Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
07/10/08 20:37 Toplam 261 oyuncu 56 sunucu 961 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Strateji » Warcraft
YanıtlaAlana Geri Dön
Yazar

Konu: Orc' un güncesi...

myron
Oyuncu
04 Haziran 2007 03:41 %0
nerdeyim burası neresi? hangi yıldayız ? :/

abu ci ci ci abu cici !.. yandım bir daha
abu ci ci ci abu cici !..

fkursad
Oyuncu
08 Haziran 2007 17:15 %0
Kseom ve Myron canım umarım Allah bana gösterdiği o günleri sizede gösterir ve wow dan en kısa zamanda kurtulursunuz. Ben çok iddialı bir şekilde şunları söyleyebilirim. Hani derlerya insan beynin %bilmemkacını kullanıyor su an diye. Ben wow un sırf o geri kalan byerlerden bazı bölgelerinde kullanılması için oluşturulmus bir oyun olduğuna inanıyorum. Ve daha da iddialı bir laf etmek gerekirse wow beynimizin öyle karanlık ve ücra bir köşesine trojan gibi yerleşiyorki hayatında son nefesini vereveğin an bile aklına gelen ve gözünün önünden geçen o film şeridinin içinde wow çok büyük yerler kaplayacak ve belki hell de yanarken heaven da serinlerken bile o aklında olacak hep. Allah bana yardım etti ve kendimi kurtardım ama her gün en az 30 saniye akımdan geçer aradan 1 sene geçmesine rağmen.

Kseo
Oyuncu
16 Ocak 22:42 %0
WoW ' u bıraktık kursadim... Hemi de birlikte biraktik.. Beni bu oyuna baslatanlardan Myroncan' /played time' ımı sorduğu gece bırakma kararını verdim.
Aradan 1 ay geçti, Myroncan da bıraktı... Cümneten gecmis olsun. Simdi baris içinde çiçeklerle bezeli bahçemizde kosturuyorus..

Sayfa: « 1 2 3 4 5 .. 8 9 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: