kasım 2004 17:36 %0 | |
|
en iyi ırk teutonlardır.hızına değil gücüne bakacaksın.tabakhaneye b*kmu yetiştiriyorsun.en defansif ırk,savunmanı yap,sonrada yap teutonic knight ordunu saldır heriflere.
KARŞI GELENLERİN MESAJLARINI BEKLİYORUM. |
| |
. |
| Oyuncu |  | 08 Kasım 2004 17:41 %0 | |
|
| KAPIŞMAK İSTEYENLE KAPIŞABİLİRİZ.İKİYE İKİ.BEN VE anilspor1.her türlü yeneriz.karşı çıkanı bekliyoruz.istediğin ırkı almak var. |
| |
| Oyuncu |  | 08 Kasım 2004 17:46 %0 | |
|
eğer kapışmak isterseniz nickinizi ve olacağınız ırkı yazın.ben ve anilspor1 arabia'da 1.0cpatch şartları dolayında 7 hardest'ı yendiğimizide belirtmek isterim.
BASADORA VE MARVELEOUS |
| |
| Oyuncu |  | 08 Kasım 2004 17:47 %0 | |
|
hey beyler aranızda adam gibi age of oynamayı bilen varsa kapışalım ben persians olurum. sizi halletmem 5 dakikayı geçmez ben evde arabiada 4 hardest yenmiş adamım
EN İYİ IRK PERS VE TETONLARDIR O KADAR.(NOKTA) |
| |
| Oyuncu |  | 08 Kasım 2004 17:50 %0 | |
|
age "oynayabilen"leri bekliyoruz.
BASADORA MARVELEOUS |
| |
| Oyuncu |  | 08 Kasım 2004 17:51 (08/11/2004, 17:52) %0 | |
|
PERSLERLE İLGİLİ ANTİLER(SCORPİON VE SİEGE RAM FİLLERİN ANTİLERİDİR)
AGE İLE İLGİL SORUNLARI OLANLARA YARDIM EDİLİR
BASADORA VE MARVELEOUS
BEN MARVELEOUS |
| |
| Oyuncu |  | 09 Kasım 2004 13:39 (09/11/2004, 13:40) %0 | |
|
arkadaşlar
ben uzun zamandır age of oynuyorum bu oyunun kitabını yazdım
ve size bir gerçeği açıkalyacağım
EN İYİ IRK PERSİANS ve tetons
marveleous |
| |
| Oyuncu |  | 09 Kasım 2004 13:56 %0 | |
|
| Ok Kapışalım.Adres?ist dısında iseniz zone daki nick? |
| |
| Oyuncu |  | 09 Kasım 2004 14:02 %0 | |
|
| bence en iyi ırk çin |
| |
| Oyuncu |  | 09 Kasım 2004 17:31 (09/11/2004, 17:33) %0 | |
|
geliyourdum adlı şahıs kadıköyde buluşalım tarihi sonra belirleriz
merveleous=persiana
basadora =tetons
sen nesin
OK |
| |
| Oyuncu |  | 09 Kasım 2004 17:40 %0 | |
|
| en iyi ırk çindir çinle beş hardestı yendim. |
| |
| Oyuncu |  | 09 Kasım 2004 17:42 (11/11/2004, 18:29) %0 | |
|
| anilspor1 BENİM EN İYİ ARKADAŞIMDIR. |
| |
| Oyuncu |  | 09 Kasım 2004 17:47 %0 | |
|
anilspor çok iyi oynar.bazı yalancılara inanmayın.ben ve anilspor1 çok iyi bir ikiliyizdir.adeta karşıkonulmaz.
BASADORA VE MARVELEOUS |
| |
| Oyuncu |  | 09 Kasım 2004 17:50 %0 | |
|
| bu hafta içerisinde cevabını yollarsan iyi olur "geliyordum" |
| |
| Oyuncu |  | 09 Kasım 2004 18:17 %0 | |
|
| ulan oyuncuoyuncumust sende kimsin annen sana tanımadığın insanlarla konuşma demedimi hem dandik çinleri savunuyor hemde bana aptal aptal yazılar yazıyor seni---- |
| |
| Oyuncu |  | 09 Kasım 2004 18:17 %0 | |
|
| Kadıkoyde bulusalım yarın saat 18:00 da yapıkredinin onunde ol uyar mı? |
| |
| |