165.000 dmg hmmmm, nettin lan sen o kadar zehirmi olur.Boğaz bile o kadar zehirli değil lan İstanbuldaki nıahaha. Döte giren şemsiye açılmaz (nostalji)
alıntı:Gönderen: allreadydead
tanrılar kurban istiyo cünkü.
hazır gelmisken getirin börtüyü keselim.
Dont try to kill me 'cos i'm allreadydead
fight till the blood on your hands is a blood of a king...
Sacred Blade of Tc
yawaş yerler yaş kro
bocuk eti mi yemeye basladın afrikalı
upload prince-->bence sen o lidless yerine bide 4 poison jewelli bi monarch dene emin olki daha fazla faydasi olcakdir...Ha bide +3 java amu ya talibim ne bileyim bana hic cikmadida
valla poison exp hakkında dedkleri dooru ama 160 klık charge biraz üfleme gibi geldi..hadi charmları zartı zurtu str fulledin bu char zınk die 99lvl olmazki...singleda srf chargela nası gidilir?(ben bi mefe giderken kullanıom chrge)hehe
alıntı:Gönderen: Cerriantus
valla poison exp hakkında dedkleri dooru ama 160 klık charge biraz üfleme gibi geldi..hadi charmları zartı zurtu str fulledin bu char zınk die 99lvl olmazki...singleda srf chargela nası gidilir?(ben bi mefe giderken kullanıom chrge)hehe
amacın oyundaki EN YÜKSEK DAMAGE ise bunu test char ı ile yaparsın.
yoksa kimse 99. lvl a kadar assassini silme str base dex vita nrg ile kasmıyo. Dont try to kill me 'cos i'm allreadydead
fight till the blood on your hands is a blood of a king...
Sacred Blade of Tc
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.
ya arkadaşlar bir şey soaracam diyabloyu lan uzerinden sizle nasıl oynayabilirim ne yapmam gerekiyooo ve diablo 2 var bende expansiyonnu bulamadım yardımcı olacak bir diablocu arıyorum lütfen pls
evt pardon 3 java skill amu su olmadığını unutmuşum...
alıntı:Gönderen: MaReDiN[Hz]
upload prince-->bence sen o lidless yerine bide 4 poison jewelli bi monarch dene emin olki daha fazla faydasi olcakdir...Ha bide +3 java amu ya talibim ne bileyim bana hic cikmadida