önce şunu sölemeliyimki hababmsınıflarının hepsini 10 dan fazla seyretmeme rağmen yakaldığım zamanlarda yine seyrediyorum.
-eşşogluessek-
-hastir lan-
bir de kendisine şaban denildiğinde [ne] diye karşılık vermesi
-gel seni bi öpem-
Kemal sunal a allahtan rahmet diliyorum
Kadın hakkı diye birşey yoktur.
Çünkü Hakkı erkek ismidir.
KiLLeR (Bu mesaj 25 Ağustos 2002 12:08 tarihinde |FR|KiLLeR tarafından güncellenmiştir)
quote:Gönderen: |FR|KiLLeR
önce şunu sölemeliyimki hababmsınıflarının hepsini 10 dan fazla seyretmeme rağmen yakaldığım zamanlarda yine seyrediyorum.
-eşşogluessek-
-hastir lan-
-gel seni bi öpem-
KiLLeR (Bu mesaj 25 Ağustos 2002 12:08 tarihinde |FR|KiLLeR tarafından güncellenmiştir)
valla cok iyi insandı cocuklugumun en güsel günleri bu insanı izlemekle gecti...
quote:Gönderen: |FR|KiLLeR
-eşşogluessek-
-hastir lan-
-gel seni bi öpem-
aynı şekilde düşünüorum çok iyi bi insandı;hele öteki ünlülere bakıyorum da..
RangeR ThE DuNGeoN MaSTeR
WaRCRaFT III-FoR THe BuRNiNG BLaDeS IcQ:106352579
Valla söz değil de Hababam Sınıfı serisinin bir bölümünde penaltı atarken gerilip gerilip sağındaki Domdom Ali'ye şöyle bir bakıp durup dururken tokadı patlatmasını ve ardından penaltıya koşmasını her izlediğimde çok gülerim. Nedenini bilmem ama çok komik geliyor bana. Tabii yine bu seride böyle ortalığa ettiği laflar var. "Yavaş yavaş diyor kendileri" "Ayakları da kokuyor" "evet mahmut hoca hıh hıh"
Büyük adamdı, her şeyden önce gerçek sanatçıydı. Toprağı bol olsun.