Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
15/10/08 04:34 Toplam 22 oyuncu 54 sunucu 187 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Strateji » C&C Serisi
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Jarmen vs colonel vs black

FaCToR
Oyuncu
13 Ağustos 2004 12:28 %0
Jarmen Kell çok ii de sadece tank atış hızını anliamıom neden doluo ki? Konsantre gibi bişi mi? Bana bunu biri açıklarsa sevinirim.

Kseo
Oyuncu
13 Ağustos 2004 20:08 %0
sana ne açıklasak havada kalacakmış gibi bir his var içimde.
İstersen kendine has nükleer roketatarı da olsun, oyun başlar başlamaz düşmanı yok edebilsin. Ne dersin ?
alıntı:
Gönderen: FaCToR
Jarmen Kell çok ii de sadece tank atış hızını anliamıom neden doluo ki? Konsantre gibi bişi mi? Bana bunu biri açıklarsa sevinirim.

HepAdam
Oyuncu
21 Ağustos 2004 19:36 %0
çoğu arkadaş jarmen kell demiş colonelle black bişi yapmaz demiş bence hata pvp de bence colonel cok işe yarıyor. colonel bence üniteleri çok iyi koruytor. Black ise tankları süper elektigini kesiyor ozellikle infantry de cok işe yarıyor asker ler daha cok avantajlı oluyor hemde super lotus la daha hızlı oluyor ayrıca bomba kuran jarmen i kimse yazmamıs alla alla

Kseo
Oyuncu
23 Ağustos 2004 00:31 %0
geçenlerde esl' den indirdigim bi replay izledim... Adamlar oyun baslar baslamaz propagandayi nasil yapar da black lotusu çıkarırım diye kasıyordu. 2 tank çıkardıktan sonra black lotus hazırdı! tek tank + lotus yara almadan 2 tankı yedi bitirdi.
diğer taraf da black lotus çıkartana kadar üstünlüğü diger tarafa vermediler...

darktrpr

23 Ağustos 2004 00:41 %0
Nuke vs. Nuke, Tank vs. Tank oyunlarında genel olarak en hızlı şekilde tech atlamaya bakılır. Savaşlar da genel olarak 1v1 tank ya da 2v2 tank olarak geçer.

Bu sırada lotus ve hava desteğini verebilen taraflar genellikle oyunda üstün olur.

TheHellScream
Oyuncu
23 Ağustos 2004 11:03 %0
ya oreplayi söleyinde bizde izleyelim o ne hız ole zırt diye Black lotus çıkıyo adresi verin de alalım bizde replayi

Acccept Your Bitter and Remove Yourself from My Sight

_EmiR_
Oyuncu
18 Kasım 2004 21:38 %0
Vallaha en güzeli Demolation Jarmen Kell hem bomba kuruyor hemde tankları hallediyor.Bu oyunda Beni yenecek adam arıyorum

-Jedi-Knight-
Oyuncu
19 Kasım 2004 18:40 %0
alıntı:
Gönderen: _EmiR_
Vallaha en güzeli Demolation Jarmen Kell hem bomba kuruyor hemde tankları hallediyor.Bu oyunda Beni yenecek adam arıyorum

Gel yapalım maç

P4 1.7GHz@2.0GHz
Asus ATI Radeon 9550GE (250/400@455/620)
512MB DDR 400MHz

darktrpr

19 Kasım 2004 19:50 %0
Ben de şöyle bir teklif yapayım...

50 maç yapalım her kazandığın maç başına bir kola (ya da türevi) ısmarlayacağım.

Beşitaş Coolhand'de standart turnuva kuralları (Official Generals Zero Hour Ladder kuralları) dahilinde oynayalım. İstanbul'da oturmuyorsan Generals Online'dan da oynayabiliriz.

alıntı:
Gönderen: _EmiR_

_EmiR_
Oyuncu
20 Kasım 2004 19:49 %0
alıntı:
Gönderen: darktrpr
50 maç yapalım her kazandığın maç başına bir kola (ya da türevi) ısmarlayacağım.
Beşitaş Coolhand'de standart turnuva kuralları (Official Generals Zero Hour Ladder kuralları) dahilinde oynayalım. İstanbul'da oturmuyorsan Generals Online'dan da oynayabiliriz.

oynayacaz da nasıl ben de oynamak istiyorum beni asla yenemez siniz EN İYİ BİLDİĞİM OYUN DA BİŞEYİNE YAPMAM 2 E TEK YAPALIM ONDA DA YENERİM O KADAR İDDİALIYIM YANİ ORJİNAL CD KEY BULUN YAP

manyetooo
Oyuncu
20 Kasım 2004 21:49 %0
nosferatu ii fantazi yapmışsın adama sevdim seni senin de ii hoşuna gitmiştir benzer şeyleri bende yapıyo ama ben daha çok adam bana saldırmaya geldiğinde etrafına bakıp bütün haritanın çoktan benim olduğunu görüp sadece onun %10 ile idare ettiğini görünceki yüz ifadesi ise kesinlikle sarıyo bi adamın base i ne sucuk storm dan sonra bi sneak attack la 8 tane demolitin sucuk )) launcer çıkarınca kafe çıkan sesler sanki orkestra daki bi karının haykırışı gibi oluyo

ha neyse ben black lotus favorim sonra sniper kazım en sona burton demo generali alınca zaten bizim sniperli kerata ii burtonun bütün işlerini yapabiliyo zaten

lotus la düşman sucuğunu alıpta ona kendi sucuğunu yedirmekde manyak sarıyo

Fire Prism at the ready !!!!

_EmiR_
Oyuncu
21 Kasım 2004 18:37 %0
alıntı:
Gönderen: darktrpr

yapalım dostum sen iste ama orjinal cd bulamıyorum o sorun kazanacağım için bn bir kola büfesi açim o zaman

manyetooo
Oyuncu
21 Kasım 2004 21:46 %0
civcivlerimde oldukca doydu helede bi 2 ye bir olunca ii ce doydular banada orjinal bicd key verin bende 8 e 1 yeneyim sizi

Ati get in the GAME X800xt
Fire Prism at the ready !!!!

_EmiR_
Oyuncu
22 Kasım 2004 15:13 %0
Cd key i bırakın yaaaa Bana orjinal cd olsada olur ama Bizim burada orjinali satılmıyor sitelerde ki de stoklar bitmiş işe baq yaaaa puhahahha

Jasper
Oyuncu
26 Kasım 2004 23:42 %0
ortalıkta tank kalmaz jarmen kell le yenersin, hehe ne ala dünya

thecrasher
Oyuncu
30 Kasım 2004 17:14 %0
alıntı:
_EmiR_

yapalım dostum sen iste ama orjinal cd bulamıyorum o sorun kazanacağım için bn bir kola büfesi açim o zaman

ne diyebilirim; alem insanlarsınız...

lycos
Oyuncu
09 Aralık 2004 20:28 %0
JARMEN KELL İN üstüne adam tanımam....

kamuran000
Oyuncu
22 Aralık 2004 16:34 %0
Beyler az cok bu oyunu bilenlere karsı 3u de kullanması zor karakterler .
Mayınlarını kullanan bir Çine Colonel hiç bişi ifade etmez .
Baseinde 1 tane bile Apachesi olan bi Amerika için Lotus hiç bişi ifade etmez .
Jarmen kullanan bi gla için ikiside bişi ifade etmez .

kamuran000
Oyuncu
22 Aralık 2004 16:35 %0
Beyler az cok bu oyunu bilenlere karsı 3u de kullanması zor karakterler .
Mayınlarını kullanan bir Çine Colonel hiç bişi ifade etmez .
Baseinde 1 tane bile Apachesi olan bi Amerika için Lotus hiç bişi ifade etmez .
Jarmen kullanan bi gla için ikiside bişi ifade etmez .

Bu arada GPS scrambler ne işe yarıyo bileniniz varsa bi zahmet beni aydınlatsın .

Sayfa: « 1 2 »
Alana Geri Dön

Reklam: