| Yazar | Konu: Disciples2 gibi süper bir oyun hakkında |
| Oyuncu |  | 05 Ocak 2004 19:12 %0 | |
|
Neler Biliyorsunuz...
... The first rule of fight club is -- you do not talk about fight club... The
second rule of fight club is -- you do not ta |
| |
|
|
| Oyuncu |  | 06 Ocak 2004 22:51 %0 | |
|
Lan!..., kimse bişi bilmiyo mu abi yaa...
| |
| Oyuncu |  | 07 Ocak 2004 14:09 %0 | |
|
| selamlar,bilmez olurmuyum ben kitabını yazmışım disciples in.şimdi rise of the elves cıktı onu oynuyorum deli gibi.rush icin ideal bir ırk elfler undead devri sona erdi artık sence? |
| |
| Oyuncu |  | 07 Ocak 2004 15:43 %0 | |
|
| Arkadaşlar açıkçası oynadım beğendim.. Ama heroes dan sonra pek çekilmiyo.. Oyun esnek değil rutinleşiyor.. İnanmassınız belki ama Babama rise od elvesi aldım. Adam hasta oyuna.. |
| |
| Oyuncu |  | 07 Ocak 2004 19:29 %0 | |
|
| selamlar.guzel oyun yahu hele o arka plandaki resimlerle müzikleri yokmuuu oh ne ala! bence cok cesit var cokta guzel taktıkler yapılabiliniyor mesela ben human larla 1 wizard hero 5 white wizard taktigi yaptım arkadas dumur oldu! iniative%15 artıran banner takıp birde iniative arttırıcı buyu yaptınmıydı vay vay vay kralıyım ben bu oyunun be! |
| |
| Oyuncu |  | 09 Ocak 2004 09:35 %0 | |
|
| Servants of dark bulamıyom Bursa'da uyuz oldum.. Bi de babamla aynı makinada kapışıcaz ama benim boş zamanım yok iş güç ekmek parası falan! bana bi tane servants of dark versenize.. |
| |
| Oyuncu |  | 09 Ocak 2004 09:36 %0 | |
|
| gunaydın.dostum ben istanbuldayım be burada olsaydın verirdim valla. |
| |
| Oyuncu |  | 11 Ocak 2004 23:50 %0 | |
|
Abi ben açıkçası çok etkilendim oyundan o yüzden bildiklerimizi paylaşalım dedim rise of the elves oynadım fakat daha bitirmedim hereos 3 ün incii ni cıncıını çıkardıım iç.in bu oyun iyi oldu baya bi oynicam gibime gelio bide bakırköy chatluckta bu oyunu aynı pcd multi oynayan iki kişi gördüm yani güzel yaygınlaşmış da biraz
Bildiiniz taktik ve stratejileriniz varsa paylaşalım lütfen
Bu arada undead oynamak çok zevkli..
| |
| Oyuncu |  | 12 Ocak 2004 09:52 %0 | |
|
| gunaydınlar.elfler rush icin iyi gozukuyor stingerlar muhtesem.savascı bolumu zyf kalmıs olmasına ragmen dıger uniteleri oldukca iyi.full gelistikten sonra undead ordusunu kımse tutamaz.onde 3 phantom arkada nosferatu 1 elder vampir birde shade durdurulamaz!ama tabii o grubu yapana kdr senı bos bırakan olurmu oda ayrı konu.dwarflar 1 numara oyunda loremasterın yanına 5 tane hermit koydunmuydu biter olay 1000exp de lvl atlıyorlar yahu ınanılmazlar!ayrıca dwaftların buyulerıde cok kulanıslı gnl olarak. |
| |
| Oyuncu |  | 21 Ocak 2004 18:19 %0 | |
|
| Bu rise of the elves için guardians of the light ı almamız gerekiyor mu? |
| |
. |
| Oyuncu |  | 28 Ocak 2004 14:23 %0 | |
|
| oyun güzel ama Herousun yanında ancak patlamış mısır ve gazoz olarak kalabilir. Büyücü kullanan arakdaşa söyliceğim şey işinin cok riskli olduğu. Başına iki tane büyü yiyip yok edilebilecek bir gurup üstelik Hızlı gelişmiş hızlı birimlerinde boy hedefi. Cılgınca ve riskli. Hereos'dan bana kalan nasiyat planın asla bir seye bağlı olmasın. |
| |
| Oyuncu |  | 28 Ocak 2004 14:33 (28/01/2004, 14:34) %0 | |
|
Cd'mi hacıladı birisi ama kim hatırlamıyom.
Bi gün gidip öyle bi açlık yapcam ki...
Disciples 2 ve iki expini birden alıcam
Ama yeni monitörümde oynadığım ilk oyundu Disciples 2. Müziklerine hayran kalmıştım. Heroes'a benziyodu ama Heroes gibi deildi sanki. Arkadaşla Hot Seat oynardık... Aah ah çok özledim bu oyunu
sdfdsf |
| |
| Oyuncu |  | 08 Şubat 2004 22:50 %0 | |
|
Çalışan bi adamım.. Yoksa oturcam babamla, tek bilgisayarda takılıcam günlerce.. Bana izin vermediği günlerin öcünü alıcam.. ehehee
(en red alertta feci ezmiştim) |
| |
| Oyuncu |  | 12 Şubat 2004 11:11 %0 | |
|
Selamlar.disciples ses,muzik,grafik olarak one geciyor heros ise cesitlilik olarak onde ikisininde birbirine gore eksı ve artı yanları bulunuyor.disciples deki savas esnasındakı o arka planlar yokmu seyretmeye soyum olmaz.ayrıca hemen her unite icin keske bir an evvel lvl atlasada sonraki efekti gorsem diye sabırsızlıkla oynadıgım bir oyundur.ayrıca buyu atarım mahvolursun diyen arkadasada katılmıyorum karsı taraf armutmu topluyor! bende o zaman soyle bir yorumda bulunayım turn bendeyken 10 tane thiefle zehirlerim sonra ana grupla saldırıp yenerim nası? bu su gibi oldu mesala age of ta ben pers secerım 150 tane fil yaparım seni yenerim sığ dusunmeyın arkadaslar. |
| |
| Oyuncu |  | 12 Şubat 2004 11:12 %0 | |
|
| Rise of the elves icin baska bir expansion paketi almaya gerek yok.iyi gunler. |
| |
| Oyuncu |  | 05 Mart 2004 16:38 %0 | |
|
Asılında büyücü olayına bende katılmıyorum bi işe yaramazlar heleki oyunun başlarında o adamları nası upgrade yapabilecen kaldıki 5 tane çok zor ayrı ayrı uğraşıp exp bölünmesi olur bi işe yaramaz vede kesinlikle büyü ile party daılır humanlarla en yapılan en iyi taktik bence priest yada ressurection kullanmak sırf bu taktikle kaleleri en kolay alan tek ırktır hemde ard arda(diğerleri shade yada shattar cı yı yaşatıp her turn paralyaze vb yedirmek zorunda kaldıki çok zor cüceler ise kendi adamlarıyla hiç kale alamaz)
Humanla lvl10 üstü bir prophetess in üstüne verilcek 20-40 arası bi armor ile onun yapacağı heal ların 200 ü geçmesi ve genel olarak party nin bu armor seviyesinde olduğunu düşünürsek(yapamazsak hero da yeterli olur yalnız savaş 20 dkyı geçer) ard arda 2 kale yürüyüş yeterse 3 belkide 4 kale alır heleki tek onda bir mind ward var ise alamayacağı ırk yoktur ama lvl10 nası yapılır orası ayrı(humanların hiçbi eksiği yok life ve damage düşük olabilir ama bunlar fasa fiso olay prophetess da biter)
Undead ler ise ulaşılamayan bir ırk ve 1vs1de karşılıklı oynamaları işkence çünkü hiçbir kombat sonuca ulaşamaz yani sonuc hiçbiri kolay kolay kaybetmez oyun baştan sona kadar berabere gidebilir(2side önlere wight koyar oyun bitmez) ama diğer ırklara ise insafı yoktur bi kere shade grupta olsada olmasada güçlü bi party kurabiliyor ama shade undead lerinde klilit noktası olsun ölmezse herkesi paralayze etsin olmasın onun yerine elder wampire lar gelsin(Nosferatu yani ben)heleki oyunun başlarında bi kurtadam yapıyolar ki weapon source lu bir haritada kesinlikle en iyiye ulaşırlar ve önlere wight ları dizerler arkaya ne koyarsa koysun normalin bi kaç katı lvl ı olur ve humanları yenme şansı karşılarına çıkar ama genede biraz zordur
Neyse ben böyle kitap yazarım başkalarıda fikirlerini belirtsin
| |
| Oyuncu |  | 05 Mart 2004 18:26 %0 | |
|
Benim gördüğüm en baba strateji hiç ööle fantaziye gerek bırakmadan, mesela humanda hero scout olcak, öne üç yakın dövüşçü arkaya bir şifacı, bir şu ışıklı mışıklı ortaya alevli yapan adamlardan.. Genelde çoğuna koyuyo.. (araya bi de Cem Yılmaz'ı koyarsanız aslında daha deli bi etki yapar.. ilk turda tek espri ile komple stunt koyar..)
ööle sırf büyücü falan yada arkada komple okçu derseniz duruma göre derim..
Undeadlere hiç girmiiim |
| |
| Oyuncu |  | 23 Mart 2004 05:59 %0 | |
|
| irklar dengesiz ozelliklede undead gibi yaklasim sezdim. ama hic alakasi yok. hepsi guzel multide hepsi ii. cucelerde rahat kale aliniyo bu arada. tek hero yapip butun xp yi tek orduda toplama hatasini cok gordum o hero olunce sonra bi halt yiyemiyen cok adam gordum. evet belli bi sira olmasi lazim ama bi ana ordu 2-3 thief rodcuyla olmaz.bilgisayar 30 hero yapiyo bina yapmiyo hepsi tek tek ana ordu tarafindan slain. bilgisayar gibi de yapmayin demek istedim burda. alternatif 3 orduyla cok iyi is yapilir. heroes da guzel oyun ama ben discibi daha bi seviyom daha zevkli geliyo.simdilik bu kadar. |
| |
| Oyuncu |  | 14 Ağustos 2004 21:27 %0 | |
|
| Disciplesi başından beridir takip ediyorum. Ama Elf lerin oyuna dahil olmasıyla üstünlük onların eline geçti tam bir archer manyağı olan elfler hem büyüde hem de ward sağlayıcı health larıyla bir numara.. |
| |
| Oyuncu |  | 26 Ağustos 2004 13:31 %0 | |
|
Ya beyler biri bana yardım etsin su görevi gecemiyorum yada bi hata var guardians of the lighttaki dwarfların 15. görevinde 3 tane buyucuyu bi yere topluyoruz ben topladım bunları hiç bi şe olmadı bana yardım edecek biri varmı acaba
Lütfen bana yazın |
| |
| Oyuncu |  | 02 Eylül 2004 02:37 %0 | |
|
| ewet bende orda kaldım sanırım oncekı bolumlerde verılen cave rune lardan bırı torenı tamamlıyor ben dıger itemlerı tasımak ıcın onu atmıstım sen onlara dıkkat et sanırım bastan oynaman gerekecek |
| |
| Oyuncu |  | 02 Eylül 2004 12:06 %0 | |
|
| çok saol ya inan acaip rahatladım ya bhu rise of the elves e nerden bulabilriz acaba bi bilgin varmı ben istanbuldayım bu arada |
| |
| Oyuncu |  | 25 Eylül 2004 00:23 %0 | |
|
undead ların üstüne tanımam genç...
lvl 35 lich quen war tek başına yetio ama ekşın hesabı yanına
2 ejder bide iskelet (tabi onnarı en gelişmiş hali war master upgarade i war fasla kasmio geliştirmek) yetio
kralını tanımam istediğiniz şekil ve şemalde gelin
netten kapışmak istiom sabırsızlıkla bekliyorum
damage 300 (zati max), life 336 change to hit %100, initiavite 75
en kral ekipmanlar
biri çıkarsa karşıma görür ))) |
| |
| Oyuncu |  | 29 Ekim 2004 22:41 %0 | |
|
Disciples gerçekten güzel bir strategy ama lütfen ben böle strategy görmedim en güzelibu falan muhabbeti yapmayın.. Oyunları tarzlarına göre listelersiniz. Bu oyun tb bi strategy ve en iisi sayılabilir, hatta sanal belleği gayet yüksek.. Ama rts oyunlardada çok iileri var warcraft mesela.. hatta disciples in çok ii flash infoları ve sitesi var bence en iilerden biri..
fkursad@msn.com (msn)
gl hf gg disconnect :( |
| |
| Oyuncu |  | 29 Ekim 2004 22:45 %0 | |
|
Bu arada ROTE de Undead ve Elfler farkı açmış üstüne yoq yani..
fkursad@msn.com (msn)
gl hf gg disconnect :( |
| |
| |