| Yazar | Konu: Generals event |

|  | 20 Mart 2003 13:43 %0 | |
|
Eğer katılım çok olursa[16-32 kişi] bir cafe ile anlaşıp bir organizasyon düzenleyebileceğimizi düşünüyorum. İstanbul'da Kadıköy ya da Beşiktaş'taki cafelere gelebilecek olanlar buraya mesaj atabilirler.
Kişi sayısına göre 2v2 ya da 1v1 PvP oyunlar oynayabiliriz hatta gelecek olan kişileri kesin olarak belirleyebilirsek kendi aramızda bir turnuva bile düzenleyebiliriz. İlgilenenlerin cevaplarını bekliyorum. |
| |
|
|
| Oyuncu |  | 20 Mart 2003 17:30 %0 | |
|
14 yasındakiler katılabiliyorsa bende katılıyım ayrıca Kadıköy bence çok
uygun bir yer.Bide Dark insanlar biraz oynasınlar taktik yapsınlar oyun cıkalı daha 1.5 oldu yaw |
| |

|  | 20 Mart 2003 17:39 %0 | |
|
Biz sürekli olarak taktik geliştirmeye çalılıyoruz bu tip oragnizasyonlar oyun tecrübesini arttırmak ve yeni stratejileri denemek için zaten. Öteki türlü bilgisayara karşı pek taktik geliştirmek mantıklı değil. Hem bu sayede C&C serilerine[multi oynanış açısından] yabancı olanlar da tecrübe kazanmış olacaklar.
alıntı: Gönderen: -SolidSnake-
14 yasındakiler katılabiliyorsa bende katılıyım ayrıca Kadıköy bence çok
uygun bir yer.Bide Dark insanlar biraz oynasınlar taktik yapsınlar oyun cıkalı daha 1.5 oldu yaw
|
| |
| Oyuncu |  | 20 Mart 2003 17:42 %0 | |
|
| peki o zaman. |
| |
| Oyuncu |  | 21 Mart 2003 17:16 %0 | |
|
| Yap biz katılak |
| |
| Oyuncu |  | 21 Mart 2003 17:58 %0 | |
|
Valla ne yalan söyliyim ben kendimi yeterince iyi bir strateji oyuncusu olarak görmüyorum. Her ne kadar Generals te 5 brutal ı yeniyo olsamda bu her zaman olmuyor. Bu yüzden bence ben daha acemi sayılırım. Daha ilerde bir yurnuva falan olursa ona katılabilirim.
Savaşta ve Barışta... Daima Birlikte...
...Daima [baph]... |
| |

|  | 21 Mart 2003 18:10 %0 | |
|
| Zaten bu organizasyon turnuva ortamından çok bir çok oyuncunun bir araya gelip değişik strateji ve taktiklerin bir arada uygulamak/denemek için yapılacak. Amaç bir nevi Generals oyuncularını bir araya toplamak o kadar yukarıda belirttiğim sayıya ulaşırsak bence olmaması için bir sorun yok. Yeterli sayıyı sağladıktan sonra bir yerle anlaşmak zaten kolay olacaktır. |
| |
| Oyuncu |  | 27 Mart 2003 12:40 %0 | |
|
Bence bir C&C Generals server açılsın orada oynayalım. İnternet üzerinden kendimize rakip arıyoruz haberiniz olsun  |
| |
| Oyuncu |  | 28 Mart 2003 01:03 (28/03/2003, 01:05) %0 | |
|
Hımm..
Sanırım ben gelebilirim. Yalnız bir tek sorun var; İstanbul'a yaklaşık 3 hafta da bir geliyorum. Gelidiğim haftasonuna denk gelirse bu olay benim açımdan pek sorun olacağını zannetmiyorum.
(SCHUMACHER[baph] oluyorum)
Meleklerin kanatlarından yeryüzüne inen insanoğlunun, son cesur birliği; EasyCo...
Forza EasyCo |
| |

|  | 28 Mart 2003 17:02 %0 | |
|
ESL üyesiyseniz orada net üzerinden oynayabiliriz sanırım.
alıntı: Gönderen: WebJun!or*C64
Bence bir C&C Generals server açılsın orada oynayalım. İnternet üzerinden kendimize rakip arıyoruz haberiniz olsun
|
| |
. |
| Albay |  | 28 Mart 2003 17:11 %0 | |
|
| generals i daha oynamamış olsam da oyun hakkında bayağı bilgim var(ra2 den)beyler bu arada ra2 turnuvası düzenlerseniz gelirim bayağı iyiyimdir |
| |

|  | 28 Mart 2003 17:17 %0 | |
|
ra2 runuvası katılım yüzünden olası zor ancak generals için toplandığımızda herkes generals oynamak zorunda değil tabi ki... Arada bşaka oyunlara da kayılabilir. Özellikle ra2 oynamak gayet iyi olabilir.
Unutmadan Generals ile ra2 sistem olarak aynı mantıkta ilerlemiyor. |
| |
 Albay |  | 28 Mart 2003 19:29 %0 | |
|
Biz Online da Alacagımız dersi aldık bir de Turnuvada rezil olmayalım ...
Belki bilmeyen insanlar olabilir benim gibi Brutalı Enemy yi yenmek ile iyi oyuncu olunmuyor ...
Bknz 1ve 2. Onl faciası ...
Basarılar Drktrpr
66394101
Zaferimin ışığı karanlıkta kalmıs hatalarımı aydınlatacaktır . |
| |
| Oyuncu |  | 28 Mart 2003 20:08 %0 | |
|
böyle bir organizasyona ben de katılabilirim , ne deolsa karşılıklı cafede oynayabileceğimiz oyuncu pek bulamıyoruz..
bilgisayardan sıkıldım.. |
| |
| Oyuncu |  | 31 Mart 2003 22:50 %0 | |
|
Generals turnuvası kulaga hos gelıor ben katılırım.
ın what world could you have ever beaten me??? |
| |
| Oyuncu |  | 31 Mart 2003 22:59 %0 | |
|
Konuyla pek ilgisi yok ama Generals da konsol nasıl acılıypr?
He who started as Joni...Ld/Jonican...(TnT)Joni...Joni=JH=...[JaH]Joni.
[BvB]=+KeLt=+...[BvB]AJ@N..TCJ|Santacruz
..T |
| |
| Oyuncu |  | 01 Nisan 2003 20:23 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: darktrpr
Eğer katılım çok olursa[16-32 kişi] bir cafe ile anlaşıp bir organizasyon düzenleyebileceğimizi düşünüyorum. İstanbul'da Kadıköy ya da Beşiktaş'taki cafelere gelebilecek olanlar buraya mesaj atabilirler.
Kişi sayısına göre 2v2 ya da 1v1 PvP oyunlar oynayabiliriz hatta gelecek olan kişileri kesin olarak belirleyebilirsek kendi aramızda bir turnuva bile düzenleyebiliriz. İlgilenenlerin cevaplarını bekliyorum.
erim bu senmisin yoksa benmi karıştırdım ???
Fx|-|(eenjust- |
| |
| Oyuncu |  | 03 Nisan 2003 19:00 %0 | |
|
| Bence kadıköy de olsun anında gelirim öyle abartı ödül felan da konulmasın amaç öğrenmek olsun.Etna net cafe yi tavsiye ederim |
| |
| Oyuncu |  | 03 Nisan 2003 19:28 (03/04/2003, 19:29) %0 | |
|
beşi,ktaşta olursa ben rahat gelirim adeks 2 bence bayada uygun
|
| |
| Oyuncu |  | 05 Nisan 2003 18:04 (05/04/2003, 18:06) %0 | |
|
| Kesinlikle düzenlenmeli ama etnada değil.Bence etna o kadar ii diil.trip rulazzz |
| |
| Oyuncu |  | 05 Nisan 2003 22:33 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: kene82
EVET ADEKS 2 DE OLURSA BENDE GELEBİLİRİM
|
| |
| Oyuncu |  | 05 Nisan 2003 22:34 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: kene82
|
| |
| Oyuncu |  | 05 Nisan 2003 22:45 %0 | |
|
Beyler su anda hicbir yetkim yok fakat size yer konusunda cesitli İnternet cafelerden talep oldugunu soyleyebilirim
In what world could you have ever beaten me? |
| |
| Oyuncu |  | 11 Nisan 2003 10:54 %0 | |
|
| Kadiköy bana uyar ... |
| |
| Oyuncu |  | 11 Nisan 2003 11:44 %0 | |
|
dark boyle bi event lan party kapsamında gerceken cok guzel olur. ama forumun gidisatına bakılırsa su "event" kelimesini biraz acmak gerekiyo sanırım OnL den sevgilerle... |
| |
| |