| Yazar | Konu: Mouse - mouse pad - kulaklık |
| Oyuncu |  | 31 Mayıs 2004 00:11 %0 | |
|
bu üç ürün çeşidi oyundan zevk almamızı en çok etkileyenler faktörlerden.
ancak sizce en iyi üçlü hangisi? ve uzun süre kulanmak için ne yapmalı. nereden alınır. ne kadardır? bi fikrinizi sormak istedim
ICQ= 253256073 |
| |
|
|

|  | 31 Mayıs 2004 05:48 %0 | |
|
Mx510+Func+Mouse Skatez+Sennheiser PC150 iyi bir seçenek olabilir. NCS uzun zamandır Func, Skatez ürünlerini getiriyor. Ayrıca diğer oyuncu ekipmanlarını da stoklarında tutuyor. Bildiğim kadarıyla oyuncu ekipmanlarına en çok önem veren şirketlerden.
May the spirit of Arkaine protect me.
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
|
| |
| Oyuncu |  | 31 Mayıs 2004 05:59 %0 | |
|
sımdı elın buyuk mu kucuk mu? eger kucukse mx310 buyukse mx510 almanı tavsıye ederım.pad ıcınde dkt tavsıye ederım func almassan sktatez alma derdınde kurtulursun.kulaklık olarak dsp500 derım.tr'de ncs'de bulursun ama malesef kazık yersın.
http://www.irctr.com/forum/showthread.php?s=&threadid=367&pagenumber=2 |
| |
| Oyuncu |  | 04 Haziran 2004 02:53 %0 | |
|
şimdi ben bu üçünü almaya kalksam 290 milyon mu ödeyeceğim kulaklık, mouse artı bi mpouse pad'e...oha!!!
abicim biraz pahalı olmasını bekliyordum ama en fazla 100-1500 milyondur diyordum...aşırı pahalı ya...ki bi mouse pad bi de yanında ne işe yaradığını bile bilmediğim skatez diye bi şeye80 milyon vermek!!!! ki okuduğuma göre bunlar 2 ay içinde aşınıyomuş da... eriyip gitsin diye almak....çok hoş....
başka alternatifler yok mu? bu sennheiser sanırım daha çok multiplayer oyunlarda konuşma temizliği için seçiliyor...benim böyle bir derdim yok...konuşma önemli değil o kadar...mouse'a gelince, mx310 biraz küçük ama diğerinin de fiyatı büyük...şöyle hepsini en fazla 150 milyona'a maledebilceğim bi üçlü yok mudur acaba? sanırım biliyorsunuzdur.
ICQ= 253256073 |
| |
| Oyuncu |  | 04 Haziran 2004 03:52 (04/06/2004, 03:52) %0 | |
|
ya tora mx500 le 510 un farki nedir kardes biliyorsan bi aciklarmisin. yani eger oyle gozle gorulur bi deisiklik sagliyosa biz de alalim bi bilgilendiriver
&.dear.... |
| |
| Oyuncu |  | 04 Haziran 2004 08:50 %0 | |
|
| mx500 4.7, mx510 da 5.7 dpi ydi galiba.. sonuçta ikisi de aynı fiyat, mx510 alın ne de olsa yeni teknoloji |
| |
| Oyuncu |  | 04 Haziran 2004 08:57 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: [OtherS]Ceph
şimdi ben bu üçünü almaya kalksam 290 milyon mu ödeyeceğim kulaklık, mouse artı bi mpouse pad'e...oha!!!
abicim biraz pahalı olmasını bekliyordum ama en fazla 100-1500 milyondur diyordum...aşırı pahalı ya...ki bi mouse pad bi de yanında ne işe yaradığını bile bilmediğim skatez diye bi şeye80 milyon vermek!!!! ki okuduğuma göre bunlar 2 ay içinde aşınıyomuş da... eriyip gitsin diye almak....çok hoş....
başka alternatifler yok mu? bu sennheiser sanırım daha çok multiplayer oyunlarda konuşma temizliği için seçiliyor...benim böyle bir derdim yok...konuşma önemli değil o kadar...mouse'a gelince, mx310 biraz küçük ama diğerinin de fiyatı büyük...şöyle hepsini en fazla 150 milyona'a maledebilceğim bi üçlü yok mudur acaba? sanırım biliyorsunuzdur.
ICQ= 253256073
ms 4.0 mouse ucuz ve kaliteli bir mouse, logitech mx510'un yarısı kadar fiyatı
türkiye'de sadece fatality, fUnc ve DKT pad satılıyor galiba. fatality ve DKT kumaştır, fUnc plastik. tabi kumaşlar daha çok kirlenir ve daha az kayar.tavsiyem, fUnc+mouse skatez al. skatez, mouse'un daha çok kaymasını sağlayan ve ömrünü uzatan mouse'un altına yapıştırılan parçacıklardır. zaten bu mousepad'ler seni maksimum 1 yıl idare eder
sennheiser 150 istemiyosan sennheiser 130 al. fakat gidip bi philips veya sony kulaklık alsan bile sennheiser kadar olmaz |
| |
| Oyuncu |  | 04 Haziran 2004 09:30 %0 | |
|
mx300 mouse - Steelpad 4d Pad - Mouse Skatez - Plantronics a90 kulaklık.
(Diğerlerine göre ucuz, bi o kadarda kaliteli, oynanabilirlik açısından süper) |
| |
| Oyuncu |  | 04 Haziran 2004 12:18 %0 | |
|
zaten mausenın altında senın 0 skatezlerın varken neden 1 daha mouse skatez alıcaksın?
ayrıca sakın func alma skatezlerı erıyıpp yutuyor.
alıntı: Gönderen: Johnnyx
ms 4.0 mouse ucuz ve kaliteli bir mouse, logitech mx510'un yarısı kadar fiyatı
türkiye'de sadece fatality, fUnc ve DKT pad satılıyor galiba. fatality ve DKT kumaştır, fUnc plastik. tabi kumaşlar daha çok kirlenir ve daha az kayar.tavsiyem, fUnc+mouse skatez al. skatez, mouse'un daha çok kaymasını sağlayan ve ömrünü uzatan mouse'un altına yapıştırılan parçacıklardır. zaten bu mousepad'ler seni maksimum 1 yıl idare eder
sennheiser 150 istemiyosan sennheiser 130 al. fakat gidip bi philips veya sony kulaklık alsan bile sennheiser kadar olmaz
| |
| Oyuncu |  | 04 Haziran 2004 13:39 %0 | |
|
| bknz ben kendım bı mouse yapıom yakında surucem pıyasaya onu alırsınız |
| |
. |
| Oyuncu |  | 04 Haziran 2004 14:24 %0 | |
|
| mouse skatez, mouse'un daha çok kaymasını sağlıyor, yani mouse'u normal skatezsiz haline göre daha hızlı çevirmeni, daha hızlı hareket ettirmeni sağlıyor. bence fUnc almayın, steelpad 4d veya bulabilirseniz x-ray pad alın. kulaklık olarak da sennheiser pc 130, plantronics a90 la aynı fiyat ama sennheiser kesinlikle daha iyi. |
| |
| Yarbay |  | 04 Haziran 2004 14:32 %0 | |
|
mx310 elin büyükse mx500 beya 510 al
mouse pad dkt func felan alma hiç güzel değil bence hem mouse un skatez lerini eritiyor hem kendi eriyor hemde sert olduğu için belli bir zaman sonra gıcık oluyor
kulaklık sennheiser indirimdeyken bir pc150 al ya da a90 al |
| |
| Yarbay |  | 04 Haziran 2004 16:46 %0 | |
|
BAKIN 100 KERE SÖYLEDİM YİNE SÖYLÜYORUM:
daha tc de mx func yokken abd den aldırmıştım o tarihten beri func ve mx500 kullanıyorum skatesiz hiç bir şey YOK.ne erime ne herhangi birşey yok.asıl skatez eriyor abi yapmayın... |
| |
| Oyuncu |  | 04 Haziran 2004 19:33 %0 | |
|
bende onu dıyorum skatezler erıyor + ciziliyor.
alıntı: Gönderen: |a|-drx-
daha tc de mx func yokken abd den aldırmıştım o tarihten beri func ve mx500 kullanıyorum skatesiz hiç bir şey YOK.ne erime ne herhangi birşey yok.asıl skatez eriyor abi yapmayın...
| |
 Albay |  | 05 Kasım 2004 15:52 %0 | |
|
fUnc, Steelpad 4D veya x-ray alacağım. ncstr ve Avaturk'ten başka satan bir yer biliyor musunuz?
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Botanika) |
| |
| Oyuncu |  | 05 Kasım 2004 16:40 (05/11/2004, 16:44) %0 | |
|
mx510+dkt+dsp500
asdfcxz... |
| |
| Oyuncu |  | 05 Kasım 2004 18:37 %0 | |
|
mx1000 tavsiye ederim.. 310-510 hepsini kullandım ama şahsen mx1000 aralarında en çok beğendiğim oldu. şu andada onu kullanıyorum.. mouse pad yada kulaklık olarak özel birşeyim yok.. mouse pad'im dandik birşey, kulaklığım ise aiwa marka.. sonuçta kulaklık işte ne farkı olabilirki. hepsi ses veriyor. sennheiser falan olunca ne farkı oluyormuşki sanki. 5+1 sesmi veriyor ne yani..
3dmark01: 18867 3dmark03: 7131 3dmark05: 2718
Türkiyede ilk ve tek; Logitech MX1000 :P |
| |

|  | 05 Kasım 2004 18:39 %0 | |
|
2003 haziranından beri kullanyorum,mause'un ayakları resmen eridi yok olma noktasında.(mx300)
Logitech mx serisi mause alacaklar mutlaka skate almalıdır.
alıntı: Gönderen: drx.
daha tc de mx func yokken abd den aldırmıştım o tarihten beri func ve mx500 kullanıyorum skatesiz hiç bir şey YOK.ne erime ne herhangi birşey yok.asıl skatez eriyor abi yapmayın...
We turn 0n ideas
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
|
| |
| Oyuncu |  | 05 Kasım 2004 18:46 %0 | |
|
ms 3.0 + DKT + A90 3'lüsü iyidir..
mx 310 ve 300 seriside fena degil.Alternatif olarak X-ray pad veya func olabilir..Kulaklık alternatifi ise sennheiser PC 150
Storm Still Rages & Orphaned
|
| |
| Oyuncu |  | 05 Kasım 2004 18:49 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: &.overdrive
ya tora mx500 le 510 un farki nedir kardes biliyorsan bi aciklarmisin. yani eger oyle gozle gorulur bi deisiklik sagliyosa biz de alalim bi bilgilendiriver
&.dear....
Tek farkı 500 deki gri yerlerin renkli olması 
Storm Still Rages & Orphaned
|
| |

|  | 05 Kasım 2004 18:53 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: TiesTorN
kulaklığım ise aiwa marka.. sonuçta kulaklık işte ne farkı olabilirki. hepsi ses veriyor. sennheiser falan olunca ne farkı oluyormuşki sanki. 5+1 sesmi veriyor ne yani..
Ses veren kaynaklarda öenm taşıyan frekans aralığı ile bass, orta ve tizlerin kalitesidir. Ürünler arasındaki farklar bunlardan doğar. Uzun bir süre Philips'in sıradan bir kulaklığını kullandıktan sonra Audio90'a geçtim ve fark bariz bir şekilde anladım. Lütfen kullanmadan yorumda bulunmayın. Yanıltıcı olacaktır. Ben de zamanında "ne fark var ki altı üstü xxx işte" derdim. Hatalı olduğumu deneyerek gördüm.
|
| |
| Oyuncu |  | 05 Kasım 2004 19:02 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Tora
Ses veren kaynaklarda öenm taşıyan frekans aralığı ile bass, orta ve tizlerin kalitesidir. Ürünler arasındaki farklar bunlardan doğar. Uzun bir süre Philips'in sıradan bir kulaklığını kullandıktan sonra Audio90'a geçtim ve fark bariz bir şekilde anladım. Lütfen kullanmadan yorumda bulunmayın. Yanıltıcı olacaktır. Ben de zamanında "ne fark var ki altı üstü xxx işte" derdim. Hatalı olduğumu deneyerek gördüm.
buda heralde insanların "ne olacakki altı üstü bir mouse " diyerekten 10 milyonluk mouseları alması, mx alanlarada salak gözüyle bakmasına benziyor 
3dmark01: 18867 3dmark03: 7131 3dmark05: 2718
Türkiyede ilk ve tek; Logitech MX1000 :P |
| |
| Oyuncu |  | 05 Kasım 2004 19:05 %0 | |
|
supermat, mx500, dsp 500
if there is life after death, there is no death.. and if death does not exist, we do not live |
| |
 Albay |  | 05 Kasım 2004 21:34 %0 | |
|
Pad nerede satılır en ucuza?
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Botanika) |
| |
| Oyuncu |  | 06 Kasım 2004 02:08 %0 | |
|
| MX300 + Func 1030 + A90 |
| |
| |