Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
03/12/08 04:55 Toplam 5 oyuncu 50 sunucu 229 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Turnuva & Organizasyon » Genel Tartışma
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Team-tur

bidpai
Oyuncu
23 Ocak 2004 01:36 %0
Avrupa'da ki team.tur Türkiye'de ki team.tur oyuncuları birleşmeli
Avrupa'da bizi temsil edecek elemanlar seçilmeli ve bizi en iyi şekilde temsil etmelidirler diye düşünüyorum...

I Believe anymore I can Fly

bidpai
Oyuncu
23 Ocak 2004 01:39 (23/01/2004, 12:50) %0
Sizce ?

aiaE
Oyuncu
23 Ocak 2004 13:47 %0
Avrupalı türkler milli takımda oynayabilmeli. Bunun daha ötesi yok. Turk futbol milli takımında da yabancı ulkelerde top kosturan adamlar oynuyor. Bunu böyle düşünün.
Bazıları Kenklerinden ayrılcak diye avrupalı türkleri gözardı edemez.

bidpai
Oyuncu
23 Ocak 2004 16:50 %0
Yani evet bence de böyle olması lazım . Avrupada ki Türkler Türk değiller mi abi anlamıyorum dorusu ??

alıntı:
Gönderen: relaxx
Avrupalı türkler milli takımda oynayabilmeli. Bunun daha ötesi yok. Turk futbol milli takımında da yabancı ulkelerde top kosturan adamlar oynuyor. Bunu böyle düşünün.
Bazıları Kenklerinden ayrılcak diye avrupalı türkleri gözardı edemez.

dedereal
Oyuncu
23 Ocak 2004 18:16 %0
Anlamanıza sevindim açıkçası ama Zeroheat ve arkadaşları nedense bunu kabul etmiyorlar.

Saygılar.

reguLar -SoE-

htrd in my veins
Oyuncu
23 Ocak 2004 20:06 %0
ırkçıyız varmı ötesi?
herşeyi düşünüp bildiğinizi zannetmemelisiniz.
avrupada kaç tane team.tur vardır kim bilidr.
belki çoğunun birbirinden haberi yoktur.
peki bişi sorucam bu işi adam akıllı yapan adamlar neden bizimle irtibata geçmiyor da kendi başlarına yapıyorlar bunları?

there is nothing there to believe...
nor is there a need to believe...

dedereal
Oyuncu
23 Ocak 2004 21:00 %0
alıntı:
Gönderen: htrd in my veins
ırkçıyız varmı ötesi?
herşeyi düşünüp bildiğinizi zannetmemelisiniz.
avrupada kaç tane team.tur vardır kim bilidr.
belki çoğunun birbirinden haberi yoktur.
peki bişi sorucam bu işi adam akıllı yapan adamlar neden bizimle irtibata geçmiyor da kendi başlarına yapıyorlar bunları?

Sen kimsin ?
Önce kendini bir tanıt irtibata geçmedi yok team tur var team tur yok gibilerinden laf sokuşturma burda.
Zeroheat 'ile irtibata geçilmiştir.Ondan sonra bu muhabbetler çıkmıştır.

reguLar -SoE-

htrd in my veins
Oyuncu
23 Ocak 2004 22:24 (23/01/2004, 22:31) %0
i, dunpeal , am eternal
tanıttım
ha zeroheatle kim irtibata geçmişse bizimde haberimiz oldu

dedereal
Oyuncu
23 Ocak 2004 22:27 %0
O zaman kimse kimseyle irtibata geçmedi demiceksin arkadaşım.

reguLar -SoE-

[ft-sinistre]
Oyuncu
23 Ocak 2004 22:34 %0
Aramis cok haklısın zaten seni taniyorum fikirlerin gercekten cok dogru ama takımı da sahiplenmemeliler tr deki playerlar agırlıklı olmalı da ben bu dedebilmemne denilen kisiyi anlamadım dunpeal ın team.turkey de oldugunu bilmiyor galiba ahahaha,zeroheat le irtibata gecilmis filan diosunda dunpeal hep irtibatta zaten nıahhaha

İn what world could you have ever beaten me? That world doesn't even exists!

htrd in my veins
Oyuncu
23 Ocak 2004 22:37 %0
ben sana ne diyorum?
KİMSE KİMSEYLE İRTİBATA GEÇMEDİ
anlayamıyor musun anlamıyorum.
adam akıllı biri irtibata geçseydi bilirdim, haberdar edilirdim.

[ft-sinistre]
Oyuncu
23 Ocak 2004 22:37 %0
relaxx sende kesin fake sin hatta sen coWper bile olabilirsin bence bilip bilmeden laf atma ortaya burda kimsenin bilip bilmeden önyargı yapmaya hakkı yok yok Aramis bak bu dedigin oyuncular tanınmıyorlar o yüzden haberimiz bile yok olanlar da az ben biliyorum mesela ama olay sogamed gibi kalabalık iletisim yerlerinde bitiyor bu dedigin adamların demoları filan cıkmadiki orda abi sen Almanya'da oldugun icin rahatsın ama Türkiye den nasıl takip etcez?

dedereal
Oyuncu
23 Ocak 2004 22:38 %0
ee Team.Turkey de oynadı diye onu tanımam mı gerekiyo ?
Ayrıca o arkadaş kimseyle irtibata geçilmemiş demiş bende irtibata geçildi dedim.Sende baya bi sempati duyuyosun galiba bu insanlara ? ne demek istediğimi anladın herhalde.

Fazla söze gerek yok ben fikirlerimi belirttim benden bu kadar çoluk çocuk girmeye başladı muhabbetin içine.
Başarılar Saygılar Sevgiler.

reguLar -SoE-

[ft-sinistre]
Oyuncu
23 Ocak 2004 22:56 %0
Bende adam herseyi biliyor sen kimsin ki onu yargiliosun dedim anladın mı?

bidpai
Oyuncu
24 Ocak 2004 20:32 %0
Peki şu an ki team.TUR'da ki oyuncular kimlerdir ?

Traeumt
Oyuncu
25 Ocak 2004 21:22 %0
1. sayfada kolmz hakli

selcjK
Oyuncu
26 Ocak 2004 11:17 %0
#team-turkey
#team-tur
#team.tur

team-turkey almanyadakiler tarafından açılmış, #team.tur Türkiye'de ki arkadaşlar tarafından. Peki şimdi bişiy soracağım. Almanya'da ki arkdaşlar biz hep ırtıbattayız , birbirimizden haberdarız, iletişim kuruyoruz dıyorlar. #team-tur nedir o zaman ? adam acmıç nations cup turkey ut takımı dıye? o zaman her isteyen açsın bf takımı , wc3 takımı diye? bu nedir ya ? bu mudur yaptıgınız iş

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

^reco
Oyuncu
26 Ocak 2004 12:36 %0
ya bi kere 1.6 oynuo mu bu team.tr
ayrıca turkıyedekı resmı turnuvalarda bı kac kez fınal oynamı$ we hala oyunu oynayan oyuncular war
onları kadroda goremedık

x8.Aramis
Oyuncu
26 Ocak 2004 13:47 %0
bu gidisle bir sey olacagi yok beyler, her kafadan ses cikiyor. Eskiden quake zamanlarinda bu isler cok daha kolaydi. Milli takim secmesi vardi, herkes birbirini biliyordu.
Hadi o zaman kac tane milli takim organizasyonu varsa hepsi ClanBase OpenCup, Ladderina, ESL Europe Ladderina girsin gostersin gucunu.

TR-1
TR-2
TR-3 vs

en basarili takimi ya da oyunculari secelim. hadi kurun takimlari registerin olun...

^reco
Oyuncu
26 Ocak 2004 19:36 %0
alıntı:
Gönderen: x8.Aramis
bu gidisle bir sey olacagi yok beyler, her kafadan ses cikiyor. Eskiden quake zamanlarinda bu isler cok daha kolaydi. Milli takim secmesi vardi, herkes birbirini biliyordu.
Hadi o zaman kac tane milli takim organizasyonu varsa hepsi ClanBase OpenCup, Ladderina, ESL Europe Ladderina girsin gostersin gucunu.
TR-1
TR-2
TR-3 vs
en basarili takimi ya da oyunculari secelim. hadi kurun takimlari registerin olun...

aynı anda 2 tane türk bayrağı gösterecek olan takım nası olur bi turnuvada ( ülkeler arası )
oluosa , aramis in söledikleri çok mantıklı

GOMURDAK
Oyuncu
27 Ocak 2004 05:25 %0
bu meselenin halledilmesi için herkesin kabul edeceği bir çözüm bulunması lazım doğru mu?
böyle bir çözüm hiç bir zaman bulunamaz doğru mu?
o zaman bu dava böyle devam eder.

ha çözüm nasıl olur, şöyle olur. bir kişi komut verir herkes buna uyar. eğer her kafadan ses çıkarsa hiç bir yere gidilemez, herkesin istediği de hiç bir zaman olmaz. illa ki birileri mutsuz olacak.
yanlış anlaşılmasın bu kişi zeroheat olsun siz susun demiyorum, hatta ben zeroya bırak bu işleri hiç karışma diyorum çünkü sonra benim takımıma saçma sapan laflar söylüyo insanlar.

şimdi hepinize bir soru sormak istiyorum.
herkesin memnun olacağı bir çözüm sizce mümkün mü? mümkünse nedir? mümkün değilse bu iş nasıl çözülecek? biraz da yıkıcı değil yapıcı olun. kimse kimseye laf sokmadan konuşursa belki bir yere varırız.

dediğim gibi, hiç bir zaman herkes mutlu olamaz. önemli olan en güzel yolu bulmak ve bu yolda en az zararla ilerlemek.

htrd in my veins
Oyuncu
27 Ocak 2004 10:35 %0
griff sen haberleşmeyle neyi kastettiğini anlayamadım. 1.6 oynuyormu demişsin. olabildiğince oynuyor. türkiyede kaç tane server varki oynasın? yurt dışında 100 ping i aşanları atıolar.
bunu geçtim bu public içindi. şu anda en iyi ping aldığımız serverlar yunanistanda. 1 tane server var ve oynayan yok. buda maç ayarlayabilmemiz imkansızlaştırıor.

ut de bi başarı elde ettiysen ve diğer dereceye girmiş clanlara ya da kişilerede bunu onaylatırsan sende bu takımı kurabilirsin. fakat bu takımla clanbase e başvurduysan oraya katılabilirsin.

oyuncularda bak 3. sayfada yazıyor. kaç kez final oynamış ve halada oynayan hatta yabancı takımlara karşıda tecrübesi olanlar

enforcertrap
Oyuncu
27 Ocak 2004 12:06 (27/01/2004, 12:07) %0
alıntı:
Gönderen: s1eger von vndtt
bu meselenin halledilmesi için herkesin kabul edeceği bir çözüm bulunması lazım doğru mu?
böyle bir çözüm hiç bir zaman bulunamaz doğru mu?
o zaman bu dava böyle devam eder.
ha çözüm nasıl olur, şöyle olur. bir kişi komut verir herkes buna uyar. eğer her kafadan ses çıkarsa hiç bir yere gidilemez, herkesin istediği de hiç bir zaman olmaz. illa ki birileri mutsuz olacak.
yanlış anlaşılmasın bu kişi zeroheat olsun siz susun demiyorum, hatta ben zeroya bırak bu işleri hiç karışma diyorum çünkü sonra benim takımıma saçma sapan laflar söylüyo insanlar.
şimdi hepinize bir soru sormak istiyorum.
herkesin memnun olacağı bir çözüm sizce mümkün mü? mümkünse nedir? mümkün değilse bu iş nasıl çözülecek? biraz da yıkıcı değil yapıcı olun. kimse kimseye laf sokmadan konuşursa belki bir yere varırız.
dediğim gibi, hiç bir zaman herkes mutlu olamaz. önemli olan en güzel yolu bulmak ve bu yolda en az zararla ilerlemek.

bu iş forumlarda halledilmez die düşünüorum.

fly

selcjK
Oyuncu
27 Ocak 2004 16:56 %0
alıntı:
Gönderen: htrd in my veins
griff sen haberleşmeyle neyi kastettiğini anlayamadım. 1.6 oynuyormu demişsin. olabildiğince oynuyor. türkiyede kaç tane server varki oynasın? yurt dışında 100 ping i aşanları atıolar.
bunu geçtim bu public içindi. şu anda en iyi ping aldığımız serverlar yunanistanda. 1 tane server var ve oynayan yok. buda maç ayarlayabilmemiz imkansızlaştırıor.
ut de bi başarı elde ettiysen ve diğer dereceye girmiş clanlara ya da kişilerede bunu onaylatırsan sende bu takımı kurabilirsin. fakat bu takımla clanbase e başvurduysan oraya katılabilirsin.
oyuncularda bak 3. sayfada yazıyor. kaç kez final oynamış ve halada oynayan hatta yabancı takımlara karşıda tecrübesi olanlar

benım üzerinde durdugum team.tur olabildiğince birbirinden kopuk almanyadaki arkadaşlar tarafından neden gereksiz yere kanal açıldıgı.cs için ayrı ut için ayrı bılmem ne için ayrı kanal açmanın espirisi ne diye söylüyorum almanyada ki arkadaşlara. bu zaten çok az olan iletişimin iyice kopmasını saglar. Haberleşmeden kastettiğim sizlerin söylediği kimse gelip bizle adam gibi konusmadı. Millet gereksiz kanal açıp bız team.tur u kurduk resmi takım biziz derse kımsenın kımseden haberi olmaz. ordan şey ettim. Yani bence tamamen Almanya'da ki lerin hatası bu olayların böyle olması.

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

<vndtt> Zeroheat
Oyuncu
27 Ocak 2004 19:40 %0
forumla olacak is degil tabii ki
kurulmus simdilik oynayabilcek bir takim var, sadece nationscup icin ama esl falan bilemem
bence clanbase nationscup olacagi zaman bu takimi secicek kisiyi klan kaptanlarina sorarak halledebiliriz.Hangi takimlar olacagina siberligin siralamasi karar verebilir ya da son 2 3 turnuvada kimle basarili olduysa
bunu bole hallettik diyelim peki kimi kaptan secicez ?
ben BEN BEEEEN
simdiden soleyim 50 kisi en az cikar
anket mi yapicaz kim olacak die ?
ya da bu rakami indirebiliriz mesela kaptani secicek takimlardan herhangi biri olabilir
yani bilemiyorum cok karisik bu isler valla ozel mesaj atip team-ger team-swe sormak lazim siz nasil yaptiniz diye

Sayfa: « 1 2 3 4 5 6 »
Alana Geri Dön

Reklam: