| Yazar | Konu: Cücelere dair |
| Oyuncu |  | 17 Mayıs 2004 14:42 %0 | |
|
hayır kurumadı kim demis kurudu hala ereborda cüce var
Slowlu gruntlar riflemanlerden kacamaz atasözü
HeLL TeAm of darkness |
| |
|
|
| Oyuncu |  | 18 Mayıs 2004 16:33 %0 | |
|
cüceler ölmez
HeLL TeAm of darkness |
| |
| Oyuncu |  | 18 Mayıs 2004 18:06 %0 | |
|
Erebor dakı cucelerın sayısı 5000 gecmez ( bu bıle fazla).Ama elferın soyu hıcbır zaman yok olmaz nıhahhahahah
HeLL:Hapsedilmiş Ezik Lanetli Lahanalar
DooMGuardiaN UnCr3aTion PohumaN HighKing WamPire ftpenm [HunteR] stryder
|
| |
| Oyuncu |  | 19 Mayıs 2004 15:13 (19/05/2004, 15:20) %0 | |
|
abı ud olü degıldır adı uzernde undead=olu olamayan demek
DooMGuardiaN UnCr3aTion PohumaN HighKing WamPire ftpenm [HunteR] stryder |
| |
| Oyuncu |  | 19 Mayıs 2004 17:43 %0 | |
|
ben ELF'im lemm
|
| |
| Oyuncu |  | 20 Mayıs 2004 12:39 %0 | |
|
evet unc 5000 i gecmez ama sende biliyosun sauron yenildi balrog falanda kalmadı artık soyumuz büyüyecek
bizim soyumuzun elfler kadar olmamasının sebebi cocuk yapmayı sevmememizdir iz daha cok toplanıp bira falan icmeyi severiz üremeye karsıyız ama deli savasırız.
HeLL TeAm of darkness |
| |
| Oyuncu |  | 20 Mayıs 2004 14:11 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: UnCreatioN
abı ud olü degıldır adı uzernde undead=olu olamayan demek
Ruhun yoksa yaşamanın mantığı ne lem? Çoğu ud yaşadığının farkında değil ve öbür kısmı da yaşadığı tüm zmn boyunca acı çekiyo... |
| |
| Oyuncu |  | 20 Mayıs 2004 14:18 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: [KoV]-AfterMAtH-
Ruhun yoksa yaşamanın mantığı ne lem? Çoğu ud yaşadığının farkında değil ve öbür kısmı da yaşadığı tüm zmn boyunca acı çekiyo...
nereye avı cekiyo be acı cektiriyo
HeLL TeAm of darkness |
| |
| Oyuncu |  | 20 Mayıs 2004 14:27 %0 | |
|
| Zaten onları o yüzden kesioruz... başkalarına acı çektirdikleri için.. ama bi nedenimiz de onların limboda ( zaman kavramının olmadığı garip bir boyut ) gezen çalınmış ruhlarını huzura kavuşturmak... |
| |
| Oyuncu |  | 20 Mayıs 2004 14:39 %0 | |
|
Zaten onları o yüzden kesioruz... başkalarına acı çektirdikleri için.. ama bi nedenimiz de onların limboda ( zaman kavramının olmadığı garip bir boyut ) gezen çalınmış ruhlarını huzura kavuşturmak...
olm onların ruhu yoq ki ruhsuz onlar sena tavsiyem gçrdügün yerde kes onları veya kac ama ben keserim baltam var cifttaraflı
HeLL TeAm of darkness |
| |
. |
| Oyuncu |  | 20 Mayıs 2004 14:50 %0 | |
|
| Tmm abi zaten kesmek görevimiz... ruhları war ama içlerinde diil "dimensional limbo"da ( türkçesini bilmiorum )...kaybolan şeylerin gittiği yerde..mesela çalınmış ruhlar, görevi tamamlanmamış ruhlar, büyüyle hapsedilmiş varlıklar filan falan... çıkmanın tek yolu ya çok kuvvetli bi büyüyle ya da hayattaki görevinin tamamlanması... ölülerin görevi tabiiki ölmek ama udler ölemediklerinden ruhları oraya gider ve onlar ölene kadar orda kalır, huzura kavuşamaz... paladinler bu yüzden ud kesmeye giderler, iyilik adına... |
| |
| Oyuncu |  | 20 Mayıs 2004 15:01 %0 | |
|
Tmm abi zaten kesmek görevimiz... ruhları war ama içlerinde diil "dimensional limbo"da ( türkçesini bilmiorum )...kaybolan şeylerin gittiği yerde..mesela çalınmış ruhlar, görevi tamamlanmamış ruhlar, büyüyle hapsedilmiş varlıklar filan falan... çıkmanın tek yolu ya çok kuvvetli bi büyüyle ya da hayattaki görevinin tamamlanması... ölülerin görevi tabiiki ölmek ama udler ölemediklerinden ruhları oraya gider ve onlar ölene kadar orda kalır, huzura kavuşamaz... paladinler bu yüzden ud kesmeye giderler, iyilik adına...
ölüleri kesmekten daha tehlikeli bir sey varsa onları kendi boyutunda kesmektir
HeLL TeAm of darkness |
| |
| Oyuncu |  | 21 Mayıs 2004 18:54 %0 | |
|
ehehe yokmu lem benim gibi cüce burda
HeLL TeAm of darkness |
| |
| Oyuncu |  | 21 Mayıs 2004 23:07 %0 | |
|
cuce yok ama manyak bır Elf var
|
| |
| Oyuncu |  | 22 Mayıs 2004 13:46 %0 | |
|
en guclu elklerdır bee.Dogmus olan en zekı kısı FEANOR'dur,dogmus olan en guzel elf luthien'dir,dogmus olan en salak kisi cuce kral durin'dir eheheh (cuce karılarını hıc sevmen erkege benzerler)
HeLL: Hapsedilmis Eziq Lanetli Lahanalar..!
DoomDemon Pohuman ThELorD[HunteR] SA_Vampire UnCr3aTioN HighKing
ii de bu orta dunya, bi cok dunya war... |
| |
| Oyuncu |  | 22 Mayıs 2004 21:04 %0 | |
|
tamam bu sadece orta dunya olayları İLUWATAR Br cok dunya yaratmıstır ama İLUWATAR'IN buyuk cocukları elfler'dır dunya uzerınde(toklkıen'ın mıtolıjısınde) elf lerden becerıklı ve guzel kımse yaratılamaz zaten elf'ler valinor'da tanrılarla beraber yasarlar BU YUZDEN orta dunya ve dıger ulke ırklarına gore heMdaha kuvvetlıdır hem daha becerıklıdırler hende daha guzeldırler yanı baska dunyalarda yasayanlar İLUWATAR'ın buyuk cocukları olmadıgı surece (ki onlarda elf'lerdır) elflerden becerıklı ve guzel hıc bır ırk yok tur becerıklı konusunda cucerler elf'lerı gecer dersen eger bu ımkansızdır cunku elf'ler tanrıların yanında yasadıgı ıcın tanrılardan egıtım goruyorlar bun yuzden cuceler elf'lerı zanaat konusunda gecemezler.ki feanor'a da zaten AULE'nın maia'sı OSSE kımı zaman yardım etmısdır.her neyse konu bu degıl ama sonucta hangı dunya olursa olsun elf ırkı tum ırklardan daha yuce,daha becerıklı vedaha guzeldırler.bu tartısılmazdır ÇÜNKÜ ELF'LER İLUWATAR'IN BUYUK COCUKLAR
|
| |
| Oyuncu |  | 22 Mayıs 2004 22:42 %0 | |
|
| ne biri bişey mi dedi?? |
| |
| Oyuncu |  | 22 Mayıs 2004 22:59 %0 | |
|
demın ama senı kastetmedım gercek ERU'yu kastettım
|
| |
| Oyuncu |  | 27 Mayıs 2004 11:09 (27/05/2004, 11:11) %0 | |
|
cuceler mueler hepsı ezıq en gı,uzel ırk elf ler bırader cucelerde kımmıs hepsı eyınsız mahlukla guclu olamları hipbırsey degıstırmez elfler kadar yuce ve iyi bir savascı hıc bir ırk olamaz(ozellıkle eldar elf toplulugu)
az önce söyleyemedim salaklıgını unc üzgünüm sen ne kadar eziq ve dar fikirlere sahip bir insansın |
| |
| Oyuncu |  | 27 Mayıs 2004 11:21 %0 | |
|
en guclu elklerdır bee.Dogmus olan en zekı kısı FEANOR'dur,dogmus olan en guzel elf luthien'dir,dogmus olan en salak kisi cuce kral durin'dir eheheh (cuce karılarını hıc sevmen erkege benzerler)
abi gıcık oldum yazılarına sırf yazmak için yazmışsın.laf olsun...ona buna laf atmışsın |
| |
| Oyuncu |  | 27 Mayıs 2004 17:56 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: dare_scream
abi gıcık oldum yazılarına sırf yazmak için yazmışsın.laf olsun...ona buna laf atmışsın
ne dıyorsun sen yaa sana mı soracam ne ıcın yazacagımı lavuk sanane
|
| |
| Oyuncu |  | 27 Mayıs 2004 17:58 (27/05/2004, 20:30) %0 | |
|
abi gıcık oldum yazılarına sırf yazmak için yazmışsın.laf olsun...ona buna laf atmışsın
bu forumları gene ezıqler akılmaya basladı yaaa
DooMGuardiaN UnCr3aTion PohumaN HighKing WamPire ftpenm [HunteR] stryder |
| |
| Oyuncu |  | 27 Mayıs 2004 18:02 %0 | |
|
sanane yaa sana mı soracagım ne ıcın yazı yazacagım ve ben oo yazıları highking'e yazdım lavuk. ya abı konu kapanır her zaman bırı cıkıklık yapar yaa bune ya
|
| |
| Oyuncu |  | 27 Mayıs 2004 19:28 %0 | |
|
az önce söyleyemedim salaklıgını unc üzgünüm sen ne kadar eziq ve dar fikirlere sahip bir insansın
unc dedigine göre tanıdıksın ona sadaece biz unc deriz
HeLL TeAm e girmek isteyenler yanında lahana getirip doomguardiana bas vursunlar.banada basvurabilirsiniz. |
| |
| Oyuncu |  | 27 Mayıs 2004 20:05 %0 | |
|
evet abi ya kim bu adam unc ye laf atıyo
HeLL TeAm e girmek isteyenler yanında lahana getirip doomguardiana bas vursunlar.banada basvurabilirsiniz. |
| |
| |