| Yazar | Konu: Sizce en iyi ırk hangisi |
| Oyuncu |  | 25 Haziran 2004 11:16 %0 | |
|
jedı helal olsun katılıyorum  |
| |
|
|
| Oyuncu |  | 26 Haziran 2004 11:44 %0 | |
|
| all tech younuyorsanız en iyi ırk turkler ama all tech deilse biraz zorlanırsınız oda fillere karsı |
| |
| Oyuncu |  | 28 Haziran 2004 10:29 %0 | |
|
| ya dunyanın neresınde all tech rm oynanır ya |
| |
| Oyuncu |  | 24 Ağustos 2004 21:29 %0 | |
|
| sizce conquerors un hangi versiyonu daha iyi??? |
| |
| Oyuncu |  | 26 Ağustos 2004 14:25 %0 | |
|
bence 2.0 d iyi  |
| |
| Oyuncu |  | 26 Ağustos 2004 16:34 %0 | |
|
Map e göre degisir.. 1v1 arabia ve bi cok random map te HUN.. Blackforest da KOREANS VE TURKS... islands gibi haritalarda da VIKINGS...
ALoT | A Legend of Turk
www.alotclan.com cs1.alotclan.com |
| |
| Oyuncu |  | 26 Ağustos 2004 16:57 %0 | |
|
| tabiki Huns |
| |
| Oyuncu |  | 28 Ağustos 2004 12:32 %0 | |
|
| bence en iyi moğollar çünkü yağmacı da ondan |
| |
| Oyuncu |  | 29 Ağustos 2004 18:08 %0 | |
|
| ye kardeşim sizin Türklere karşı bir antipatiniz mi var alla alla.Bir de Türk olacaksınız.bir kere o kadar adam yazı yazmış,teknik bir bilgi eksik kardeşim, castle da Türklerden başka kaç ırk barutu kullanıyo ya.türkler kaleyi yapar yapmaz yeniçeriler ellerinde tüfekle çıkyor karşısına rakibin.scout cavalry i basın 20-30 tane feud hiç upgarede yapmadan impe kadar gidin.feudalde basılan skirmis spear ne yapabiecek o kadar atlıya ..elin amerikalısı bile oyunu yaparken kıyak geçmiş Türklere ,siz hiçe sayıyosunuz ve aranızda kavga ediyosunuz.Hem nedir bu zone mone ya?.. |
| |
| Binbaşı |  | 29 Ağustos 2004 19:07 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Rank_EdgE_WisE_
ye kardeşim sizin Türklere karşı bir antipatiniz mi var alla alla.Bir de Türk olacaksınız.bir kere o kadar adam yazı yazmış,teknik bir bilgi eksik kardeşim, castle da Türklerden başka kaç ırk barutu kullanıyo ya.türkler kaleyi yapar yapmaz yeniçeriler ellerinde tüfekle çıkyor karşısına rakibin.scout cavalry i basın 20-30 tane feud hiç upgarede yapmadan impe kadar gidin.feudalde basılan skirmis spear ne yapabiecek o kadar atlıya ..elin amerikalısı bile oyunu yaparken kıyak geçmiş Türklere ,siz hiçe sayıyosunuz ve aranızda kavga ediyosunuz.Hem nedir bu zone mone ya?..
lol beyinli insan dalgamı geciyon la bizle sen n e türkü yaf gel oyna bi zone da gerçi daha zone u bilmiyon bide age oynuyom diye geciniyon gorursun o zamn turk nası bi ırkmış ama siz hiç denemiyonuz ki kardaş zone diyene kadar araştırp ogrenseydin bizde anamzın karnındamı oğrendik yaw
bu sırada en iyi ırk tartışmasız hundur zone giren bilir bunu 2 . aztec 3 te mongols dur bırakı n ya tartışmayı zone a girmeyen cvp yazmasın ya sacmalıyosunuz cunku |
| |
. |
| Oyuncu |  | 29 Ağustos 2004 21:27 %0 | |
|
| Tamam o zone neyse artik ,o şeyin en iyi Türk oyuncusunu çıkarın karşıma.Ben Türk alacam o Hun alsin ya istediği ırkı alsın artık... versin bana adresini oynayayım o şahısla.Beni burada yenen daha çıkamadı arkadaşım, o mu yenecek?7 ye tek oynuyorum ben burda. |
| |
| Oyuncu |  | 29 Ağustos 2004 23:58 %0 | |
|
Tamam o zone neyse artik ,o şeyin en iyi Türk oyuncusunu çıkarın karşıma.Ben Türk alacam o Hun alsin ya istediği ırkı alsın artık... versin bana adresini oynayayım o şahısla.Beni burada yenen daha çıkamadı arkadaşım, o mu yenecek?7 ye tek oynuyorum ben burda.
Zuhahhaahah b*k yenersin muahhahahaha |
| |
| Oyuncu |  | 30 Ağustos 2004 09:48 %0 | |
|
Tamam o zone neyse artik ,o şeyin en iyi Türk oyuncusunu çıkarın karşıma.Ben Türk alacam o Hun alsin ya istediği ırkı alsın artık... versin bana adresini oynayayım o şahısla.Beni burada yenen daha çıkamadı arkadaşım, o mu yenecek?7 ye tek oynuyorum ben burda.
MUahhuhauhauah 7 ye tek oynuyorum ben burada dıyo bıde ahuahuahauhauha sen bı gelıyoruma ozelden ulas
muhha koptumya |
| |
| Oyuncu |  | 30 Ağustos 2004 11:48 %0 | |
|
arkdaş zone dedikleri yer dünya üzerindeki heryerden insanların gelip aok oynadığı bir yer. her türlü manyak taktik var. sen hiç orda oynamadığına göre mutlaka internet cafelerde filan oynaya oynaya öğrendin. orda castle age e öle zart diye geçirmiyorlar. genelde feudalde savaşıyorlar. hatta kaçıklar dark age de de saldırabiliyor.
kısacası sen daha castle planları kurarken adamın orduları senin odun ve madenlerine girmiş oluyor.bence bukadar emin konuşma. çok iyi dğeilim am açok recorded game izledim. castle filan hikaye fudalde iyi ekonomin varsa knight filan iş yapmıyor.(tavi rush koyduysan)
www.zone.com/conquerors a gir üye filan ol ordaki odalarda oyna istersen. hem oyunu seviyosan kendi oyun yeteneğinede katlarsın.
türklere gelince niye okadar iyi değil. türkler DM de süper bombard tower falan filan derken yıkıyor ortalığı. ama fudalde bir kazancı yok.yanlış hatırlamıyrsa hızlı maden topluyorlardı. hunlarsa ne ev derdin var ne başka birşey işçin ev yapmakla uğraşmazken ekonomi yapabiliyorsun ev yapmayı unutma gibi bir sorununda yok.
www.bskzone.com dan recorded gameleri indir izle edrim.
bun yazdıklarımı kafa bulmadığını varsayıp sana yardım etmek amacıyla yazdım. |
| |
| Oyuncu |  | 30 Ağustos 2004 14:37 %0 | |
|
| C-R4pTR sırf senin hatırına valla düzeltiyorum durumu.Kardeşim ben ne yapayım bazı insanlar saçma sapan msg atıyo gereksiz iddialar da bulunuyo ben geyik yapıyom artık ne yapalım.O kadar izah ediyolar experter şu şöle bu böle diye dinleyen yok.Tamam özür kafa yaptım ama kafa yapılmayı hakedenlere söz meclisten dışarı yani. |
| |
| Oyuncu |  | 30 Ağustos 2004 20:57 %0 | |
|
4 yıllık deneyim...
rm:1)huns
2)aztec
3)mongols(mayans)
dm:1)huns
2)goths(tartışılır)
3)????
Saygılar... |
| |
| Oyuncu |  | 19 Eylül 2004 13:59 %0 | |
|
| en uzun süreden beri aoc oynayan kim (herkes dahil) |
| |
| Oyuncu |  | 20 Eylül 2004 16:39 %0 | |
|
zone da en iyi ırk
1) hun
2) mongol
3)aztek
lan game olarak
1)frank
2)teutons
3) bizans olabilir |
| |
| Oyuncu |  | 20 Eylül 2004 23:26 %0 | |
|
| en iyi ırk kürtlerdir.. dewletleri olmadıından gerilla sawasırlar.. adamlar sana rush yapar ama anlamazsın kim wurduya gidersin.... |
| |
| Oyuncu |  | 21 Eylül 2004 22:36 %0 | |
|
 |
| |
| Oyuncu |  | 21 Eylül 2004 23:53 (22/09/2004, 02:17) %0 | |
|
| ... |
| |
| Oyuncu |  | 23 Eylül 2004 18:11 %0 | |
|
| benim en iyi yönettiğim ırk spanısh ama mesela ben tıcareti çok yaparım savas için en iyi ırkın pers olduğunu düsünüyorum çünkü paladin le fil iyi yönetilirse cok sey basarır |
| |
| Oyuncu |  | 23 Eylül 2004 18:20 (23/09/2004, 18:22) %0 | |
|
turkler varmı kardeşim türküz türküz en iyi ırk allah allah
1k1 tak1m tek tutku paha b1ç1lemez... |
| |
| Oyuncu |  | 24 Eylül 2004 14:07 %0 | |
|
caneryeniyurt
Oyuncu 23 Eylül 18:11 %0.0 Alıntı Mesaj Dostum
benim en iyi yönettiğim ırk spanısh ama mesela ben tıcareti çok yaparım savas için en iyi ırkın pers olduğunu düsünüyorum çünkü paladin le fil iyi yönetilirse cok sey basarır
haydarlar o dediklerinin diplerine girdimi görürsün neyin ne oldugunu. |
| |
| Oyuncu |  | 24 Eylül 2004 18:51 %0 | |
|
abi sizce random map mi daha ii yosa dm mi  |
| |
| |