Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
03/12/08 04:44 Toplam 5 oyuncu 50 sunucu 235 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Strateji » Starcraft
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Starcraft oynayan kaldi mi?

[ihtyr]Namessar
Albay

Albay
24 Kasım 2003 11:20 %0
hem battlenet ten oynayan hem de kafelerden oynayanlara soruyorum. forum da bir araya gelelim, taktik, replay paylasalim.

kac kisi kaldik?

-axaruman-
Oyuncu
24 Kasım 2003 22:03 %0
yok be baba bitti artik o eski ortam gelmez daha tek tuk kaldi oynayan

aka
-axaruman-

illusia
Oyuncu
26 Kasım 2003 09:00 %0
Starcraft oynayan kaldımı?
Arkadaşlar kusura bakmayın ama çok uzaksınız galiba sc ortamına bu laflarınızı duyunca çok şaşırdım!
-Beşiktaştaki cafelerde halen birsürü oyuncu starcraft oynuyor.Hatta en çok oynanan oyunlar arasında.
-Dünyada halen starcraft oynanıyor.
-Koredeki wcg turnuvasında(bizzat ben ordaydım türkiye aom sampiyonu olarak.nickim oymarq) en çok ilgi gören oyun starcrafttı.
-Hatta starcraft oyuncularına inanılmaz ilgi vardı.En son ve en görkemli final maçı starcraft oldu.Türkiye'de en çekişmeli eleme starcraft'ta oldu.
Alın size birkaç site
starcraftmizzah.com
www.scbase.cjb.net
www.sclegacy.com
www.broodwar.com

neozepron
Albay
Albay
26 Kasım 2003 10:39 %0
starcraft ne zaman gereken ilgiyi gördki bu ülkede hala kaldımı diosun aslında eskiden bu oyunu oynayanlardan fazlası ilgileniyor
ama tüm oyunlarda olduğu gibi bu oyundada online gamer larda bir azalma var (türkiyede) eskiden daha cok insan online oyun oynardı veya oynamaya çalışırdı şimdi etrafıma bakıyorumda kimse sallamıyo ama lan game hala revaçta

[ihtyr]Namessar
Albay

Albay
26 Kasım 2003 23:05 %0
besiktastaki kafelerde starcraft oynandigini biliyorum zaten. en basitinden arada sirada adekste ben arkadaslarimla oynuyorum. bazen de kadikoy tripte.

kastettigim orda "hala neden oynaniyor" ya da "hala oynuyormusunuz bunu lam" degil , kastettigim "kim oynuyor". oynayanlar bir araya gelelim diyorum. arada lan game lerde 2-3 oyun atan insanlar olmaktan cikip battlenette toplanalim. oyununu tanidigim bir adamla sole 2vs2 bir mac atmayi ozledim ben.

yoksa en basitinden kendim hala oynuyorum.

[ihtyr]Namessar
Albay

Albay
26 Kasım 2003 23:07 (26/11/2003, 23:09) %0
"Arkadaşlar kusura bakmayın ama çok uzaksınız galiba sc ortamına bu laflarınızı duyunca çok şaşırdım! "

acikcasi sizin anladiginiz ve sasirdiginiz sey ile ile benim anlattigim tamamen farkli bir yonde, hatta alakasi yok. birbirinden habersiz besiktasta, kadikoyde, ankara da vs de lan game atan ya da cr ackli serverlarda arada bir bir oyun atan insanlarin birbirine faydasi yok. kalan oyuncular bir butun olalim, bir topluluk olusturalim diyorum. lutfen yaziyi bastan sona bir daha okuyun.

illusia
Oyuncu
28 Kasım 2003 02:23 %0
Beyler size sc ortamından uzaksınız dedim ya lafımı geri alıyorum.
Sizin sc ile alakanız bana sorarsanız.
2-3 kişi bir araya gelmeyi kastetmiyormuşsunuz! böle bir yorum var yukarda.
-Güzel kardeşim 16 kişi oynuyor bir cafede ve benim icq listemde enaz 20 starcraftçı var.Hepside Türkiye'nin en iyi oyuncuları hepside birbirini tanıyor.Hatta bu pazar alesta cafe beşiktaşta gene büyük bir turnuva yapıcaz....

[ihtyr]Namessar
Albay

Albay
28 Kasım 2003 19:41 %0
kastettigim bu kadar basit bir yanitti iste. kim nerde oynuyor, topluluk var mi idi soru. sonunda baklayi agzindan cikardin.

battlenette bir suru yabanci ile kendi halimde oyun oynayinca normal olarak haberim olmuyor diger insanlardan. ama sunu sana soyletene kadar iple cektik agzindan yani lafi.

DamarLi Cobra
Oyuncu
29 Kasım 2003 01:43 %0
İstanbulu bilmem ama emin olabilirsiniz izmirde şuanda Ultima ve Starcraft en cok multiplayer oynalınan oyunlar hatta ben kucuk bir turnuva duzenlemeyi bile dusunuyorum ki acaip katılım olucagindan eminim.Dunyada yapılmış en dengeli strateji oyunlardan biri tek bir ünitenin yapabilecegi o kadar cok sey varki ne bir Generals la nede Warcraftla karşılaştırılıp kıyaslana bilir bunu yapan birinin Sc oynadıgına inanmak cok guc olur

944RR
Oyuncu
29 Kasım 2003 19:30 %0
beyler starcraft oynialim iste server acariz aramizda oynariz.
63727474 icq numaram ordan ulasabilirsiniz

bK | Alien
Oyuncu
29 Kasım 2003 19:48 %0
biri starcraft mı dedı bende varım

TheCronos
Oyuncu
29 Kasım 2003 19:57 %0
dostum biz her akşam Arcon internet cafe de oynuyoruz.
bekleriz cafemize.

944RR
Oyuncu
29 Kasım 2003 20:30 %0
ben evden oyniyabilirim. net cafelere zamanında yeterince para verdim. icqum yazior normal bir oyuncuyum hergün oyniabilirim. oynamak isteyen icqumdan ulassin zaten bikac kisi olunca herkes birbirine haber verir genişler gider.

cyorur
Oyuncu
01 Aralık 2003 19:07 %0
beyler herkeze selam
böyle sc aşkının canlanması güzel birşey onun için belli zaman aralıklarında netten atabiliriz
zaten sc üstüne tanımam o tartışılmaz
ıcqum 259349541
birkac türk serverında mac yaparız
bu arada piceyyuz un maclarını izledim o kadar da iyi değil kusura bakmasın ama adamlar ağlatmış onu

grynn
Albay

Albay
03 Aralık 2003 19:22 %0
10 yıl sonra bile hala battle.nette SC oynanacaktır arkadaşlar,SC efsanesi bitmez

Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika)

Kojiroh
Oyuncu
03 Aralık 2003 19:46 %0
Ben de halen oynuyorum. Oynuyan arkadaşlarım da var. Fakat 1 tane

Kablonet'in azizliği dolayısıyla genelde icq'da olmam. Msn var o da zaten mail adresim adına. Solenor nickiyle, Battle.Net'te takılırım. Belki Stsn gibilerinden bi nick de alabilirim.

İnternet kafelere falan gelemem yoğunluğum dolayısıyla ama evdeyken bilgisayar hep açıktır. Yeteneksiz falanım ama ii ums komedisi yaparım

http://service.futuremark.com/compare?2k1=6250067

-noregret-
Oyuncu
08 Aralık 2003 21:34 %0
BJK de bizde oynuoz arada bi ama adekstekilerin versionu eskiydi galiba yaw neyse 3 aydır gitmiom heh eger oynıcak varsa atalım bi 4v4 falan heh

Live Free, Die Well!!
aka sens & paranoiD

cyorur
Oyuncu
11 Aralık 2003 17:34 %0
tekrar selam herkeze sayın mıthgor arkadasım bende hasta sc cilerdenim. Fakat nedense türkiyede gerektiği yeri bulmadığına inanıyorum. öyle bir zamandayız ki wg tour gbi bir sürü serverlarda binlerce kişi birbiriyle oynıyor fakat biz babayı alıyoruz eğerki elinde aktif olan türk serverlarının regi varsa 259349541 numaralı ıcq dan benimle contact kur ve bana yollarsan sevinirim

[*C@K@L*]
Oyuncu
16 Aralık 2003 13:19 %0
[ihtyr]Namessar BABA bız ınternet kafede her aksam takılıyoruz ama bızden baska oynayan gormek cok zor bunun bı caresını bulsak ıyı olur gerekırse bır yer soyleyın oraya gelelım oynayalım turunmuz tukenmek uzere neredeyse

[*C@K@L*]
Oyuncu
16 Aralık 2003 13:40 %0
bursada benımle star craft oynamk ısteyen varsa seve oynarım benım oynadıgım ınternet kafede 7-8 ksı daha oynuyo beklerım TUM BURSALILARA DUYURULUR

Johann Zeltmann
Oyuncu
19 Aralık 2003 17:33 %0
zaph rumuzlu bir kullanıcı vardı. o baya oynardı yanılmıyorsam. $imdi nerelerde bilmiyorum.

Meine Ehre Heisst Treue.

grynn
Albay

Albay
19 Aralık 2003 18:39 %0
Ben b.netten oynuyorum sc,d1,d2

Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika)

Sarapci_tr
Oyuncu
20 Aralık 2003 03:04 %0
tabiki eskisi gibi değil. şu an vasat da değil oyuncu sayısı. ama git gide eski günlerine dönmeye başlayacak kanaatimce. şu sıralar bir tunuva proje çalışmasındayım. lig uslü bişiler düünüyorum ama zaman lıcak. belki böylece bir artma olabilir sc camiasında

htp://www.scbase.cjb.net

andy`
Oyuncu
24 Aralık 2003 21:40 (24/12/2003, 21:42) %0
alıntı:
Gönderen: [ihtyr]Namessar
hem battlenet ten oynayan hem de kafelerden oynayanlara soruyorum. forum da bir araya gelelim, taktik, replay paylasalim.
kac kisi kaldik?

tabiki kimse oynamas... geçti dönemİ!

aF__YoK

RakGitarMen
Oyuncu
27 Aralık 2003 16:53 %0
Aaah ahhh nerde o medic günleri....Hala rus FSGS lerinde oynuyorum cafelere gelemem ama gelecek ay bi orjinal SC alıcam battle.net te görüşürüz..

Sayfa: « 1 2 3 4 5 »
Alana Geri Dön

Reklam: