Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
03/12/08 04:50 Toplam 5 oyuncu 50 sunucu 229 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Counter-Strike » Klan Duyuru
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Türkiyenin eniyi cs klanı hangisi?

Lethal`
Oyuncu
18 Aralık 2003 15:35 %0
türklerde iman p0wer var
allahım n00b ne ya
allahın asosyal ezk bebeleri eve network çekmişler
bütün gün evde birbirlerini parmaklayıp cs oynuyolar
türkler öyle diil allahtan gerçi hayatını adıyanlar var ama

Vash
Oyuncu
18 Aralık 2003 18:21 %0
Benim kimseyi kücük dü$ürdügüm fiLan yok. Tek sorun senin minik kafanIn bunu basmamasI.

conquest den necromancer rqm den judge iLe yabancI serverLarda oynadIm. Her attIgIm head oLuyor nedense (naturaL born aimbot? =P) HayIr aradaki fark benim CS icin zaman ayIrmam ve bir yere geLmek istedigim. Senin aLtIna T3 versek yinede pek bir$ey dei$tirmiyecek ama neyse.

Sadece gercekLeri söyLeyince kötü oLduk. Gercek budur Türkiyede aLt yapI kItLIgI vardIr. (gerek internet gerek organizasyon oLarak)

Bo$ gezenin bo$ kaLfasI demi$sin ama bende teknoLoji okuyorum. 3 sene sonrada her$ey iyi giderse i$ sahibi oLucam.

KaLkIp burda IrkcILIk yapma. Sen hic bir$ekiLde bana türk diiLsin diyemezsin. nüfus cüzdanImda türk yazIyor doLayIsIyLa türküm. 15 senede türkiyede buLundum ve burda yeti$tim. Bana türk diiLsin demeden önce AnayasayI bir oku derim. (Ufak kafan basamaya biLiri ama babandan yardIm aLIrsIn)

SeninLe daha fazLa tartI$mayacagIm bu forumun amacaI x. kere Türkiyenin en iyi cLanInI secmektir aptaLca tartI$mak diiL.

ps: xaotic ben senden daha uzaga i$iyebiLiyorum XD

http://www.qcon.li-hacks.com/page/

xaotic
Oyuncu
18 Aralık 2003 19:06 %0
alıntı:
Gönderen: Vash
Benim kimseyi kücük dü$ürdügüm fiLan yok. Tek sorun senin minik kafanIn bunu basmamasI.
conquest den necromancer rqm den judge iLe yabancI serverLarda oynadIm. Her attIgIm head oLuyor nedense (naturaL born aimbot? =P) HayIr aradaki fark benim CS icin zaman ayIrmam ve bir yere geLmek istedigim. Senin aLtIna T3 versek yinede pek bir$ey dei$tirmiyecek ama neyse.
Sadece gercekLeri söyLeyince kötü oLduk. Gercek budur Türkiyede aLt yapI kItLIgI vardIr. (gerek internet gerek organizasyon oLarak)
Bo$ gezenin bo$ kaLfasI demi$sin ama bende teknoLoji okuyorum. 3 sene sonrada her$ey iyi giderse i$ sahibi oLucam.
KaLkIp burda IrkcILIk yapma. Sen hic bir$ekiLde bana türk diiLsin diyemezsin. nüfus cüzdanImda türk yazIyor doLayIsIyLa türküm. 15 senede türkiyede buLundum ve burda yeti$tim. Bana türk diiLsin demeden önce AnayasayI bir oku derim. (Ufak kafan basamaya biLiri ama babandan yardIm aLIrsIn)
SeninLe daha fazLa tartI$mayacagIm bu forumun amacaI x. kere Türkiyenin en iyi cLanInI secmektir aptaLca tartI$mak diiL.
ps: xaotic ben senden daha uzaga i$iyebiLiyorum XD http://www.qcon.li-hacks.com/page/

1.çok çi$in geldiyse benden uzaga i$eyebilirsin buna katılıyorum..
2.günde en az 5 saat cs ve 3 saatte diğer oyunları oynuyorum...ve 7/24 online ım..
3.Altına T3 versek demi$in zaten altımda 32mbitlik bağlantı var bunada T3 deniliyo galiba türkiyede okumadıgım için herhangi bir bağlantı sorunum yok.Yalnız okulda oyuna izin vermiyolar portlar filan kapalı o kadar,zaten her dakika landa 20 kişi bulabiliyorum kocaman yurtta bi sürü adam cs oynuyo..Cs yle en az senin kadar ilgileniyorum merak etme ..
4.Kücük kafan filan demi$in beyin olayına filan girmi$in bunlara cevap bile vermicem seviyesizliğini belirttin zaten,
5.ahmetle mehmetle oynadım serverda "Her attığım head oluyor nedense (natural born aimbot )"bu tırnak içindeki sözü söyleyenlere ne söylendiğini sanane.inc nin ilk açıldıgından beri biliyoruz ve azımıza almaktan ho$lanmıyoruz bu kelimeyi..
6.Yava$ yava$ laflarını bana yöneltmeye başladın bunuda normal kar$ılıyorum artık milletin tepkisinden korktun..

sana maa$lı , progamer olarak ,sponsorlu ,n00b kankalarınla, ALMANYADA , ba$arılar ..
Kimseyle oynamadan odan iyi oldugunu ispat edemezsin almanyada olman bazı imkanlar sağlamı$ olabilir ama o senin $ehrinde 10 ya$ında çokcuklar ellerinde ms kulaklarında A90 la sponsorlu t*shirt leri ile cirit atıyorular,burdaki herhangi birisi gitse orda çok kolay progamer,sponsor,para olayına girer merak etme.
Son olarak TURKLERİN YETENEKLERIDE OYUN BEYINLERIDE SENIN O n00b kankalarından ve onların abilerinden iyidir kafanı yorma ...
D@ZL@KL@RL@ kankacılık oyununa devam et sen ve bizi ta$lamaya devam et.Türkleri kücük duruma düşürenlerin kar$ısında olmak IRKCILIKSA EVET IRKCIYIM VE BUNUNLA GURUR DUYUYORUM..

Storm Still Rages & Orphaned

Vash
Oyuncu
18 Aralık 2003 19:18 %0
seninLe daha fazLa tartI$mayacam anLatmak istedigim ya anLamIyorsun yada anLamak istemiyorsun neyse. Sen aLmanyada zor sponsor buLursun o ayrI konu. (iyiki bir$ey dedim $imdi aLIndI)

Bir keLime daha etmeden önce son LafInI iyice bir dü$ün. Bunu dedigin icin senin türkLügünden ben $üphe ediyorum.

http://www.qcon.li-hacks.com/page/

savrotin
Oyuncu
18 Aralık 2003 19:20 %0
bence dogru soluyo.
baktı turkıyede adam yok almanyaya kacmış.
ii adam.
benımde ımkanım olsa bende gıdebılsem.adam olsam orda

k!Nq`S

Road2Hell
Oyuncu
18 Aralık 2003 21:03 %0
xaot1c sanırım sen barbar sın we sana sadece bısey dıorum hll olsun bı ınsan bu kadar ıyı kapq edılır ayrıcada Vash nickli arkadas bu kadar ıı se gııtsın vndtt ya 2 dakkada graL oldu taqıl B@B the kenq snn yenı adıyla oynasana senın gıbı coq adam gordu.taqıldıgın kafe yada herneyse yasadıgın yada bırılerınden dudugun laflarla mıllete caka satma oke ?

alıntı:
Gönderen: -xaotic-

ya ne kadar gereksiz bi adamsın sen ?
git o bulundugun ülke ( almanya galiba ) deki oyunculara sax0 cek ki onlar turklerden daha iyi olsun sende burda turklerle alay et gir qnet e kanal hack le milleti irc den dü$ür ego tatmin et..
Ama $unu unutma asla seni Türk olarak kabul etmedim etmicem kimsenin görüşü beni ilgilendirmez ama sen bizden değilsin..Türkçen düzgün değil , bazı yabancı terimler kullanmadan cümle kuramıyosun , Türkleri devamlı yeriyor asla övgülerde veya te$vik edici laflarda bulunmuyosun..Yani kısaca sıfırsın...

The God's Alive,I can Believe.
Produced By -aNxiNety-
# uin : 6004820

carped1em
Oyuncu
18 Aralık 2003 22:32 %0
şu thread artık kapansa da daha fazla Online Gaming'imizin seviyesini yerlere indirmeseniz...En iyi klan başlığı adı altında açılan thread nerelere geldi hll walla...2 kişi kavga ediyo 3.sü de 2 sine birden sataşıyo Türk olduğunuzu her yerde belli etmek zorunda mısınız <jason>

xaotic
Oyuncu
19 Aralık 2003 00:16 %0
alıntı:
Gönderen: lost in heaven
şu thread artık kapansa da daha fazla Online Gaming'imizin seviyesini yerlere indirmeseniz...En iyi klan başlığı adı altında açılan thread nerelere geldi hll walla...2 kişi kavga ediyo 3.sü de 2 sine birden sataşıyo Türk olduğunuzu her yerde belli etmek zorunda mısınız <jason>

TÜRK ÜM ULAN VARMI BAGIRA BAGIRA SÖLÜYORUM TÜRKÜM ..
israildede müslümanım diye bagırırım
bundan utanmıyorum , utanılacak bi$ey görümüyorum..
burda olay gaming değil...

overmancer
Oyuncu
19 Aralık 2003 06:11 (19/12/2003, 06:11) %0
benim cdc den kastim -gg- idi. yani cdc ilk kadrosu, aimleriyle 1. olan kadroydu..

The devil already free..

*deLi
Oyuncu
19 Aralık 2003 21:06 %0
vndtt en FazLa ön PLana cıkan cLan bunLara cdc ve TeamSquash ekleyebiliriz.

:cool: AiR TeaM RuLAZ!... :cool:

carped1em
Oyuncu
20 Aralık 2003 02:54 %0
alıntı:
Gönderen: [AiR]Jordan
vndtt en FazLa ön PLana cıkan cLan bunLara cdc ve TeamSquash ekleyebiliriz.
AiR TeaM RuLAZ!...

ekleyebilir[iz] değil kendine adına konuş derim ... şu an vndtt ten , cdc den çok daha iddialı takımlar var...teamquash ankaranın en iyi takımı olma yolunda ilerliyor...istanbulda dgth , darkpassage , dd clanları war...izmirde req...adanada -tG- fln var bunları gözardı edemezsin...benim saydıklarımda seninkilerden çok daha iddialı olan klanlar var bence???

orochiearth
Oyuncu
28 Aralık 2003 22:51 %0
[WoL]

Los3r'FNF'
Oyuncu
28 Aralık 2003 23:24 %0
istanbul dgth anakara tq baskada yalan olur

Kaybediyorum.

aeternus-
Oyuncu
28 Aralık 2003 23:39 %0
abii o ne ya ? dfsdgsdg neyin tartismasini yapiyosunuz ? Moda mi bu ya. 2 kisi ben turkum diyor baska 2 kisi ben de turkum ama yabancilardan bi seyler ogrenmemiz gerek diyo. Hangi thread i acsam bu boyle sdfsdgsd
sacmasapan bebeler ya..

bois of war

[megadeath]
Oyuncu
28 Aralık 2003 23:48 %0
O kadar çok klan var ki ama Türküye'den adamlar te Çin'e mi ne gitmişti ne desem yalan olur wndtt OlabiLiR!

Ben BiR Tek Şey Bilirim , Oda hiç Birşey BiLmediğimdiR!

htrd in my veins
Oyuncu
29 Aralık 2003 00:28 %2
yeni yeni firmalar bilgisayar oyuncularına vs sponsor olmaya başladı türkiyede
daha önce böle bir imkanımız yoktu. bi cafe sponsor olsa daha bişi istemezdik.
ha hiç girişimde bulunmadınmı diceksiniz.
amd le konuşuoduk tr distribütörü battımı bişiler oldu hatırlamıorum tam. orda nerden baksan q1 den bu yana bunlar devam edio. oturmuş bi çok şey. bizde burda oturtmaya çalışıyoruz bişileri , en azından çalışıolar.

-hadi 3v3 atalim
-olur
-ben dunpeal, siz 4ünüz...

Sansiro
Oyuncu
29 Aralık 2003 15:51 %0
eXe den başka clan olamaz Tayfa.eXe eXe Kazaam felan vardı

joLt
Marmara Net Cafe

04 Ocak 2004 01:42 (04/01/2004, 01:45) %0
vndtt , tq rLz derim ben vnc de diyecektim ama iptal olmuşlar uPs

cs1.karargah.net
www.karargah.net
irc.karargah.net

hybs
Oyuncu
04 Ocak 2004 14:42 %0
cdc'lerin üniversite ögrenimleri yüzünden c.s'ye ara verdiklerini duydum.bi nevi dagıldılar desem dogrumu acaba bilemiyorum.eger active durumda olsalardı bence onlar başı cekerlerdi diye düşünüyorum
tabiki belli başlı klanları unutmamak gerek.esasında bence sponsor olayları bizdede gercek anlamdada faaliyete dönüşse daha ne oyuncular ne klanlar kurulur.
kahretsinki bu oyunda bile paranın lafı geciyor

savat
Oyuncu
04 Ocak 2004 15:41 %0
abi daha cevap vermeyin şu forma yeterince BAYDI bu konular..

( Vadi Net Cafe )

N1da
Oyuncu
04 Ocak 2004 17:27 %0
baydı ama soyleyek eger işler yolunda giderse türkiyenin en iyi oyuncuları seneye wcg ye katılacak benden demesi
[M i T]McGRADY:İYİ Clan lar fakat performans ları degisiyor turk insanında var bu ama gercekten iyi oyunculara sahip clanlar var
vndtt:dims zero
dgth:spawn,tra,mast
dd,quess
cdc:catlı,ament
neyse
vnc team şanslı idi bence

[M i T] Olmak Ayrıcalıktır...
AstaLa Vista BeBeğiM

?
Oyuncu
04 Ocak 2004 19:34 %0
Ya arkadaşlar buraya bakmayalı 1 sene kadar olmuştur ve aynen bıraktığım gibi herşey son hızıyla devam ediyor.. Ne diyelim kolay gelsin..

I just want you to know who I am...

VANTAGE`
Oyuncu
04 Ocak 2004 21:21 %0
Bence En iyisi Kayseri Clanı Olan "cnc"

aow][iverson
Oyuncu
18 Ocak 2004 13:30 %0
alıntı:
Gönderen: darktrpr
Kesinlikle katılmıyorum. Türkiye'de bu işe profesyönelce yaklaşan klanlar var. Yurt dışındaki klanların bazı imkanlarımna sahip olmadığımız bir gerçek. Ancak CPL Turkey'de m19 ve e2sport's gibi klanları bizim takımlarımız yendi. Demek ki bu iş düzgün yapan klanlarımız var. Bunları göz ardı etmek bu klanlara gerçekten büyük haksızlık olur.

+1

dredd.CCH
Oyuncu
18 Ocak 2004 13:39 (18/01/2004, 13:41) %0
ah ah ilkler ozeldir. [onc]e onlar vardi.ulubey sana o kadar cok katiliyorum ki anca bu isin sonunda olanlar anlayabilir.millet burda burda 5 yillik muhabbeti yaparken en duzgun cevabi sen vermissin,kutluyorum.

Sayfa: « 1 2 3 4 »
Alana Geri Dön

Reklam: