Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
07/07/08 03:34 Toplam 32 oyuncu 55 sunucu 337 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Ultima Online (Arşiv)
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: Güzeldi di mi?

Blourf
Oyuncu
02 Eylül 2002 14:02 %2
birincisi sizi öldürürken yanındaydım 5 tane lol ü kesti gözümün önünde çatır çatır
ikincisi lego anlatırken hiç mi hiç LOL guildiydi yazmamış sen atladın direk bu da daha da bir dogruluyor degıl mı ?
ne desen az ben gordugume ınanırım bankasında 25den fazla bloodrock set vardı hepsını de sızden almıstı ama bı kere cıkıp laf etmedı forumlarda sızın gını kestım keserım en guclu bızız dıye
niye yazıyorum ben bunları hem dovecek benı

Billillilili
153354004

crizzzz
Oyuncu
02 Eylül 2002 17:53 %2
ben 1 sey demiyorum kendisine sor diyorum, crizz i hic oldurmusmu ustelikte newbie chardi benim ki ben loldeyken 60 magery, 50 fencing benden oncesini bilemem ama ben lol guildindeyken legolasin boyle 1 olayini hic duymadim, belki utanclarindan soylememislerdir eheuhe, benide legolas oldurse bende utanir soyleyemezdim neyse konuyu saptirmayalim, sidik yarisina donusturmeyelim, sen legolasa sor o sana soyler.

Diloy diloy dil tavsan, dislere kurban tavsan

necro_masticore
Oyuncu
02 Eylül 2002 18:13 %2
Ah ah ah ah..Ne gündü be..

Daha Newbie yim.1. ay daha bitmemişti.İlk warrior char ımı açmıştım.İsminide Marilyn Manson koymuştum yeniyiz. ya .Beni bu isimle göre Metal guildinn lordu slay geldi bana obaaa baba gel seni izim guilde alalım dedi.Bende atladm hemen tabiiki.[metal marilyn manson lişkisinden dolayı aldı]Daha sonra cove a götürdü fln orda yaşamaya başladım guildile çok sevmiştim.Daha sonra tabii şehirler de bilmiyordum minoc dışında.Daha sonra bi keşif e çıkayım demiştim Cove dan Newbie center a doğru gidiodum tabii nB Center ın nerde oldunu bilmiyırdum.İşte oraladan yukarlara gittim .Daha sonra bir yeri keşfettim.FoA guildinin kalesi.Orda Guildin Lordu Thar-Khallesin beni gördü.Orda beni ağırladı.Çok güzwel sohbet ettik.Tabii küçük bi olay.Aslına böyle anı olmaz diyenlerde çıkabilr ama newbie dim o zamanlar keşife çıktım ya işte Millete " baba uo da keşife çıktım" derdim.BU olayı hiç unutmam o gün hal aklımda. Ah...

[ bu yazıyı ! olmayan DeViL yazmıştır)

Lord Caramon[LoL]
Bütün herkese teşekkürler, bu güzel dünyada beni yanlız bırakmadığınız için...

Kendinize iyi b

LLEGOLASS
Oyuncu
02 Eylül 2002 23:22 %0
Bigün kaybolmuştum yine () bi dungeon bulmuştum içerisi karlı marlı bi dungeondu. Gezdim biraz sonra aşağı doğru inen bi yol gördüm dungeon un içinde gireyim dedim girdimde.. İçerde bi sürü evil npc daha ne olduğunu anlayamadan biri oklamaya diğeride kryss ile vurmaya başladı ve tahmin ettiğiniz şey oldu.
Herneyse dedim belki biri gelir diye beklemeye başladım 1 saat oldu kimse yok kendim döniim dedim 2 saat yürüdükten sonra brit de buldum kendimi aşırı sevinmiştim ama daha sonra oraya gitmenin en fazla 5 dk olduğunu öğrenince kendime baya küfür etmiştim

Firesoul[Fallen Crows]
The Crow

necro_masticore
Oyuncu
03 Eylül 2002 04:16 %0
Ahh ahhh ne günlerdi bu günler.Marilyn Manson Charımla yen girmiştim Metal e.Ah Yanlışlıkla atımı kesmiştim.Crim olmuştum.Sonrada karma grisi.O zamalar Zix vardı app mage olarak.O da benim gibiydi.Karma grisiydi.Ben cove dan başka şehiede yaşıyamıyoudm direk kesiolardı.Cove dada metal olduğum içi dalmıyolardı.Uzuuuuun bir süre kurtulamadm Zix ve ben grilikten.Ah her sabah her gece içioduk zix le cove bank larda.Tabii newbie dik.Bilgisayarın başındabile duygulanmıştım beraber artık kurtulumayacağız bizm sonumuz yok gri liğe mahkumuz die konuşmaktan.Sonra gene böyle devam etti ben FoA kalesini keşif fln ettim işte o zamanlar[yukadada yazmıştım bu keişifi]Daha sonra karakterimi sildim.Başka karakterlerle takılıyordum.Bayağı süre sonra Zix i guild masterolara gördüm.Metal adı değişti light olmuştu.

Lord Caramon[LoL]
Bütün herkese teşekkürler, bu güzel dünyada beni yanlız bırakmadığınız için...

Kendinize iyi b

Nemesis-Wyrm-
Oyuncu
03 Eylül 2002 10:58 %0
Cove nin en guzel tarafida orada yasayanlarin birlik içinde olmasi idi. Biri gri bile olsa Cove sakini olan birisi zaten dalmazdı..

Bir gun cove de dolasıyoruz. Arkadasın birisi gri olmus. Neyse tanınmadık adamın biri geldi bunu öldürdü. Reskill felan derken tum sehir adama tavır almaya baslamıstı. Gri olan arkadas da mecburen dısarı cıkmıstı. Adam onu kesmek icin cıkınca sehirde bir suru kisi adama saldirdi. adam GZ ye kacti. bir sure sonra Cove un icinde 3-5 kisi dısında 10-15 kisi adamın dısarı cıkmasını beklemeye basladık
Sonra mage lerden biri ayı summon edip iceri yolladi adamı oldurdu. Acaip bir bayram havası yasandı

...The Ghost of Cove...
jonq(!)Stealt Rulz - Forever TRK -

cyber_ninja
Oyuncu
03 Eylül 2002 12:37 %0
Çocukça davrananları bile özledim açıkçası. Yeniden birlikte olacağımız güne şükrediyorum.

Legolas Greenleaf.
Elan - Amandil...

Sayfa: « 1 2 »
Alana Geri Dön