| Yazar | Konu: Dikkatli olanlara... |
| Oyuncu |  | 28 Ağustos 2002 22:02 %0 | |
|
bulva real da evlenmedi ama
1 Kişi öldürürsün.. Katil olursun..
1000 Kişi öldürürsün.. Kahraman olursun..
[!] 0wnz jo0o0o00o0 |
| |
|
|

|  | 29 Ağustos 2002 00:40 %0 | |
|
Beyler bu sehir sorusunu ben cevaplayacagim galiba... Hehe, nasilsa atip atip bulursunuz, kac tane sehir var ki alt tarafi?
Vesper.
Daha once de dedigim gibi, duyunca "oeeh" diyeceginiz bir sehir.
"Vesper sehri acilmistir!" diye Brit bank'in onunde kocaman tabela vardi hatta. Neyse, demek bu soru iptal edilmis oldu. Kimse bilemedi, herkes kaldi sinifta.
Hepinize kocaman bir 0 veriyorum, ayrica disiplin kuruluna verecegim dersleri kaynatmaniz yuzunden.
sol est imperare orbi universo!
sol erit in orbe ultima!
sol invictus...
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
|
| |

|  | 29 Ağustos 2002 00:42 %0 | |
|
Ha, tabii benim sorularimdan yanitlanmamis 2 tane daha var.
Ilk Ostard sahibi sahis.
Ilk Order olan buyuk guild.
Ilk CHAOS olan buyuk guild Sinister, bu yanitlandi. PK filan mesela chaos hic olmadi.
Aslinda Order guild'i de bilemeyebilirsiniz, cok dogal, ama "hadi yaaa" diyeceginiz bir yaniti var.
Pislik biriyim ben be..
sol erit in orbe ultima!
sol invictus...
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
|
| |
| Oyuncu |  | 29 Ağustos 2002 00:49 %0 | |
|
quote: Gönderen: crizzzz
Gönderen: Karpuz
Crizzz herşeye burnunu sokmak zorunda değilsin... Zaten kapanmış server... Aynı zamanda ne aptal sebeplerden jaila girdiğimi bilsen böyle konuşmazsın...
Evil ben olmam gerek çünkü 30 a yakın jaila girmişliğim var yani... 2002 nin başından 2002 martına kadar 9 kere jaila girdim...
Saygılar,
Sherlinda
|>E-MaiL yolla! <|
oyundada oldurunce kufur ederdin, eski gunler hakkinda bu sorular, senin bilmene imkan.
Diloy diloy dil tavsan, dislere kurban tavsan
muahau ezdi garibanı
Mephisto
Who Will Defend Sosaria İf Not Horselords
Alive for revenge |
| |
| Oyuncu |  | 29 Ağustos 2002 03:17 %0 | |
|
İlk Gm Blacksmith ArmoRman' dir. Baya iddialıyım bu soru için.
İlk kale ! indi. Huseyin ( Fire ) 60k, ben 120k vermiştim. ama acıkcası 600k ya alındı diye biliyorum. O para için kaç saat online kaldıgımı ve kaç saat kazdıgımı bilmiyorum, + hatırlamakta istemıyroum yane.
Bu oyunu en cok seven kimdi ?
Tartısılır ama ben diyebilirim, 6-7 öncesine kadar geçerli olmak kaydıyla..
Stigmata[!]
Her zaman bi hayalim vardı.. [!]vardı..!!! Ama artık yok..
|
| |
| Oyuncu |  | 29 Ağustos 2002 09:50 %0 | |
|
quote: Gönderen: SpincruS
Ha, tabii benim sorularimdan yanitlanmamis 2 tane daha var.
Ilk Ostard sahibi sahis.
Ilk Order olan buyuk guild.
Ilk CHAOS olan buyuk guild Sinister, bu yanitlandi. PK filan mesela chaos hic olmadi.
Aslinda Order guild'i de bilemeyebilirsiniz, cok dogal, ama "hadi yaaa" diyeceginiz bir yaniti var.
Pislik biriyim ben be..
sol erit in orbe ultima!
sol invictus...
ilk order olan büyük guild BAPH ? |
| |
| Oyuncu |  | 29 Ağustos 2002 12:58 %0 | |
|
kaleyi 800k ya mi ne almıs olabiliriz.
Stigmata[!]
|
| |

|  | 29 Ağustos 2002 14:41 %0 | |
|
BAPH en cok bilinen order guildlerden biriydi ama ilk degil.
Cok ilginc bir cevabi var. Ipucu; Bir sure order kaldilar sonra neutral yaptilar.
sol erit in orbe ultima!
sol invictus...
|
| |
| Oyuncu |  | 29 Ağustos 2002 17:11 %0 | |
|
4. soru ! guildi 400k altın olarak hatırlıyorum. Veya 750k, ikilemde kaldım ama ilk aklıma gelen 400k.
Sunucu açılış tarihi ise Mart 2000 idi sanki, fakat pek emin değilim. (Bu mesaj 29 Ağustos 2002 17:17 tarihinde Xesth tarafından güncellenmiştir) |
| |
| Oyuncu |  | 29 Ağustos 2002 17:43 %0 | |
|
9-Remus=Pvp
Deltoro [ The Spanish ] (Bu mesaj 29 Ağustos 2002 17:54 tarihinde Deltoro tarafından güncellenmiştir) |
| |
. |
| Oyuncu |  | 29 Ağustos 2002 19:31 %0 | |
|
İlk guild... Ben oyuna başladığımda HL yoktu. Ama ilk guild kimdi derseniz bayağı bir düşünmek gerekir.
Ama sanırım Fallen Crows değil. Biz ilk Moonglow`a gittiğimizde yoktular sanırım. İlk order guild ise Alderia olmalı , Estel`le yerini belirleyip dikerken Guild Stone`i Order`i seçmişti. Fakat Order ve Chaos mantığını , ilişkilerini bilmiyorduk. Frp dünyalarıyla kıyaslayarak yaptık. Evet sanırım ilk Order biziz fakat , ne Order Shield`imiz oldu ne de Chaos`lardan haberimiz bir süre sonra değiştirdik...
Legolas Greenleaf.
ElanAmandil...
|
| |
| Oyuncu |  | 29 Ağustos 2002 19:53 %0 | |
|
Evil sana bu forum için hem teşekkür ediyorum hemde kızıyorum... Abi tam eksikliğini yavaş yavaş unutmaya başladık sen bu forumu açtın...
Bi de bi arkadaşın sorduğu soruyu tekrar etmek istiyorum: "Bu serverı en çok kim seviyordu?" eğer soru geçerliyse cevabınıda vereyim...
Bu oyunu, bu serverda oynayan herkes bu serverı çok seviyordu...
Ayrıca ben ne kadar ameleyim yaw? Nerdeyse hiçbir sorunun cevabını bilmiyorum...Hehe ama derseniz acc sini en fazla hackleten kişi kimdir diye? Ona cevabım var: "Ben 3 kez"
The Real Slim Shady Eminem
MaN Of HoNoR
Ispanak Gücü
(All rights reserved) |
| |
| Oyuncu |  | 29 Ağustos 2002 20:24 %0 | |
|
! Guildi Cove Kuzeyine aldi.
Bloody 500k verdi.
Azazel 500k verdi.
Toplam 1 M alindi. Satis acik artirma ile oldu. Ortak omak isteyenler bu kisilere para verdi. [Diye biliyorum] |
| |
| Oyuncu |  | 29 Ağustos 2002 20:59 %0 | |
|
mavi seninde katkın olmamışmıydı ben olmuşştu biliyorum 
1 Kişi öldürürsün.. Katil olursun..
1000 Kişi öldürürsün.. Kahraman olursun..
[!] 0wnz jo0o0o00o0 |
| |
| Oyuncu |  | 29 Ağustos 2002 23:23 %0 | |
|
İlk guild olarak BM(British Mages idi sanırım açılımı?) hatırlıyorum. Daha doğrusu öyle duydum gibi, çünkü oynamaya 1 sene geç başlamıştım.
Konuyu erken görseydim SpincruS cevaplamadan önce şehir sorusuna Trinsic dieycektim, eh, yuh nasıl çıktı gibi bir durum olacaktı. Ne yapalım yani fazla durduk, orası aklımıza geliyor her olayda. Kurtarmışız ama gerçekler çıksın açığa ;). |
| |
| Oyuncu |  | 30 Ağustos 2002 12:27 %0 | |
|
Madem SpincruS'un "hadi yaaa"lık bir sorusu var guild'ler hakkında, kendi SpincruS bilgim ile (ehore) ilk order olan "CoSt" olabilir mi diyorum?
İlk resmi order guild'in BAPH olduğunu düşünüyorum, en uzun order kalan guild de BAPH'dı.. Lord British (Corvus oynatıyordu) tarafından Britain Castle'da düzenlenilen bir tören ile (o zamanlar BAPH 4 kişiydi - Snowman, Thorvald, Laroux, Dominic) order olmuştuk, 9-11 ay arası bir süre de order olarak kaldık, zaten guild order olarak dağıldı/kapatıldı.
laru.posclan.com: General Failure! (F)orget / (F)orgive: F (Bu mesaj 30 Ağustos 2002 19:51 tarihinde Laroux.PoS tarafından güncellenmiştir) |
| |
| Oyuncu |  | 30 Ağustos 2002 14:14 %0 | |
|
İlk kurulan guild CoSt değil.
Evet, dikkatsiz okumuşum, pardon. Ama yine de hatalı, ilk order guild CoSt değil. (Bu mesaj 30 Ağustos 2002 20:28 tarihinde Xesth tarafından güncellenmiştir) |
| |
| Oyuncu |  | 30 Ağustos 2002 20:26 %0 | |
|
Üzgünüm, iki kez yollama durumu... (Bu mesaj 30 Ağustos 2002 20:28 tarihinde Xesth tarafından güncellenmiştir) |
| |
| Oyuncu |  | 30 Ağustos 2002 20:39 %0 | |
|
Evlenenler sanırım şeker kız Casandra ve (inanın 10 dk dır düşünüyorum aklıma gelmedi) o kişi
Ama nicki bana memuriyeti çağrıştırıyo bir meslek ismi gibi bişeydi sanırım baya oldu ya pf.
İlk edit kimdi cevap verin bakalım heh.
I see.. |
| |
| Oyuncu |  | 30 Ağustos 2002 20:42 %0 | |
|
İlk order bizmiyiz bilmiyorumda ilk değilsek bile benim yanlışım sonucuyla ilklerden biriydik. Keza daha KoA kıslatmasını kullanırken SS'lerle savaşmıştık. Ve benim bildiğim ilk Chaos guild ss'ler. Ama biz ss'lerle savaşırken bir order guild daha görmüştüm. Daha doğrusu bana yeşil gözüken birini görmüştüm. Ama tam bir tahmin yürütmek zor. Hatta ss savaşı çok uzun sürmüştü ve savaşın sonunda britain'de onları bozguna uğratmıştık. Zaten savaşın sonuyla birlikte 2. dönem alderia başladı.
Ve biz en eski guild değiliz. En uzun süre ayakta duran guild olduk sadece. Pk bizden kat kat eski. Ama şu bir gerçek. Biz oyuna başladığımızda (ki o zaman britain'de bile sayılabilecek kadar az insan vardı) Alderia adı ağzımızdaydı. Yani stone'u olmayan bir guilddik. Yine de benim alderia'yı kuruşum Vasmussenin ilk valiliğinin sonlarına yakın. Yine de çok uzun bir süreden bahsediyoruz burda.
Sonuç itibariyle bilmiyorum
Estel |
| |
| Oyuncu |  | 30 Ağustos 2002 21:25 %0 | |
|
İlk güzellik yarışmasını Pretty kazanmıştı. Zira benim madenci karakterim güzeller güzeli Trejmar 2. olmuştu. ve hatta şike vardı ben daha güzeldim
quote: Gönderen: -Evil-
20- İlk guzellik Yarsimasini Kım Kazanmıstı?
Tanrıya inanırız, geri kalanları izleriz...
The =Evil= is in me...
|
| |
| Oyuncu |  | 31 Ağustos 2002 07:00 %0 | |
|
quote: Gönderen: akara
İlk güzellik yarışmasını Pretty kazanmıştı. Zira benim madenci karakterim güzeller güzeli Trejmar 2. olmuştu. ve hatta şike vardı ben daha güzeldim:)
Kızıl saç, kırmızı botlar.. Tanıdık geldi bana ;)
laru.posclan.com: General Failure! (F)orget / (F)orgive: F |
| |
| Oyuncu |  | 31 Ağustos 2002 07:01 %0 | |
|
Ben de ilk evlenenin muftu oldugunu du$unuyorum, ama e$inden emin degilim muhtemelen muftu ve cassandra? umm..
laru.posclan.com: General Failure! (F)orget / (F)orgive: F |
| |
| Oyuncu |  | 31 Ağustos 2002 12:53 %0 | |
|
quote: Gönderen: Mavi
! Guildi Cove Kuzeyine aldi.
Bloody 500k verdi.
Azazel 500k verdi.
Toplam 1 M alindi. Satis acik artirma ile oldu. Ortak omak isteyenler bu kisilere para verdi. [Diye biliyorum]
Yanlış..
Stigmata[!]
|
| |
| Oyuncu |  | 31 Ağustos 2002 14:06 %0 | |
|
Hadi bir soru da benden olsun :)
Ilk ve tek Bucs Den Gate ini calmayı basaran oyuncu kimdi? yakalandıktan sonra kendini savunmak icin ne demisti hehe ?
Bir soru daha ... iki GM tarafından server in ilk günlerinde tavuk poly si cekilmis sekilde yarım saat invulnurable tavuk tacizine ugrayan arkadasımız kimdi?
Sevgiler :) |
| |
| |