Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
03/12/08 04:43 Toplam 5 oyuncu 50 sunucu 239 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Strateji » Warcraft
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: 3 corridors

Magic Knight
Oyuncu
24 Temmuz 2004 13:15 %0
alıntı:
Gönderen: natalya

yahu evet nıghtmare fazla manyak olmuş base str accayıp artıyo.ve çok fazla güçlü bir hero olmuş..iyilerden ise her koşulda favorim panderan brevmasterdir..mükkemel ötesi bir hero

pandayı ben aldım ama pek kullanamadım, yani fazla para toplayamadım sen nasıl kullanıyorsun? Biraz bahsedermisin?

*** Kral 1983 ***

"NosferaT"
Oyuncu
26 Temmuz 2004 22:59 %0
ya son versiyonda para eskisi kadar artmıyor ve son vuruşu iyi yapmak gerekiyor daha çok byk adamları öldürünce para iyi geliyor bu bakımdan iyi olmuş böylece agl herolarıda şak şuk adam kesemicek(geç geliştiği için)
Son versiyona baktımda işe yarar gözüme gene bişi çarptı

Nightmare artık daha güçlü çünkü defense yarım yarım artıyor artık önceden 30 yda 40 dı tam hatırlayamıyorum
Sonra iyilerde bir warmaster varki terletiyor resmen 6. seviyo bi panda ateşi var ekraın yarıdından çoğunu kaplıyor ilk seviyede 600üstü 2. seviyede 1000 yada daa fazla vuruyor(kullanmadım ama beni lich iken bayaa vbi öldürdü bi ark tabi sonra 12sn lik bi açık verdiler oyunu biz kazandık

When i was climbing up the stairs,
I saw a man who wasn't there,
He wasn't there again today, I wish he would go away

-TerrorBlade-
Oyuncu
27 Ocak 2005 03:09 %0
ya arkadaslar dday 17.7F ve 18.0F replay larını nereden ındırebılırım bı lınk verın bana pls(yabancı oyuncu ların olursa sevınırım.

SilentScream
Oyuncu
27 Ocak 2005 14:09 %0
Alın Size Corridorların Kralı
http://www.warcraft.org/maps/details/c4969

-TerrorBlade-
Oyuncu
01 Şubat 2005 13:15 %0
SilentScream bab sıte ve map lerı gusel ama replays sıtesı(corrıdors ıcın)plz lınk ver bana yaw....

mutato667
Oyuncu
01 Şubat 2005 19:37 %0
koridor derken d-daydan bahsediyorsan ilk basta 800 altının kitap alıcana ucan ıkı tane kus var onlardan al.iyi kontrol erdersen onların sayısını 5 cıkar zaten sonra paraya para demez ıstedıgın esyayı alırsın sen ölsen bile onlar sana para kazandırmaya devam edecektir.hero dersen terminator,tauren,jim raynor,lich,hellnar,prince legion.. olabilir

SilentScream
Oyuncu
03 Şubat 2005 10:31 %0
Hepsi Bos Is Alin Size Turk Corridoru
http://www.warcraft.org/maps/details/c4994

fkursad
Oyuncu
03 Şubat 2005 14:46 %0
Türkü de ecnebiside ayn1 corridorlar1n hepsi bos zaten

Sayfa: « 1 2 »
Alana Geri Dön

Reklam: