Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
07/10/08 21:36 Toplam 256 oyuncu 56 sunucu 1027 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Strateji » Age of Empires
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Dünyanın en iyi age of empires oyuncusu

HyM_Radical_xR
Oyuncu
06 Mayıs 2004 16:35 %0
Çok agresifsin Rewendor.Bu oyun için içinde hevesi olanlarin şevkini kırmaktan başka birşey değildir.Kaç senedir oynadiğim halde zone.com a yeni giren bir age oyuncusunu ne kadar bildigini zannetsede hiç terslemedim.Sadece hatalarını ve eksiklerini söyledim.Ve vaktim olduğu zamanlarda oyunlarda bildiklerimi öğretmeye çalıştım.bence sen bu oyuna değer vermiyorsun.Eğer vermiş olsaydın bu şekilde konuşmazdın.
senin ne kadar iyi bildiğini bilemiyorum,sadece böyle konuştuğun için bildiğini farzediyorum.Hiçkimseyi küçük görme, seni de küçük görüp rezil edebilecek adamlar var.Yani Buradayız!

Rewendor
Oyuncu
06 Mayıs 2004 23:13 %0
Genel olarak agresif biri değilimdir. Ama bana karşı ilk agresif davranışı sen başlattın "Çok biliyosan gel" falan gibi laflarla. Yoksa genelde sakin biri olduğum bilinir forumda.

Neyse bundan sonra konuşmayacağım zaten bu konuda. Söyleyeceklerimi söyledim.

HyM_Radical_xR
Oyuncu
08 Mayıs 2004 17:19 %0
alıntı:
Gönderen: Rewendor
Genel olarak agresif biri değilimdir. Ama bana karşı ilk agresif davranışı sen başlattın "Çok biliyosan gel" falan gibi laflarla. Yoksa genelde sakin biri olduğum bilinir forumda.
Neyse bundan sonra konuşmayacağım zaten bu konuda. Söyleyeceklerimi söyledim.

Ben sana daha önce hiçbirşey söylememiştim.Bir başkasıyla karıştırıyor olmalısın.Sana yapılan bir eleştiriyi karşı suçlamayla örtpas etmeye çalışıyorsun.Benim yazdıklarımı anlayarak okusaydın amacımın sadece Age of empires ile alakalı olduğunu anlayabilirdin.Kim olursa olsun herhangi bi dalda expertlik kazanmış şahıslar hiçbir zaman kendisinden daha az biliyor diye birini aşalıyamaz onları rencide edici sözler söyleyemez.

va$ak
Oyuncu
08 Mayıs 2004 21:30 %0
geliyordum baymadımı 5 yıl sfasd
Shmeker rulz

gods->tf=SOLDATEN VON DER DUNKELHEIT

ally->ag clan ally since 2oo1-ag clan gods since 2ooo-tf

DooM_ReLOADed
Oyuncu
10 Mayıs 2004 16:16 %0
bence de arch koven ama eskilerden bir RD champion awrdı abi o adamın akmasına hastaydım adam akar akar bıtmezdı pop sınırı olmasa 10000 falan asker basardı her halde sıkı adamdı

Geliyordum
Oyuncu
17 Mayıs 2004 22:54 %0
Arch_Koven en cok oyu aldı sanırım

KaRaKuLa
Oyuncu
18 Mayıs 2004 10:58 %0
CNS_Grunt

[Türkçü]Tonyukuk
Oyuncu
25 Mayıs 2004 18:15 (25/05/2004, 18:17) %0
Dayanamadan söyleyeceğim, hala bu oyundan zevk alıyor musunuz?

Rm'de yapılan tek şey şu:
1-Ya hun yada mongols seçilir
2-loom çekilir,domuz kesilir
3-20 yada 25 köylü de feudala geçilir
4-rakibin dibine barrack,archery range kurulur.
5-Skirmisher basılır (karşıdaki kesinlikle archer basmaz çünkü eskimiştir bütün taktikler)
6-Bir iki spearman
7-Karşı taraf önlemeni almadıysa scoutla skirmisher katliam yapılır.
8-Bu sırada rakibin üretim yerlerinin yakınına towerlar konur.
9-Oyun büyük ihtimal feudal'da biter. Çok iyi bir oyuncuysa castle'da biter, başlar knight savaşları.

Sonuç olarak Age of King tek düze bir oyun olur. Yıllardır replaylerde aynı taktikler yapılır. Macro-Micro'su iyi olan kazanır.

Geliyordum
Oyuncu
25 Mayıs 2004 20:13 %0
Cok tekdğze ele almişsin ben genelde Archer basiom mesela

ELiTe_WaRRio12
Oyuncu
04 Haziran 2004 20:18 %0
BEnim favorim L_Clan_Shmeker.
Ama hala age of oynuyormu. IamKmKm bilmiyorum.
O bi KmKm nin rushına hastayim. birde chrisin kapanışına.
üçüncü favorim ise. L_Clan Capoch.
Tam bir piç oyun olarak. (Bizim cafede ark. inin birisiyle yapmisti. capoch bir turnuvada dakika 13 de cikti bizim eleman.

Sevgiler Saygılar.

Fırat ve Evrim bos verin millet hayal dünyasinda paladinlerini kostursun rahat birakin.

Bu arada BEn CcaYLakK

Sarah
Oyuncu
04 Haziran 2004 21:46 %0
beyler hersey ii güzelde huna karsı HUN A KARSI EN İYİ SARACENS PATIR KÜTÜR YİYOR 2 ordu gelsişn bi full ordu sarac alır ama tabi bu son caglarda rusher bablar icin zor olur

RT | LogcameL
Oyuncu
04 Haziran 2004 23:32 %0
bu oyunun hocası kovendir.Bu tartısma goturmez.Fakat halen shmeker gibi yaratıcı oyunculardanda cok sey ogrendik.

skarobotarmy
Oyuncu
05 Haziran 2004 05:39 %0
age ofa ilk başladığımda 1-2 ay sora bende kimse beni yenemez süperim ben vs. diodum bu herkeste olur.ama zone a girmeden kimse ne kadar iyi olduğunu bilemez bunu bende soradan anladım zone a girdiğimde hiçbişey bilmedğimide anladım.3 senedir oynuyorum hala öğreniyorum..sizede tavsiyem zone a girmenizdir.age of zoneda başlar zone da biter..

evocy
Oyuncu
05 Haziran 2004 10:24 %0
bence arch koven. sadece rm de değil, dm de de baya iyiydi. dm için konuşmak gerekirse pG_Lance baya iyiydi. rm için koven>halen>chris bence.

evocy
Oyuncu
05 Haziran 2004 10:32 %0
hiç güleceğim yoktu bu adamlar fırat'a seni yenerim fln demişler uzhahahauzhuahduhdsandasşjda... fırat iyi etmişsin adamları helal

bu arada zone a girenler beni bulsunlar nicklerim SWx_Cyprus_
+Atom_Ruler .. dm oynardım artık rm ye geciyorum sanırım dm ci pek kalmadı. had saygılar

Geliyordum
Oyuncu
05 Haziran 2004 14:22 %0

aLonso
Oyuncu
09 Haziran 2004 10:56 %0
bence en iyi oyuncu csI_Inc shemekerle bi kaç maçını izledim.Adam shemeker'i k0maya s0ktu.Gerçekten baya sağLam bi 0yuncu.0ndan s0nra da shemeker geLir saten benn k0ven'i pek tutmadIm.

sankarihauta
Oyuncu
09 Haziran 2004 12:48 %0
link verir misin

alıntı:
Gönderen: aLonso
bence en iyi oyuncu csI_Inc shemekerle bi kaç maçını izledim.Adam shemeker'i k0maya s0ktu.Gerçekten baya sağLam bi 0yuncu.0ndan s0nra da shemeker geLir saten benn k0ven'i pek tutmadIm.

taking back sunday

babaaga
Oyuncu
10 Haziran 2004 18:35 %0
beyler ben oynayamıyom internetten nassı oynanıyo bile yazarsa sevinirim

clerioncall
Oyuncu
30 Temmuz 2004 06:34 %0
eN büYük KoVeN =))) (en büyÜk AsKeR BiziM AsKer PP)..bi de hale in zeki olduu fikrine katılmıorm(dipnot)

ZippY_xR
Oyuncu
30 Temmuz 2004 16:36 %0
Bende Speciale katılıyorum Halen,Chris,Kmkm kim ne derse desin..

ZippY_xR
Oyuncu
30 Temmuz 2004 16:39 %0
Bu arada BsK daki RD_Champion la yapılan konuşmada Koven askerdeyimş.Kovenin askerliği 5 ay sonra bitiomuş.Eğer Koven tekrar başlarsa Rd de devam edeciğini sölüo

ZippY_xR
Oyuncu
30 Temmuz 2004 16:58 %0
Yani Evrim bilende konuşuo BİLMeYenDE konuşuo.Herkes bu oyunun ustası oldugunu sanıo.Fakat zone girdiklerinde bu durumun deiştiğini göruorlar.Aoc cocuk oyuncağı deil.Pro türkler gibi kaç bin aoc oyuncusu var.Çok biliolarsa girsinler zone yemin ederimki huns on the run daki bi orta sıradaki oynucuların bu kişileri kolayca yenebiliceği inancındayım..

*zebani1907*
Oyuncu
02 Ağustos 2004 23:06 (02/08/2004, 23:07) %0
ya buraya yazmadgınız herıfın tek'i var Yazgi die 10000 puani var bu herif neci oluyo anlamadım yooksa hileci flnmi yoksa su an dunyanın en iyi oyuncusu bumu. Haricinde işin en ilginc tarafı bu herif herkes gibi Hun degil celt seciyor anlamadim yoksa bu herif matc mı oynuyor bu adam..

dallas89
Oyuncu
03 Ağustos 2004 02:30 %0
duyan var mi bilmiyorum bskzone da okudum koven in askerligi 12 eylulde bitiyormus ve wcl 2 ye katilacakmis ayrica champion da buyuk ihmimalle geri donuyor saygilar

Sayfa: « 1 2 3 4 5 .. 9 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: