Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
03/12/08 05:01 Toplam 5 oyuncu 50 sunucu 249 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Strateji » Warcraft
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Cücelere dair

Kseo
Oyuncu
29 Nisan 2004 20:04 %0
sizin de kulağınıza havlama sesi geliyor mu beyler ? Unutun gitsin, köpektir havlar da hırlar da... Onları öyle kabul etmek gerek. Ama atalarımızın dediği gibi "Havlayan köpek ısırmazmış"

alıntı:
Gönderen: DoomGuardiaN
kseo sanane geri zekalı herif kalvye maymunu ziktir git uğrasma bizle lavuk musun nesin ya sen adam bile deilsin be klavye erkeği sieeee hade çook bilmis boq torpilli adminlerin yamağı seni
HeLL:Hapsedilmiş Ezik Lanetli Lahanalar
DooMGuardiaN PohumaN HighKing SA_wamPire Orc uncr3ation TheLorD[HunteR]

[KoV]-AfterMAtH-
Oyuncu
29 Nisan 2004 22:53 %0
Konuya geri dönsek?

Korkusuzlar sadece korkusuzlardır. Korkmasına rağmen davrananlar ise cesurdur...

Commander of the Knights of Vengeance

Kseo
Oyuncu
30 Nisan 2004 02:02 %0
haklısın...
Cüceler.. ehem. öhö..
Her partide 1 adet bulundurulması tavsiye edilir. Giantlarla başa çıkmakta bire birler. Bazen birsürü ciddiyetin arasında onların triplerini çekmek katlanılmaz gelse de kusurlarıyla güzel bir ırk!
Yanımda çok bilmiş bir elfle gezmektense, mıymız bir cüce ile neşe dolu bir seyahati tercih ederim...

Pohuman
Oyuncu
30 Nisan 2004 08:39 %0
Kseo sen bence danatosbağasısın zuahahaha

HeLL: Hapsedilmis Eziq Lanetli Lahanalar..!
HeLL TeaM Büyük Laf Etmez..
HeLL TeaM Ziker Affetmez....!

DP|highking
Oyuncu
30 Nisan 2004 19:02 %0
öhöm konuyu dağıtmayalım bu topici cüceler için açtım
kavgalar için isterseniz özel bir topic açayım

Düsmanın büyük istilasında ayakta kalmaya calısan krallıgımın gönüllü süvarilerinden biriydim savaş kapımızı çalmıştı bende s

Bauglir
Oyuncu
30 Nisan 2004 19:31 %0
alıntı:
Gönderen: Kseo
. Doymak bilmez, ancak gözü asla parada pulda değil. Ne isterse kendi için değil halkı için ister. Bireysel mülkiyete çok önem vermez.

olabilir ama hobbit'tekiler öyle diildi...

bu arada ben elflerden nefret eden bir cüce hastasıydım-blind guardian.time stands still(at the iron hill) i dinleyene kadar-
elfler:feanor gibi salak salak haraket edip valinor'u terk ederler. aptallar. ama soora valar'ın kıyağıyla dönebilirler bazıları, bazıları da gemiyle felan egzantrik işler yaparlar. sora kendi halklarını öldürecek kadar ****tirler. ben manwe olsam geldiklerinde sktri çekerdim bi daa almazdım onları....
cüceleri ise severim. 1 cüce 10 elfe bedeldir.(filmdekilere özellikle legolasa değil onnar maşşallah cüneyt abi)
bu arada bu kadar düzeysiz bir ortama adminner birşey demiyor mu?-şaşırdım-

Truth might be changed by victory!

Kseo
Oyuncu
30 Nisan 2004 20:30 (30/04/2004, 20:33) %0
demez olurlar mı, diyorlar tabi... Ama bu adamlarla uğraşmaktan bıktılar!
Bunlara küfür etsen anlamaz, tokat atsan anlamaz, efendi efendi yola getirmeye çalışsan anlamaz (ben bu yolu denemiştim), banlasan nick değiştirip yine gelir!
Kısacası eğitilebilir, ögretilebilir insanlar değiller!
Bu yüzden onları görmemeye çalış...

Hobbit' deki cüceler de aynı kafadandı. Yani altınlar halklarının olacak diye savaşacaklardı. Eğer bir insan olsaydı en kıymetli mücevheri alıp madenden kaçardı!

DP | UncreatiON
Oyuncu
30 Nisan 2004 20:52 %0
alıntı:
haklısın...
Cüceler.. ehem. öhö..
Her partide 1 adet bulundurulması tavsiye edilir. Giantlarla başa çıkmakta bire birler. Bazen birsürü ciddiyetin arasında onların triplerini çekmek katlanılmaz gelse de kusurlarıyla güzel bir ırk!
Yanımda çok bilmiş bir elfle gezmektense, mıymız bir cüce ile neşe dolu bir seyahati tercih ederim...

zıkeyın senını gezek ıstedıgın cuceyı 10 cuce'yı al bır elf etemez abı bu anlamadınızmı hala dahaya

DoomDemon Pohuman ThELorD[HunteR] SA_Vampire UnCr3aTioN HighKing

DP|highking
Oyuncu
30 Nisan 2004 20:55 %0
unc abi her ırkın kendine ait bir ruhu var ögrenemedinmi hala benim cüce olduumu bile bile 10 tane cüce bi elf etmez diyon rdermi eder

Benim zaferim düşmanın sonudur ata sözü
HeLL cLan

DP | UncreatiON
Oyuncu
01 Mayıs 2004 14:45 %0
alıntı:
Gönderen: HighKing
unc abi her ırkın kendine ait bir ruhu var ögrenemedinmi hala benim cüce olduumu bile bile 10 tane cüce bi elf etmez diyon rdermi eder
HeLL cLan

zıkeyım cucelerın ozellıklerını elfler cucelerden ustundur lemm

Kseo
Oyuncu
01 Mayıs 2004 20:18 %0
ejderha da hepsinden güçlüdür, zekidir, ama soyları tükenmiş...
Bu işler öyle büyüklük, küçüklük ölçüsü değil!
En akıllı olan, en küçlü olan, en iyi kılıç sallayan değil "ortama en kolay adapte olan" hayatta kalır. Yani insan!
Sizin ortadünya, Krynn, Forgotten Realms hakkında ögrenecek çok şeyiniz var. Warcraft oynamakla, Lord of the Rings izlemekle iş bitmiyor. Hayal gücünüzü çeşitli öğelerle beslemeniz gerekir.
Bu işe Eye of the Beholder serisi ile girmek lazım! Ama siz bilmezsiniz...

alıntı:
Gönderen: UnCreatioN

zıkeyın senını gezek ıstedıgın cuceyı 10 cuce'yı al bır elf etemez abı bu anlamadınızmı hala dahaya

DP|highking
Oyuncu
02 Mayıs 2004 16:27 %0
etmeyin kavga gardas olun konusun kaynasın

HeLL cLan

Kseo
Oyuncu
02 Mayıs 2004 17:59 %0
ben her gün şeker gibiyim. Çeşit çeşit şeker var,
akide şekeri, nane şekeri, lolipop, patlayan şeker!
Sen böyle küfürlü konuşunca patlayan şeker oluyorum.
Sen de şeker gibi ol, diline biraz hakim ol Bonibon da oluruz, lolilop da!
Tamam dilin kemiği yok, ama seninkinde kas da mı yok ?
Neyse bunları unutalım gitsin, ben bir süre yokum! eyvallah, sohbetiniz bol olsun

DP | UncreatiON
Oyuncu
02 Mayıs 2004 20:13 %0
alıntı:
ejderha da hepsinden güçlüdür, zekidir, ama soyları tükenmiş...
Bu işler öyle büyüklük, küçüklük ölçüsü değil!
En akıllı olan, en küçlü olan, en iyi kılıç sallayan değil "ortama en kolay adapte olan" hayatta kalır. Yani insan!
Sizin ortadünya, Krynn, Forgotten Realms hakkında ögrenecek çok şeyiniz var. Warcraft oynamakla, Lord of the Rings izlemekle iş bitmiyor. Hayal gücünüzü çeşitli öğelerle beslemeniz gerekir.
Bu işe Eye of the Beholder serisi ile girmek lazım! Ama siz bilmezsiniz...

sen ejderlerın en guclu oldugunu san ejderlerden guclu bır cok ırk var basta balroglar ve ben burada yazdıgım yazıları ne warcraft 3'ten nede yuzuklerın edendısını izlemedıgım bılıgılerden soyluyorum.Ben john Ronald Reuel Tolkien'in yuzuklerın efendısı ve iskandinav mıtolojısıne dayalanan butun kıtaplarını okuyum bır bılgım odugu ıcın yazıyorum.Tamam cuce'lerı asagılımıs olabılırım bu ben sadece cucelerı sevmeyısımden kaynaklanan bır seydır.

