| Yazar | Konu: Orc' un güncesi... |
| Oyuncu |  | 28 Nisan 2004 11:41 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: [KoV]-AfterMAtH-
Ulan savunmasız bi köyü bastınız!!!
Korkusuzlar sadece korkusuzlardır. Korkmasına rağmen davrananlar ise cesurdur...
Commander of the Knights of Vengeance
onlar icin normaldir, nede olsa hayvanlar. Fare vb. hayvanların köyleri bastığı zamanları hatırla. |
| |
|
|
| Oyuncu |  | 28 Nisan 2004 11:58 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Magic Knight
onlar icin normaldir, nede olsa hayvanlar. Fare vb. hayvanların köyleri bastığı zamanları hatırla.
Rizeye gel sanada basalım..(istersen)
öyle klavye adamlığı yapmakla olmaz bu işler..!
HeLL: Hapsedilmis Eziq Lanetli Lahanalar..!
HeLL TeaM Büyük Laf Etmez..
HeLL TeaM Ziker Affetmez....! |
| |
| Oyuncu |  | 28 Nisan 2004 18:25 %0 | |
|
sıkıyosa maden basın koyam size benim mekan
karanlık dehlizler
DoomDemon Pohuman ThELorD[HunteR] SA_Vampire UnCr3aTion HıghKing Whati il-DaL |
| |
| Oyuncu |  | 29 Nisan 2004 16:28 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Pohuman
Rizeye gel sanada basalım..(istersen)
öyle klavye adamlığı yapmakla olmaz bu işler..!
HeLL TeaM Büyük Laf Etmez..
HeLL TeaM Ziker Affetmez....!
1- Ben ne yazıyorum sen ne cevap yazıyorsun. İletişim probleim var galiba.
2- Senin için rizeye gelmek mi, hahaha! güldürme beni ben bu mesajı yazmak için harcadığım 1 dk ya acıyorum, bi de kalkıp o kadar yol gelecem.
3- Yalnızca korkaklar tehditler savurur! Bunu unutma.
____Kral 1983____ |
| |
| Oyuncu |  | 29 Nisan 2004 22:50 (29/04/2004, 22:55) %0 | |
|
alıntı: Gönderen: DoomGuardiaN
sanane seni mi bastık sen wc1 bilionmu bilmeden konusma oyunun konusunu öğren tam olarak öle gel sen paladinmi zannedion al sana en ii örnek artas paladind
i değilmi hehehe siz paladinler tutkularınızın esirisiniz
HeLL:Hapsedilmiş Ezik Lanetli Lahanalar
DooMGuardiaN PohumaN HighKing SA_wamPire Orc uncr3ation TheLorD[HunteR]
Git sen öğren hikeyeyi!! Herkes Arthas'ın kötü olduğunu sanıyo ama aslında hikayeyi tam dinlememişsiniz... Arthas'ın tek hatası eğitimlerine karşı gelip intikam ateşini kontrol altına almasıydı...
Frostmoure'ı almadan önce söölediği şeyler neydi bi hatırlıyalım...
Bronzebeard: Bu kılıç lanetli burdan gidelim...
Arthas: Ülkem için her lanete göğüs gererim...
Frostmourne'ın özelliği insanların ruhlarını emmesidir... İlk kurbanı Arthas olmuştur... Yani o şehirlere fln baskın yarparken aslında bunu ruhsuz yapıyordu ve kendini durduramıyordu... <insan halinde olsaydı asla yapamazdı...inançlarına karşıydı...
Ama siz orcların da ruhu var... ama zevkine adam öldürüyorsunuz.. kemiklerini duvarlara asıyorsunuz ve bununla şerefleniyorsunuz... PEH!! Hala kana susamışlığınızı kabul edemiyorsunuz... Bence tek düzgün adamınız Thrall oldu ve o da kimler arasında büyüdü? İnsanlar... Tabii onlardan nefret ederek büyüdü (biri hariç) ama sonuçta kana susamışlığı daha az çıktı... Gidin acıyın kendinize ve mağaralarınızda saklanın bakalım...
Korkusuzlar sadece korkusuzlardır. Korkmasına rağmen davrananlar ise cesurdur...
Commander of the Knights of Vengeance |
| |
| Oyuncu |  | 30 Nisan 2004 22:52 %0 | |
|
| Git başımdan yaa orc musun yeşil misin fil dişli misin ... Sizin nesil o yüzden tükeniyo... Avcılar zizi dişleriniz için avlıo... Discorevy chanelda wardınız geçen gün... "Orclar: Nesli tükenmekte olan kana susmamış canavarlar" Biz sizi korumaya çalışyorumz hayvanat bahçelerine koyup ama siz genede kaçıyosunuz... aklınız kanlı gözünüzden büyük diil... |
| |
| Oyuncu |  | 01 Mayıs 2004 23:15 %0 | |
|
cüce lerin nesli tükenmiyo artık ejderha fln yoq balrogda yoq ohh be
Benim zaferim düşmanın sonudur ata sözü
HeLL cLan |
| |
| Oyuncu |  | 02 Mayıs 2004 16:07 %0 | |
|
ben dwarf warrior olacam
gelme benim ülkeme yararım basını baltamla
HeLL cLan |
| |
| Oyuncu |  | 04 Mayıs 2004 15:14 %0 | |
|
yaaa tırsıtn dimi baltamdan 
HeLL cLan |
| |
| Oyuncu |  | 05 Mayıs 2004 18:51 %0 | |
|
baltamı koyunca zaten düsürceksin 
HeLL cLan |
| |
. |
| Oyuncu |  | 06 Mayıs 2004 12:26 %0 | |
|
ben size bir İMPLOSİON cekerim gorusunuz baltayı maltayı.
DoomDemon Pohuman ThELorD[HunteR] SA_Vampire UnCr3aTioN HighKing |
| |
| Oyuncu |  | 06 Mayıs 2004 12:30 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: HighKing
cüce lerin nesli tükenmiyo artık ejderha fln yoq balrogda yoq ohh be
HeLL cLan
Gandalf'a duat et lem ezıq cuce Gandalf olmasa sız hala daha bolroglar tarafında kesılecektınız
DoomDemon Pohuman ThELorD[HunteR] SA_Vampire UnCr3aTioN HighKing |
| |
| Oyuncu |  | 06 Mayıs 2004 14:37 %0 | |
|
unc o balrog moriadaydı ve orada artık cüce kalmamıstı balrogu gandalf kesmeseydi oradan demirdaglara mı gelecekti hayır yine moriada kalacaktı
HeLL cLan |
| |
| Oyuncu |  | 10 Mayıs 2004 18:01 %0 | |
|
| uralcan noluyo burda |
| |
| Oyuncu |  | 18 Mayıs 2004 11:09 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: myron
uralcan noluyo burda
Myron Uralcan biraz uzak kaldı ve haliyle sohbetlerde farklı bir mecrada gelişti... Gerçi sende uzun zamandır yoksun ortalıkta.. |
| |
| Oyuncu |  | 23 Mayıs 2004 16:45 %0 | |
|
| internet faturami bilinçli olarak 2-3 haftaligina ödememeye karar verdim myron! yakinda kaldigimiz yerden devam ... |
| |
| Oyuncu |  | 23 Mayıs 2004 17:45 %0 | |
|
| yaa uralcan böle internet faturalarını su paralarını ödememekle olmaz bu iş. faiz gelir dinimizde hem faiz ödemek hemde kazanmak günahtır, mübahtır. böle çakallara bırakma buraları bu sayfa bizim sayfamız "orc un güncesi" bunlar hep bizi anlatıyo. tamam resim yap ayakkap tamiret ama arada bir de ufacıcık bir zuur da bulunup bişeler yaz. ayrıca öle herşey eskisi gibi olcak demişsin kaldığımız yerden devam etcez demişşsin ama artık hiç bir şey eskisi gibi değil uralcan inşallah farklı şekillerde değişen şartlarda eski havamızı yakalarız. sarmısaklı yoğurdumuzu makarnamızın üzerine dökeriz. balkondan kızlara pişştt diyemesekde sen ayyakkaplarını almaya gelen kızlara bende istiklaldeki güzel cıvırları pipimi boyayıp kandırırım. öptüm yanaklarından resim olayını hallet herşey güzel olcak ... |
| |
| Oyuncu |  | 25 Mayıs 2004 18:14 %0 | |
|
+1
DooMGuardiaN UnCr3aTion PohumaN HighKing WamPire ftpenm [HunteR] stryder
|
| |
| Oyuncu |  | 29 Mayıs 2004 00:37 (29/05/2004, 00:45) %0 | |
|
Bir ORc deyişi vardir: " Bizi öldüremeyen, bizi daha güçlü kılar " diye...
