| Yazar | Konu: Orc' un güncesi... |
| Oyuncu |  | 08 Nisan 2004 15:18 %0 | |
|
heyyy selam lar naperlan trabzonlu rizeye gelsene
HeLL: Hapsedilmis Eziq Lanetli Lahanalar..!
DoomDemon Pohuman ThELorD[HunteR] SA_Vampire |
| |
|
|
| Oyuncu |  | 08 Nisan 2004 16:50 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: DooMDeMoN
heyyy selam lar naperlan trabzonlu rizeye gelsene
DoomDemon Pohuman ThELorD[HunteR] SA_Vampire
Şu an ankaradayım başka zaman |
| |
| Oyuncu |  | 08 Nisan 2004 18:26 %0 | |
|
| Bende dwarfim moria nin intikamini almak icin yasiyorum |
| |
| Oyuncu |  | 08 Nisan 2004 19:54 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Magic Knight
Siz aşmışsınız, biri kendini night elf sanıyor, diğeri kendini orc sanıyor... Walla ben insanım hemde sapına kadar! Elf fantezisine falan girmeme hiç gerek yok! Orcları yüzüklerin efendisinde tanımıştım, yüzüklerin efendisi ile warcraft taki orclar arasında dağlar kadar fark var. Asıl merak ettiğim ise şu bu fantastik yaratıklar hangisinde anlatılandaki gibi?
Magic, Yüzüklerin Efendisi' ndeki orclar orctan başka herşeye benziyorlar... Özellikle Khazad-Dum' daki duvara tırmanabilen goblin ya da orc her neyse onlar benim aklımı başımdan almıştı. Ben de bir ORC' um ama ne benim akranlarımda, ne de atalarımız arasında bugüne kadar düz duvara tırmanabilene rastlanmamış. Bir ihtiyar Orc' un bir GNOME' u yedikten sonra onun uçabilen Sandalyesini alıp günlerce havada kaldıktan sonra, sandalyenin yere inme aparatı olmadığını fark edip aşağı atlamış olduğu ve öldüğü rivayeti yüzyıllardır anlatılıyor ancak bu farklı birşey...
Sen ORC' ları Warcraft' daki halleriyle tanısan daha iyi olur... Söyler misin, eğer LOTR' daki kadar avanak olsaları OrtaDünya' da onbinlerce yıl boyunca hüküm sürebilirler miydi ? |
| |
| Oyuncu |  | 08 Nisan 2004 22:34 %0 | |
|
| İşin fiziki boyutu bir yana bizi asıl etkileyen düşünüş veya davranış tarzları..Elfler mantıklı hatta fazla mantıklıyken orclar içgüdüsel olarak agresif ve doğuştan savaşçı..İnsanlar ise ne yalan söyleyeyim gerçekçi bir yaklaşımla yıkıcı ama yinede aralarından bazıları diğer tüm çoğunluğun etkisini yok edecek derecede tüm dallarda en iyi olabiliyorlar.Bu şuna benziyor; Genelleme olarak kadınlar erkeklerden daha iyi konuşurlar ancak dünyanın en iyi konuşmacıları hep erkeklerden çıkmıştır..Humanlarda bu özelliği vurgulamışlar ancak ben yinede night elf gb olmayı seviyorum..Düşünmeyi, farklı bir çözüm üretmeyi ve en önemlisi bunu devamlı bir performans içinde yürütmeyi.. |
| |
| Oyuncu |  | 08 Nisan 2004 22:44 (08/04/2004, 22:46) %0 | |
|
Walla ister dwarf ister insan olsun en gururlu ve en cesur savaşçılar Paladinlerdir. Ben mi? Ben insanım walla doğruluğu ve adaleti bozan ister orc, troll, başka bir insan olsun savaşım onladır... Ülkeme doğru bir atak yapılırsa çoğu gibi kralın yanında gardiyanın teki olarak yer almam... Savaşın içindeyimdir, en kızışık yerinde yandaşlarıma yardım eder düşmanlarımı biçerim... Ama erdemlerimi asla unutmam Cesaret, Alçakgönüllülük, Merhamet, Doğruluk, Yardımseverlik... Savaş bittikten, galip belli olduktan sonra kurtarılabilecek her canı kurtarmak için bütün gücümle uğraşırım, düşman olsa bile acısını azaltırım ve adalete teslim ederim... Çok fazla olmasada büyülerimle yandaşlarımı güçlendirir iyileştirmeye çalışırım... Yardım etmek için para bağışlarım... Benim, öbür tüm paladinlerin, halkımın ve krallığımın onuru adına savaşırım... Ben bir Paladinim... doğruluğun koruyucusu, Kutsal ışığın savaşçısı... siz adaletin ve doğruluğun yanında olduğunuz sürece düşmanım değilsiniz...
Korkusuzlar sadece korkusuzlardır. Korkmasına rağmen davrananlar ise cesurdur...
Commander of the Knights of Vengeance |
| |
| Oyuncu |  | 08 Nisan 2004 22:46 %0 | |
|
| dwarf diye bir irk varken paladinlerin muhabbetini yapmak olmaz ama dimi cok ayip |
| |
| Oyuncu |  | 09 Nisan 2004 02:10 %0 | |
|
Ortadünya hepimize yeter cüce dostum. Yeter di! İnsanlar gelene kadar. Furi' nin dediği gibi bazıları onlardan beklenmeyecek bir erdeme ve şaşırtıcı birçok iyi yöne rağmen değişmeyecek bir gerçek var: "Bu dünyaya yıkım onlarla geldi"
Ejderhalar soldu gitti, Orc' ların sonları yakın, Elfler bir bir terki diyar eyliyorlar...
Daha önce de bahsettiğim gibi, bunun en büyük sebebi onların Açgözlülüğü, ellerinde olanla asla yetinmeyen doğaları, yıkıma sebep olacak olsa bile bahsi geçen herhangi bir varlığa sahip olma isteği... Kadın, toprak, iktidar, ünvan, kılıç... Bunların hepsi için öldürebilirler!
Paladinler... Onların adını andığımda içimden derin bir üzüntü duyuyorum. Kendi karar mekanizmalarından yoksun bir hayat yaşamaya ant içiyorlar. Onlar insanlar içinde çok farklı bir yere sahiptir. Alışılagelmiş yıkımı onlardan görmedik. Tanrının yarattiği hiç bir varlığı yine tanrının rızası olmadan öldürmezdiler. Veya öyle yaptıklarını zannederdiler. Çünkü emirler Kilise' den gelirdi. Eski bazı paladinlerin gerçekten tanrıyla aralarında bir bağ olduğunu biliriz, ancak sayıları ve güçleri arttıkça Kilise' ler için bulunmaz bir nimet, bir "Kukla topluluğu" haline geldiler. Kiliseler onları kendi emelleri için kullandılar. Kendi özdisiplinleri içinde asla yapmayacak oldukları kıyımları, Papazların Tanrı' nın ağzından geliyormuş gibi gösterdiği emirler yüzünden yaptılar.
Sahte ünvanlar ve sahte kahramanlık nişanlarıyla onlar da bozuldu. Durum öyle bir hal aldı ki, kiliseler arasındaki çıkar çatışmaları yüzünden birbirleriyle bile savaştılar.
İşte Paladinler... Zevk, sefa için yaşamadılar, ancak kendi karar mekanizmaları olmadığından, içlerindeki sesi asla dinlememek için şartlandırıldıklarından onlar için üzülmemek elde değil... |
| |
| Oyuncu |  | 09 Nisan 2004 12:49 %0 | |
|
unutmayın arkadaslar bir zamanlar artasda pladindi insanların doğasında kötülük war merhametini gördük artasın babasını öldürürken yada muradin ölürken nerdeydi merhamet bana paladinin hikayeisni okuma tek namuslu irk war oda elf ler ama biz orc uz öldürmek için yaratıldık biz bunun için warız kan dehset ve korku arrgghhhh
| |
| Oyuncu |  | 09 Nisan 2004 13:57 %0 | |
|
| önümüzde daha cok 1000 yillar var hep birleikte yasayalim bana morianin yeniden yapilandirilmasi icin yardim edin bende size artik ihtiyacinizin olmadigi silah ve sirhlari yapayim |
| |
. |
| Oyuncu |  | 09 Nisan 2004 13:58 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Kseo
Magic, Yüzüklerin Efendisi' ndeki orclar orctan başka herşeye benziyorlar... Özellikle Khazad-Dum' daki duvara tırmanabilen goblin ya da orc her neyse onlar benim aklımı başımdan almıştı. Ben de bir ORC' um ama ne benim akranlarımda, ne de atalarımız arasında bugüne kadar düz duvara tırmanabilene rastlanmamış. Bir ihtiyar Orc' un bir GNOME' u yedikten sonra onun uçabilen Sandalyesini alıp günlerce havada kaldıktan sonra, sandalyenin yere inme aparatı olmadığını fark edip aşağı atlamış olduğu ve öldüğü rivayeti yüzyıllardır anlatılıyor ancak bu farklı birşey...
Sen ORC' ları Warcraft' daki halleriyle tanısan daha iyi olur... Söyler misin, eğer LOTR' daki kadar avanak olsaları OrtaDünya' da onbinlerce yıl boyunca hüküm sürebilirler miydi ?
Düz duvara tırmanmak ayrı bişey ya , madem bi orc sun (yada kendini orc zannediyorsun) sana bi kaç sorum olacak, walla ben hiç dişi orc yada çocuk orc görmedim. ne iş ? Bi de yüzüklerin efendisi nde bayağı aşağılandınız, o filmi izlerken neler hissettin?
Bi de bu hobbitlerin eti gerçekten çokmu lezzetli ?
Biraz boş sorular ama olsun, insan her gün bir orcla karşılaşmıyor değilmi? Bi de moralim çok bozuk (pek belli etmiyorum ama öle) biraz kendimi neşelendiriyim dedim. Soruları yanıtlarsan sevinirim. |
| |
| Oyuncu |  | 09 Nisan 2004 16:58 (09/04/2004, 17:01) %0 | |
|
Filmi seyrederken hüzünlendi.. Ama yakaladığın iyi bir nokta var!..Dişi orc olayı! Belkide bu kseonun kendini orclara benzetmesinin diğer bir nedeni.. Ona yaraşır dişi nadir yetişebiliyor bu topraklarda.. Topluma baktığında cinsiyetinden çok zekasıyla tavırlarıyla düşünceleri ile değerlendiriyor..Bu da tabiki çoğunluğun ve özellikle dişilerin anlayamadığı bir davranış oluyor.. sadece içinden gelirse yakınlaşıyor sanırım buda onun orc yönünü ortaya çıkarıyor..Naomi gelse şutlar dinlemez gülüşü güzel masum bir kızı indirir affetmez |
| |
| Oyuncu |  | 09 Nisan 2004 20:28 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Furi_
Naomi gelse şutlar dinlemez gülüşü güzel masum bir kızı indirir affetmez
ya Furi , sen bi alemsin.. doğruları bu kadar güzel ifade edebilen başka biri yok çevremde. Bir de Myron var, ama tarzı farklı! |
| |
| Oyuncu |  | 09 Nisan 2004 20:45 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Magic Knight
sana bi kaç sorum olacak, walla ben hiç dişi orc yada çocuk orc görmedim. ne iş ? Bi de yüzüklerin efendisi nde bayağı aşağılandınız, o filmi izlerken neler hissettin?
Bi de bu hobbitlerin eti gerçekten çokmu lezzetli ?
Cevap 1 - Filmi izlerken pek üzülmedim. Oradaki yaratıklar bizi de epey eğlendirdi. LOTR serisi bizim için 2. bir Dünyayı Kurtaran Adam filmi oldu.. Acılı günlerimizi bir an için unutturup bize biraz olsun neşe getirdiği için Prodüktörlere teşekkür ediyorum.
Cevap 2 - Hobbitlerin eti aslında lezzetli değil. Sadece kıtlık veya zor durumda kaldığımızda yaşamımızı sürdürebilmek için Hobbit, insan, hatta bazen birbirimizi yediğimiz olur. Biz sadece yaşamak için öldürürüz. Ancak insanlar gibi ayrım gözetmeyiz. Farkımız burada... Söyler misin mantık bunun neresinde ? Doğadaki her yaratığı Avcılık, tarlalarıma zarar veriyor, tehlike yaratabilir adı altında, saçma bahanelerle öldüren insanoğlu nasıl oluyor da 2ayaklı herhangi bir yaratığı sadece ölmemek için yediğimizde bizi hkir görebiliyor ? ? ?
Cevap 3 - Dişilerimiz elbette var. Ancak bizde sizin gibi birçok anne yoktur. Her klanın kendi Annesi vardır. En güçlü erkek tarafından döllenir ve bir defada yüzlerce oğul meydana getirir. Ancak aramızda onların TEK olması, hiyerarşide en üst düzeyde oldukları anlamına gelmez. Sadece üreme yaşına geldiklerinde ürerler. O güne kadar da çok sıkı korunurlar! Şirinlerdeki Şirine karakteri gibi aramızda dolaşır, herkesten hürmet görür. Ancak Şirin Baba, izin vermediği sürece kimse onu düdükleyemez... |
| |
| Oyuncu |  | 09 Nisan 2004 22:15 %0 | |
|
Peki acaba halk arasında kral gibilerden sonra en çok saygı gören birey kim PALADİNLER kahrolsun!!! Hayatımızı iyiliğe adıyoruz ve sizden gördüğüm şeye bak... Acaba büyücüler ne kdr saygı görüyor? Dwarflara güven yok denebilecek kadar az.... Elfler dostça davranır ama aslında bilirizki onların tek düşündükleri şey kendi ırklarıdır... Orclar mı? HAH!! Onlar kendi yandaşları tarafından bile istenmeyen büyük 3 akıllı herifi olan bi ırk... İnsanları üstte tutan şey nedir sizce?! Tabii ki güç!!
Ama işte bütün insanların istediği şey güç değildir... Biz bunun için eğitiliyoruz... Arthas paladinler için tam bir yüz karasıydı...
İşte paladinlik hakkındaki gerçekler:
Paladinler uzak ülkelerden kaderlerini ve onurlarını korumak için gelen kutsal ışığın savaçılarıdırlar...Paladinler çok sevmesede yardım amaçlı olarak efsuncularla bile dolaşır ve fiziksel gücün gerektiği yerde araya girip onları savunur... Paladinler Kutsal ışık adına her yerde iyilikler yapmaya çalışırlar ve gördükleri adaletsizlikleri önlemek için canla başla çalışırlar... Dünyaca, olağan-üstü cesurluklarıyla tanınırlar...
Uzun eğitimin sonucunda, her silahı kullanabilecek duruma gelirler ama en çok kılıcı severler... Neredeyse bütün düşmanlarından hızlı ve güçlü savaşırlar... Ayrıca bir binek üzerinde de ayaktaki kadar iyi dövüşürler... Bunların sonucunda Kutsal ışık tarafından kendilerine bir takım güç verilir ve onlar bunu koruma, iyileştirme ve sadıkları ödüllendirmede kullanırlar...
Paladinler Kutsal olan herşeyi koumayla yükümlüdürler ve tüm inançlara kendininkiymiş gibi saygı duyar. Gençken Paladinler kutsal ışık tarafından Tellerium'a çağrılır...Burda Kutsal ışık tarafından kendilerine son güçlendirmeler ve kombat yetenekleri bahşedilir ve dünyaya açılırlar...
Korkusuzlar sadece korkusuzlardır. Korkmasına rağmen davrananlar ise cesurdur...
| |
| Oyuncu |  | 09 Nisan 2004 23:23 %0 | |
|
| Quote from Ellenium Trilogy hah ? |
| |
| Oyuncu |  | 10 Nisan 2004 15:50 (10/04/2004, 15:52) %0 | |
|
gibi gibi... ama tam diil... |
| |
| Oyuncu |  | 10 Nisan 2004 16:54 %0 | |
|
sen de bosver paladinliği git cheftain ol lam ne etcen palalığı yoq human kurtarcam yoq diriltecem sen önce kendini kurtar ))
forever orc
| |
| Oyuncu |  | 10 Nisan 2004 17:15 %0 | |
|
Yeşil ve aptal mı?
| |
| Oyuncu |  | 11 Nisan 2004 13:04 %0 | |
|
yesil ve güçlü and hırslı and bla bla bla
DoomDemon Pohuman Orc ThELorD[HunteR] SA_Vampire Uncr3AtioN HigH KinG |
| |
| Oyuncu |  | 11 Nisan 2004 14:57 %0 | |
|
| kisa boylu salari sakallarina karisanlar forever |
| |
| Oyuncu |  | 11 Nisan 2004 14:58 %0 | |
|
| sakallai dassaklarina degenler forever |
| |
| Oyuncu |  | 11 Nisan 2004 15:04 %0 | |
|