| Yazar | Konu: Cücelere dair |
| Oyuncu |  | 09 Mayıs 2004 19:01 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: HighKing
evet insanlar satıscı orclara da ben warcraft 3 te güzel diyom cünkü bu warcraft forumu
en iyi cüceler
Benim zaferim düşmanın sonudur ata sözü
HeLL cLan
bak kardesım bu topıc'e kadar sureklı TOLKİENİN mitolojisinden bahsettik buna sende dahılsın ama sen gelmıssın 3.sayfada 4 mayıs saat 16:09 ve 5 mayıs 18:23 atmıs oldugun topıclerde aynen boyle yazmıssın 'benim gözümde 3 ırk var cüce , insan , ve orc.Elf degıl ve cuceler ve orcları ovmussum. ama bunu Wc3 yapman ımkansız cunku Wc3 cuce dıye bır ırk falan yok(secebılecegın) sen kendı lafınla kendını dot edıyorsun
HeLL: Hapsedilmis Eziq Lanetli Lahanalar..!
DoomDemon Pohuman ThELorD[HunteR] SA_Vampire UnCr3aTioN HighKing |
| |
|
|
| Oyuncu |  | 10 Mayıs 2004 14:12 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: UnCreatioN
bak kardesım bu topıc'e kadar sureklı TOLKİENİN mitolojisinden bahsettik buna sende dahılsın ama sen gelmıssın 3.sayfada 4 mayıs saat 16:09 ve 5 mayıs 18:23 atmıs oldugun topıclerde aynen boyle yazmıssın 'benim gözümde 3 ırk var cüce , insan , ve orc.Elf degıl ve cuceler ve orcları ovmussum. ama bunu Wc3 yapman ımkansız cunku Wc3 cuce dıye bır ırk falan yok(secebılecegın) sen kendı lafınla kendını dot edıyorsun
DoomDemon Pohuman ThELorD[HunteR] SA_Vampire UnCr3aTioN HighKing
illa secmen mi gerekiyo sonucta öyle bi ırk var hero var oynatıyosun birimler var neymis imkanı varmıs ve benim dedigim cok basit bise insan ve cüceleri seviyorum tlkien mit.inde ve wc3 te orcalrıda seviyorum sadece wc3 te bu cok basit nie bos bos konusuyonki. evet tolkien in mitolojisinden bahsettim warcrafttan da bahsediyorum neden bahsetmiyim bu warcraft forumu deilmi warcraft ında kendine göre hikayesi var iste bos bos konusuyosun kendinmi kücük düsürüyosun. Asıl burda tolkienin mitinden bahsetmeyeceksin yeri deil burası frp türevleri die bi bölüm var ama bahsediyon bende bahsediyom yani anlayacagın warcraft ın kendine özel bi hikayesi var neden bahsetmiyim cs mi bu sana tavsiyem kardesim cevap yazıp kücük düsme
HeLL cLan |
| |
| Oyuncu |  | 10 Mayıs 2004 14:52 %0 | |
|
illa secmen mi gerekiyo sonucta öyle bi ırk var hero var oynatıyosun birimler var neymis imkanı varmıs ve benim dedigim cok basit bise insan ve cüceleri seviyorum tlkien mit.inde ve wc3 te orcalrıda seviyorum sadece wc3 te bu cok basit nie bos bos konusuyonki. evet tolkien in mitolojisinden bahsettim warcrafttan da bahsediyorum neden bahsetmiyim bu warcraft forumu deilmi warcraft ında kendine göre hikayesi var iste bos bos konusuyosun kendinmi kücük düsürüyosun. Asıl burda tolkienin mitinden bahsetmeyeceksin yeri deil burası frp türevleri die bi bölüm var ama bahsediyon bende bahsediyom yani anlayacagın warcraft ın kendine özel bi hikayesi var neden bahsetmiyim cs mi bu sana tavsiyem kardesim cevap yazıp kücük düsme
HeLL cLan
bak benım salak arkadasım madem burası wc3 forum ozaman ilk sen wc3 dısında yazı yazma.gıt ilk yazdıgın yazılara bak ta konus tamam mı salak.wc3'tede oynayabılecegın bır cuce ırkı yok onu kontrol edebılmen o ırk'ın olabılecegı anlamına gelmez idiot(olmadıgı anamınada gelmez ama sonucta resmı olarak ole bır ırk yok cuce beyınlı)amele gelmıssın tolkien'inmit.'den bahsetme dıyorsun bana kendın bahsedıyorsun ya MORON.Eger burada rezıl olsaydım doom'lar sana degıl bana gulerledı tamam mı avrum ve bır daha benımle laf yarısına ve laf ebelıgıne gırme bu sefer doom'un hatrı matrı demem ona gore.ve bos konusan bırı varsa o da sen sın tmm yerden bıtme.Cıkıpta aptal aptal topıcler acma
| |
| Oyuncu |  | 10 Mayıs 2004 17:44 (10/05/2004, 17:47) %0 | |
|
Hepiniz kesin ulan!! imansız orclar... Highking haklı... burası w3 forumu, buradaki konu, hikaye Tolkienninkinden değişik... Ha ondan bahsetmek istiyosanız gidin konu dışından "Tolkien'in muritleriyiz, biz onu severiz" adında konu açın... İlla w3 forumlarında yer kaplıycaz diosanız "w3'le LotR (vs.) arasındaki farklar/benzerlikler " adında bişiy açın... Orc beyniniz kavramıyosa daha basit açıkliim... Worcıreft...hikaye...ı-ıh aynı... tolkien. Al kemik ye git köy bas köylüler dövsün sizi...
imansız orclar yaa... |
| |
| Oyuncu |  | 11 Mayıs 2004 11:01 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: [KoV]-AfterMAtH-
Hepiniz kesin ulan!! imansız orclar... Highking haklı... burası w3 forumu, buradaki konu, hikaye Tolkienninkinden değişik... Ha ondan bahsetmek istiyosanız gidin konu dışından "Tolkien'in muritleriyiz, biz onu severiz" adında konu açın... İlla w3 forumlarında yer kaplıycaz diosanız "w3'le LotR (vs.) arasındaki farklar/benzerlikler " adında bişiy açın... Orc beyniniz kavramıyosa daha basit açıkliim... Worcıreft...hikaye...ı-ıh aynı... tolkien. Al kemik ye git köy bas köylüler dövsün sizi...
imansız orclar yaa...
abı tmm burası wc3 topıc ama ama forum'un ilk sayfalarında kendı mıtolojıdekı cucelerden bahsedıyor
| |
| Oyuncu |  | 11 Mayıs 2004 18:29 %0 | |
|
bak benım salak arkadasım madem burası wc3 forum ozaman ilk sen wc3 dısında yazı yazma.gıt ilk yazdıgın yazılara bak ta konus tamam mı salak.wc3'tede oynayabılecegın bır cuce ırkı yok onu kontrol edebılmen o ırk'ın olabılecegı anlamına gelmez idiot(olmadıgı anamınada gelmez ama sonucta resmı olarak ole bır ırk yok cuce beyınlı)amele gelmıssın tolkien'inmit.'den bahsetme dıyorsun bana kendın bahsedıyorsun ya MORON.Eger burada rezıl olsaydım doom'lar sana degıl bana gulerledı tamam mı avrum ve bır daha benımle laf yarısına ve laf ebelıgıne gırme bu sefer doom'un hatrı matrı demem ona gore.ve bos konusan bırı varsa o da sen sın tmm yerden bıtme.Cıkıpta aptal aptal topıcler acma
offf ya off bi insan bu kadar salak olur
abicim cüceler sonucta
HeLL cLan |
| |
| Oyuncu |  | 11 Mayıs 2004 18:38 %0 | |
|
off yaa off bi insan bu kadar salak olur
cücelrin illa secilebilir bir ırk olması gerekmiyo cüceler sonucta hikayede belli bir yere sahip olan bi ırk iste wc3 ten anlamayan insanların cıkıp salak salak konusması beni sinir ediyo
ve evet caglar tolkiennin mitinden bahsettim ne olmus hala da bahsediyorum. Ama sen durup dururken benim
ben humanları ve cüceler i seviyorum orcları ise sadece warcraftta seviyorum yazıma zalak zalak cevap yazan bi adamdan bir sey beklemem ben zaten yani anlayacagın istedigimi yazarım ister tolkien mitinden ister wc3 ten ne yazacagımı sana mı sorcam yaa ne zalak adamsın bos bos konusuyon sen her yazdıgıma cevap yazamk zorundamısın üstelik cok basit seylere sen nesin ha uzaydan falan mı geldin alla alla
HeLL cLan |
| |
| Oyuncu |  | 11 Mayıs 2004 18:43 %0 | |
|
üff abi yaa biri suna wc3 te her ırkın ayrı bi hikayesi oldugunu söylesin cücelerden elflere trolllerden taurenlere druidlerden chiemera lara bu bütün ırkların ayrı bi hikayesi var illa baslı basına secilebilir bi ırk olmasına gerek yoq bu bütün ırkların bi ruhu var iste wc3 ten anlamayan birisinin böyle seyler yazması beni sinir ediyo
HeLL cLan |
| |
| Oyuncu |  | 12 Mayıs 2004 09:36 %0 | |
|
Undeadler hariç her ırkın ruhu war, savaştığımız iblislerin bile..., kaybolmuş ruhlar war ki bunlar kendilerini doğaya adıyolar ve night elflerin yanında yer alan wispler oluyolar (ultimada da bulunur)... ha bide shamanların, "kullandığı" diyemiycem, yardım aldığı elementel ruhlar war ki bunları orc arkadaşarımın daha iyi bilmesi gerekir...
Korkusuzlar sadece korkusuzlardır. Korkmasına rağmen davrananlar ise cesurdur...
Commander of the Knights of Vengeance |
| |
| Oyuncu |  | 12 Mayıs 2004 16:21 (12/05/2004, 17:19) %0 | |
|
off yaa off bi insan bu kadar salak olur
cücelrin illa secilebilir bir ırk olması gerekmiyo cüceler sonucta hikayede belli bir yere sahip olan bi ırk iste wc3 ten anlamayan insanların cıkıp salak salak konusması beni sinir ediyo
ve evet caglar tolkiennin mitinden bahsettim ne olmus hala da bahsediyorum. Ama sen durup dururken benim
ben humanları ve cüceler i seviyorum orcları ise sadece warcraftta seviyorum yazıma zalak zalak cevap yazan bi adamdan bir sey beklemem ben zaten yani anlayacagın istedigimi yazarım ister tolkien mitinden ister wc3 ten ne yazacagımı sana mı sorcam yaa ne zalak adamsın bos bos konusuyon sen her yazdıgıma cevap yazamk zorundamısın üstelik cok basit seylere sen nesin ha uzaydan falan mı geldin alla alla
HeLL cLan
sen ıstedıgını yaza bılıyorsuda bız yazamıyormuyuz haa salak o zaman sanane burası ıster cs topıc olsun ıster baska bır oyun istedıgımız yazıyı yazarız yanı war3 topıc olma zorunlulugu yok.Evet war3 hıkayesını bılmıyor olabılırım cunku hıc bolum oynamadım cunku evımde makına yok.
| |
. |
| Oyuncu |  | 12 Mayıs 2004 16:27 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: DoomGuardiaN
kardes sen salak mısın yoqsa salak olmak içinmi çabalıon mal insan human lar tek basına ne edio kaç kez ud ler kullandı sizi elf lerin yardımıyla biseler yaptınız orclara yalwardınız humanlar kadar ipne bir irk yoq siz irk bile deilsiniz elf cüce ve human karısım bu ne lan türlü gibi oyunda saf olan tek ırk war oda elf sen neyin çabasını yapıon hade git lordaeronda pusu kur elflerin arkasına saklan
HeLL:Hapsedilmiş Ezik Lanetli Lahanalar
DooMGuardiaN PohumaN HighKing SA_wamPire Orc uncr3ation TheLorD[HunteR]
ehehehe 
| |
| Oyuncu |  | 12 Mayıs 2004 18:17 %0 | |
|
| Arkadaşlar tartışmaya gerek yok bu forumun warcraft forumu olduğu şüphesiz ama dünyalarin benzerlik göstermesi normal nede olsa köken olarak aynılar. İnsanlar konuşurken Tolkien'den bahsedemezler diye birşey yok ama konunun fazla uzatılmasıda hoş olmaz. Onun için kavga ediceğimize birbirimize biraz hoşgörü gösterelim. |
| |
| Oyuncu |  | 13 Mayıs 2004 12:25 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: DoomGuardiaN
kardes sen salak mısın yoqsa salak olmak içinmi çabalıon mal insan human lar tek basına ne edio kaç kez ud ler kullandı sizi elf lerin yardımıyla biseler yaptınız orclara yalwardınız humanlar kadar ipne bir irk yoq siz irk bile deilsiniz elf cüce ve human karısım bu ne lan türlü gibi oyunda saf olan tek ırk war oda elf sen neyin çabasını yapıon hade git lordaeronda pusu kur elflerin arkasına saklan
HeLL:Hapsedilmiş Ezik Lanetli Lahanalar
DooMGuardiaN PohumaN HighKing SA_wamPire Orc uncr3ation TheLorD[HunteR]
Sen ne diyosun yaa geri zekalı mısın?
Bi kerem şu an dünyaya kim hakim? BİZ... Elfler ormanda hipi gibi "barış barış" taqılıyolar, orcları unut onlar zaten mağaralarında, undeadler yeni krallarına unyum saalamaya çalışıyolar... Tek güvenceğim ırk cüceler onlara da bi yere kadar...
Ayrıca ben ruhlardan bahsediyorum sen NE diosun, NE alaka? Cahilsen karışamam... |
| |
| Oyuncu |  | 13 Mayıs 2004 12:33 %0 | |
|
Uncreation la kavgamız son bulmustur bunadan sonra cüelerle ilgili konusmaya devam edelim
HeLL cLan |
| |
| Oyuncu |  | 13 Mayıs 2004 12:42 %0 | |
|
beyler benim kem küm fasa fiso topicini silmiler ne yazdınız len oraya ben bi sey yazmıyodum
HeLL cLan |
| |
| Oyuncu |  | 13 Mayıs 2004 12:45 %0 | |
|
neyse silsinler bizde yenisini acarız hauhahaa
HeLL cLan |
| |
| Oyuncu |  | 13 Mayıs 2004 12:48 %0 | |
|
arkadaslar
yeni baslayanlar icin human rehberi hazırlıyorum yakında görürsünüz forumda
HeLL cLan |
| |
| Oyuncu |  | 13 Mayıs 2004 15:41 %0 | |
|
Uncreation la kavgamız son bulmustur bunadan sonra cüelerle ilgili konusmaya devam edelim
HeLL cLan
Elf'leri unutmayalım tabi ki 
| |
| Oyuncu |  | 13 Mayıs 2004 18:23 %0 | |
|
unc elf ve cüce ırklarını birlestirip yeni bir ırk yapalım sen domal gerisini bana bırak hauhahaahahaha
HeLL cLan |
| |
| Oyuncu |  | 13 Mayıs 2004 19:56 (13/05/2004, 19:57) %0 | |
|
unc elf ve cüce ırklarını birlestirip yeni bir ırk yapalım sen domal gerisini bana bırak hauhahaahahaha
HeLL cLan
bak cocum sen benım le ugrasmak zorundamısın yaw sen domal mına koyayım hem senın popo daha gozel
| |
| Oyuncu |  | 14 Mayıs 2004 13:21 %0 | |
|
evet ya seninki daha güzel 
HeLL cLan |
| |
| Oyuncu |  | 14 Mayıs 2004 20:36 %0 | |
|
ya abı olesıne yazıyorum ınatlıgından yada zıtlıgından geyık yapıyorum ben kavga etmıyorum 
| |
| Oyuncu |  | 15 Mayıs 2004 00:01 %0 | |
|
| İmzalarınıza bakıyodumda... unc senin imzanın başındaki isim doomguardian olması gerekmez mi? |
| |
| Oyuncu |  | 15 Mayıs 2004 22:58 %0 | |
|
ya abı olesıne yazıyorum ınatlıgından yada zıtlıgından geyık yapıyorum ben kavga etmıyorum
hauha geyik yapma len öle bos bos
mauhahahaah
HeLL cLan |
| |
| Oyuncu |  | 17 Mayıs 2004 14:21 %0 | |
|
dötüne verilmis orc ta dönme olur
hauhahaahahhahahaah
Slowlu gruntlar riflemanlerden kacamaz atasözü
HeLL TeAm of darkness |