Humankind' in hakimiyetine kadar gücümüze güç kattık, ama onlardan sonra en güçlü olmadigimizi kabulleniyorum...
Ama elfler ve undeadler, onlar çok önceden kaybettiler. |
| |
| Oyuncu |  | 29 Mayıs 2004 12:28 %0 | |
|
cesaretle gelen güç...
güçle gelen yanlızlık... (Godfather II)
işte biz gece elflerinin sonunu bununla özetleyebilirim sevgili Azerothlu orc kardeşlerim. ne kendini kör etmiş demon avcıları nede archer ve huntress generali priestess of the moonlar.. gücün büyük bir sorumluluk gerektirdiğini ancak onu kaybettikten sonra anlarsınız. bizde bunu öğrendik.
i'm awake, i'm awake..
289270637 |
| |
| Oyuncu |  | 29 Mayıs 2004 14:21 %0 | |
|
biz cüceler kadar kimse calıskan ve dayanıklı olamöaz o üzden elfler falan bana bir anlam ifade etmiyo
HighKing[HeLL]
HeLL TeAm of the WiLd |
| |
| Oyuncu |  | 29 Mayıs 2004 14:33 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: HighKing
biz cüceler kadar kimse calıskan ve dayanıklı olamöaz o üzden elfler falan bana bir anlam ifade etmiyo
HighKing[HeLL]
HeLL TeAm of the WiLd
calıskansınızda ne oluyor elfler daha becerıklı ama nıhahaha
|
| |
| Oyuncu |  | 30 Mayıs 2004 15:55 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: UnCreatioN
calıskansınızda ne oluyor elfler daha becerıklı ama nıhahaha
Ayrıca asla çalışan bi elfin işine karışma ... fena kızıolar... saygısızlar  |
| |
| Oyuncu |  | 01 Haziran 2004 23:16 (01/06/2004, 23:27) %0 | |
|
Furi sen ne diosun bu WC işine? Biraz girsene şu oyuna ucundan, eminim kafayi versen 2-3 haftada bizi dagitir hale gelirsin.
Satrançta Türkiye' nin yüz akısın, WC de de olursun...
Ama sana NightElf gider, Human oynamani çok isterim ama o biraz ORC' larla ayni mantikta. Eller çok seri olmak zorunda! Sen onu da yaparsin ama zaman alir, bence Nightelf ya da Undead tam sana göre oyun mantigi olarak! Ellerden daha çok kafanin çalışması gerekiyor!
O da sende hepimizden fazla var. Ama Undead sevmezsin sen, o yüzden night elfler daha uygun. Daha trajik, melankolik tipler...
Ama Elf avlamaya da bayılırım, onu da bilerek gir bu işe gireceksen. Sonra arkadaştık, böyleydi, şöyleydi deme... |
| |
| Oyuncu |  | 06 Haziran 2004 23:07 %0 | |
|
| Ben farklı düşünürüm..Biliyorsun şaşırtırım.Çabuk verilmesi kararları çabuk verir neden anlamasamda yaptığım şeylerin hep bir şeyleri beslediğini hissederim.satranç gb mesela ortaya hakim olurum.herşeye sahip olurumm.WC3 tede bunu başarabilirim..ama vakit basen zalim olabiliyor ve tabii yaşamda ..basen elf gb düşünüyorum galiba.. |
| |
| |