Dosyalar alanımızdan aşağıdaki linkler yardımıyla indirebilirsiniz.
- Tam sürüm - 1.5 > 1.6
Tüm sunucular yakında bu sürüme geçeceğinden yamayı indirip bilgisayarınızda bulundurunuz, sunucular bu sürüme yükseltilene kadar kurmayınız.
Oyuna halen sahip değilseniz Deluxe Edition (Battlefield 1942 + Road to Rome) sürümüne Türkiye'deki en ucuz fiyattan hemen sahip olabilirsiniz. Buradan ulaşabileceğiniz linki kullanarak alabilirsiniz (Ürün bazı sitelerin aksine stoklarda mevcuttur).
su anda kopya oyunla hic page yapmadan oynıya biliyormuyuz ?
Birde dap ftp sunucularınıza balanamıyor sabaha kadar beklemek gerek 256mb sanırım OYNUYORUM ÖYLEİSE VARIM (:
Yaa arkadaşlar ben Battlefield 1942 v1.6 yamasını Bilgisayarıma kurdum aslında kurmadan once cd nin icindede yaması vardı 15mb lik bişeydi sanıyorum v1.1 versiyonuydu.Bu son versiyonu kurmadan once onu kurmuştum.Sorunum v1.6 kurdum ama sunucuya baglandıktan sonra acılır gibi oluyor acılmıyor.Sİmgesine tıkladıgımda benden ***** ını istiyor kendi ***** ınıda koyuyorum dosyanın içine yine acmıyor.Normalde bu v1.6 yuklemesem oyun acılıyor hiç sorun yaşamadan.Ama v1.6 kurduktan sonra benden sanki v1.6 ***** ını istiyor.LÜtfen beni bu konu hakkında aydınlatırmısınız. herkezden yardım bekliyorum.
Yaa biri bana BattleField1942 hakkında yardım etsin lütfen... Oyunu online oynayabilmek için 3 gündür uyumadan uğraşıyorum. v1.6 yı kurdum... Şimdi de servere girerken geçersiz CD-KEY hatasını alıyorum... Orjinal CD-KEY gerekiyormuş... Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum. Lütfen irtibata geçin... D-t@Rock.com
Sanirim aranizda Battlefield 1942 Activ oynayanler var!?!?
BF 1942 *Original* satin aldim, innstal ettim, biraz offline oynadim herschey tamam.
Benim sorunum-SORUM su: Oyuna Online girebimek icin, 600MB`lik Patch ve 270Mb`likliyi son bir tene de 1MB`lik Patch`i, downoad ettim - (üff bütün Gün bekle bekle ölme Ninem ölme) . . !!
Malesev halan Online oyniyamiyorum, Patchleri innstal ettikten sonra
Server`ler de gitti, tam kuru kru`ya kaldim.
daha ne lgzim???? :-( yahu .. aman etmeyin daha fazla Patch match demeyin. Eyer lgzim ise söyleyin tabi mecburen Online oynamak isterim.