| Yazar | Konu: Starcraft oynayan kaldi mi? |
| Oyuncu |  | 05 Haziran 2004 15:45 %0 | |
|
Arkadaşlar Starcraft ölmez
Baska birsürü oyunlarda çıksa Starcraft ölmez
Bu arada Starcraft 3 ilgili yeni geişmeler var galiba |
| |
|
|
| Oyuncu |  | 05 Haziran 2004 17:52 %0 | |
|
Durun hele su Starcraft : Ghost bi ciksin , millet gene Sc'e doner
Zeratul ve Kerrigan dan vazgecilir bi yahu |
| |
| Oyuncu |  | 07 Haziran 2004 13:18 %0 | |
|
| Bende star hastasıyım ama battle.net ten oynıyamıyorumne yapmam lazım patch felan mı yüklemem gerek oynıyanlar yardımcı olsun bi de bugun sabah duyduguma göre gece 12 sabah 8 arası internet bedava olcakmış doğruysa oynarız bizde iyi olur yani... |
| |
| Oyuncu |  | 07 Haziran 2004 13:24 %0 | |
|
bana göre gelmiş geçmiş en iyi RTS oyunuydu. ilk çıkıtğı günü hatırlıyorum da compex fuarında deli olmuştuk oyunu görünce
evde oynayınca da blizzard ın rakiplerine indirdiği ve etkisinin yıllarca geçmeyeceği tokatın farkına vardık. hala arkadaşlarımla evde multiplayer oynarız.. tadını hiçbir zaman kaybetmedi. tıpkı ilk diablo gibi |
| |
| Oyuncu |  | 23 Haziran 2004 20:48 %0 | |
|
| millet ***** abicim sc oynanan buyuk cafeler yoq herkes tutturmus ultima diablo red alert falan yada age of battle net den oynamak ıyı de yeterlı degıl ıyı bır sc cafesı ıstetım! |
| |
| Oyuncu |  | 26 Haziran 2004 09:07 %0 | |
|
| Bencede kimse oynamaz..Oynana vardır da tek tük....Artık warcraft çıktı..Bence warcraft daha güzel starcraft a göre ondandır.Büyülerle oynamayısenvern warcrafta a |
| |
| Oyuncu |  | 30 Haziran 2004 13:00 %0 | |
|
Ben Oyun oynamaya (RTS) Warcraft I le başladım, ve network üzerine çalışmalarım ilk multiplayer oynayabilmek için başladı.
Real Time Strategy yi multiplayer oynamak deyince aklıma hemen Warcraft I ve Starcraft geliyor.
Warcraft I i hala oynayamasamda, Starcraft ı 98 yılından beri hiç bitmeyen zevkle oynuyorum. Kolay kolayda bitmez. Blizzard ı takdir ettiğim kadar kızıyorumda. Ben şahsen uzun yıllar starcraft II nin en azından yeni bir ırk ekleyerek piyasaya sürmesini beklerdim. ama olmadı. Bir evin salonuna 5 Pc'yle bi lan oluşturup orada arkadaşlarla oyun oynatacak. sabahlara kadar kimse yerinden kalkmadan oynatacak başka bir oyun olamaz.
Turkiyede çok önem verilmediğini söyleyen arkadaşlar var. Doğru; özellikle Kore de olduğu gibi önem vermiyoruz. Ama buna bizde sebep oluyoruz. Eğer güzel bi server yaparsanız ben ekibimle beraber katılırım.
Duyurun yeter.
Hatta eski rakiplerimizi bi daha haşlamak güzel bir fikir olur.
by OmeGa Cruel
May the honors of the morning be upon your heads! |
| |
| Oyuncu |  | 03 Temmuz 2004 17:08 %0 | |
|
| ben starcraft a 2 sene öce başladım arada bir arkadaşlarla multi yaptık grafiklerini ilk başlarda sevmedim ama oyun stratejileri ve taktiklerle oynayınca cok zevkli geldi ben hala severek oynuyorum su sıalar gene ara verdim umarım C&C generals gibi güzel bir grafikle karsımıza starcraft 2 çıkar |
| |
| Oyuncu |  | 07 Temmuz 2004 19:53 %0 | |
|
| sen bide burda gör bokunu cıkarıyorlar ve sonuna kadar oynarlar bu oyun 2 is cıkın ca belki biter ama cokk zor adamlar korede slayer boxerin sırf sc de bizi temsil ediyo falan filan diye askerlini silmisler neyse |
| |
| Oyuncu |  | 06 Ağustos 2004 03:07 %0 | |
|
| beyler sc bitmez vatan bölünmez sc siz hayat counter odunlar gibi bişe olsa gerek counter sux abii odun insanlarya |
| |
. |
| Oyuncu |  | 09 Ağustos 2004 09:45 %0 | |
|
sc bitermi ya ne diyosunnuz siz ?
Bir lanet var üstümde, bir karanlık.. Aşkın acısını, nefretin zevkini tadıyorum.. Lanetliyim, terk edilmiş.. Geceyim, karanlı |
| |
| Oyuncu |  | 09 Ağustos 2004 22:39 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: [*C@K@L*]
bursada benımle star craft oynamk ısteyen varsa seve oynarım benım oynadıgım ınternet kafede 7-8 ksı daha oynuyo beklerım TUM BURSALILARA DUYURULUR
ee ben bursadayım 10 yıldır. 1 allaan kuluna rastlamadım oynayan |
| |
| Oyuncu |  | 05 Eylül 2004 08:37 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: [*C@K@L*]
bursada benımle star craft oynamk ısteyen varsa seve oynarım benım oynadıgım ınternet kafede 7-8 ksı daha oynuyo beklerım TUM BURSALILARA DUYURULUR
ok yolum bursaya düşerse gelirim baq |
| |
| Oyuncu |  | 10 Eylül 2004 00:38 (30/09/2004, 22:50) %0 | |
|
sc oynayan kaldımı???? ne biçim soru duymamış olıımm!! size bi adres veriyim baq izle mesela korede 4.lig var sc nin 4.ligte 3spiker var... PP komik walla )
http://www.hangarnet.com.br/dls1.php?Categ=VODs&SubCateg=Starcraft
öle yane hade sayhılarz |
| |
| Oyuncu |  | 15 Eylül 2004 00:10 %0 | |
|
medic gibi bir server acilsada bu kadar insan oynuyabilse bare.
ne zaman acilicak acaba turkiyede bi sever? |
| |
| Oyuncu |  | 16 Eylül 2004 13:04 %0 | |
|
ben uzun zamandır oynamıyom ama server açılsın tekrar kurar büyük zevkle oynarım.
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur! |
| |
 Albay |  | 19 Eylül 2004 11:26 %0 | |
|
Alın bir orijinal SC 18.5 milyona, Battle.net'te çatır çatır oynayın binlerce kişiyle.
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Botanika) |
| |
| Oyuncu |  | 19 Eylül 2004 21:09 %0 | |
|
| ya beyler tabi eskisi gibi değil ilgi.devamı gelsse daha iyi olucak |
| |
| Oyuncu |  | 21 Eylül 2004 23:13 %0 | |
|
| starcraft'ın büyüsüne kapılan bi adamın kolay kolay bu oyundan vazgeçebileceğini sanmıyorum. biraz ara verse de millet geri dönüyo daha iyisini göremiyince. grafikler iyi olsa oynardık falan filan diyenlerin strateji oyunundan beklenen gereksinimleri iyi kavrayabildigini zannetmiyorum. böyle bi komplike oyun bi daha yaratılamaz, mucize eseri çıkmış sanki. o tank pushlar, high templar dropla expandi temizleme, mass hydra rushlar filan nerde tadıcaksın böyle hazları başka yerde? server bekleyenleri de anlamıyorum orjinal cdsi sudan ucuz battle net'de fazla türk görmüyorum. alın artık orj. cdsini herkesin vefa borcu. starcraft 2 çıkacağına su oyuna bi yeni patch çıkarsalar. Binaları da grup olsak, sağ clickle rally point versek...; yapmazlar ki işte |
| |
| Oyuncu |  | 07 Ekim 2004 12:48 %0 | |
|
Starcraft oragnizasyonları devam ediyor İstanbulda olan arkadasları bekliyoruz.
Adres:İhlamurdere caddesi altintaş sokak no:23
Alesta NgC
Tel:0212 227 16 69
WCG oncesi yapılan turnuvadan göruntuler icin http://arena.avaturk.net/event.php?id=97 galeri kısmına goz atın.
Saygılar |
| |
| Oyuncu |  | 09 Ekim 2004 21:23 %0 | |
|
| starcraft gbi bi efsane ölmez. oynayanlar hala mevcuttur. gerek battle.net'te gere cyber internet cafede gerek adekste. bu oyun bit-me-ye-cek |
| |
| Oyuncu |  | 20 Ekim 2004 09:13 %0 | |
|
yeni patchiyle gelen bişeyler varmı ??
uzun zamandır sc oynamadım w3 ftçıkınca insan haliyle soğuyor.
ama sc2 biçıksın coşacak burası görürsünüz sc ghostda nasıl olcak acaba
bu arada protoss ların diğer ırklara göre güçsüz olduğunu düşünüyorum yanılıyormuyum
bilgisayara karşı maçyaptıım zergleri yeniyorum adam terranları inanılmaz akıllı kullanıyor.
Respect is everything |
| |
| Oyuncu |  | 25 Ekim 2004 18:21 (25/10/2004, 18:23) %0 | |
|
Biz haLa oyNuyoruZZZZ!!!!
rakip TaKıM war$a BuYuR$uN geLsin!!!
BuR$a/yıLdırıM/namaZgah/ekip CaFe! |
| |
| Oyuncu |  | 29 Aralık 2004 01:49 %0 | |
|
| EFSANELER ÖLMEZ!!! |
| |
| Oyuncu |  | 17 Mayıs 2005 02:41 %0 | |
|
arkadaşlar ben de bir starcraft hastasıyım fakat bi sure once cd'lerimde problem çıktı ve çalışmadılar.bursa icinden yardım edebilecek arkadaş varsa msn'im:uykusuzfil@hotmail.com telefonum5359281240-5444300186.istanbuldan da olabilir..
yardım edebilirseniz inanın cok sevineceğim kolay gelsin.. |
| |
| |