Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
03/12/08 04:43 Toplam 5 oyuncu 50 sunucu 239 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Strateji » Warcraft
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Orc' un güncesi...

esgun
Oyuncu
22 Mart 2004 16:00 %0
bu humanların içinde turkler varmı orc ları ezdırmezlerdi

Kseo
Oyuncu
23 Mart 2004 01:54 %0
bu humanların türklükle alakası yok. türklere en yakın ırk orc' lar. O da eski türkler; göçebe türkler, şamanist türkler, çadırda yaşayan türkler, akıncı türkler...
Bugünkü türkler ne human, ne elf, ne undead ne de orc. Karman çorman bişi olduk

esgun
Oyuncu
24 Mart 2004 12:57 %0
yaa zaten oradakilerin zaman dilimi hangi tarihi gösteriyo biliyomuyuz belki atalardan bazıları oraya gitmiştir)) frozen theron da öyle bi kahraman vardı tipebakarsan aynı eski turklerden

Kseo
Oyuncu
24 Mart 2004 22:39 %0
GRinviç dilimi...

esgun
Oyuncu
26 Mart 2004 15:41 %0
o ne yaw

Furi_
Oyuncu
26 Mart 2004 19:10 %0
Esgun....Sanırım olaylara bakışın pek çok farklı açı taşıyor ve açılarının çokluğu biz naçiz varlıkların bu düşünceleri anlamasını olanaksız kılıyor..Orc Türk bağlantısı başta olmak üzere yazdıklarından bir şey anlamadım..Sanırım Kseo'da anlamamış..

Kseo
Oyuncu
26 Mart 2004 20:03 %0
Doom, Warcraft' i uninstall ettim. Bir süre oynamayacagim görünüyor. Ancak bir değişiklik olursa mesaj atarım.
Kafamı patlatmaman şartıyla, büyüklerden maç alınmaz. ayıptır

Raithen
Oyuncu
28 Mart 2004 12:55 %0
Oncelikle slmlar!
wc nin The Turk yamasini bekleyin O:
o kdr cok farkliyiz ki bizi ayri bi irk yapmislar
amele bile chaos cakio imansizim
yeraltidir sudur budur hic de ugrasmiolar
bokun icinde olsak bile biz yasmanin yolunu buluruz
tabi su imf ve ab yolumuzu kesmezse
e tabi sormaniz muhtemeldir ''Ne alaka?''
ee olm onu da sen alnican turkuz bosuna gerinmioz bole booole
neyse ben size sadece bi ip ucu wereyim turkun ''vadandas'' die bi herosu war o yetip artio.
neyse anlayan invemi anladi byeZZ

myron
Oyuncu
28 Mart 2004 21:52 %0
hmm interesting ...

myron
Oyuncu
29 Mart 2004 20:36 %0
yaa yassanıza bişe yaa nooluyo sizee. el fettan, furi size diyoom. bırakmayın buralarda beni yannız başıma ...

Kseo
Oyuncu
29 Mart 2004 20:52 %0
Myoncan! şu tasarim işlerine bir ara ver de gel!
Bak millet Warcraft' ta fasafisosunuz diyor, yatıştır ortamı ya..
Replaylerin de hepsini biraktik eskişehirdeki bilgisayarda, bak millete oyunlarımızı da göndertemiyoruz...

Furi_
Oyuncu
30 Mart 2004 11:43 %0
hey myrone senin kseo ile olan w3 rekabetine dair bir yığın söylence duyuyorum.Bunlar eski zamanlardan gelen yazıtlar kadar etkileyici geliyor kulağa..Ancak zamanı etkileyebilecek büyük oyunları kaybettiğini ve kaybettikten sonra savaşmaktan kaçındığına dair bzaı rivayetleride üzüntü ile dinliyorum.Aslında sizin bir maçınıza gözlemci olarak katılmak isterim.Kseo senin sayı olarak daha fazla maç aldığını kabul etmekle beraber ciddi maçların hepsini kendisinin kazandığını senin dikkatsiz olduğu anlarda art arda galibiyetler ile bu söylemlere kalktığını söylüyor.senin ise üst üste mağlubiyetlerden sonra bilgisayardan kaçtığını söylüyor.Bu bana şu hikayeyi hatırlatıyor.Bir dünya satranç şampiyonuna öğrencilerinden biri ' Satrançta hata yapmamak için ne yapmalıyız ?'diye sormuş.Şampiyonda 'Ellerinin üzerine otur!' demiş. İşin özü hata yapmaktan korkmamak mgerekir.Yenilsen bile daha iyi yenilmek Samuel Beckett'ın önemli tespitinde olduğu gb bir erdemdir.
gerçi bu tespitlerim sadece söylenceler ve izlenimler ile ortaya çıkan şeyler bu yüzdende gözlemci olma talebimi yineliyorum.

sawt_el_atlas
Oyuncu
31 Mart 2004 09:58 %0
alıntı:
Gönderen: myron
yaa yassanıza bişe yaa nooluyo sizee. el fettan, furi size diyoom. bırakmayın buralarda beni yannız başıma ...

ha nooloyor ,geldim iste

Furi_
Oyuncu
31 Mart 2004 11:12 %0
sawt el atlas bence sen nickini el fettan olarak değiştir.

esgun
Oyuncu
31 Mart 2004 14:47 %0
yaa benim meselem şu şimdi bu kseo kardeş orkların beyle acıklı hallerini anlatınca içim sızladı yaw dedim hani biz tarih boyu zayıfları korumuş güclü kuvvetli bi millet oldugumuzdan keşke dedim warcraft ta da bizim gibi bi klan olsada onlara sığınıp kurtulsalardı falan o bakımdan yani olaylara farklı bakış makış bıu dur yaani şu raithen birader anlamış olayı ve dalgada geçmiş hani öyle bi klan olsa cidden iyi olurdu belki

Kseo
Oyuncu
31 Mart 2004 19:49 %0
güzel dedin esgun... keşke türk milleti gibi bir millet çıksaydı da Orc' lar bugunkü durumlarına düşmeseydi. Bilirim Türk milleti misapirververdir, nerde bir Orc onlara misafir olsa en iyi şekilde ağırlarlar, çay demleyip servis ederlerdi...
Ama olmadı... Olamadı...

Bu arada benim uğursuzluğum mu bilmiyorum,
bu forumlarda 666, 777, 888' nci mesajları hep ben atmışım!
ilk başta önemsemediydim ama bugün biraz önce 888. 'yi de atinca bu konuya bi parmak basayim dedim...
Bundan öncekileri saymadım, belki 555, 444, ü de farkında olmadan atmışımdır

Kseo
Oyuncu
04 Nisan 2004 18:39 %0
Bizim yitip gitmemizle birlikte buralara bir KAOS hükmeder olmuş... Küfür, kargaşa, hakaret, talan şimdi her yerde...

Kseo
Oyuncu
05 Nisan 2004 20:23 %0
nah buda 999. uncu mesaj!

1000. 'yi size bırakıyorum...

Furi_
Oyuncu
05 Nisan 2004 20:39 %0
Olmass..Sırf 999 ncu mesaj olsun diye mesaj atmak sana yakışmaz..

DooMDeMoN
Oyuncu
05 Nisan 2004 20:51 %0
alın 1oo1

HeLL: Hapsedilmis Eziq Lanetli Lahanalar..!
DoomDemon Pohuman ThELorD[HunteR] SA_Vampire

Kseo
Oyuncu
05 Nisan 2004 21:35 %0
yok Furi, yazacak birşeylerim vardi elbet...
geldim işten eve, 1-2 lafım olsun diye sanane' ye girdim, bir baktım ki mesaj sayısı 997' de... Bunda var bir iş, vallah var!

alıntı:
Gönderen: Furi_
Olmass..Sırf 999 ncu mesaj olsun diye mesaj atmak sana yakışmaz..

DooMDeMoN
Oyuncu
06 Nisan 2004 12:22 %0
usaklar orcları kurtaracaz

Kseo
Oyuncu
06 Nisan 2004 20:02 %0
işte son günlerde duyduğum en güzel söz...

DooMDeMoN
Oyuncu
07 Nisan 2004 13:03 %0
orclar bizimdir bizim olacak

Magic Knight
Oyuncu
08 Nisan 2004 13:26 %0
Siz aşmışsınız, biri kendini night elf sanıyor, diğeri kendini orc sanıyor... Walla ben insanım hemde sapına kadar! Elf fantezisine falan girmeme hiç gerek yok! Orcları yüzüklerin efendisinde tanımıştım, yüzüklerin efendisi ile warcraft taki orclar arasında dağlar kadar fark var. Asıl merak ettiğim ise şu bu fantastik yaratıklar hangisinde anlatılandaki gibi?

Sayfa: « 1 2 3 4 5 .. 8 9 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: