Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
08/09/08 03:14 Toplam 84 oyuncu 47 sunucu 319 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Turnuva & Organizasyon » Genel Tartışma
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Team-tur

DP|Horrible
Oyuncu
04 Kasım 2004 17:07 %0
alıntı:
Gönderen: squee
ben çok iyi bi oyuncuyum ama önümü kesiyolar, kendimi gösteremiyorum. Bizim buralarda bi inek bi çeşme iki tane de dağ var ama ben çok iyi oynuyorum, sadece turnuvalara gidemiyorum bizim burda da turnuva yaparlarsa çok iyi, hakkımı yememiş olurlar. Bi de ben şimdi her hafta yurt dışına gidiyorum milli takima seçilirsem oynayabilir miyim? yoksa sadece Türkiyedeyken mi alacaksiniz beni takima. Bi de kimleri yenmem lazim milli takima girmek için email telefon fotograf bi de mission briefing verirseniz sevinirim. bi de kim bu hatred in my balls ? bi yerden taniyorum sanki

sqüeeye destek çıkalım arkadaşlar...

DarkDivision / #DarkDivision / @Quakenet

htrd in my veins
Oyuncu
04 Kasım 2004 18:12 %0
sen önce vergi kaçırmada yol su elektrik internet bağlantısı ve bir adet vibratör olarak geri dönsün sana bunlar sevgili küçüüm

if there is life after death, there is no death.. and if death does not exist, we do not live

ImpLosioN
Oyuncu
05 Kasım 2004 08:57 %0
Niye hiç değişmiyorsun ?

alıntı:
ben çok iyi bi oyuncuyum ama önümü kesiyolar, kendimi gösteremiyorum. Bizim buralarda bi inek bi çeşme iki tane de dağ var ama ben çok iyi oynuyorum, sadece turnuvalara gidemiyorum bizim burda da turnuva yaparlarsa çok iyi, hakkımı yememiş olurlar. Bi de ben şimdi her hafta yurt dışına gidiyorum milli takima seçilirsem oynayabilir miyim? yoksa sadece Türkiyedeyken mi alacaksiniz beni takima. Bi de kimleri yenmem lazim milli takima girmek için email telefon fotograf bi de mission briefing verirseniz sevinirim. bi de kim bu hatred in my balls ? bi yerden taniyorum sanki

-k-jennifer
Oyuncu
05 Kasım 2004 11:59 %0
süqü aim fakiri

-K- JLo loVe /u/
EditoR pLayeR
ExLowe

squee
Oyuncu
05 Kasım 2004 12:32 %0
aimimi devlete bağışladım ihtiyaci olanlara dagitsin diye. Devlet de dediki sen hiç değişmemişsin el koydu aime. allahtan i hatret in my veins'im var. destek veren bütün arkadaşlara teşekkürler.

Road2Hell
Oyuncu
08 Kasım 2004 11:00 %0
----------------

----------------

adsafafasdas
olm erif a$mıs lol

Wyq # 6004820

err0r
Oyuncu
08 Kasım 2004 12:07 %0
ozman, YASASIN YEMEK YEMEEEEOEEEK !

Playing with me is an -error- for you!
Balon al şişir , aglama!

quar3sma
Oyuncu
16 Kasım 2004 14:53 %0
alıntı:
Gönderen: Horrible

DarkDivision / #DarkDivision / @Quakenet

sasaıdj sandalyeden düştüm sayende...

http://www.ir-clan.com

Hyssopuss
Oyuncu
18 Kasım 2004 16:45 %0
öncelikle bu mevzuatlar coq Laf götürür h1c bir fayda getirmez
Carpediem sen coq biliosun galiba bu isleri.Milletin att1gı msj
larla dalga gecıyosun.ilk basta baskaların yazdıgı yazılara
sayg1 duymay1 ögren yan1ma öle geL

#quakenet= #u-cnn
www.unesK-connexion.com

DisCoTeCH
Oyuncu
10 Aralık 2004 17:29 %0
oynasana admini sana seslenıyorum bence turnuva boyle yapılmaz ne yetenekler var farkında degılsınız bence turnuva turkıyenın her şehrinde olmalı bu adeletsızlıktır ankarada oturan ve gunduz gece cs oynayan nasıl gelsın istanbula cvp yazmak ısteyen ve bana mail atmak isteyenler için soulfly_der@mynet.com

Switchback
Oyuncu
12 Aralık 2004 11:39 %0
yaşasın sakso cemööök

Across
Oyuncu
13 Aralık 2004 09:22 %0
Biraz gercekcilik ltf... adamlar bi ton turnuvada kimin ne oldugunu goruyo. Turnuvaya gelemiyomus... Bu oyunun devlet destekli federasyonu kurulana kadar bekliceksiniz abicim. O da avrupa birligine girdikten sonra olur ... Anlıcanız agalar; gereksiz diyaloglar zaman kaybıdır... herkes işini yapsın, karizma yerini bulur. Milli takımda oynamak istemenin nedeni karizma ise o seni bulur, yok illa temsil etcem en iyi benim diyosan takımdasındır zaten, deilsen bunu anla en iyi deilsin. kendini kandırma...

"Dünyayı değiştiremiyorsan, Dünyanı değiştir."
[ #since1453 @ Quakenet ] team captain
For Our History

Cloudfire
Oyuncu
14 Aralık 2004 17:48 %0
alıntı:
Gönderen: magandos
Benim sizle konusacagim konu Team-Tur le ilgili. Team-Tur milli takim olacakmis ama yurtdisindaki Türkleri istemiyorlar. Türk vatandasi olsalar bile. Bu haksis ve bana göre sacma. Avrupa da cok türk oyuncu var, ve onlarin arasindakiler iyi Takimlarda oynuyorlar ve kendileri de IYI. Ame sans bile vermiyorsunuz ve bu iste olmuyor.Bu kisiler liglerde türk bayragini aliyorlar türkiyei avrupa da göstermek icin ve serefli ler. Ama simdi de kendi adamlarindan eziliyorlar. Lütfen bir Yol bulun yoksa yurtdisindaki oyuncular tiksinir kendi milli takimlarindan. Team-Tur olacaksa, her TÜRK vatandasli olan oyuncu oynayabilmesi lazim. Bu tek dogru olan YOL.
Team-Tur : hepsi icinde olmasi lazim cs,cod,bf,dc,q3,ut2003,. ve sizler bunun hepsini turkiye de nerede bulacaksiniz ? örnek battlefield : bizim buralarda rahat 20'000 oyuncu var avrupa da ve training bol yani. Ama siz bilmeniz lazim, türk türk dir ve burda ayrilik yaparsaniz yapin ama bu sizin benciiligi gösterir bize.
ps.: lütfen dogru dürüz cevap yazin, cünkü cocuk haraketlerine gerek yok bu önemli konu da .

arkadasım sen git kur kurabiliyosan bahsettigin takımı. İster 5 i de Türkiye den olsun yapabiliyosan 5 i de avrupadan olsun ne yaparsan yap. Bence buraya sormana gerek yok. neden dersen sana soyleyeyim: Türkiyede team tur bugune kadar sadece evinde net baglantısı olan ve o sıralarda populer oyuncuların kendi aralarında kurup "Biz Team Turkey de oynuyoruz" diyerek oynadıgı bi takım oldu. Bu konuda kimsenin kimseyi taktıgı yok yani ne yaparsan yap seni dava edecek degiller ya..
Ayrıca sana kisisel bi tavsiye: Daha dogru durust Türkce bilmiyosun ve Türkiyeyi Avrupada tanıtmaktan bahsediyosun ben derim ki git kendine baska ugraslar bul daha gerekli islerle ugras.

htrd in my veins
Oyuncu
14 Aralık 2004 19:22 %0
alıntı:
Gönderen: Cloudfire

arkadasım sen git kur kurabiliyosan bahsettigin takımı. İster 5 i de Türkiye den olsun yapabiliyosan 5 i de avrupadan olsun ne yaparsan yap. Bence buraya sormana gerek yok. neden dersen sana soyleyeyim: Türkiyede team tur bugune kadar sadece evinde net baglantısı olan ve o sıralarda populer oyuncuların kendi aralarında kurup "Biz Team Turkey de oynuyoruz" diyerek oynadıgı bi takım oldu. Bu konuda kimsenin kimseyi taktıgı yok yani ne yaparsan yap seni dava edecek degiller ya..
Ayrıca sana kisisel bi tavsiye: Daha dogru durust Türkce bilmiyosun ve Türkiyeyi Avrupada tanıtmaktan bahsediyosun ben derim ki git kendine baska ugraslar bul daha gerekli islerle ugras.

sende önümüzdeki sezon popüler ol
senide alalım. bu arada taktığınız gözlükleri çıkartın etrafa öle bakmayı deneyin birde.

if there is life after death, there is no death.. and if death does not exist, we do not live

Sayfa: « 1 2 3 4 5 6 »
Alana Geri Dön

Reklam: