Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
03/12/08 04:33 Toplam 6 oyuncu 50 sunucu 231 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Diğer Oyunlar » Diablo Serisi
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Lod un en çok dmg i olan char ve skill i hangisi?

beceka2002
Oyuncu
02 Kasım 2004 17:14 %0
alıntı:
Gönderen: manyetooo
bak kardeşim ne itemleri kullnıyon bendeki itemler poison için kullanılan en iyi perfect itemler daha iiisi yoq bulamzzın çünkü oyunda yok eğer kendiniz item yapıyosanız o başka yazın itemlerinizi skilinde lvlinide o zman bakalım kurusıkı olmaz bişe 100 k diyo bide adam deli olacam anaaaa

hey yarabbim goren de blizzardin resmi testeri falan sancak
neymis test etmis onaylamis daha yuksegi olmazmis
bilmiyosan konusmicaksin

NumenaN
Oyuncu
03 Kasım 2004 09:04 %0
2 ay once dii.net te bu mesele tartışılmıştı ancak farklı bir adda en yüksek charge dmg diye. !40 k charge dmg yapılmıştı sanıyorsam, 90 k yı cok rahat yapıyorlar 160 k için hiç vit falan varmeden direkt str.

Döte giren şemsiye açılmaz (nostalji)

Upland Prince
Oyuncu
03 Kasım 2004 13:35 (03/11/2004, 13:37) %0
alıntı:
beyler varya okuduğum yani sizin yadığınız 100k-200k arası falan dm ler yazıyonuz yani bu kadarmı kesilir bilemiyom
üzerinde max itemler olan necro poison exp ile 44k poison dagger ile 22k poisonnova ilde 7-8.5k arası vuruyo
amazonda poison javazonları ile 22k-24k arası vuruyo
druid bunu yapmak imkansız bütün snerjileri full fire claw ı 22k
poison da 20k vuruyo bunlar denenmiştir boşuna yok 100k 180k flan filan diye kesmeyin daha ....!
bu damageler denenmiştir.

helm -3 to javelin&spear skills circlet
armor -perfect bramble
shield -lidless
weapon -titan
glove -trang oul
belt -spiderweb
ring -2* soj/bul kathos
amulet -3 to javelin&spear skills
10 tane javelin&spear grand charm
1 tane annhilius
soketlenebilen yerlere de perfect poison jewel
poison javelin&plague javelin 20
nası olmuyo?

RazoRBlades
Oyuncu
03 Kasım 2004 13:41 %0
geçiyor bile =)

~~ Amin Mella Ille Sebla ~~

phadech
Oyuncu
03 Kasım 2004 13:43 %0
Evet. Birazcık

manyetooo
Oyuncu
07 Kasım 2004 19:45 %0
alıntı:
Gönderen: RazoR Bladesigh
geçiyor bile =)

o senin koyduğun 10 tane grand charm biraz edite giriyo bi de anni chramı bi tek battle nette buluyon diye biliyom editsiz kasded,yom yapan varsa adam gibi yazsın itemleri kardeşim işin içine edit girdimi benim öle bi char var normal damageci 22000k

vuran vuruyo demekki. Ispatlayın kardeşim editsiz boş boş atıyonuz atmaya geldimi bende keserim yaw kesiyom mesala benim barbarımın yumruk damageci 1000k geçin bakim geçebiliyonuzmu alla allaa delirecem yaaa

Fire Prism at the ready !!!!

RazoRBlades
Oyuncu
07 Kasım 2004 20:04 %0
alıntı:

o senin koyduğun 10 tane grand charm biraz edite giriyo bi de anni chramı bi tek battle nette buluyon diye biliyom editsiz kasded,yom yapan varsa adam gibi yazsın itemleri kardeşim işin içine edit girdimi benim öle bi char var normal damageci 22000k
vuran vuruyo demekki. Ispatlayın kardeşim editsiz boş boş atıyonuz atmaya geldimi bende keserim yaw kesiyom mesala benim barbarımın yumruk damageci 1000k geçin bakim geçebiliyonuzmu alla allaa delirecem yaaa

Hahahahah.... güldürdün beni.
1-) 10 Grand Charm edite girmez, zaten en fazla 10 skill charm'ı kullanabilirsin. Annihilus Charm sadece bnet'de çıkmaz. isteyen gider Drop Mod yapar çıkartır fakat bu EDIT'e girer. kullanılan 10 grand charm edit değildir.
2-) ben edit yaptım demedim nerden böyle bir düşünce aldı seni bilmiyorum.
3-) birşeyleri sana ıspatlamak gerekiyorsa geç kaldın. 2 ay evvel gelseydin sana buildler kasardım.
4-) legal edit ile bu tarz olayları test edebilirsin.
5-) kimin ne bilip bilmediğini düşünmeden konuşmamanı tavsiye ederim.

Saygılarımla...

Berighzebaar
Oyuncu
07 Kasım 2004 20:47 %0
Ben de en çok dmgı poison explosion verir diye biliyorum. Hatta -resistlerle(ha bu arada -poison resist durationı da arttırır, nmde de 40% duration artar, hellde 100%) görünen dmgdan daha da fazlası olduğu bilinir
charge olayı ise ethereal rare bir polearm veya spear ile full strength ve dmg kasıp, inventory skill ve dmg charmlarıyla doldurursan bir de bol bol ed jewel takarsan teorik olarak duvarı delersin
tabi atalarımız "büyüklüğü değil, işlevi önemlidir" demişler

manyetooo
Oyuncu
07 Kasım 2004 21:39 %0
evet poisan exp en fazla damageci veriyo

ayrıca 10 tane aynı charm edite girer bu konuyu açan kişiye sormak lazım edit dahilmi diye dahilse önünüzde eğilirim o zaman. Ama değilse editsiz bişeler yazın yapmadan bağıntılar üzerinde konuşuyonuz ıspatla üstündekilerin remini koy özellik yaz ne biliyim bişe yaz bi site adresiver olduğuna dair bakiyim kardeşim ben yaptığımı bilirim poison vurmak için oyunda çıkan en iyi perfect itemleri giydim kardeşim karakterimi ona göre yaptım yok kardeşim HER CHARMDAN BİR TANE koyduğum halde en fazla vuran büyü poisan exp 45k

bide sen yapamıyon diyonuz dahada sinirleniyom olmaz kardeşim max bu kim kekliyo sizi anlamadımki

kurduracağınız bana gene diabloyu kascam gene çıktığından beri sabah akşam kasıyom yeter daha alla alla

hayır sizin karakterinizin özel güçlerimi var yoksa ben farketmeden blizzard 1.10 dan sonra bi pach dahamı çıkardı
yoksa diablonunbi modundanmı bahsediyorsunuz anlamadımki karakterse karakter kardeşim ne yani stat verince skilllerdemi artıyoda benmi farketmedim yoksa sizin skiller 40 ın üstündemi bilemiyom biri beni bu konuda bi aydınlatsın bakim

şimdi itemlerin özelliklerini unuttum yazan olursa skillin lvlini ve giydiği itemlerin tam adını ve önemli olan özelliide yazarsa sevinirim

phadech
Oyuncu
07 Kasım 2004 21:42 %0
alıntı:
ayrıca 10 tane aynı charm edite girer

Önce birbirimizi doğru anlayalım.

manyetooo
Oyuncu
07 Kasım 2004 21:47 %0
yazıyı doğru okumuyolar arkadaşlar

adam 10 tane javeli&spear skiline veren grandcharm koyuyo buna edit deil diyolar komik ya

phadech
Oyuncu
07 Kasım 2004 22:51 %0
alıntı:
Gönderen: phadech
Önce birbirimizi doğru anlayalım.

RazoRBlades
Oyuncu
08 Kasım 2004 08:07 %0
alıntı:
yazıyı doğru okumuyolar arkadaşlar
adam 10 tane javeli&spear skiline veren grandcharm koyuyo buna edit deil diyolar komik ya

edit değilde o yüzden. 10 charm taşımak niye edit olsun ? açıklar mısın ?

duelchar ların hepsinde 10 skill charm ı olur zaten standarttır bu. 10 tane yoğunlaştığın tree deki skill e puan veren charm taşırsın.

senin dediğin legal edit olablir belki oda. fakat oyun içinde bulduğun vakit DUPE yapmadıkça edit değildir, olamazda

sinerjileri takiben skill veren itemlar akabinde bonus poison dmg ekleyen itemlar ile poison değerini arttırabilirsin. battle.net i iyi araştır demek ki daha görmediğin şeyler var.

Upland Prince
Oyuncu
08 Kasım 2004 12:12 %0
Farzedelim benim frenzy barb ımda 2 tane gf var bu edit yaptığım anlamına mı geliyor?

Berighzebaar
Oyuncu
08 Kasım 2004 18:06 %0
şöyle diyelim diablonun sağladığı imkanlar dahilinde mümkün bu dmga çıkmak
eğer görünen dmg istiyorsan
anni (+1)
10x +1 poison&bone skills gc (+10)
+3 poison&bone skills amulet (+3)
2 soketli +3 Poison explosion veren necro shielda 2*poison facet jewel veya eth+lum splendor rw (+3/4 +10% poison skill dmg)
trang oul eldiven (+20% psd)
Arachnid Mesh (+1)
iki soj (+2)
iki soketli rare +3 to pnb skills circlet 2*poison jewel (+3 +10%psd)
Bramble Rw(100% psd)
+3 poison explu wanda white runeword kasmak (+6)
Bot önemli değil (ben bişey bulamadım ona
20 poison exp ve full synergy

lvl 49/50 poison explosion +140% psd 'A' veya 'C' tuşuna bastığınızda fena bi değer çıkmaz sanırım, tabi bu görünen dmg, -resistlerle daha fazla koymak mümkün

Berighzebaar
Oyuncu
08 Kasım 2004 18:09 %0
ufak bir detay daha diablo imkanlarında yapılan bütün charlar ya legaldir ya da editörle yapılmış legal-edit kapsamına girmektedir
diğer tür charlar (+7 all skillsle donanmış, 17 soketli white armorları olan birkaç tanesine sahip olduğum) sadece EDITe girer

Upland Prince
Oyuncu
08 Kasım 2004 18:14 %0
wand yerine perf deaths web daha cok dmg verir gibi geliyor bana.

Berighzebaar
Oyuncu
08 Kasım 2004 20:47 %0
ekranda yazan dmgdan bahsettiğim için white dedim yoksa deaths web basar tabi

manyetooo
Oyuncu
09 Kasım 2004 12:56 %0
eğer duel şartlarında 10 tane AYMI klasa veren charm tşımak sorun diilse o zman ok

ama normalde o insanın aynı charmdan 10 tane bulması kadar saçma bişe daha olamaz imkansızı başarmak gibi bişe bu

benim dediğim damage 45k A ya basınca cıkan ekranda yazan damagece dir resistler dahil deildir onuda sağlayan en ii item poison damageci arrıtran rune word zırha yazılan ismini unuttum perfect ti %50 arttırıyordu tabi snerji leri full ve her charmdan inventory de BİR tane var

allreadydead

Moderatör
09 Kasım 2004 16:01 %0
ulan keske SS alsaydım o 165k bilmemkac poison damage i....

Dont try to kill me 'cos i'm allreadydead
fight till the blood on your hands is a blood of a king...
Sacred Blade of Tc
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

RazoRBlades
Oyuncu
09 Kasım 2004 16:45 %0
burrsst fire ! naptın sen be ekranı falan deler o poison damage....

[dMb]-Iluvatar
Oyuncu
09 Kasım 2004 18:06 %0
öeehhh allready sakin ol =)

[GX]Bortu

Moderatör
09 Kasım 2004 20:36 %0
bu forumların hep 1. gundemi edit bea bi gun azınızdan edit cıkmasın kurban kescem yaw (tavuk yada numeyi fln keserim hic olmadı olrediyi)

manyetooo
Oyuncu
09 Kasım 2004 22:18 %0
nooldi şimdi neye bu kadar kızdınızki bi açıklayında bizde bilelim

allreadydead

Moderatör
10 Kasım 2004 17:16 %0
tanrılar kurban istiyo cünkü.

hazır gelmisken getirin börtüyü keselim.

Dont try to kill me 'cos i'm allreadydead
fight till the blood on your hands is a blood of a king...
Sacred Blade of Tc
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

Sayfa: « 1 2 3 4 »
Alana Geri Dön

Reklam: