Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
03/12/08 05:06 Toplam 4 oyuncu 50 sunucu 276 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Counter-Strike » Klan Duyuru
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Türkiyenin eniyi cs klanı hangisi?

forceseven
Oyuncu
19 Ocak 2004 23:06 %0
ben bu meseleyi daha önceden hatırLıyor gibiyim

-Sebast1aN-
Oyuncu
20 Ocak 2004 16:08 %0
hah allam en iyi clan ları bılmıyor bır kac tane var işte Dgth cdc vnc ok bunlar kafaya oynar

[CQ]GuRuR=AMG=
Oyuncu
20 Ocak 2004 16:44 %0
cdc zamanında niçin dağılmıştı acaba bilen var mı

Tox!c!tY.TiM
Oyuncu
20 Ocak 2004 16:52 %0
Ya iyi clan falam bahane turkiyede ne clanlar ama kim kendini nerde gostersin ya istanbulda biliosunuz yada nette nettede hatti ii olan ii oynuo.ondan bole bi konu uzerine konusmaya degmez.
GERI MI DONSEM BU CS YI OYNAMAYA..

VeRY_BaD
Oyuncu
20 Ocak 2004 17:54 %0
Eh be dünyanın en iyi clanları sizmisiniz vndtt ler deilmi dünya şampiyonasına katıldılar sölermisiniz

STaJeR_MaFYa
Oyuncu
24 Ocak 2004 12:04 %0
bence en iyi clan teamquash

vaJkeAn.
Oyuncu
24 Ocak 2004 14:35 %0
yoksa sen hala vndtt yı gormedınmi???

aiaE
Oyuncu
24 Ocak 2004 15:14 %0
ya hıyarlık yapmayın hangi dalda en iyi diye birşey var?
ama iyileri seçebilirsiniz ki bunlar zaten belli aldıkları başarılarla
vndtt, cdc, dgth, dd

öyle son şampiyona felan bakmakla olmaz, türkiye dünya 3uncusu oldugunda gerçekden dünya 3üncüsümüydü?

#SoutH
Oyuncu
25 Ocak 2004 11:55 %0
-TEAM.QUASH- -=TEAM.QUASH-= ]TEAM.QUASh[

-team.quash- [ümit abı ye sevgıler muJx ]

g0a
Oyuncu
22 Kasım 2004 13:18 %0
thread anlamsız ama yazılan cvplar ozellıkle ulubey fln çok anlamlı be

aşk çiçek isimleriyle başlar hayvan isimleri ile son bulur...

g0a
Oyuncu
22 Kasım 2004 13:19 %0
biraz nostalji oldu ama okumanızı tavsie ederim

aşk çiçek isimleriyle başlar hayvan isimleri ile son bulur...

TheLawMan
Oyuncu
22 Kasım 2004 14:03 %2
Bir bakayim durumlar ne alemde dedim, once www.sanane.com yazdim, bakimdayiz banner'ini gordum. Sonra ufak bir arastirma ile oynasana adi altinda yeni bir olusum olustugunu gordum. Cok sasirdim ilk basta, cunku boyle olmasini beklemiyordum. Her neyse, gordugum kadariyla ordan buraya transfer olunmus, hayirlisi olsun.

Bir kac cumlede ben sarf etmek istiyorum. Onca yildan sonra forumlara baktigimda ilk gordugum yine "turkiyenin en iyi clani hangisi?" baslikli konuydu. Oturdum okudum bakalim degisik birseyler varmi diye. Yazan arkadaslarin %90'ini taniyamadim, tek hatirladigim Ulubey oldu o da zaten cok guzel bir yazi yazmis.

Su an 24 yasindayim, cok zaman harcamistim bu oyuna, cok eglenceli maclar yaptim, cok guzel galibiyetler cok can sikan maglubiyetler aldim, eskiden bu isten belki para bile kazanabilirim diye dusunuyordum, sozlesme sponsor vs gibi calismalar vardi, ama bir yerden sonra bunlarin hayalden oteye gidemeyecegini gordum, yani en azindan benim icin boyleydi, sartlar buna izin vermiyordu. Gerek firmalarin ilgisizligi, gerek yasimin ilerlemesi bu tarz bir olusumda olmami engelledi. Zaten gun gectikce hayatin gercekleri ortaya cikmaya basladi, okul is vs gibi durumlar geldi onume. Secmek zorunda kaldim, ya CS oynayarak birseyler yapmaya calisacaktim, yada birakip isime gucume bakacaktim. Onceleri birakmamak icin cok ugrastim cunku su ulkede belkide CS nin en sikintili zamanlarini atlatmistik, cs bizim zamanimizda TR'de bir ilk oldugu icin, butun zorluklari bize rastlamisti.

Bilemiyorum simdiki oyuncular daha sanli galiba, yani uluslar arasi turnuvalari var, sponsorlari var, yurt disina gidebiliyorlar vs vs. Belkide bir kac yil icinde bir yerlere gelmek mumkun olabilir bu sektorde ama ben hala buna pek olasi olarak bakamiyorum, bilinmez belkide artik umudumu yitirdigim icindir.

Neyse, umarim bizim zamaninda yaptigimiz, ugrunda cok seyler kaybettigimiz seylerin sonuclarini, yeni arkadaslar alabilirler. Benim icin CS artik sadece bir oyun, hepsi bu. Ve inanin boylesi benim yasimda biri icin daha iyi.

Tek soyleyecegim, hayat oyunla gecmiyor, o yuzden kendinizi fazla kaptirmayin...

<a.k.a rapid>

t`outlaw|sTinky
Oyuncu
22 Kasım 2004 16:26 %0
Bence türkiyede en iyi clan diye bişii yok en iyi clanlar diye bişii var kardiş....

----------------
>>>>YORUMUMA YORUM KATANIN YORUMUNU YORUMLARIM...

Road2Hell
Oyuncu
22 Kasım 2004 21:18 %0
teamquash, vndtt, -vnc- hangısını sayam bence hepsı bırbırıne denk

The God's Alive , I can Believe.
Wyq # 6004820

slşdf38r9
Oyuncu
23 Kasım 2004 02:16 %0
baayoo'nunda katılması ıle x-pr turkıyenın en guclu clanı halıne geldı ADFLSDKFSKDFSDŞLFKSDFŞGFDKGLFDKLGDF hayrı yaaa

irc.quakenet.org Join #gnt

jinx
Oyuncu
23 Kasım 2004 08:51 %0
1 yıl gecmis hala yazıolar ne diyim..

hardtvean
Oyuncu
23 Kasım 2004 13:25 %0
alıntı:
Gönderen: CESK|carped1em
Türkiye'de yurt dışı ile kıyaslarsak iyi clan yok ama ilerde iş yapabilir denecek bir kaç tane clan war zaten onları da izliyor ve haberlerini alıyoruz...Bu işi profesyonelce yapan clan ise Türkiye'de hiç yok ve bana göre hiç te olmayacak...Neden derseniz Türkiye'deki sponsor eksikliği ve takımların amaçlarının bi süreden sonra zayıflaması buna en büyük etken diyebilirim...

bende sana katılabirilim

hardtvean
Oyuncu
23 Kasım 2004 13:37 %0
sanırsam bu foruma 7123123 kere gördüm ve hepsindede aynı clanlar ön plandaydı art1k diyecek bir $eyim yoq bragh abiii.

XsyNcmast3r
Oyuncu
23 Kasım 2004 20:11 %0
ulan olum hala neyin kavgasını ediyosunuz su an bizi en iyi sekilde temsill eden kim...team quash hayret bişisiniz yaa

cocaine
Oyuncu
23 Kasım 2004 23:06 %0
alıntı:
Gönderen: Lethal`
türklerde iman p0wer var
allahım n00b ne ya
allahın asosyal ezk bebeleri eve network çekmişler
bütün gün evde birbirlerini parmaklayıp cs oynuyolar
türkler öyle diil allahtan gerçi hayatını adıyanlar var ama

Kardeşim cok haklısın işte BİZ TURKUZ TURK TURKUN GUCU ISTE GELIN HADI BERABER BAKALIM
http://www.turksquad.com/index.php?option=com_zoom&Itemid=25&page=view&catid=6&key=310&hit=1

[M i T].4g
Oyuncu
24 Kasım 2004 12:55 %0
forum başlıgı yanlış ama ben bu işi profesyonelce yapmaya çalışıyorum sponsorumuz bile var ama herşeyi bilmedigim kesin özel likle cs nin server kurma gibi işlerini mesela daha uzman laşmadım ama kalitesiz serverlardada cs oynamak tan bıktım ve 1.6 da yaptıgım bir çok maçıda kaybettim artık işi iyce sıkacagım ve mit clanını en iyi yapmaya çalışacam ...

ngo.jacques
Oyuncu
24 Kasım 2004 13:07 %0
İzmirden Requiem sonra Team Quash gelir eskilerden ise [ONC] ve vndtt olabılır

Bir tek Sen Varsın Kalbimizde, Şanlı Tarihinle, Gerçek Efsane GÖZTEPE !

Sayfa: « 1 2 3 4 »
Alana Geri Dön

Reklam: