Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
03/12/08 05:06 Toplam 4 oyuncu 49 sunucu 275 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Strateji » Age of Empires
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Sizce en iyi ırk hangisi

CoF!!!
Oyuncu
24 Eylül 2004 21:24 %0
yaa yine zoneda oynamayanlar basmış burayı... sallak sallak ırkları sawunuolar..

iribash
Binbaşı
Binbaşı
24 Eylül 2004 21:35 %0
ya sen ne diyon abi adam lar hayatında bikere bile zone a girmemiş gelmiş buraya en iyi ırk turktur yok saracesn dir diye laf yapyo bide tartışmaya giriyo zona girseler anlıcaklar ne kadar salal ça konuştuklarını

Arma...
Oyuncu
24 Eylül 2004 23:46 %0
Bence hunlar. Rush için en iyi ırk. Mongols ta iyidir.

CoF!!!
Oyuncu
27 Eylül 2004 22:00 %0
bence kekolar we kürtler raşta cok ii.. ama kapanp gelişmede çingeneleri kimse yenemez.. ayrıca dadaistler de orta uzunluktaki oyunlarda etkilidirler.. en önemli özellikleri siege ramleri 1000 armorludur we ööle paladin maladin dewiremez.. ayrıca içinde 40 gemi 40 fil 85 işçiyi aynı anda taşıyabilir... 4*4 ceker olan buramler karlı hawa kosullarına da uygundurlar.. ama pahalıdırlar.. gerçi su aralar 500 eurodan başlayan cazip fiyatlarıyla kullanm alanını genişletti.. yahu en ii ırk zone.com dadır girip görün bn de türkiyenn en iyilernden sanıodum kendimi.. ama bi girdm hayallerm yıkıldı.. bölekene böle yani.. çk konuşmayın çömezler....!

zero86
Oyuncu
28 Eylül 2004 12:48 %0
eger oynamasını bilirsen huns dahaiyi en iyiside tarkanlar.

MasteI2
Oyuncu
12 Ekim 2004 16:06 %0
alıntı:
Gönderen: CoF!!!
bence kekolar we kürtler raşta cok ii.. ama kapanp gelişmede çingeneleri kimse yenemez.. ayrıca dadaistler de orta uzunluktaki oyunlarda etkilidirler.. en önemli özellikleri siege ramleri 1000 armorludur we ööle paladin maladin dewiremez.. ayrıca içinde 40 gemi 40 fil 85 işçiyi aynı anda taşıyabilir... 4*4 ceker olan buramler karlı hawa kosullarına da uygundurlar.. ama pahalıdırlar.. gerçi su aralar 500 eurodan başlayan cazip fiyatlarıyla kullanm alanını genişletti.. yahu en ii ırk zone.com dadır girip görün bn de türkiyenn en iyilernden sanıodum kendimi.. ama bi girdm hayallerm yıkıldı.. bölekene böle yani.. çk konuşmayın çömezler....!

tek kelimeyle

diablo 2 lod
Oyuncu
28 Ekim 2004 15:27 %0
rm de hangi irk ii be

kadesir
Oyuncu
29 Ekim 2004 10:38 %0
millet koreyi nasıl yenerim yardım edecek yok mu?

AzurEel
Oyuncu
05 Kasım 2004 15:36 %0
asdasdas muhteşemsin adamım ayrıldım bilgisayar başında. smiley koymayıp az daha boynuzlu yazsaydın, geyiin afiyetle yenirdi. helaldir.

alıntı:
Gönderen: CoF!!!

bu arada gothları tek geçerim. ses hızında asker çıkarıyolar. castle olabilirseniz gothlar, parayı bol bulursanız da amerikalılar iyidir (azteka & maya).

Atalarımızın da dediği gibi:
All f.cked up so what cha wanna do now?

CoF!!!
Oyuncu
05 Kasım 2004 15:46 %0
alıntı:
Gönderen: kadesir
millet koreyi nasıl yenerim yardım edecek yok mu?

azim en büyük yardımcın olsun...

nitokin
Oyuncu
07 Kasım 2004 04:11 %0
ya ne kadar bilgisiz cahil andaval adamsiniz siz bu oyunu biliyo musunuz en kotu irklari yazmissiniz hun en kotu irktir ne topcusu vardir ne siege onegari vardir ne hand cannoneri vardir imperial age de cok zayiftir simdi bazi arkadaslar yok rush yaparim sen imperiala falan gecemezsin diyecekler bu oyunu 4 senedir oynuyorum hic rush yemedim hic zone da girmedim iyi oyuncular zaten bizim internet cafede var gelen varsa oynasin zone diye bi sey tutturmussunuz anca orda oynarsiniz zaten ben burda 1 e 4 kazaniyom 4 tane hardi aliyom en iyi irkta turklerdir yaptin mi 40 tane yeniceri 40 tane hussar 20 tane de topcu kim onunde durru bu ordunun herkese iyi oyunlar

deburahfinesse
Oyuncu
07 Kasım 2004 04:23 %0
kardes bencede en iyi ırk türklerdır. ister teketek ister multi oyunlarda.senin soyledigin orduyuda destekliyorum.kesinlikle hicbir orsdu durduramaz.dedigin gibi bizim kafede de cok iyi oynayan cocuklar var.senin kadar iyiler mi bilmem ama ankaradaysan bizim cocuklarla da bi oyun atın istersen. bu zone da neyse son gunlerde ben de cok duymaya basladım.zone da oynuyom diye gecinen adamlar vardı da burda bizim gafede verdik kafalarına.hemzone neki.oynadıgın adamların yuzunu gormuyon bi tek.bi kere oynadıgın adamı oyundan sonra kızdırmak gıbısı var mı. oynadıgın adamın kız olma ıhtımalı bıle var.delikanlı adam kızlaoynamaz zaten. hemde hunların ev yapmama dısındahicbir avantajı yok ki.helalin var nitokin.

oyuncupatates
Oyuncu
07 Kasım 2004 04:31 %0
abi sizin gibi adamlarda mı varmıs turkiye de.millet zone mone falan tutturmus gidiyo.bu oyun kafede oynanır. abben hic zone da oynamadım amablacforest ta 3 tane hardest aldım.helaliniz var cocuklar.hem adam biraz milliyetci olur tabi ki en iyi ırklar turkler. hem de age ofu nie bu kadar abartıyosunuz ki.neyse size iyi eglenceler ogrenirseniz beklerim

beceka2002
Oyuncu
08 Kasım 2004 01:32 %0
ey yumurtaya can veren allahim nolurdu su ustteki 3 gence guzel bi internet baglantisi verseydin de internetten oynasalardi gorselerdi ebelerinin horekelerini
neymis:
+daha hic kimseden rush yememismis
+blackforestta 3 hardesti yenmismis
+kafesinde en iyi oynayan oyuncular varmis zaten; zone da neymis!
kafanizin icinde 3 gram beyin olsa bilmediginiz seyler hakkinda konusmamayi ogrenirdiniz once

CoF!!!
Oyuncu
08 Kasım 2004 10:55 %0
alıntı:
Gönderen: beceka2002
ey yumurtaya can veren allahim nolurdu su ustteki 3 gence guzel bi internet baglantisi verseydin de internetten oynasalardi gorselerdi ebelerinin horekelerini
neymis:
+daha hic kimseden rush yememismis
+blackforestta 3 hardesti yenmismis
+kafesinde en iyi oynayan oyuncular varmis zaten; zone da neymis!
kafanizin icinde 3 gram beyin olsa bilmediginiz seyler hakkinda konusmamayi ogrenirdiniz once

puhahahaha...

katılıom allahım wer sunnara baalantı...

nitokin
Oyuncu
08 Kasım 2004 14:46 %0
kardes ankaradysan gel bi ara oynuyalim kim iyiymis gorursun o zaman hergun senin gibi 10 adamla mac atiyom ben daha rush yimedim

[129.]KOMANDO
Oyuncu
09 Kasım 2004 23:43 %0
adam sen castlea bastıgında getirir basene skirmish+spear sonra işçilerin T.C den dışarı çıkamaz, hadi çıktı diyelim, urettiğin yeniçeriler ekonomini yiyip bitirken adam beleş skirmishlerle alır anlarsın sonra rush yiyor musun yoksa yemiyo musun?

Bu arada black forestta 3 hardest yenen arkadaş mongolia'da denesin yenerse helali var.(ben yaladım biliyom)

kulaksizosman
Oyuncu
10 Kasım 2004 13:18 %0
Vay Mahmut Abim. Yaw valla ben de half layf ikiyle ilgili haber arıyodum, dedim ne de olsa eski eyc ofçlardanız. Ne var ne yok forumlarda. Bir de göreyim ki Mahmut Abimize çömezler kafa tutuyor. Abim sen bunların zon mon dediklerine bakma. Ben girdiydim iki sene önce. Hem de leader midir nedir hep o odadaydım. Birşey bilen yok. Yapıyon 40 tane siic onecırı gık çıkaramıyorlar. Abicim biz strateji dünyasına seninle stargraftla daldık. Sonra eyc of 1 i öğrettin bize daha sonra da ikiyi. Sen bunların sözüne ne bakan. Abi, sen boşver. Önce beni yensin bunlar daha sonra senin mertebeye erişirler. Zone için gün söylesinler ya da gelsinler istedikleri gafeye ıspartada. Ya da ben gelirim abi ankaraya, uzun zaman oldu zaten oynamayalı ama ne bilir bu çömezler abicim. Bence de en iyi ırk Türk'tür. Arkasından Kore ve Moğol gelir. Bir de Hun yazmışlar. Bir kere hunlar iyi ırk olsa AOE2'de olurdu, ekleme ile çıkmazdı. Ben Moğol seçecem, siz Hun seçin. Bakalım süper hızlı siic oneycırlarıma yetişecek mi sizin skilmişler?

[129.]KOMANDO
Oyuncu
11 Kasım 2004 02:11 %0
ahaahaa ulan mevzuyu anca cakmaya basladım, supersiniz ya...

HyM_Radical_xR
Oyuncu
11 Kasım 2004 05:07 %0
Burada konusan Zone da oynayan tüm oyuncuları çin ile yenebilirim.Ben çin alayım karşımdaki rakip hun alsın hiç bi şansı yok yüzde yüz maç benim.

Map= Land nomad

[129.]KOMANDO
Oyuncu
11 Kasım 2004 18:14 %0
way way way, adam tatlı su kurnazı ya

AzurEel
Oyuncu
02 Aralık 2004 14:36 %0
alıntı:
Gönderen: nitokin
ya ne kadar bilgisiz cahil andaval adamsiniz siz bu oyunu biliyo musunuz en kotu irklari yazmissiniz hun en kotu irktir ne topcusu vardir ne siege onegari vardir ne hand cannoneri vardir imperial age de cok zayiftir simdi bazi arkadaslar yok rush yaparim sen imperiala falan gecemezsin diyecekler bu oyunu 4 senedir oynuyorum hic rush yemedim hic zone da girmedim iyi oyuncular zaten bizim internet cafede var gelen varsa oynasin zone diye bi sey tutturmussunuz anca orda oynarsiniz zaten ben burda 1 e 4 kazaniyom 4 tane hardi aliyom en iyi irkta turklerdir yaptin mi 40 tane yeniceri 40 tane hussar 20 tane de topcu kim onunde durru bu ordunun herkese iyi oyunlar

en iyiniz kimse gelsin niqotin sana raaakip oluyorum.

ben dun 1e1 hard ı aldım, hem de tek başıma. hem de black forest ta. hem de duvar çektim büssürü.

benim bilgisayarım da öyle internete falan bağlı değil, tek başıma aslanlar gibi bilgisayarımın yapay dehasıynan atışıyorum. türkleri de seviyorum, aslanlarım ülküdaşlarım. kaleden elite yeniçeri upgradinden sonra ep-elit jöntürk upgradini de veriyorum. allahım muhteşemim ya ben

(bilgisayarım t1 ile bağlı hiç değil, uydudan internetim de yok zaten, zone'dan da hiç oynamadım, lisanslı age of'um da yok. lütfen iftira atmayın bana. yarın öbürsügün biriniz gelir de senin nickini zone'da gördüm yalancısın sen azur demesin)

AzurEel
Oyuncu
02 Aralık 2004 14:47 %0
alıntı:
Gönderen: [129.]KOMANDO
way way way, adam tatlı su kurnazı ya

hey sen adamım komando musun nesin, öyle çok iyi eyçof bilirim aslanım ben kaplanım ben ayağına yatma, seni de yenerim bak.
çektim miydi duvarı ç,n seddi gibi,
ardına diktimmiydi bombard towerları iskenderiye feneri gibi,
önlerine yığdım mı atlıları rodos şövalteleri gibi,
ellerine verdim mi delikli demirleri şanlı türk askeri gibi
peeh, daha kim karşı duracakmış bana. çok büyük oyuncuyum olm ben.
komando bak seni tanırım iyi çocuksun, gel bak artislik taslama öp abinin elini barış, abi özür dilerim de.
ben de seni yenmiyim, ağlatmayayım.

kulaksizosman
Oyuncu
03 Aralık 2004 19:21 %0
Abi, abi, Mahmut Abi Nerelerdesin abi. Zone nicki isteyene verdim zaten benimkini, Kulaksizosman_67. E-mail adresim lamelist@mynet.com. isteyenle istediği zaman istediği yerde istediği haritada kapışırız. Önce beni yenin sonra Mahmut Abi'yi

[129.]KOMANDO
Oyuncu
04 Aralık 2004 00:20 %0
Oolum karşımda cam açık, püfür püfür esiyo, satmışım eycofun anasını, altın çağımı yaşıyorum eycofta zaten eagle, dede, mavercik vermişim ayarı hepsine, açmışım istanbul istanbul olalıyı of of çekiyorum mütemadiyen ama sağlam ordu yazmışın, benzetmelerin de hoşuma gitti vesselam...fakat şansını fazla zorlama, dakka 4 dikerim tcyi yanına amelelerle dalarım sana sonra ağlarsın, benim gibi bunalımlara yelken açarsın, rüzgarın yoksa kasar kürek çekersin, akıllı ol ona göre...<aşığım üleaaan>

Sayfa: « 1 2 3 4 5 6 7 .. 16 17 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: