| Yazar | Konu: 3 corridors |
| Oyuncu |  | 18 Mayıs 2004 20:13 %0 | |
|
Bu haritada genelde hangi kahramanlarla oynarsınız (iyiyken hangisini kötüyken hangisini alırsınız). Bide taktiğiniz nedir mesela ilk hangi eşyayı alırsınız.
____Kral 1983____ |
| |
|
|
| Oyuncu |  | 19 Mayıs 2004 15:35 %0 | |
|
abı 3 calıdorda bence en ıı hero demon hunter ve lıch ıkısıde cok ıı item taktıgı soruyor ısen ılm 3-4 tane mask of death al(eger yakın dovuscu ıse) kımse sana hıc bır sey yapamaz ben 3-4 tane alıyordum bır gırdım mı 4-5 tane falan bına yıkyordum
HeLL:Hapsedilmiş Ezik Lanetli Lahanalar
DooMGuardiaN UnCr3aTion PohumaN HighKing WamPire ftpenm [HunteR] stryder
|
| |
| Oyuncu |  | 19 Mayıs 2004 18:59 %0 | |
|
Benim iyi taraftaki kahramanım buz büyücüsü jaina, kötülerde ise inferno. Arkadaşlar hep kılıç kullanıyorlar, benim taktikte benzer, bi tane orb of light ing alıyorum, bi tane fanatizm alıyorum geriye kalanlar hep kılıç
*** Kral 1983 *** |
| |
| Oyuncu |  | 20 Mayıs 2004 15:19 %2 | |
|
| ABI HOLY IKEN ONCE JIM RAYNOR ALIYORUM 80 ODUN OLANA KADAR BIRIKTIRIYORUM PARA YI SONRA HERO DEGISIP ILIDAN I ALIYORUM ADAMA YUZUK ALINCA AKMAYA BASHLIYO DURDURULAMIYOR KITAPLIK DEGISENE KADAR BASE AGILITY +200 OLUYO CANI DA 3000 4000 FALAN OLUYO SONRA ZATEN KIMSE ONU DURDURAMAZ CUNKU HEM CRITICAL STRIKE I AWR HEM DE STUN I OYUNU BITIREN HERO OLUYO .. KOTULER DEYKEN LEGION YA DA TAKA DA ALIYORUM OYUNUN BASHINDA BIRAZ IYI OYNARSAN IKISI DE AKIYO YINE KITAPLIK DEGISENE KADAR BASE AGILITY +200 OLUYO SONRA ZATEN DURDURULMUYO O Da |
| |
| Oyuncu |  | 20 Mayıs 2004 15:29 %0 | |
|
abi her corridor aynı deilki ne bu ilk önce map ismini yazın da bizde bilelim senin demon hunter la onun demon hunter bi uyum göstermiyoki
Slowlu gruntlar riflemanlerden kacamaz atasözü
HeLL TeAm of darkness |
| |
| Oyuncu |  | 21 Mayıs 2004 12:07 %0 | |
|
| abi highking nasıl bi laf bu senin sogledigin abi onun koridouyla benimki tabii ki aynı olacak 17.1 kullanıyoruz son versiyon cunku yenısı cıktıqca da yeniliyoruz yoqsa sen hala 14.5 falan mı kullanıyosun |
| |
| Oyuncu |  | 21 Mayıs 2004 18:59 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: DooM_ReLOADed
abi highking nasıl bi laf bu senin sogledigin abi onun koridouyla benimki tabii ki aynı olacak 17.1 kullanıyoruz son versiyon cunku yenısı cıktıqca da yeniliyoruz yoqsa sen hala 14.5 falan mı kullanıyosun
tamamda bir tane koridor yoqqi google dan arat 3coridor die gecen 10 larca harita var o zaman siz aynı ilcede falan oturuyonuz cünkü cok 3 vcoridor var
abi ben coridor fazla oynamıyorum yaa ara sıra falan ben normal oynuyorum
Slowlu gruntlar riflemanlerden kacamaz atasözü
HeLL TeAm of darkness |
| |
| Oyuncu |  | 22 Mayıs 2004 22:49 %0 | |
|
dday den bahsedio heralde
kötülerde lich alırsanız büyük ihtimalle kazanırsınız adamların castle a bi death and decay çakın oyun 5 dakakda bitio
ama ben genelde grom hellscream alırım iyilerdede moradin bronzbeard |
| |
| Oyuncu |  | 22 Mayıs 2004 23:08 %0 | |
|
| mask of death nedir ya? bide 3corr da nasıl 200 normal agılıty yapabiliyonuz ben max 120 yaptım. oynadığınız oyunların replay ları varsa bana gönderirmisiniz? yucelakpinar@hotmail.com |
| |
| Oyuncu |  | 23 Mayıs 2004 16:27 %0 | |
|
abı aşşagılama gıbı olmasın ama mask of death'i bılmıyorsan hıc oynama oo oyunu mask of death vurdugundan %50 lıfe alıyorsun tmm
HeLL:Hapsedilmiş Ezik Lanetli Lahanalar
DooMGuardiaN UnCr3aTion PohumaN HighKing WamPire ftpenm [HunteR] stryder
|
| |
. |
| Oyuncu |  | 23 Mayıs 2004 23:46 (23/05/2004, 23:59) %0 | |
|
alıntı: Gönderen: UnCreatioN
abı aşşagılama gıbı olmasın ama mask of death'i bılmıyorsan hıc oynama oo oyunu mask of death vurdugundan %50 lıfe alıyorsun tmm
adamım hala düzgün bi açıklama değil bu ne bu mask of death? yüzük gibi bir item mı ? itemse hangi binadan var(butun bınalara baktım mask of death adında bir item yok) bu yoksa heroların yaptıgı bir buyumu? buyuyse hangi herolar yapıyo? |
| |
| Oyuncu |  | 24 Mayıs 2004 14:59 %0 | |
|
Mask of the dead, 3 corridors ta vampiric... bişey diye geçiyor yüzükleri aldığın yerden alıyorsun.
*** Kral 1983 *** |
| |
| Oyuncu |  | 24 Mayıs 2004 15:23 %0 | |
|
| uzun zamandır gıremıyodum nete sorry. abı o arkadash 3 corrıdors tan 10 tane war dedı en populerı d-day judgement day o zaman en cok o oynanır ben zaten farklı bır modelını bızım buralarda hıch gormedım. www.ddayworld.com dan indir ishte oynarsın. bı de LİCH diyen bir arkadash awrdı onun lafına bı duzelltme yapıcam o heronun son ozellıgı zaman tuttuq 14 sanıye de castle ı yıkıyo ama yıkarken kımsenın gormemesı lazım + catle ın bıraz uzagındakı kucuk towerların yıkılmısh olması lazım yanı commender geldıqten hemen sonra ya da hemen once yıkmaq ıcın cok elverıshlı cunku orada bır boshluq oluyor o arada kımse 14 sanıye de yıkan bır buyuyu zaten goremez gorsede genelde gec kalıyo oyun zart dıye bıtıyo |
| |
| Oyuncu |  | 24 Mayıs 2004 15:31 %0 | |
|
| bu lafım da yucela ya : abı 200 agılıty yapmak cıdden kasdan bır ısh her kes yapamaz. cok ıı bır mıcro yetenegı gerektırır oyunun basında da pek ezılmemek gerekır eger hero oyunun basın da bıraz ıı yonetılırsesonra zaten durdurulamaz. bı kere her agılıty herosu 200 e cıkamaz kotulerden sadece Takada ve Legıon bunu yapabılır cunku buyulerı ıı. bır kere senın hataların buyuk ıhtımalle sunlar: oyunun basında canını 2000 yapana kadar health kıtabı alacaksın yoqsa combata gıremezsın oyunun basında ezılırsın ayrıca hemen agılıty kıtabı okumayacaksın bır ıse yaramaz once 2 tane claws of attack alcaksın 1250 altına +25 damage arttırıyo bunları yaptıqtan sonra agılıty kasıcan.hanı o ılk herolar cıkıyo ya megatrıon la o dıger eleman , ıshte o zamana kadar zaten 90 adam kesemedıysen zaten 200 u hayatta goremezsın unut onu. ayrıca sen buyulerı ya erken ya da gec kullanıyosun her hal de cunku bu 2 heronun buyusuyle attınmı kacırmıyacak sın kacırmazsan cabuq gelısır ezersın hele takada tam bır frag makınesı attıgını alıyozamanlamayı gelıshtırmen lazım zaten kolay ısh hep aynı hero ıle 1 ay oynasan alısırsın kolay yanı |
| |
| Oyuncu |  | 12 Haziran 2004 18:13 %0 | |
|
Bu aralar Judgement 14.6 oynuyoz ( daha üst versiyonu çalışmıyor). Taktik şu ; gelişme hızına göre eşya alıyorsun, eğer yavaş gelişiyorsan önce küçük tüfek, hızlı gelişiyorsan büyük tüfek çok hızlı gelişiyorsan çekiç alırsın. Kitap vb. şey alırsan kaybedersin, çünkü bu eşyalar +10,+20,+30 gibi bütün özellikleri arttırıyor bu yüzden kitaba gerek yok. Bu haritanın en iyi adamı inferno, özellikle hell fire ile çok çabuk gelişiyor, infernoyu alınca ilk olarak çekiç alıyorum, daha sonrada çok zor durduruluyorum.
