| Yazar | Konu: Dünyanın en iyi age of empires oyuncusu |
| Oyuncu |  | 13 Haziran 2006 23:27 %0 | |
|
| beyler ben bu forum yeni uyel oldum ben su ana kadar arc kovenı cok seyretmedım ama halen cris capochu ve shemekerı cok seyrettiiimmm ..bana göre bu oyunun pelesi halendır tartısmasız bana halen adeta cambaz gibi geliyor inanaılmaz ötesi bir şey bir macı kaybetse dahi sanki o o kazanmıs gibi hissediyorum halen genelde rushı sevmez ama o rushı sevseydi onu kımse tutamzdı capoch ise bence bu oyunun bir numaralı dehası cok inatcı ******** macı alıcam diye her turlu boku eyr oyunda onca stablee yapması fedulade ınaılmaz bir stili var zekası en kuvvetli adma bence o bu oyunda daut tun trazı biraz halen gibi crisleri pek sevmiyom defasn oyuncuları onlar yaw kzı gibi kapanıyorlar ıclerıne bilmiyorum beım favorılerım halen ve capoch |
| |
|
|
| Oyuncu |  | 14 Haziran 2006 12:24 %0 | |
|
| capoch u begenıyorsan capoch ıle wolf_rukie nın oyununu bır yerden bul ızle derım adam bır tabur sco ıle adama dalmaya calısırken baska bır tarafdan da sco ıle dalıp duruyor rukie bir saga bır sola orduyu dolastırıp duruyor.izlemeye deger bi oyun derim halen ın ıse bence en guzel oyunlarından bırı pl_peel e karsı oynadıgı sure lımıtlı olan oyunu olmalı 30 dakıka feudal war yapıyorlar ve oyun da ıkısıde imp goruyor cok zevklı. |
| |
| Oyuncu |  | 22 Nisan 2007 01:18 %0 | |
|
MALON_MUTANT L_CLAN_CRIS I TOKATLADI  |
| |
| Oyuncu |  | 22 Nisan 2007 17:37 %0 | |
|
arkadaşlar bu oyuncuların gameparkta nicki ney şu an game parkta 1i chiris şimdi onun recordunu izleyecem
ve merak ettim şu kovenın bana recordunu indirebileceğim bir site verirmisiniz? |
| |
| Oyuncu |  | 22 Nisan 2007 23:43 %0 | |
|
| bence janissariy bi dafa tüfekli daha gelişmiş rakibe göre |
| |
| Oyuncu |  | 03 Mayıs 2007 13:35 %0 | |
|
| Ya şu L_Clan_Chiris e hasta oldum çok güzel oynuyor ve anlamadığım bir şey var chırıs savunmacı değil ki rush cu |
| |
| Oyuncu |  | 07 Mayıs 2007 21:55 %0 | |
|
L_clan _crihs iyi bi oyuncu fakat bence _DauT_ daha iyi bir maçını izledim Crish i fena yapıyodu  |
| |
| Oyuncu |  | 08 Mayıs 2007 01:03 (08/05/2007, 01:04) %0 | |
|
son turnuvayı (arbalet cup 4) chris kazandı. daut ise 3. oldu. şu an gamepark ta da chris 1. sırada.
ama şöyle bir durum var: chris sadece aoc oynuyor (warcraft ve c&c oynadığından da bahsediyor ama ii bir derecesini duymadım henüz), daut hem aoc hem twc hem de rol oynuyor ve üstelik hepsinde de ilk 3te. hatta arbalet cup la aynı zamanlarda rol turnuvasına da katılmıştı ki onu da kazanamadı, sanırım 2. oldu.
soru: chris mi daha ii daut mu?
el cevap: bilünmez. |
| |
| Oyuncu |  | 09 Mayıs 2007 15:30 %0 | |
|
| ben beğendiğimi söyledim ve chris ıkmkm i çok pis yeniyordu ama kovenle maçını izledim koven kazandı |
| |
| Oyuncu |  | 15 Mayıs 2007 18:46 %0 | |
|
hiçbiri beeeennnn     |
| |
. |
| Oyuncu |  | 16 Mayıs 2007 22:08 %0 | |
|
| ya bu adamların videolarını izleyeceim bi link verir mısıniz bana |
| |
| Oyuncu |  | 16 Mayıs 2007 22:16 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: sir roby diablo
ya bu adamların videolarını izleyeceim bi link verir mısıniz bana
www.aoeturkiye.com
www.aocgroup.com.ar
www.thelegionclan.com birçoğu bu klanda zaten oyuncuların. olmayanları da bulursun orda. koven yıllardır oynamıyor baya eski rec leri aratırsın. binlerce rec var aralarından ünlü isimleri aratırsın. bazen isim değiştiriyolar onlar zaten belirtilir genelde. mesela "daut" ile "vegeta" aynı. koven, bsk_cheat, lindalover, falan aynı kişi. chris paso ismini kullanıyor onu şak diye tanırsın. |
| |
| Oyuncu |  | 16 Mayıs 2007 22:22 %0 | |
|
| vidyo demişken koven 2001 wcg de oynarken çekilmiş:
http://www.youtube.com/watch?v=cz6ZjfAhOko |
| |
| Oyuncu |  | 18 Mayıs 2007 18:35 %0 | |
|
| L_clan _crihs DiYorum |
| |
| Oyuncu |  | 23 Mayıs 2007 19:28 %0 | |
|
| halen dir |
| |
| Binbaşı |  | 23 Mayıs 2007 20:04 %0 | |
|
| slm benle0 age of empirees ıp oynamak isteyen pm atsın mustiuysal@hotmail.com ekleyin. |
| |
| Oyuncu |  | 07 Haziran 2007 14:20 %0 | |
|
| tabii ki Arch_Koven tek gecerım baska yok ama şimdi pek oynamıyo herhalde. |
| |
| Oyuncu |  | 07 Haziran 2007 14:24 %0 | |
|
| Arch_Koven i izleyenler kesinlıkle bana katılır bir numara Arch_Koven.L_ClanChris,bolt,daut onun kadar oynayamazlardı |
| |
| Oyuncu |  | 20 Temmuz 2007 01:16 %0 | |
|
| Arch_Koven'in reclerini izledim gercekten de güzel oynuyor.Ancak bu aralar oynamıyor duydugum kadarıyla.Bu yüzden yerini baskasına kaptırdı. |
| |
| Oyuncu |  | 30 Temmuz 2007 09:38 %0 | |
|
| Bu aralar oynamıyor dediğiniz adam yaklaşık 5-6 yıldır oynamıyor. |
| |
| Oyuncu |  | 30 Temmuz 2007 16:59 %0 | |
|
| koven sanırım 2002 gibi askere gitti. 2004 de geri döndü. birkaç oyun oynadı fakat eski formunda deildi. ve eycofu bıraktı. şimdi korede counter strike tarzı bir oyun oynuyormuş duyduğum kadarı ile. ve bu oyunda bayaa iimiş. geçen yıl 100bin dolar civarında ödül kazanmış bu cs tarzı oyunun turnuvalarından. (lig usulü bir oyun sanırım). evlenmiş çoluk çocuğa karışmış. darısı sizlerin bizlerin başına. |
| |
| Oyuncu |  | 10 Ağustos 2007 02:11 %0 | |
|
| valla ben dediklerinizden bişi anlamadım ama okuduğuma göre en ii si shmeker bende bu oyunu netten oynamak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum bana yardım edin help me!!! (omer_celimli@hotmail.com) |
| |
| Tuğgeneral |  | 12 Ağustos 2007 22:06 %0 | |
|
| ekiden çok oynardım o zamanlarda kohen iiydi bence şimdi de o ii oynar... Ben de bi ara bırakmıştım yeniden AOEye döndüm hem de önceden daha iyi oynayarak ... Hem de stratejileri daha ii kullanarak... Kohende yeniden başlasa turbnuvalara daha ii vede daha da güçlü olacaktır... |
| |
| Oyuncu |  | 24 Ağustos 2007 18:54 %0 | |
|
napacaksınız kim ii oynuosa oynasın siz kendi oyununuza bakın
herkesin en iisi başkadır |
| |
| Oyuncu |  | 24 Ağustos 2007 21:12 %0 | |
|
takip ediyoruz kim en ii oyuncu diye.
sen takip etmiyon mu formula 1 de kim kazanıyor yada süperligde geçen sezon kim gol kralı olmuş falan. GS nin dandirik transferlerinden daha eğlenceli klan transferleri (fenerinkiler gene idare ediyo).
senin dediğin şuna benziyor: "boşverin dünya kupasını izlemeyi gidin halı saha maçı yapın kendi oyununuza bakın." |
| |
| |