|
|
 | Alana Geri Dön |
|
| Yazar | Konu: Yeniden tb teammm ! | | Oyuncu |  | 30 Kasım 2004 09:29 (30/11/2004, 09:31) %0 | |
| bu nasil 1 forum! 6-10 yash grubu cocuklar toplanmish GIRALLIK yapIyor.
'At the end of the game the king and the pawn go back in the same box.' | | | |
| | Oyuncu |  | 01 Aralık 2004 20:58 (02/12/2004, 02:51) %0 | |
| alıntı: Gönderen: WwW/WhoIsNext
"MATRİX İNTERNET CAFE" nin sahibini,
1on1 a davet ediyorum.
adam hala borcunu vermedi.
dalarım, alırım, akarım, attırırım.
Bana adı soyadını ver bakalım borcu olan kısının ama veremessın cunku gotunden uyduruyorsun
Senle yuz yuze bakıcaz merka etme sen. Bilmedigin tanımadıgın insanlar hakkında yorum yapmaya devam et sen hayatında Matrix cafenın oldugu caddeye geldın mı. Sen antalyaya gelebılcek adammısın bu saatten sonra. Gir bu sehire bak bakalım neler gelıyor basına...
Bemuhe dich nicht ein erfolgreicher mensch zu sein,sondern bemuhe dich ein wertvoller mensch zu sein. | | | | Oyuncu |  | 02 Aralık 2004 12:57 %0 | |
| Mal insan matrıx cafenın daha nerde oldugunu bılmıyorsun gotunden uydurdugun nasılda bellı. Matrıx cafe memurevlerınde degıl atıyorsun ama destegıde yok. Senı kaıle bıle almıyorum takıl. Bız senı buluruz Izmırde merak etme...
Bemuhe dich nicht ein erfolgreicher mensch zu sein,sondern bemuhe dich ein wertvoller mensch zu sein. | | | | Oyuncu |  | 02 Aralık 2004 18:20 %0 | |
| abi adam cok iyi maoıehaua.Insanları falan kaile almio aman da aman kereta buyumus de neler yapio naoıehea.Cevabını bekliorum gozlerinden opuyorum senin.Yengeye selam
alıntı: Gönderen: [mtx]Honest
Mal insan matrıx cafenın daha nerde oldugunu bılmıyorsun gotunden uydurdugun nasılda bellı. Matrıx cafe memurevlerınde degıl atıyorsun ama destegıde yok. Senı kaıle bıle almıyorum takıl. Bız senı buluruz Izmırde merak etme...
Bemuhe dich nicht ein erfolgreicher mensch zu sein,sondern bemuhe dich ein wertvoller mensch zu sein.
| | | | Oyuncu |  | 03 Aralık 2004 16:59 %0 | |
| kardeş çingene olmak kotu bisey degil.sonucta hepimiz hldm oynayan insanlarınız.kimse seni cingene oldugundan yargılamıyor.yakandaki pembe gulden anlamıstım kac sene once.uzulme seni seviyoruz biz
alıntı: Gönderen: [mtx]Honest
İq su eksılerde gezen insan ben Meltem sitelerınde oturuyom. Ama gerızekalı oldugun için beynın bunu da alamayacak. Çingene dıyerek kendını tanımlıyorsun.
Bemuhe dich nicht ein erfolgreicher mensch zu sein,sondern bemuhe dich ein wertvoller mensch zu sein.
| | | | Oyuncu |  | 03 Aralık 2004 21:53 %0 | |
| Takılın sunepe beyınler...
Bemuhe dich nicht ein erfolgreicher mensch zu sein,sondern bemuhe dich ein wertvoller mensch zu sein. | | | | Oyuncu |  | 03 Aralık 2004 22:42 %0 | |
| alıntı: Gönderen: WwW/WhoIsNext
bu büyük İ li olan dil hangisi?
gizli kaynaktaki arkadaşım beni uyardı?
yeni bir lisan mı?
bilelim.
dile saygım vardır.
Senin elemanlar MİT de calışıyor galiba ...
Bemuhe dich nicht ein erfolgreicher mensch zu sein,sondern bemuhe dich ein wertvoller mensch zu sein. | | | | Oyuncu |  | 05 Aralık 2004 12:12 %0 | |
| aha forum değişmiş!
Devlette benim,gelenekte benim,yenilikte benim Aslanım!! | | | | |
|
|
|
|
|
|