Yalnız yargıç biraz tehlikeli, hatta bayağı tehlikeli, o .... ibn. yargıç yüzünden 2 defa hesap ödedim. Karşı tarafın oyuncularını öldürdüm doğmalarına 2 dk var daldım onların basesine bi de ne göriyim yargıç ta bizim baseye dalmış onu durduyum dedim gidip saldırdım hiç ara vermen ana binaya saldırdı ve yıktı! Sonraki gün yine aynı şeyi yaptı. Acaba? diyorumki karşı tarafın oyuncuları bu yargıça verdimi? 
*** Kral 1983 *** |
| |
| Oyuncu |  | 15 Haziran 2004 14:25 %0 | |
|
| 14.6 versiyonu ne abi nasıl bir shey o ayrıca biaz 17.4 oynuyoruz ve bu versiyonda en iyi hero Alien(cunku buglı) aurası normalın 2 katı armor verıyo zaten strenght herosu hıch damage yemıyo yesede takmıyo kıtap okumazsan hıoc bır shey yapamazsın agılıty herosu ısen kıtap okudukca daha cok frag yapıyosun daha fazla para kazanıp daha fazla okuyosun yanı exponansıyel artıyor |
| |
| Oyuncu |  | 17 Haziran 2004 12:09 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Magic Knight
Bu aralar Judgement 14.6 oynuyoz ( daha üst versiyonu çalışmıyor). Taktik şu ; gelişme hızına göre eşya alıyorsun, eğer yavaş gelişiyorsan önce küçük tüfek, hızlı gelişiyorsan büyük tüfek çok hızlı gelişiyorsan çekiç alırsın. Kitap vb. şey alırsan kaybedersin, çünkü bu eşyalar +10,+20,+30 gibi bütün özellikleri arttırıyor bu yüzden kitaba gerek yok. Bu haritanın en iyi adamı inferno, özellikle hell fire ile çok çabuk gelişiyor, infernoyu alınca ilk olarak çekiç alıyorum, daha sonrada çok zor durduruluyorum.
Yalnız yargıç biraz tehlikeli, hatta bayağı tehlikeli, o .... ibn. yargıç yüzünden 2 defa hesap ödedim. Karşı tarafın oyuncularını öldürdüm doğmalarına 2 dk var daldım onların basesine bi de ne göriyim yargıç ta bizim baseye dalmış onu durduyum dedim gidip saldırdım hiç ara vermen ana binaya saldırdı ve yıktı! Sonraki gün yine aynı şeyi yaptı. Acaba? diyorumki karşı tarafın oyuncuları bu yargıça verdimi?
*** Kral 1983 ***
hmmm..benim bildiğim yargıç ana binaya saldırmaz...sadece yandaki kuleleri yer.. |
| |
| Oyuncu |  | 17 Haziran 2004 14:41 %0 | |
|
valal beyler ben bisi söylim
d-day de eger ciddi oyuncuyum diyorsaniz
isterseniz en dandik büyücü alin herkesi alirsiniz
bana göre oyunda ki iyi herolardan biri
iyilerde
priestess of the moon( para kazanmasini biiyrosaniz)
prophet ti galiba (kus oluyor lvl 6 da).
bizim sorcerer tipindeli büyücü kari
jimraynor
vede adeks de su ana kadar yenildigim kisi cikmadi
tabii bu tarafda oturdugum icin anadolu yakasini bilmem
ancak orayada kötü oyuncular gelmliuordu.
bir ark priestess bende sorc (holy knightdi galiba)
olursam lvl 6 ldugumda aninda oyundaki 5 heroyuda aliyorum
cünkü priestess a kitap okutup agility vede book of health alirsaniz bana göre aurasi ile cosuyor
ayrica stun yaptiktan sonra sorcererin iki tane 400 damage yapan büyüsü varki buda 800 damage eder
o arada zati priestess koyuyor oldugu icinde cok az kisi kaciyor bundan .stun gecmeden ölüyor adam cünkü
tabbiki priestess la yada uzaktan stun yapan adamlar basta iyi para kazanip damageini vede healthini arttirmak lazims
sonrasi zati kolay cekic iste armor of gods felan fisman mask of death.
eger prophet le oynuyorsaniz deli gibi para kazanirsinizki
prophetin tek kotu tarafi armornun az olmasi. kus oldugunuzda tepeli asarak koalyca kaciyorsunuz zor durumda.
ayrica kopek ayni cizgidi duran herkese 400 vede heali süper
ben o heal in baya semerisini gördüm . ittem olarak derseniz herkesin ii kati fraginiz olcagi icin kitap yüzük ne dilersenzi alirisiniz.
jim raynor da hem savasci hemde cok iyi para kazaniyor
ayrica gorunmezlik özelligi ile bir cok kisiyi gafil avliyor insan.
ayrica iki kati koyma özellgii de iyi
kotulerde ise
prince of legion
ninja
archimond
lich
hell scream
hell fire
ben bu zmana kadar en cok sevdigim ve bana göre iyi hero ninja
eger oyunun baslarinda health kremleri vede mana doldurma itemini alirsaniz herkese 400 damage koyan büyüsü harika bir büyü
vede misss olayi süper. isterse demon hunter cok hizli olsun ona görede o kadar cok miss geciyor.
gözünmezlik özelligi ile baskinla ryapar.
lvl 6 ile de manyak hiz olursaniz
ondada kotu yan bence baslarda biraz book health i cok almak gerektigi büyücü giibi 550 gücle basliyor.
Ancak sunu söyleyebilirmimki
eger cidden iyi oyuncuysaniz her heroyla basarili olrusnuz |
| |
| Oyuncu |  | 18 Haziran 2004 18:52 %0 | |
|
| Raistlin216 adeks te oynuyorum dıyorsun adeks 1 galıba cunku bu nıcklı bır oyuncu adeks 2 de yoq ben de hep oradaq takılıyorum. cok ıyı oyuncuyum dıyorsun dogru olabılır adeks "1 de ıı bır kac eleman oldugunu duymustum bır gun gelıp sızı ızlemek ısterım bana hangı gunler saat kachta takıldıgınızı bır soglesene bı zahmet. bı de cok ıddıalısın sen dandık bır hero al o zaman ben de ne bıleyım legıon falan alıyım acaba kım yenecek cok merak edıyorum? |
| |
| Oyuncu |  | 18 Haziran 2004 20:00 %0 | |
|
valal adeks 2 mi 1 mi bilmiyoum
yaw yerin orda tabelada yazmiyorki
ancak barbarosun yukarisindaki cafe
(otobüs duraklarinin ordaki deil)
valla bu gün ordaydim
ancak bazen s1k bazen ender gidiyoryum
evde zati battle nett oldugu icin arada bir giderim
belki cok iddiali gibi konusmusda olabilirim
ancak hava atmak amaciyla söylemedim
sadece bu oyun üstüne o kadar düstülerki yapanlar
bug lar ve dengesizlikler git gide azaliyor
vede bence adamlar oraya oynanmicak bir hero koymamislar
eger ne zmn gelirsen diyorsan msn im e bir mesaj at
erdemdanisman1988@hotmail.com yada icq 254-059-861
bir mesaj at okullarda artik bitti
genelde cuma günleri giderdim okul zamani ama simdi herhangi bir zmn |
| |
| Oyuncu |  | 19 Haziran 2004 13:32 %0 | |
|
| valla artık potm kullanıorum ilk basta yuzuk alıorum genelde o cenarius fl gelmeden almıs oluorum sora winged invasion olana kadar kitap kasıorum ondan sorada cekic armor of gods vampiric vs. bide yeni versionlarda judge girmiyo baselere bide lich in death and decay i duzeltildi eskisi kadar etkili diil |
| |
| Oyuncu |  | 20 Haziran 2004 20:11 %0 | |
|
Walla son versiyon için konuşuyum bende isterseniz birde replay yollim(17.5)
Nightmare
Kesinlikle küçük çapta oyunlarda alınırsa en çok adam öldürecek adamdır
Ben tek başıma oynamıştım (ki bu şekilde fazla gelişemiyor rekabet lazım)
Winged İnvasion dan önceki karakter statları(+ları saymıyorum)
295Str
104Agl
Elbetteki daha fazlasını da yapabiliyor. Oynayışınıza bağlı önemli olan psikolojiniz rekabet varken bu adamla direk gelişiyosunuz tabi ölmezseniz 6. svy özelliğinizi kullanırsanız kesin 1 iyi iş yaparsanız 2 adam felan öldürebilirsiniz TEK başınıza
Bi sorunu varsa oda Demigod ları kesin öldürememesi ki büyük bir sorun aslında
Bizim oyunlarımızda Jim Raynor Light Orb ve Nightmare yasaklanmıştır. Çünkü bunları kullanmak zor olmadığı gibi kullanana çok büyük avantajlar veriyor bazı yerlerde medic ve lichinde yasaklandığını da duyduk oynamıyoruz bilmiyoruzda
Bir kaç üstteki arkadaşa replayı gönderdim isterseniz ondan ve bende yaptıım tek kişilik oyunu alırsanız görebilirsiniz
Bu arada son versiyonda agl heroları eskisi kadar iyi değiller çünkü defense ları ve artışları düşmüş kitapları 450/550 olmuş yüzükleri zaten pahalı
Savaş alanında nasıl öldüğünüzü anlamıyorsunuz bile bu şekilde adam öldüremiyosunuz ve (hfff)bir kelime aklıma gelmesini bekliyorum ama hala gelmedi(hfff)...
(4 dakka sonra)
Adam öldüremeyince sirkülasyonu (hoh be) sağlayamıyosunuz.
Bide bi tiyo vereyim her lvlda agility si 2 artan tek hero(iyilerden 1 kişi daha olabilir)İllidian dır kötülerde hep 1.70 1.80 felan artıyo yani sıyrılsa bile illidian sıyrılabilir bu olumsuz durumlardan
Legion nun aurasının verdiği dmg yüzde 30 düştü bunuda unutmayın
Başkada bişi gelmio aklıma önemli olan
Respectly...
When i was climbing up the stairs,
I saw a man who wasn't there,
He wasn't there again today,
I wish he would go away |
| |
| Oyuncu |  | 20 Haziran 2004 23:59 %0 | |
|
alien ın galiba fortified armor u vardı
bide nightmare harbi öküz bi hero karşıdan 2-3 adamı rahat alıosunuz benim ark oynuodu onna bendede potm vardı ikimizde eşit kasmıştık pek bi fark yoktı beni+takım arklarımı alabiliodu yani  |
| |
| Oyuncu |  | 22 Haziran 2004 15:53 %0 | |
|
Önceden dediğim gibi biz 14.6 oynuyoruz (cafede) daha üst versiyon harita çalışmıyor. O haritanın en iyi adamı inferno, sonra arşimendo geliyor, biz en fazla 3 e 2 oynuyoruz, o yüzden kitap vb. alan kaybediyor. 14.6 da rakip tanımam! O kadar iddialıyım yani!
*** Kral 1983 *** |
| |
| Oyuncu |  | 23 Haziran 2004 00:04 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: [dMb]-ILuVataR-
alien ın galiba fortified armor u vardı
bide nightmare harbi öküz bi hero karşıdan 2-3 adamı rahat alıosunuz benim ark oynuodu onna bendede potm vardı ikimizde eşit kasmıştık pek bi fark yoktı beni+takım arklarımı alabiliodu yani
yahu evet nıghtmare fazla manyak olmuş base str accayıp artıyo.ve çok fazla güçlü bir hero olmuş..iyilerden ise her koşulda favorim panderan brevmasterdir..mükkemel ötesi bir hero |
| |
| |