asıl dop crud lan ama dg de de hafif donmelik var yani ee nedeolsa crud klandaşı napsın yavrucask >>>Kh@nJAr<<< the ultimate killing machine |H@nCEr
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.
Millet konuyu bitirekmi? Hep aynı yere dönüyoda.. Yane bence.. D_G_TALL da CRUDGE da doptur. Anlaşıldı.. Nedersiniz bitiriokmu? ...öNCe aLLaH SoNRa SaNaNe...
azuauahuauah herif noktayı koydu. Kesin karar --- Crudgel ve D_g_tall doposhtur.----
alıntı:Gönderen: !3RT.Destroy
Millet konuyu bitirekmi? Hep aynı yere dönüyoda.. Yane bence.. D_G_TALL da CRUDGE da doptur. Anlaşıldı.. Nedersiniz bitiriokmu?
...öNCe aLLaH SoNRa SaNaNe...
--- Tout Le Monde va mourir un jour C'est la verite ---
----Soyez optimiste, laissez faire, laissez passer, laissez vivre--
alıntı:Gönderen: WAF>Kh@nJAr
asıl dop crud lan ama dg de de hafif donmelik var yani ee nedeolsa crud klandaşı napsın yavrucask
>>>Kh@nJAr<<< the ultimate killing machine |H@nCEr
PÜ kardeş dediğimiz adama bak arkamızdan vuruo bizi ... Ns Forever d_g_tall ...
alıntı:Gönderen: WAF>AncEstRaL
Azuahuahuzh çok iyi ya. Şu ana kadar okudularımın özetidir birasda benim yorumum tabe. Bütün TWP ler doposh muş haberimiz yokmuş. Zaten Realle Direwolf u aldınızda şüphelenmeye başlamıştım. --- Tout Le Monde va mourir un jour C'est la verite ---
----Soyez optimiste, laissez faire, laissez passer, laissez vivre--
Lam yok ben başta gayet sağlamdım aralarına girince asimile olduk.
Evet karar aldık klan ismini GAP yapıyoruz - Gay And Proud. Zaten NS aleminde dop olup da klanımızda olmayan tek adam KhanJar =)
Artık maç yapmayacaz toplanıp Gay Bar'da motorculara içki ısmarlayacaz... crudgel hepsini tanıyor artık dışarıya çıkamazsak da karşılıklı maço team - verişken team diye ayırırız öyle takılırız I Look Inside Myself And See My Heart Is Black.