Pohuman
Oyuncu
04 Mayıs 2004 08:54 %0
bırakın ırkları falan gelin 1v1 çevirelim

HeLL TeaM Büyük Laf Etmez..
HeLL TeaM Ziker Affetmez....!

DP|highking
Oyuncu
04 Mayıs 2004 16:09 %0
alıntı:
Gönderen: UnCreatioN

bende elfleri sevmiyom ve nefret ediyom akrabalarına kıyan ipne ırk
ırk bile deil
benim gözümde 3 ırk var cüce , insan , ve orc
elf deil

HeLL cLan

[KoV]-AfterMAtH-
Oyuncu
05 Mayıs 2004 09:53 %0
Elflerde sinir olduğum şey kendilerini herkesden iyi görmeleri ve sırf kendi ırklarına güvenmesi...

DP|highking
Oyuncu
05 Mayıs 2004 18:23 %0
evet baba en iyi cüceler ve orclar

HeLL cLan

DP | UncreatiON
Oyuncu
06 Mayıs 2004 11:59 %0
alıntı:
Gönderen: [KoV]-AfterMAtH-
Elflerde sinir olduğum şey kendilerini herkesden iyi görmeleri ve sırf kendi ırklarına güvenmesi...

bak kardesim elflerı kendılerını herkesten ıyı goruyorlar ve gormelıdırler cunku elfler İLUWATAR'ın(tanrıların tanrısı) buyuk cocuklarıdır ve sadece kendı ırk'larına guvenmelerının sebebı ıse Melkor(kotulerın en guclu tanrısı) ile savasırken butun insanlar elf'lerı sattı(bazıları dısında) ve J.R.R. TOLKİEN'in SİLMARİLLİON hıkayesınde anlatıldıgı gıbı elfler kotulere karsı hezaman tek baslarına savastılar ve sonunda kazandılar

DP | UncreatiON
Oyuncu
06 Mayıs 2004 12:04 %0
alıntı:

bende elfleri sevmiyom ve nefret ediyom akrabalarına kıyan ipne ırk
ırk bile deil
benim gözümde 3 ırk var cüce , insan , ve orc
elf deil
HeLL cLan

senın gozun kör bence kardesım, insanlar ırklar arasında en satıcı ırktır, orclar bır zamanlar melkor tarafından iskence ile orc lastırıldılar,yozlastırıldılar ve orclar bır zamanlar elf'tiler .cucelere guvenmek konusunda bır sey deyemeyecegım cunku guvenılır bır ırk ama ac gözlülüklerı bu güveni büyük bir sekılde yok edıyor.ama nedem cuceler ıyı bır ırk ama elfler kadar yuce ve guclu degıller

DP|highking
Oyuncu
06 Mayıs 2004 14:29 %0
evet insanlar satıscı orclara da ben warcraft 3 te güzel diyom cünkü bu warcraft forumu
en iyi cüceler

HeLL cLan

DP|highking
Oyuncu
07 Mayıs 2004 18:34 %0
en iyi ırk cüceler okadar

HeLL cLan

DP | UncreatiON
Oyuncu
08 Mayıs 2004 13:37 %0
alıntı:
evet insanlar satıscı orclara da ben warcraft 3 te güzel diyom cünkü bu warcraft forumu
en iyi cüceler
HeLL cLan

abı bır ınsan ancak bir lafı bole cevırır ya daha ne deyem sana yaa adam dune kadar topık'in ilk sayfalarında tolkien'in mitolajisinden bahsedeyor sımdı gelmıs warcraft3 ten bahsedıyorum dıyor yaaa helal daha ne deyem yaw ****lik diz boyo

DP|highking
Oyuncu
08 Mayıs 2004 18:05 %0
abicim ne kıvırması ben orcları warcraftta seviyorum dedim tolkien in mitolojisinde deil

HeLL cLan

DP|highking
Oyuncu
09 Mayıs 2004 14:46 %0
mauhahaha ne alaka lem siz benim bi acıgımı bulmaya calısıyosunuz bulamayınca bulmus gibi gösteriyosunuz ama önce yazdıklarımı okuyun

HeLL cLan

Sayfa: « 1 2 3 4 5 »
Alana Geri Dön

Reklam: