Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
03/12/08 04:28 Toplam 11 oyuncu 50 sunucu 245 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Aksiyon » Battlefield Serisi
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: Battlefield 1942 1.6 yaması

Editör

30 Ocak 2004 23:16 %2
Battlefield 1942 1.6 yaması çıktı.

Dosyalar alanımızdan aşağıdaki linkler yardımıyla indirebilirsiniz.
- Tam sürüm
- 1.5 > 1.6

Tüm sunucular yakında bu sürüme geçeceğinden yamayı indirip bilgisayarınızda bulundurunuz, sunucular bu sürüme yükseltilene kadar kurmayınız.

Oyuna halen sahip değilseniz Deluxe Edition (Battlefield 1942 + Road to Rome) sürümüne Türkiye'deki en ucuz fiyattan hemen sahip olabilirsiniz. Buradan ulaşabileceğiniz linki kullanarak alabilirsiniz (Ürün bazı sitelerin aksine stoklarda mevcuttur).

esaslirambo
Oyuncu
06 Nisan 2004 22:54 %0
su anda kopya oyunla hic page yapmadan oynıya biliyormuyuz ?
Birde dap ftp sunucularınıza balanamıyor sabaha kadar beklemek gerek 256mb sanırım

OYNUYORUM ÖYLEİSE VARIM (:

JuST1Ce
Oyuncu
01 Mayıs 2004 12:59 %0
demo sürümü içinde geçerlimi bu patch?

byMaMi
Oyuncu
09 Temmuz 2004 13:06 %0
Yaa arkadaşlar ben Battlefield 1942 v1.6 yamasını Bilgisayarıma kurdum aslında kurmadan once cd nin icindede yaması vardı 15mb lik bişeydi sanıyorum v1.1 versiyonuydu.Bu son versiyonu kurmadan once onu kurmuştum.Sorunum v1.6 kurdum ama sunucuya baglandıktan sonra acılır gibi oluyor acılmıyor.Sİmgesine tıkladıgımda benden ***** ını istiyor kendi ***** ınıda koyuyorum dosyanın içine yine acmıyor.Normalde bu v1.6 yuklemesem oyun acılıyor hiç sorun yaşamadan.Ama v1.6 kurduktan sonra benden sanki v1.6 ***** ını istiyor.LÜtfen beni bu konu hakkında aydınlatırmısınız. herkezden yardım bekliyorum.

Marilyn-Manson
Oyuncu
09 Ağustos 2004 03:18 %0
Yaa biri bana BattleField1942 hakkında yardım etsin lütfen... Oyunu online oynayabilmek için 3 gündür uyumadan uğraşıyorum. v1.6 yı kurdum... Şimdi de servere girerken geçersiz CD-KEY hatasını alıyorum... Orjinal CD-KEY gerekiyormuş... Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum. Lütfen irtibata geçin... D-t@Rock.com

DuRTuCu
Oyuncu
10 Ağustos 2004 22:20 %0
bendede vietnam da var aynı sorun ilk *****i degıstırdım once "DATA DİFFERS FROM SERVER" (ne demek?)diyo artık invalid ****** diyo acıl yardım!!!

zalih
Oyuncu
06 Ekim 2004 18:54 %0
Merhaba

Sanirim aranizda Battlefield 1942 Activ oynayanler var!?!?
BF 1942 *Original* satin aldim, innstal ettim, biraz offline oynadim herschey tamam.
Benim sorunum-SORUM su: Oyuna Online girebimek icin, 600MB`lik Patch ve 270Mb`likliyi son bir tene de 1MB`lik Patch`i, downoad ettim - (üff bütün Gün bekle bekle ölme Ninem ölme) . . !!
Malesev halan Online oyniyamiyorum, Patchleri innstal ettikten sonra
Server`ler de gitti, tam kuru kru`ya kaldim.

daha ne lgzim???? :-( yahu .. aman etmeyin daha fazla Patch match demeyin. Eyer lgzim ise söyleyin tabi mecburen Online oynamak isterim.

gs_aykut
Oyuncu
17 Aralık 2004 20:52 %0
ben bf1942 1.6 adlı patch i kuruyorum ama oyuna girmeden oyundan atıyor yarddııııııımm

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: