Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
03/12/08 04:58 Toplam 5 oyuncu 50 sunucu 232 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Strateji » Warcraft
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Orc' un güncesi...

Kseo
Oyuncu
06 Mart 2004 01:54 (06/03/2004, 01:55) %0
Toprak altında, kara deliklere sürgün edildik. İnsanlar gün geçtikçe çoğalıyor, yakında toprak altında da yaşamamıza izin vermeyecekler. Sayıları henüz az iken onlara dokunmadık. Doğanın bir parçasıydı onlar. Zevk için öldürmedik, bizim doğamızda buna yer yok. Bu da bizim aslında hayvan olmamızdan kaynaklanıyor. Biz bunu biliyoruz, ancak beyaz ahali çok farklı. Sayıları azken zararsız görünüyorlardı. Yaratabilecekleri tehlikeyi kestiremezdik. Aslında kestirseydik de yemeyecegimiz canlıları katledebilir miydik bilemiyorum. Oysa onlar bunu keyif içinde yapıyorlar. Bizi onlarla aynı besin zincirini kullandıgımız için öldürüyorlar. Çocuk demeden, kadın demeden.
Onlara göre Dünya onlara sunulmuş bir nimet. Bütün yaratıklar onlara köle ya da yemek için yaratılmış. Bunda hakları var mı ? Hayır demek istiyorum ama reddedemiyorum. Eğer öyle değil idiyse Tanrı neden onların tarafında. Neden dünyayı diledikleri gibi talan etmelerine izin veriyor ? Yoksa Tanrı elini dünyadan çekti mi ? Belki de artık dünyanın sonu hazırlanıyor. Ve bu kaosa sadece insan oğlunun şahit olmasını saglayarak onları cezalandıracak, bilemiyorum.
Doğrusu artık umurumda da değil. Halkımın büyük kıyımından sonra hayatta irili ufaklı birkaç klan kaldı. Bağımsızlık ve barış ümidimiz yok. Bunu çok önce ögrendik ve "Kanlı Tarlalar Tepesi" nnde seçimimizi yaptık. Ortadünya artık insanlarındır.
Kseo von Langenfeld

Furi_
Oyuncu
06 Mart 2004 21:26 %0
Aslında herkesten üstündük ancak yinede mükemmele ulaşamadık...Orcların vahşiliklerinden, insanların açgözlülüğünden bıktık kendimizi ayrı bir yer yarattık ancak yinede tam anlamıyla başarılı olamadık. Sonsuz bir yaşama sahipken ölümle fazla buluşur olduk.. Kaderimizin çizgisinde orclarla, insanlarla ve yaşamayan ruhlarla savaş varsa savaşırız korkmayız ancak yine de üzülürüz çünkü biz yaşamın kıymetini anlayanlardanız.. Çünkü biz Elfiz, gece görenleriz ve dahada önemlisi hem düşünüp hem savaşanlardanız...
Görüyorum çoğunuz doğuştan savaşçı olduğunuz için gurur içerisindesiniz ancak iyi savaşmak kadar ne için savaştığını bilmek, hedefin peşinde koşarken hedefin gerekleri olduğu düşünülenlerin peşinde kaybolmamak gereklidir...Orcların güncesi demiş biri orcların güncesi ne olabilir ki..? Savaş ve kan içinde yüzen bir günlük içinde yaşatılması gereken ne olabilir?
Orc olmak salt güç hissettirse de bunun yetersizliği orcta olsa başardıkça ortaya çıkacaktır...
The New Generate Elf

DP|highking
Oyuncu
06 Mart 2004 21:30 %0
Orta dünya insanlarin degildir kardesim
orada cüceler, entler , hobbitler gibi irklar var
Ve insanlar onlara (özellikle cücelere) zarar vermeye kalkarsa karsilarinda durinin soyundan olan beni bulurlar.

DP|highking
Oyuncu
06 Mart 2004 21:40 %0
Biz hickimseye karismadik.Dagin altindaki saraylarimizda zanaatla, madencilikle falan ugrastik ama bir balrog bizi özgürlügümüzden etti ülkemizden etti ama en önemlisi hayatimizdan etti ha deyer miydi biz ne yapmistik onlara ne ilgimiz vardi ha savas mi actik, hayir acmadik ama bize saldiranlara karsi ülkemizi korumamiz gerekiyordu son savasciya kadar da korumaya çalistik ama onlar bir savas kazanmaya gelmemislerdi onlar yikim icin gelmislerdi. Bizim becerilerimizi mi kiskanmislardi saldirma nedenleri bu muydu hayir , ama bizim ülkemizi (dagin altindaki kralligimizi) birakmaya niyetimiz yoktu
biz savasci dogmustuk ve savasci ölecektik, artik sayilarimiz sayilabilir kadardi ama artik sayacak kimse yoktu

Kseo
Oyuncu
07 Mart 2004 01:41 (07/03/2004, 18:06) %0
Tanrı türleri bolca yarattı, belli ki biliyordu onların zamanla kendi kendilerini yokedecegini... Furi, sadece daha önce geldiginiz için kendinizi buranın efendisi bellediniz. Kabul etmek gerekiyor ki yıkıma sebep gösterilemezsiniz. Hiçbir zaman doğaya zarar veremezdiniz. Ancak tanrı size de keşfetmenizi beklediği zayıf yanlar verdi. Siz görmezden geldiniz. Gurur, kibir... Orcların da bu doğanın bir parçası oldugu gerçeğini reddettiniz. Tek sebebi de çirkin olmalarıydı. Evet dünyanın efendisi sizdiniz, ve efendisi oldugunuz dünyada gözünüze hoş görünmeyen hiçbir eşya veya canlı barınamazdı. Yazık ki bu dünyanın bir efendisi olamayacağı gerçeğini geç ögrendiniz, ne büyük bir hayal kırıklığı yaşadınız, ne kadar rencide oldunuz ki insanların gelişiyle beraber başınızı önünüze eğip bu diyarları utanç içinde terk ettiniz. Gurur demiştim değil mi... hah! Gururunuz kuyrugunuzu arkanıza kıstırıp kaçmanıza sebep oldu! Biz ise topraklarımızda savaşarak solduk...

/BoNe/necroyunus
Oyuncu
08 Mart 2004 18:27 %0
Hepiniz iyi sh.it yediniz hepinizi canı gönülden kutluyorum aferim bravo das iz şön!

"Ailenizin necrosu Necroyunus'tan herkeze kucak dolusu lanetlerrr"
:P :) :P :)

Furi_
Oyuncu
08 Mart 2004 20:26 %2
Night elf olmak sadece eski olmakla, doğayla özdeş yaşamayla, kendini üstün görmekle açıklanamaz benim orc dostum Kseo.. Bir çok kötü şeyin artık olağan olarak görüldüğü dünyada bunları kabul etmekte zaten bir yenilgi değilmidir? Biz Night elfler bunu reddediyoruz ancak sizi değiştirmeye yetecek kadarda güçlü olmadığımızı biliyoruz.. Bu yüzden ayrı yaşayışımız... Evet sizi küçümsüyoruz da hatta bazen tiksiniyoruz ancak bunlar sizin özünüzden değil kabullendiklerinizden ileri gelen şeyler.. İster insan olun ister orc olun ne istediğinizi bir düşünün..Savaş mı evet öldürün..Ama ne için savaştığınızı bilin..
Biz elfleri fazla aristokrat bulduğunuzu biliyorum ancak sizin kısıtlı yaşam sürenizde bir şeyler yapma uğraşından öte elfler yaşamlarında çok şey başarabilir.. Bu yüzden ölüm erdemini bize anlatmayın lütfen.. Eğer Night Elfler buna rağmen mertçe savaşacak kadar cesurlar ise ve varlıkları artık kadim olarak kabul görüyorsa işte bu güncedir dostum Kseo..
Sana dostum diyorum ancak içinden geçirmişsindir bir orc nasıl bir Night Elfin dostu olabilir ki diye.. Evet dostumsun çünkü bir elf sezgisi ile yazıyorsun bakış açın yanlışta olsa savunmaların değişik açılarını ve düşünüşlerini içeriyor... Evet kimse bizi bir şey yaptığımız için suçlayamaz zaten herkesin öfkesi yapmadıklarımıza.. değiştirme gücünü bizde görüyorlar ama değişim içeride olmalı.. Orc öldürsün,human yıksın Night Elf ne yapsın?
Uzak dursun...

Kseo
Oyuncu
08 Mart 2004 21:06 (08/03/2004, 21:08) %0
şakşakşak! güzel konuştun elf dostum ....

myron
Oyuncu
08 Mart 2004 23:16 %0
yaa kitap yazsanıza siz ...

Kseo
Oyuncu
09 Mart 2004 10:59 %0
myron ben senin babaaeyn...

Furi_
Oyuncu
09 Mart 2004 19:48 %0
BattleDwarf sizin inadınızı ve dayanıklılığınızı hayranlıkla izlemekle beraber düşünme yönünüz diğerlerinden çokta farklı değil..Sanki alışkanlıklarınızla yaşıyomuşsunuz gb...
Bakın undead myrone bile takdire şayan bulmuş, Orc Kseo alkışlamış.. Hoş hemde çok hoş...

orcblademaster
Oyuncu
09 Mart 2004 21:27 %0
ne diyonuz gardas siz yaw..

/BoNe/necroyunus
Oyuncu
12 Mart 2004 16:11 %0
Bizde bakkaldan ekmek aldıydık.İçinden böcek çıkınca insanlığa savaş açtık.Ama affedelim derken baktık canımız boza istiyo.Onun için gittik boza içtik.Çok acaip ve ilginç bilakis

"Ailenizin necrosu Necroyunus'tan herkeze kucak dolusu lanetlerrr"
:P :) :P :)

sawt_el_atlas
Oyuncu
12 Mart 2004 22:55 %0
yürü be Kseo kim tutar seni
Biz orcuz,öldürmek bizim işimiz.Kana susar,kan kustururuz
Me orc me green me Powerfull !!
NE scrabble veya tabu oynasın ,polyanna izlesin,yoga yapsın...

myron
Oyuncu
13 Mart 2004 00:45 %0
hr !...

sawt_el_atlas
Oyuncu
14 Mart 2004 10:20 %0
alıntı:
Gönderen: myron
hr !...

myroncum seni seviyorum o ayrı

DP|highking
Oyuncu
14 Mart 2004 17:28 %0
Evet inatciyiz ama hangimiz degilizki

Kseo
Oyuncu
14 Mart 2004 22:27 (15/03/2004, 00:40) %0
alıntı:
Gönderen: sawt_el_atlas

myroncum seni seviyorum o ayrı

işte o karanlık yıllarda ihtiyacımız olan şey de buydu:
sevgi . . .

myron
Oyuncu
16 Mart 2004 12:08 %0
yaa canlarım benim sizinle paylaşmak istediğim şeyler var. bu sıralarda pek kousamıyorum, biraz tutuğum, kendii ifade edemiyorum. belki de istanbulun etkisi olabilir şu anlık sadece izliyorum. işte bunlar şu yaşadığımız günlerdeki genel durumum. işte sizin bu yazlarınız için de çok güzel şeyler hissediyorum fakat paylaşamıyorum konuşamıyorum ama hepinizi çok seviyorum. yüri be furii )) bak bi sen yazamadın şöle mesajlar ama canımsınız hepiniz. saygılar ...

DP|highking
Oyuncu
16 Mart 2004 18:35 %0
myron my brother eminimki bu sorununu kisa sürede atlatirsin

Kseo
Oyuncu
16 Mart 2004 20:01 %0
canim Myroncan, kimini deniz tutar, kimini istanbul!
kimi bal sever, kimi limon! kimi Warcraft oynar, kimi mario!
kimi Nemo izler, kimi Pokimon!
SEni Myron yapan tercihlerindir, denizde değilde istanbulda tutulmandır. Yaz sıcağında yürürken tansiyonum, başım diye sızlanıp Carcar kafa şişirmendir. Biz seni seni sen yapan bu sebeplerden sevdik. Varsın seni istanbul tutsun, biz takım değiştirmeyiz yine seni tutariz MyronCan taraftarları olarak!

Furi_
Oyuncu
17 Mart 2004 10:58 %0
Hey Orc Kseo bizede şu Çİn sitesinin ismini verde bizde internasyonel iletişimden faydalanalım.. Her ne kadar vahşi yüzüyle guru duysada Kseo aslında biraz light bir yüzü var içerilerde bir yerde ve tabi aynısı asabi, dikkat eksikliği bulunan myrone içinde geçerli..Olası itiraz için sawt el atlas'a el fettan olarak nitelemen gb bir örneği hatırlatmak istiyorum.. Ama bu da senin bir çok insanın takılıp kaldığı önyargılardan uzak olduğun anlamına geliyor ve inan bu günümüz dünyasında hayranlık verici bir şey..Senin deyiminle yürü be myron
Bu arada güme gitmeden Kseo bizede biraz çinli periler konusunda yardımcı olursun umarım.Adam 3 adet mümtaz bayanla haşır neşir..Nasıl bir orc'sa!!!!

Kseo
Oyuncu
17 Mart 2004 20:13 %0
iftira...
çin yemegini bile sevmem ben!

Furi_
Oyuncu
19 Mart 2004 12:41 %0
Dervişin fikri neyse zikride o olurmuş..!!! Yemekten kim bahsetti kızlarla iletişiminden bahsediyoruz
Yalan söylersen burnun uzar!

sawt_el_atlas
Oyuncu
19 Mart 2004 17:58 %0
bozmayın moralinizi diyecem bozacaksınız biliyorum , neyse ulan bende mesela bu dönem 8 ders alıyorum kol gibi, okulun uzama durumu da var.İstanbul özlemi de ayrı bir hüzün katıyor olaya ,ama ne yaparsın üniversite gençlik gelecek kaygısı fln ...zor işler...

Sayfa: « 1 2 3 4 5 .. 8 9 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: