| Yazar | Konu: Dünyanın en iyi age of empires oyuncusu |
| Oyuncu |  | 03 Ağustos 2004 15:19 %0 | |
|
Bu forumun tekrar gündeme gelmesi ilginç ama benim idolüm Storm_Blade (Rami). Arkasından L_Clan Capoch ve L_Clan Schmeker i söyleyebilirim. Saygılar... Koveni de saygıyla anıyoruz...
Bu arada üç sene falan önce bi herif vardı, nickini bir türlü çıkaramadım. Herif vikingle oynayıp dark age de harekete başlıyordu. Bilen varsa hatırlatsın... |
| |
|
|
| Oyuncu |  | 03 Ağustos 2004 18:02 %0 | |
|
Bana kalırsa birinciliği MysT_Iori,MysT_BT4 yada Wolf_RookiE alır.
Bu üçünden biri illede birini solicek olursam Iori derim mukemmel bir oyuncu çok yeni ve değişik bir tarzı var. |
| |
| Oyuncu |  | 29 Ağustos 2004 08:02 %0 | |
|
pardon ya..konu kapanalı nerdeyse 1 ay olmus ama,mesajları gorunce dayanamadım,bende bisiler yazayım dedim.
dunaynın en ıyı oyuncusu kim sorusunun cevabı basit aslında ,arch_koven den baskası olamaz.adam zamanının en iyi oyuncularını bir bir yenmis.ama arch_kovenin oyunu nedense bana hep AI gibi gelir.adam robot gibi. herseyi kusursuz yapıyo,birazda sinir bozucu.adam bana kalırsa en iyi oyuncuların bi araya gelip olusturdugu kusursuz bi AI script. :)) bence gelmis gecmis en iyi oyuncular sırasıyla Lyncher,sheriff,stalin ve rd_champion..bunlar bence sadece iyi oynayan adamlar degil,aoe tarihinin de en yaratıcı oyuncuları.ben ozellıkle ilk 3unun cok yaratıcı oyuncular oldugunu dusunuyorum.rd de cok saglam bi adam,cok agreasif. mrfixitte hala bu adamların birbirleriyle oynadıkları oyunların recordedları var.hala izlememis olanlar icin tavsiye ederim.tamamen matematik dersi gibi.ozellikle lyncer_sheriff ve lyncher_rd macları cok saglam..stalin de tum zamanların en yaratıcı oyuncusu bence. |
| |
| Oyuncu |  | 01 Eylül 2004 02:44 %0 | |
|
OSM KLANI en iyisidir hatta bu klandan arkadaşım bile var adam dehşet oynuyo oyunu
I'am Blind Not Death |
| |
| Oyuncu |  | 01 Eylül 2004 11:04 %0 | |
|
L_Clan Schmeker ve Arch_koven in 3 er maçını izledim bana göre L_Clan Schmeker daha iyi oynuyor.Ama koven de iyi.bi arabiada koven ve schmeker rakiptiler ama 3 v 3 idi.koven'in takımı aldı oradaki bi oyuncu vardı hatta sarı seçmiş oda mükemmel oynuyor.Demosunu izleyip adına bakıp yazcam.Çok süper oynadı adam valla.O da yazılmalıydı bence ankete
Messenger #kaganpeneklioglu@hotmail.com
ICQ #124040953 |
| |
| Oyuncu |  | 01 Eylül 2004 23:13 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Prox!MuS
L_Clan Schmeker ve Arch_koven in 3 er maçını izledim bana göre L_Clan Schmeker daha iyi oynuyor.Ama koven de iyi.bi arabiada koven ve schmeker rakiptiler ama 3 v 3 idi.koven'in takımı aldı oradaki bi oyuncu vardı hatta sarı seçmiş oda mükemmel oynuyor.Demosunu izleyip adına bakıp yazcam.Çok süper oynadı adam valla.O da yazılmalıydı bence ankete
ICQ #124040953
İyide sadece bir maça bakarak nie karar veriyosun ki her adamın cosup süper oynadığı maçlar vardır bence . Ayrıca o dediğin adam ortada çıktı ve fast castle yaptı dolayısıyla adam çok rahattı güzel oynamasa ayıp olurdu. Orda kilit adam koven çünkü 2 kişiyi birden çok uzun süre (oyunu kazanana kadar ) tutuyo.. |
| |
| Oyuncu |  | 02 Eylül 2004 09:53 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Red_venoM
İyide sadece bir maça bakarak nie karar veriyosun ki her adamın cosup süper oynadığı maçlar vardır bence . Ayrıca o dediğin adam ortada çıktı ve fast castle yaptı dolayısıyla adam çok rahattı güzel oynamasa ayıp olurdu. Orda kilit adam koven çünkü 2 kişiyi birden çok uzun süre (oyunu kazanana kadar ) tutuyo..
bak dedimki 2 sininde 3 er maçını izledim.Bana göre 3 maç izledikten sonra adamın stratejisini anlıyorsun ve hangisinin daha iyi oynadığına karar verebiliyorsun.
ICQ #124040953 |
| |
| Binbaşı |  | 02 Eylül 2004 10:50 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Geliyordum
Selam.Sizce dünyanın en iyi oyuncusu kim?
Efsane Arch_Koven mi
Süper zek Halen mi
Kapanmayı seven L_Clan_Chris mi
Ölümcül rush cı Iam_kmkm mi
Kontrollu Rush ta uzman ve Scout Cavalary+Archer oyuncusu L_Clan_Capoch mu
Feudal basında Stable ile her türlü Rushı kesebilen super oyuncu L_Clan_shmeker mi
Yoksa Skirmisher spear man+tower defansa yonelik oynayan CSI_Inc mı?
peki 2Archery acılıp erken stableye geçen RD_Champion olabilirmi?
Ya Aztec oynayan CNA_free ?Kimdir en iyi?
(not=Yukardaki oyunculardan cna_free hariç hepsi Hun seçer buda en iyi ırk hangisi tartışmasını sanırım kapatır.)
www.fopt-clan.de
www.bskzone.com
dan bu kimselerin kayıtlı oyunlarına ulaşabilirsiniz.
Bakalım hangisi en cok oy alacak
BöyLe 1 soru olmas ki Dünyanın en iyi oyuncusu diye bari türkiyenin de sanki dünyayı gezmiş görmüşsün oyuncularını gibi  |
| |
| Oyuncu |  | 02 Eylül 2004 11:00 %0 | |
|
gezip gormeye gerek yok netıcede bu adamların hepsinin rec game leri varizleyip te fikir yurutebilirsin.bence koven alemın kralıymıs.bo uyun ancak boyle oynanır sanırım. |
| |
| Oyuncu |  | 02 Eylül 2004 11:50 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: kewell
BöyLe 1 soru olmas ki Dünyanın en iyi oyuncusu diye bari türkiyenin de sanki dünyayı gezmiş görmüşsün oyuncularını gibi
Bizim dünyanın en iyi oyuncusu dediğimiz oyuncuların hepsi zone oynuyor.Zaten zone'den oynamayıpta bu adamların herhangi birisini yenen bi adam yoktur dünyada(%100).Kısacası gezmeye ve görmeye gerek yok.
ICQ #124040953 |
| |
. |
| Oyuncu |  | 02 Eylül 2004 11:51 %0 | |
|
| Koven o eski oyunuyla Shmekerin şimdiki oyunu karşısında sönük kalır. |
| |
| Oyuncu |  | 10 Eylül 2004 13:54 %0 | |
|
| halen fena seil |
| |
| Oyuncu |  | 10 Eylül 2004 22:59 %0 | |
|
| MyST_IORI diorum baska demiorum bole bi hız yokh abi. her oynu baska bi taktik... bence super |
| |
| Oyuncu |  | 10 Eylül 2004 23:00 %0 | |
|
| tek Kelime myst_Iori |
| |
| Oyuncu |  | 17 Eylül 2004 21:40 %0 | |
|
| ben capoch derim abi çünkü adam çok dengeli oynuyor |
| |
| Oyuncu |  | 20 Eylül 2004 23:07 %0 | |
|
Arc_Koven tabi... bu adam sistematiği yemiş bitirmiş.. insan oyundan soğur bu kadar ii oynayınca beh...  |
| |
| Oyuncu |  | 12 Ekim 2004 18:56 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: CoF!!!
Arc_Koven tabi... bu adam sistematiği yemiş bitirmiş.. insan oyundan soğur bu kadar ii oynayınca beh...
) cok dogru ama koven a oyunu ogreten RD_ChampioN
bence ilk 3 soyle ;1-RD_ChampioN
2-Arch_koven(I3sK_koven su n ki zone nick i )
ve 3-Veni cok eski oyunculardan ancak duyduguma gore bırakmıs o zmn _HALEN_ (BsK_halen su an ki zone nick i ) |
| |
| Oyuncu |  | 23 Ekim 2004 22:21 %0 | |
|
| lyncher in greçek nik i neydi karıstıorm bilen warsa yzsın.. |
| |
| Oyuncu |  | 24 Ekim 2004 23:17 %0 | |
|
halen_
Bsk_Halen
Ssyppef__
 |
| |
| Oyuncu |  | 08 Kasım 2004 17:57 %0 | |
|
| DÜNYANIN EN İYİ OYUNCUSU BENİM O KADAR |
| |
| Oyuncu |  | 08 Kasım 2004 18:25 %0 | |
|
Yaw koven kim smeker kim o kim bu kim iddaa ediyom onlarla 5 oyun atalım 1 tane anca alırlar... Ben haytımda kimseye yenilmedim ama goruyomki bunlar birbirini yenmiş. Gelsinler kafeye gorelim gavurları. Türklerin neden **** olduğu şimdi anlaşılıyor zone da herkes tutturmuş şu gavur ii bu gavur ii. Yaw bi kendi içinizdeki cevher'e bakın Kardeşlerim siz de onlar gibi olabilirsiniz ben gibi 5 sene oynayın yada benim 5 sene de oynadığım kadar oynayın kimse sizle baş edemez.. Bu arada bayramdan sonra geliyordum kardeşin maç sözü var.
Eğer ahmet abi ayarlayabilirse zone fln olayına da girecem. Nası olur pek bilmiyom ama... Bu gün ayarlamya çalışacak nası gircez bilmiyom ama biri yazarsa sevinirim
O zaman Mahmut abi dünyanın en iyi oyuncusu dersiniz.
Hepinizi öptüm. |
| |
| Oyuncu |  | 08 Kasım 2004 22:55 %0 | |
|
| Cahilin en kötü özelliği kendisini Alim zannetmesidir. |
| |
| Oyuncu |  | 08 Kasım 2004 23:02 %0 | |
|
Bkz sayfa 2,3 Alonso nun benle iddialaşmalarini okuyun octopusunda.Sonunuda okuyun bu forumda Oku |
| |
| Oyuncu |  | 09 Kasım 2004 00:54 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Geliyordum
Cahilin en kötü özelliği kendisini Alim zannetmesidir.
Bak ne kadar doru sölüyon.
sana diyorum benim seni yenemeyeceğime dair tek bir kanıt sun.
ben iddaa ediyorum ki ben seni de o sana yağ ceken adamıda 1 vs 1 olsun 2 vs 2 olsun havada karada derede yenerim hatta ezerim. Benim iddamı curutmek için beni yenmen lazım yok ben sunla mac yaptım zone da boleyim fln hikaye. Sen 10000 mac yaptıysan ben milyon maç yaptım. Ki klavye hakimiyetim de super. counter da beni bir tek under doverdi mavide. oda sanırım en ii turk oyunculardan. Neyse beni bilen bilir.
Yakında sen de bilceksin ve MAHMUT abine hak vereceksin kocum.
Bu arada sana ufak bi sır vereyim stable'i C ye al sige workshopu X e al ve barrackı Z ye kale yi de V ye al.
Boylece Kore askeri halbaydır ve Onager'i cok hızlı basarsın
Bu da neden Mahmut abinizin bu kadar hızlı ordu bastıgının tuyosu.
Optum gozlerinizden. |
| |
| Oyuncu |  | 09 Kasım 2004 01:24 %0 | |
|
| Ok.Simdi sıra geldi yazdıklarını kanıtlamaya.Ver cafenin adresini oynuyalim gelicem ankaraya sukrunun yanına o arada birlikte gelicez oraya.Sonra oyunun sonucunda cafeden bereaber fdoruma yazi yazariz kaç dakkada bititgigini dfalan yazariz .Sole yenerim bole yenerim deme kendi dedigine uy konusmak yerine icraate geç ve adress ver.Değil mi? |
| |
| |