Arkadaşlar "muonline" diye bir oyun var sadece internetten oynanıyor www.muonline.com adresine girip oyunu ve patch ini çekeceksiniz yükleyeceksiniz hiç bir ücret yok BEDAVA online oyun diablo 2 ye benziyor ama çok fazla çeşitlilik war ilgilenenlere ayrıntılı bilgi verebilirim
abi bu oyunun nersinde çeşitlilik war??karakter oluştururken 3 tane seçeneğin war tam race/class bile seçemiosun.çok zor ilerleyebiliosun oyunda.ama kötü bi oyun denemez biraz uuraşınca daha zevkli oluo.tabi bi sürü adam war onlarla oynaması da eelenceli.sen nerde oynuyosun?buluşup dolashaq?
alıntı:Gönderen: Sephiroth.
Arkadaşlar "muonline" diye bir oyun var sadece internetten oynanıyor www.muonline.com adresine girip oyunu ve patch ini çekeceksiniz yükleyeceksiniz hiç bir ücret yok BEDAVA online oyun diablo 2 ye benziyor ama çok fazla çeşitlilik war ilgilenenlere ayrıntılı bilgi verebilirim
Hmm ben sevmedim, bide garip bişey oldu benim yazı karakterleri doğru gözükmedi, zati çin işi japon işi şeylerden tiksinirim, ama yinede uğraşmışlar yapmışlar.
Alın, oynayın, oynatın...
mu online çok zevkli bir oyun özellikle türk serverlerinde oynayınca mesela http://muonline.marinet.lt adresinde level atlamak çok kolay ama bir türlü eşyaların özelliklerini kavrayamadım güzel eşya bulmak çok zor
o id yazıyla yazmalısın ilerde şifre degiştirirken ve ya guilde girdiginde guildden cıkmak için ister o id yi
acc name den daha önemli bişi her hangi bir karakter olabilir