Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
07/10/08 21:38 Toplam 260 oyuncu 56 sunucu 998 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Half-Life » Half-Life 2
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Half life 2 çıktııı

karabasangiga
Oyuncu
25 Mart 2004 20:45 %0
Bit torrent adlı program ile Half life 2 yi çektim.internet 1024 olmasına rağmen program yavaş olduğundan saniyede en fazla 10 kb kadar indirebiliyordu.Yaklaşık 2.5 hafta sürdü.hl2 nin içerisinde modelleme editörü de var.Ve de hataları onaran bir kaç dosya.Ayrıntılı bilgi için egemengiga@hotmail.com -------

nvda

25 Mart 2004 21:57 %0
Ohh ne güzel.Buldun kimsenin takılmadığı boş alan,sallaa babam sallaa..

Nvidia,
Emanyak.net Online Gaming

Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

"NosferaT"
Oyuncu
25 Mart 2004 22:40 %0
Kim demiiş canım bis varıs ve dalga görevimiz

Ya neysede arkadaş o olayı bende biliorum helal olsun sana yane
hatta oyunu oynadın çevre ile çok etkileşimli dimi su efektleri çok süper hatta grafiklere hasta oldun hatta senaryoyu bile biliyosun biras, mesela uzaya çıkılmayacağını felan hatta sorsak herşeyi cevaplarsın nede olsa video lardaki yerlere geldin ve geçtin dimi
Dimi ?

When i was climbing up the stairs,
I saw a man who wasn't there,
He wasn't there again today, I wish he would go away

ImpLosioN
Oyuncu
07 Nisan 2004 19:36 %0
Half-Life 2 çıkmamıştır.
Sizin Bulduklarınız yasal değildir

http://www.girisim.org

Mystry_Pover
Oyuncu
09 Nisan 2004 18:44 %0
Hilf-Life 2 cikmistir arkadaslar isterseniz program in sitesi olan www.sierra.com a bakabilirsiniz.
2. versiyonunda nelermi var:Game of the year,Counter Strike,Blue Shift,Opposing Force, serilerinden mevcut inanmiyan varsa siteyi ziyaret edip bakabilir

ImpLosioN
Oyuncu
11 Nisan 2004 09:10 %0
Onların hepsi mod ne half-life 2 si

nvda

11 Nisan 2004 10:46 %0
Allah'ım yarabbim.Mesajları okurken kalp spazmı geçiriyordum.Bu kadar bilgisiz nasıl olur diye.

Bunca yıllık CS'yi HL2 modu yaptılarya artık ne desek boş..

/quit

Networked Vigilant Individual Designed for Infiltration and Assassination

Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

ImpLosioN
Oyuncu
11 Nisan 2004 11:09 %0
/die

aku
Oyuncu
13 Nisan 2004 16:20 %0
/kill

# icq : 10000775 or 343332
# mail : Qzqur@yahoo.com

nvda

08 Ekim 2004 21:53 %0
bi reconnet çekermisin...

alıntı:
Gönderen: hwguy806
nosferatu ben gordon806@hotmail.com hatırladınmı nosferatu99@hotmail.com busenın degılmı nıye acmıon ben kemal taha taştan half-life2 cıktı ınanmayalar steampowered.com a girip baksınlar. 8ekim2004cuma

We turn 0n ideas

r3b.
Oyuncu
09 Ekim 2004 15:19 %0
puhahaha

BIZ KI USTASIYIZ VATAN SEVMENIN

LathspeLL`
Oyuncu
09 Ekim 2004 16:04 %0
Half-Life 2 çıkmadı, nette dolaşan dosyalar 2003 Ekim ayında nete sızdırılan beta versiyonu. Çıktı-çıkmadı tartışmasına gerek yok.

Şuan sadece HL2'nin ön-siparişi yapılıyor steam üzerinden.

baganza
Oyuncu
18 Ekim 2004 16:22 %0
HL 2 çıksa senden önce ben duyarım merak etme...

Love is good.

-ThE-0nE-
Oyuncu
21 Ekim 2004 13:19 %0
baya destekli ve bilimsel atmıs arkadas helal olsun takdir ettim yani hayın sisi solicem farzedimliki gercekten hl2 in kaynak kodu yada ilk ornegini buldun herkesten once oynadın eline ne gececek mutlu mu olacaksın madalya falan mı takacaklar hayret bise ya

...Now "ThE" World Is Gone I'm Just "0nE"...

Robert
Oyuncu
21 Ekim 2004 13:53 %0
alıntı:
Gönderen: dqvd
puhahaha
BIZ KI USTASIYIZ VATAN SEVMENIN

+1

hedehudu
Oyuncu
21 Ekim 2004 19:39 %0
ortalığı boş bulanlar sallıyor ne güzel

cr
Oyuncu
27 Ekim 2004 19:42 %0
olamaz anneannemin bilgisayarından kaynak kodlarını çalmışlar. kadıncağız uğraştı durdu halflife2 yapayım diye bu herif almış ve ister inanın ister inanmayın sitesine girdiğiniz zaman isteyene maille yolluyor!

-
ahahaha

KaraTurk
Oyuncu
02 Kasım 2004 22:38 %0
Beyler size bişi söylicem kulaklariniza inanamicaksiniz.. Dün HalfLife 3`ü oynadim!!. Oyunu HL2 Gold editionla birlikte vereceklermiş, demişler bukadar zaman bekletiyoz arada halflife3`üde yapip verek. Kazaadan arattirdim, sabit 7.34552kb hizla indirdim, 7 hafta sürdü ama degdi, şimdi çatir çatir oynuyom, çatlayin patlayin.. Bu arada HL7`ninde çalişmalarina başlamişlar... Gerçek..

hooky
Oyuncu
08 Kasım 2004 09:33 %0
bi karar vewrin artık çıktımı çıkmadımı-demomu diil mi???

KaraTurk
Oyuncu
09 Kasım 2004 11:56 %0
Yok kardeş çıkmadi daha ma bi hafta kaldi çıkmasina. Adamin oynadigi version 2003 E3 fuarindaki oyun, ne hikaye kurgulamasi var nede dogru düzgün dokular. Bi iki bölümü (İlk videolardaki bölümler) oynuyabiliyosun sadece.. Bu arada Half-Life 256 bit şifrelemeyi kullandigi için kirilmasi imkansiz. Çünkü 128bitlikler bile sadece prohackerlar tarafindan uzun sürede kiriliyo.. Yani kopya biraz zor gelir.. Sevindim buna.. Nihahahaha...

Do you think you`re the best? Ha ha ha...

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: