| Yazar | Konu: Türkiyenin eniyi cs klanı hangisi? |
| Oyuncu |  | 13 Aralık 2003 21:41 %0 | |
|
| cs bir oyun bir zevkdir daha da ilersine gidilmesi hastalıktır diye düşünüyorum ... |
| |
|
|
| Oyuncu |  | 13 Aralık 2003 22:11 %0 | |
|
| eskiden ONC idi şimdi vndtt bence |
| |
| Oyuncu |  | 13 Aralık 2003 22:38 %0 | |
|
| =TRK= |
| |
| Oyuncu |  | 13 Aralık 2003 23:31 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Godbreed
=TRK=
bana kadrolarını sayabilir misin şu an? |
| |
| Oyuncu |  | 14 Aralık 2003 02:20 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: CATL1
snn kaldığı yerden...
işte cevap n1
mail:undertaker_ex@yahoo.com
-team.quash- |
| |
| Oyuncu |  | 14 Aralık 2003 02:36 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: cuBe>MuraTR
bi kere ole salak malak konushma.
Vnc dagılmadan once cok ıı bır clandı fakat dagaldı ve eskıden pek oyuncu kalmadı.
Eskiden ztn m3nt faktoru wardı. nasıl SK yı pottı veya heaton sırlıosa bu clanıda m3nt sırtlıodu.diğer oyunculara lafım yok onlarda ıı ama m3nt 1 numara idi.
m3nt vnddt ye gıttı duydugum kadarıyla bence vnc de bitti.
ama yeni takımındakileri bilmiorum.!!!
Yazı göremeyen çiçek
Kışı göremeyen Kurt oLmaz!!
diğerleri cannon fodder oluyor sanırsam?
m3nt tek başına oynuyordu değil mi?
slay ile requiem saz çalıyordu diğerleri bakıyordu değil mi?
Hey Allah'ım ya...egoizm yoluna gönül vermiş bir adamsın ...
7 > 30
http://www.oynasana.com/forum/m219376/2
http://www.oynasana.com/cl/klaninfo.php?ki=d68c06fe347c4739 |
| |
| Oyuncu |  | 14 Aralık 2003 03:58 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: undertak3r
işte cevap n1
mail:undertaker_ex@yahoo.com
-team.quash-
Gene ingilizce konuşmaya çalışmışsın ahuauzuauhuaha...bragh n1 ne ahuauhauh... |
| |
| Oyuncu |  | 14 Aralık 2003 04:01 %0 | |
|
n1= nice one =)
http://www.qcon.li-hacks.com/page/ |
| |
| Oyuncu |  | 14 Aralık 2003 06:24 %0 | |
|
| kasan götürür malı... aim,beyin,para |
| |
| Oyuncu |  | 14 Aralık 2003 12:58 (14/12/2003, 12:59) %0 | |
|
playboy luktan kadro mu kaldı ak...
alıntı: Gönderen: lost in heaven
bana kadrolarını sayabilir misin şu an?
Senin, Beni Sevebilme İhtimalini Sevdim..!
Turksquad Community |
| |
. |
| Oyuncu |  | 14 Aralık 2003 12:58 %0 | |
|
daha ordamısınız yaa
kocaman bi -PFF-
-teamquash- |
| |
| Oyuncu |  | 14 Aralık 2003 15:05 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: swashbuckleR!
daha ordamısınız yaa
kocaman bi -PFF-
-teamquash-
benden de zuah... |
| |
| Oyuncu |  | 14 Aralık 2003 18:21 %0 | |
|
| snn ayni... |
| |
| Oyuncu |  | 14 Aralık 2003 18:35 (14/12/2003, 18:38) %0 | |
|
Türkiye'de niçin ciddi organizasyonların yapılmadığı, yapılsa bile niçin diğer ülkelerdeki kadar ilgi ve özen olmadığı, ilgi ve özen olsa bile yurt dışında neden başarısız olduğumuzu... Biliyor musunuz?
Tüm bu soruların yanıtı "az sonra" asdhsakjdshjda.
Değişen sadece site adresi olmuş sanırım.
Saçma bulacaksınız ama affedin. Biz hala "En iyi klan hangisi" gibi tartışmalara giriyoruz. Bakın bakalım bir İsviçre'ye, İsveç'e veya Almanya vs. Oralarda artık bu tür tartışmalar yapılıyor mu?
Ben size en iyisi bir bilmece sorayım (Pek bilmece sayılmaz ama).
50 yıl sonra Türkler Dünya'nın hakimi olacak? Bu nasıl olacak diye soranlara cevap: "Çünkü Dünya üzerinde sadece Türkler kalacak, diğer milletler uzayda yaşamaya başlayacaklar"
Yanlış anlamayın. Milletimizi yerdiğim falan yok. Ama bu kafayla gidersek, WCG'lerde daha nice yenilgiler alırız, elimize bir şey geçmez...
Bakın, TT babamız ADSL fiyatlarında yine indirime gitti. İmkanı olan her klan oyuncusu evine bir 256 veya 512 ADSL alsa, güçlü takımların oyuncuları birleşip, yurt dışındaki ve kendilerinden daha güçlü klanlarla maç yapsalar fena mı olur?
Her neyse, konu iyice dağılmadan son noktayı koyuyorum. NOKTA
Team.Quash >> Developer & Administrator
http://www.teamquash.com
http://www.e-xploder.net |
| |
| Oyuncu |  | 14 Aralık 2003 22:50 %0 | |
|
Bu forumu herkes acmıstır ve herkeste kendi klanını en iyi secmistir.Tabi bende boyle bir hata yapmıyorum ve yorumu oynayanlara bırakıyorum.
Cs aleminde bu isi en iyi sekilde yapanlar var bu herkesin gozu onunde...
vndtt - dd - TRK - DgTh - ONC vb.. |
| |
| Oyuncu |  | 15 Aralık 2003 14:24 %0 | |
|

-teamquash- |
| |
| Oyuncu |  | 15 Aralık 2003 19:46 %0 | |
|
abı bare herqez cwplamısın da gıtsın su forum yaw..
The God's Alive,I can Believe.
-aNxiNety-
Produced by ja1soNf0ust
# uin : 6004820
|
| |
| Oyuncu |  | 17 Aralık 2003 10:10 %0 | |
|
Herkese Selam..
Baya zamandır.. Cs Yi Takip Etmiyorum... 6 Yıla Yakındır... cafe Sahibiyim... Counter-strike Denilen Bu Oyuna Yazık Çok Zaman Harcadım... Bu Harcadığım Zamanımı Bir İşe Harcasaydım... Neler Yapmıştım... Bu Oyun Bana Hep Engel Oldu Kendimi ne İşime Verdim Nede Kendime Zaman Ayırdım... İnanin Bu Oyuna Bulaştığında Çok Zor Kendini Çekiyorsun... Ben Çektim Ve Kendimi Bu İşten Sıyırdım... Bu Zaman Zarfında Bilgisayar Konusunda Baya Bir Yol Aldım... Yani Başka İşlerle Meşkul Oldum... Ve Kazandım...
Biliyorum Ne Okulunu Boş Verenler İşini Yapmayanlar Var... Yazık Fazla Zaman Ayırmayın Artık Bu Oyuna Benim Gibi Sonrada Bu Oyuna Zaman Harcadığınıza Üzüleceksiniz... Diye Duşunuyorum...
Neyse Son Kez... Bu Oyun Sayesinde Çok İnsanla Tanıştım Çok İnsanı Misafir Ettik... Bu Şehir Dişi Veya içi Önemli Değil... Çok Dostumuz Oldu... Bu Zaman Zarfında Bir Şeyi öğrendim... Yaşın Hiç Önemli Olmadığını Yaşımın Altında Çok Arkadaşım Var... Bunlar İnanin Benim Yaşımda Olan İnsanlardan Daha İyi Dostum Oldu... Yapamadığım Birşeyi En Son Olarak Burdan Yapmak İstiyorum... Mehmete (CATLI),Ahmete (Ahmet_Baba), Ölçüna [Mir],Necoya (Cudi],Emreye [Amor],Tamere [AKREP], onura [Kutup_Ayusu] Ve Diğer Yazamadığım Herkese Teşekkur Ederim Bu Oyun Olsada Olmasada Ben Onların Her Zaman Abisiyim ve Onları Her Zaman Seveceğim... Ve Bir Sorunları Olsada İlk Koşacak Olan Benim...
Herkesi Allaha Emanet Ediyorum...
Bunu Yazmak İçin Buraya Girdim... Aslında Yazacak Çok Daha Şey Var Ama Aklıma Gelmedi...
Herkes Sağolsun.. İyi oyunlar.. |
| |
| Oyuncu |  | 17 Aralık 2003 11:23 (17/12/2003, 11:24) %0 | |
|
alıntı: Gönderen: | uLuBeY |
Herkese Selam..
Baya zamandır.. Cs Yi Takip Etmiyorum... 6 Yıla Yakındır... cafe Sahibiyim... Counter-strike Denilen Bu Oyuna Yazık Çok Zaman Harcadım... Bu Harcadığım Zamanımı Bir İşe Harcasaydım... Neler Yapmıştım... Bu Oyun Bana Hep Engel Oldu Kendimi ne İşime Verdim Nede Kendime Zaman Ayırdım... İnanin Bu Oyuna Bulaştığında Çok Zor Kendini Çekiyorsun... Ben Çektim Ve Kendimi Bu İşten Sıyırdım... Bu Zaman Zarfında Bilgisayar Konusunda Baya Bir Yol Aldım... Yani Başka İşlerle Meşkul Oldum... Ve Kazandım...
Biliyorum Ne Okulunu Boş Verenler İşini Yapmayanlar Var... Yazık Fazla Zaman Ayırmayın Artık Bu Oyuna Benim Gibi Sonrada Bu Oyuna Zaman Harcadığınıza Üzüleceksiniz... Diye Duşunuyorum...
Neyse Son Kez... Bu Oyun Sayesinde Çok İnsanla Tanıştım Çok İnsanı Misafir Ettik... Bu Şehir Dişi Veya içi Önemli Değil... Çok Dostumuz Oldu... Bu Zaman Zarfında Bir Şeyi öğrendim... Yaşın Hiç Önemli Olmadığını Yaşımın Altında Çok Arkadaşım Var... Bunlar İnanin Benim Yaşımda Olan İnsanlardan Daha İyi Dostum Oldu... Yapamadığım Birşeyi En Son Olarak Burdan Yapmak İstiyorum... Mehmete (CATLI),Ahmete (Ahmet_Baba), Ölçüna [Mir],Necoya (Cudi],Emreye [Amor],Tamere [AKREP], onura [Kutup_Ayusu] Ve Diğer Yazamadığım Herkese Teşekkur Ederim Bu Oyun Olsada Olmasada Ben Onların Her Zaman Abisiyim ve Onları Her Zaman Seveceğim... Ve Bir Sorunları Olsada İlk Koşacak Olan Benim...
Herkesi Allaha Emanet Ediyorum...
Bunu Yazmak İçin Buraya Girdim... Aslında Yazacak Çok Daha Şey Var Ama Aklıma Gelmedi...
Herkes Sağolsun.. İyi oyunlar..
Haklısın ama bırakamıyoruz napalım
-team.quash-
http://www.teamquash.com
| |
| Oyuncu |  | 17 Aralık 2003 11:51 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Vash
Türkiyede iyi cLanLar var tabii. "SkiLL oLarak da hic de fena diiLLer". Ama $u bir gercek dirki -=[tag]=- gibi n00bLar dahi TR deki bütün takImLar yener. Her$eye imkan yok demiyeLim. Gercegi kabuLLenmek gerekiyor. AdamLar SkiLL ve Team PLay oLarak bizden üstün. 2005 den sonra haLa CS oynanIrsa beLki bizde bukadar iyi oLuruz
http://www.qcon.li-hacks.com/page/
Sen kimsin ? gerek irc de gerek burda türküm ama dı$arda yaşıyorum deyip her daim türklere ****mi$ gibi davranmandan, millete laf atmandan, aptal aptal irc kanallarını hack lemenden bıktık senin . Çık git aramızdan bizden değilsin git bulundugun şehirdeki yabancı takımlara dalkavukluk yap.ŞU kurduğun cümleye bak "Ama $u bir gercek dirki -=[tag]=- gibi n00bLar dahi TR deki bütün takImLari yener".Sen türk değilsin aramızda i$in yok.Benliğini kaybetmi$sin malesef..
Storm Still Rages & Orphaned
|
| |
| Oyuncu |  | 17 Aralık 2003 13:06 %0 | |
|
Zırveye Cıkarken KarsıLastıkLarınısa SeLam Verın
Cunkı Asagı Inerkende OnLar ILe KarsıLasacaksınız... |
| |
| Oyuncu |  | 17 Aralık 2003 13:36 (17/12/2003, 13:39) %0 | |
|
xaotic seninLe hic sidik yarI$tIrmayacam gercekLer acIdIr =)
SorarIm size Yurt dI$Inda neredeyse her cLanIn kendi serverI varken Türkiyede neden 100 den a$$a server var?
Siz burda en iyi cLan tartI$masI yaparken yurtdI$IndakiLerin forumLarInda trick haraketLerin nasIL yapILdIgI tartI$ILIyor. TR dekiLer 7/24 dust, aztec oynarken yabancILar neden aim_ map Leri oynuyor? n00b dedigim adamLarIn aimi neden TR deki cogu ki$i den iyi? TakIm oyunu da aynI $ekiLde. Cogu cLanIn Team Speak yada Ventrilo server I var. (Bu programLar mikrofon deniLen $eyLe konu$mamIzI sagLIyor (cok iyi kaLitede va Lag siz)). Sonra pro gaming oLayI var burda tabii. TR de cLanLar $imdiLik cafe Leri sponsor aLIyorLar. Neden bir inteLi bir amd yi yada onLarI geceLim ba$ka firmaLarI sponsor aLmIyor (vndtt haric onLara Laf yok =D).
Bana Laf atmadan önce kendine bak diyorum. Ben pro Gamer Im. 1 seneLik sözLe$me yaptIk ve ayLIk para aLIyorum. Büyük eventLarda (EPS,EAS,Intel Friday Night Game yada GIGA GrandsLam) gibi turnuvaLarda da üstüne para aLIcaz. Yani benim yanImda +stfu yap. Skill olarak da senden kat ve kat daha iyi oLduguma her$eyine iddasIna girerim. Ama konumuz bu diiL.
GecenLerde rqm-judge iLe yabancI serverLarda ne güzeL oynadIk (ezdik XD) madem imkan var neden yabancILarLa mac yapmIyorsunuz? AdamLar sizi ezse dahi bir $eyLer ögrenin diyecem. (bak sizin tarafInIzI nasIL tutuyorum!!!!111)
ESLnin geLmesi türk cLanLar icin büyük bir fIrsat oLdu degerLendirin diyecem. Hatta CLanbase e de katILIn ecnebiLeri ezin vs vs.
IRC deki kanaL ve accountLarInI hack ettim neden? BazI saLak rekLam msg LarI yüzünden bir aksiLik oLuyor sonra geL sinirLenme. L@merim mutLuyum diyorum seni de mutLu ediyorum.
ps: imza daki urL ye bak XD - Qcon pnwz ya =)
Quake Con |
| |
| Oyuncu |  | 17 Aralık 2003 18:13 %0 | |
|
| evt beyler gercekten cok ıyı kln war ama bana gore turkıyenın en ıyı kln [wreckage] benım gorusum |
| |
| Oyuncu |  | 18 Aralık 2003 14:36 %0 | |
|
SorarIm size Yurt dI$Inda neredeyse her cLanIn kendi serverI varken Türkiyede neden 100 den a$$a server var?
Siz burda en iyi cLan tartI$masI yaparken yurtdI$IndakiLerin forumLarInda trick haraketLerin nasIL yapILdIgI tartI$ILIyor. TR dekiLer 7/24 dust, aztec oynarken yabancILar neden aim_ map Leri oynuyor? n00b dedigim adamLarIn aimi neden TR deki cogu ki$i den iyi? TakIm oyunu da aynI $ekiLde. Cogu cLanIn Team Speak yada Ventrilo server I var. (Bu programLar mikrofon deniLen $eyLe konu$mamIzI sagLIyor (cok iyi kaLitede va Lag siz)). Sonra pro gaming oLayI var burda tabii. TR de cLanLar $imdiLik cafe Leri sponsor aLIyorLar. Neden bir inteLi bir amd yi yada onLarI geceLim ba$ka firmaLarI sponsor aLmIyor (vndtt haric onLara Laf yok =D).
Bana Laf atmadan önce kendine bak diyorum. Ben pro Gamer Im. 1 seneLik sözLe$me yaptIk ve ayLIk para aLIyorum. Büyük eventLarda (EPS,EAS,Intel Friday Night Game yada GIGA GrandsLam) gibi turnuvaLarda da üstüne para aLIcaz. Yani benim yanImda +stfu yap. Skill olarak da senden kat ve kat daha iyi oLduguma her$eyine iddasIna girerim. Ama konumuz bu diiL.
GecenLerde rqm-judge iLe yabancI serverLarda ne güzeL oynadIk (ezdik XD) madem imkan var neden yabancILarLa mac yapmIyorsunuz? AdamLar sizi ezse dahi bir $eyLer ögrenin diyecem. (bak sizin tarafInIzI nasIL tutuyorum!!!!111)
ESLnin geLmesi türk cLanLar icin büyük bir fIrsat oLdu degerLendirin diyecem. Hatta CLanbase e de katILIn ecnebiLeri ezin vs vs.
IRC deki kanaL ve accountLarInI hack ettim neden? BazI saLak rekLam msg LarI yüzünden bir aksiLik oLuyor sonra geL sinirLenme. L@merim mutLuyum diyorum seni de mutLu ediyorum.
Quake Con
ya ne kadar gereksiz bi adamsın sen ?
git o bulundugun ülke ( almanya galiba ) deki oyunculara sax0 cek ki onlar turklerden daha iyi olsun sende burda turklerle alay et gir qnet e kanal hack le milleti irc den dü$ür ego tatmin et..
Ama $unu unutma asla seni Türk olarak kabul etmedim etmicem kimsenin görüşü beni ilgilendirmez ama sen bizden değilsin..Türkçen düzgün değil , bazı yabancı terimler kullanmadan cümle kuramıyosun , Türkleri devamlı yeriyor asla övgülerde veya te$vik edici laflarda bulunmuyosun..Yani kısaca sıfırsın...
|
| |
| Oyuncu |  | 18 Aralık 2003 14:51 %0 | |
|
Quake Con
ha bide yetenek olayına değinmi$in profesyonel oyuncuyum sözle$me filan yaptım demi$in
1. Benim bulundugum vaziyeti değerlendirirsek senin gibi bo$ gezenin bo$ kalfası değilim..Univetsite okuyorum ve kısmetse 3 yıl sonra mezun olup i$imi elime alıcam ..(progamerlık da 1 meslektir ama senin için öle oldugunu zannetmiyorum)
2. Ben bulundugum şehirin bazı imkansızlıkları dolayısıyla kendimi tanıtamamı$ olabilirim eğer daha geli$mi$ bir sehirde olsam tanıtırdım kendimi merak etme.
3.Hayatında hiç oyun oynamadıgın bi oyuncuyla kendini kar$ıla$tırman ve yetenek (senin dilinde sk1LL ) açısından kendini kesinlikle üstün bulman ne kadar yanlı$ herkez bilir,senden iyiyim kesin diyemem kimse oynamadığı birisi ile kendini kar$ıla$tırıp üstünüm diyemez ama mesela belki de türkiyenin en yetenekli oyuncularından biri hala çok daha geli$memi$ bir şehirde bu oyunu oynuyo ve belki internet bağlantısı olmadıgı için bazı güncel olaylardan habersizdir..
Sonucta kimseden üstün değilsin vede aramızdan birisi değilsin git o çok sevdiğin ve övdüğün n00bların server larına takıl orda bizlerle alay et ama asla bizim oyunumuza , kavramlarımıza , düşüncelerimize laf etme ..
|
| |
| |