Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
18/05/08 02:02 Toplam 162 oyuncu 53 sunucu 401 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Teknik Destek, Bağlantı
KapatılmışAlana Geri Dön
Yazar

Kalıcı konu: Teknik destek, bağlantı alanı kuralları

Xesth
Oyuncu
08 Ocak 2003 00:22 %18
Teknik destek, bağlantı alanına göndereceğiniz mesajlarda aşağıdakilere özen göstermenizi rica ederiz.

Konu başlıkları, sorunları kısa bir şekilde açıklamalıdır. Konuyu açıklamayan başlıklar koyulmamalıdır. Örneğin: "bakın", "yardım", "sorun" vb.

Konu açmadan önce, aynı sorunun daha önce tartışılmış olabileceği düşünülerek eski konular arasında araştırma yapılmalıdır. Birçok sorunun cevabı daha önce tartışılmış, açıklanmış olmaktadır.

Konuların içerisinde sorunlar tam olarak belirtilmelidir. Sorun yanında kullanılan sistemin özellikleri, işletim sistemi vb. konuyla alakası olabilecek bilgilerin belirtilmesi kolaylık sağlayacaktır.

Konulara atılan mesajlar tamamen yardım amaçlı olmalıdır, konu ile bağlantısı olmayan değişik mesajlar gönderilmemelidir.

Herhangi bir ürünün satış, kiralama ve tanıtımına yönelik mesajlar gönderilmemelidir.

Her türlü yasadışı içerik talebi; yasadışı içerik bulunduran sitelere link verilmesi veya bunları doğrudan içeren mesajlar gönderilmesi yasaktır. Bu konu kullanıcı sözleşmesi içerisinde açıkça belirtilmiştir.

Sayfa: « 1 »
KapatılmışAlana Geri Dön

Reklam: