Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
13/10/08 01:42 Toplam 92 oyuncu 56 sunucu 524 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Strateji » Starcraft
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Starcraft oynamayı seven herkes

bLaCkmAN[EkiP]
Oyuncu
12 Nisan 2004 15:06 %0
beyler nedir ya bu starcrafta verilen önemsizlikkk

bLaCkmAN[EkiP]
Oyuncu
12 Nisan 2004 15:12 %0
ben mesala bir starcraft hayranı olarak bursa da starcraft a verilen bu ilgisizlikten cok mutsuzum ve burda da hiç starcraft turnuvası düzenlenmiyooo biz gercekten starcraftın tarih olmaması için herkese starcraftı tavsiye ediyoruz ve burda 10-15 starcraft oynayan kisi olarak da herkesi bu oyunun ne kadar mükemmel bir oyun oldugunu ispatlamak için calısıyoruz ve simdiden cogu kisiyide bu oyunun hastası yaptıgımıza inanıyorum ve yapmayada devam edecegiz....

Owner***
Oyuncu
18 Nisan 2004 21:57 %0
nben bu oyunu çok eskiden oynardım çok hoşuma giderdi şu an yeni türleri çıktığı hakkında bilgim yok bilgi verirsen sevinirim

kıbrıs
Oyuncu
20 Nisan 2004 00:14 %0
Tr de Sc bitti gibi bişey. Turnuvaları fln olmıyor artık. Server imiz bile yoq dostum..Çoğunluk FPS takılıyor şimdi... WCG de fln Tra$ ız bu sene gene Yane... Sc dende hiç ümidim yoq gibi. Bu rada Sc ye werilen Eksi değer İstanbulda da sürüyor. Yalnıca orada değil... Sc ci Arkadaslar toplanalım Oyniyalım. Olmassa Ortak katılımlarla bir server Bari açalım Ya!!!

Leon-tr
Oyuncu
21 Nisan 2004 13:56 %0
alestaya gel o zmn

Cambion
Oyuncu
17 Haziran 2004 14:07 %0
Sc2 falan yapsin diye blizzarda atilan mailler yahoo'yu çokertecek ya !
Ah be zalim dunya

DrAcULa.ShADoW
Oyuncu
18 Aralık 2004 11:11 %0
Arkadaşlar gerçekten sc'ye olan ilgi gitgide azalıyor.Ben bursa'da oturuyorum ve sc oynayacak arkadaşlar arıyorum.Biz iki arkadaş 7 senedir beraber sc oynuyoruz ve çok iddaalıyız.Bir yerde toplanıp oynayalım derim.Gerçekten şöyle kalabalık bir grupla veya ikiye iki sc oynamak istiyoruz.Oynamak isteyenlere duyurulur.Oynamak isteyenler E-mail atsın (dracula.shadow@mynet.com) isteyen cebimi arayabilir veya sms atabilir (05362284963).Haydi sabırsızlıkla bekliyoruz!!!

bLaCkmAN[EkiP]
Oyuncu
17 Ocak 2005 23:38 %0
aDrEs beLLi - buRsa/namazgah/eKip caFe aksam Ları geLirsENiz memnun oLuruz..

eKibimiZ genellikLe cumartesi aksamları saat 22:00 gibi toplanıyor...

MAX STEELS
Oyuncu
27 Ağustos 2005 21:05 %0
BENCEDE dört senedir bu oyunu oynuyom
starcrafta özel site açacam
hayranlar burda chat yapabilir ve bilgi edinebilir

Yehova
Oyuncu
17 Eylül 2005 08:34 %0
abi neler yapılmadıki sc için herkes seviyo ama siberlig sevmiyo siberlig parayı seviyoo!!

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: