Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
08/09/08 03:05 Toplam 85 oyuncu 47 sunucu 395 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Konsol » Playstation Serisi
YanıtlaAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: En uygun fiyatlı playstation 2 oyunları / donanımları nerede ?

ps2
Oyuncu
20 Ağustos 2002 16:51 %0
Arkadaşlar gelin hep beraber başta İstanbul, Ankara, İzmir olmak üzere en uygun fiyatlarla orjinal ps2 oyunlarını, memory kartlarını, klavye usb ve diğer bileşenleri nerede bulduğumuzu yazalım ve bilgi bankası oluşturalım.

Tarih, Mağaza Adı, Telefonu, Adresi, Ürün ve fiyatı şeklinde yazarsak faydalı olacaktır.

ps2
Oyuncu
20 Ağustos 2002 17:01 %0
Net'den ulaşabildiğim:
Mavi Bilgisayar, Tarabya - İstanbul 90 (212) 223 33 46 - Internet'den de satışı var : www.mavishop.com

- oyunlar 100-120 mil. arasında
- usb klavye 59 mil.
- GCON 45 tabanca 99 mil.
- ACTION REPLAY 2 + 8MB MEMORY CARD 99,5mil.
- PSX2 X-PORT (ps2- pc bağlamak için) 61mil.
- DVD ADVANTAGE (regionfree+kumanda) 79 mil.
- ps2 konsol + mgs2 730 mil.

ps2
Oyuncu
20 Ağustos 2002 17:06 %0
Gene net'den www.hepsiburada.com

ps2 konsol 625 mil. (kdv dahil)
ps2 dual Dualshock2 63 mil.
ps2 oyunlari 63-122 mil. (link)

mag
Albay

Albay
20 Ağustos 2002 17:21 %0
Ağustos ayı - İstanbul, Akmerkezdeki yaklaşık 5 ayrı mağazada oyun fiyatları oyununa göre 60 ila 130 milyon arasında değişiyor.

Ps2 konsol ise medal of honor veya final fantasy X 'la birlikte 650 -750 milyona alınabiliyor, tek başına ise 600 milyona satan bir mağaza var (elektronikçilerin olduğu yerdeki sadece oyun satan mağaza)

-montecristo-
Oyuncu
22 Ağustos 2002 02:37 %0
ya 600 milyon cidden cok para , yurtdI$Indan getirmek en mantIklIsI gibime geliyor..

[#]

[AwM.Iron-Mask]
Oyuncu
22 Ağustos 2002 11:17 %0
evet banada zaten almanyadan geliyor her şeyi dahil ile 200 euro araındaymış fiyat

Kadın hakkı diye birşey yoktur.
Çünkü Hakkı erkek ismidir.
KiLLeR

_nVIDIA_
Oyuncu
22 Ağustos 2002 12:06 %0
İstanbul / Sirkeci'nde her türlü oyun ve donanım var ..

nVIDIA=TRK=

[MaNiaC]FraG-maN
Oyuncu
24 Ağustos 2002 11:56 %0
Benim anlayamadığım birşey var.Sony,diğer markalarla olan rekabetten dolayı bu aletin fiyatını resmi olarak düşürdü.Yani,bir Sony yetkili satıcısına gidip,"Al abi 200$'ı;ver bana PS2'mi." diyebilmemiz lazım ama,nedense bizim ülkedekiler kendi başlarına buyruk.Kendi fiyatlarını geçerli hale getiriyorlar.

sv_cheats 1*changelevel bounce*impulse 101 impulse 101*say selamlar,bu günkü demomuzda sizlere sürünen bir ceset göstereceğiz

ihtyr.RamboKazim
Oyuncu
24 Ağustos 2002 21:50 %0
Kadıköy yazıcıoğlu Uygar Elektronik'te PS2 400 euro'ya Finall Fantasy ve adını hatırlamadığım 2 oyun ile beraber satılıyor.

IHTIYAR

* The Forgottens *
Gofret,Magna,Rambo_Kazım,Launcher,Silencer,Xaero,Darq
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

|kiob-theg0d|
Oyuncu
25 Ağustos 2002 02:22 %0
quote:
Gönderen: |FR|KiLLeR
evet banada zaten almanyadan geliyor her şeyi dahil ile 200 euro araındaymış fiyat

KiLLeR

200 euro ya hersey icinde bul ben 327426834762386428347 tane alIcam .

__--xXx--__
Oyuncu
25 Ağustos 2002 11:50 %0
quote:
Gönderen: [g0d]
Gönderen: |FR|KiLLeR

KiLLeR

200 euro ya hersey icinde bul ben 327426834762386428347 tane alIcam .

Bak kardeş Amcama dedim bana 240 euroya getiriyim yaza dedi ffx ile beraber almanyada baya ucuzmuş bizim ulkemizde x box çıksada fiyat kırsalar ama nerde

You no longer need to sacrifice for your people
You no longer need to bear the weight of your crown
Ive taken care of ever

silenthill2
Oyuncu
29 Ağustos 2002 23:03 %0
Arkadaslar harbiden acayip pahalı ya! Bende 1'i vardı beni 5 sene ne guzelde idare etti. Ama 2 yi alamıyom!! 2 yi sadece silent hill 2 icin istiyom.Gerci pc ye cıkıyomus ama ps nin yerini alamaz. bu arada sh2'yi oynayan varmı hic? Nasıl baya guzel mı baya urkutucu mu??

drq
Oyuncu
30 Ağustos 2002 01:23 %0
Avrupa ile burası arasında fiyat farkı var ama o kadar da değil yni uçmayın..

nVIDIA=TRK=

Ps2.Solidsnake
Oyuncu
30 Ağustos 2002 12:06 %0
Ben de var ama hiç korkmadım bilmiyorum artık galiba beceremiyorlar

Bir Sniper'dan daima kork,ona arkadan saldırana dek.Benden ise daima kork biliyosun ki yanıma asla yaklaşamazsın.

mag
Albay

Albay
30 Ağustos 2002 20:13 %0
quote:
Gönderen: silenthill2
Arkadaslar harbiden acayip pahalı ya! Bende 1'i vardı beni 5 sene ne guzelde idare etti. Ama 2 yi alamıyom!! 2 yi sadece silent hill 2 icin istiyom.Gerci pc ye cıkıyomus ama ps nin yerini alamaz. bu arada sh2'yi oynayan varmı hic? Nasıl baya guzel mı baya urkutucu mu??

Ben beğenmedim pek resident evil daha iyi diyorlar. Alone in the dark havasında olan birşey beklerdim ben enazından silent hill2'de ama çok keyif alamadım.

Pilli Ahmet
Oyuncu
31 Ağustos 2002 18:11 %0
Pc dediğin gibi ps2 nin yerini asla tutamaz silent hill hastasıysan mutlaka ps2 almak zorundasın adam akıllı cip takan yerlerden 140 dolar a taktırabilirsin yanlz şu modem ver network sistamleri tam oturmadan çip taktırmanı tavsiye etmiyorum. bu arada sana 1 mujde sadece ps2 için 2003 kış ında silent hill 3 geliyor.(ne mujde ama adamın içi gitti) ama ne yazık kı nintendo geçtiimiz sene capcom dan resident evil serilerinin çıkşları nı 2 sene liğine aldı yani buda 2004 e kadar resident evil online dışında ps2 ye yeni resident evil oyunu yok demek oluyor bakmayın consol savaslarından ps2 ve ninendo galib çıkacak bu da ne demek oluyor xbox u almayın ps2 veya nintendo düşünün.bende ps2 nın ustune kuma getirip 1 tane nitendo alacam yani.KONSOLDA HER TÜRLÜ OYUNUN ÇIKIŞ TARİHİNİ SORABİLİRSİNİZ OYUNLAR HAKKINDA HER ŞEYİ BANA SORABİLİRSİNİZ YANLIZZZZ OLE 20 SAYFA TAM ÇÖZÜM YOLLAMAM SADECE SİZE NET ÜZERİNDE NERDE OLDUNU SOLERIM ama onun dışındaki her şeyi burda hemen cvp larım OKADAR SİZDE BANAşu counterde ki hilecilerin demo larını nereye yollicamızı solersenız sewınırım eywallah hayat kısa geberene kadar oyna çok geyik oldu abi yaw

Pilli Ahmet
Oyuncu
31 Ağustos 2002 22:41 %0
silent hilli akşam oynarsan hele tek başına veya ailen uyuduktan sora fazla kaptırısan kafyı bıle yersın sana o kadar solıım

Pilli Ahmet
Oyuncu
31 Ağustos 2002 23:18 %0
istanbul da göztepete anten ticaret adlı ps2 x box pc urunlerı satan bu işi de hayli kapsamlı yapan bir yer var oyun fiyatları ise paltinyumlar 40 normal oyunlarda 65 72 dolar arası değişiyor toptancı ve çok ucuz her tür aksesuarı bulunuyor bağdat caddesinde ki megavizyon un karşısındaki sokak yani göztepe nin ara sokakların da ama ço kalıteli bir yer ardığınız her türlü oyun bulunuyor

silenthill2
Oyuncu
02 Eylül 2002 00:17 %0
Ben onun 1. sini bile tek basıma oynayamadım daha. oyunun neresinde ne çıkacağını bilmeme rağmen... Zaten bu sene hazırlık okuyacaz.Belki alırım ve tetikci sana bol bol soru sorarım

silenthill2
Oyuncu
02 Eylül 2002 00:20 %0
Bu sırada ps2 senin actığın konuyla
ilgili cevap falan yazmadım . Konuyu sapıttım.kusura bakma pls

| Purgatory |
Oyuncu
02 Eylül 2002 14:40 %0
Silent Hill 3 Yolda..

Grand Theft Auto 3 : Vice City'i orginal alın derim..

199$ Dolar Amerika Satış Fiyatı Herşey Dahil 240E Imkansız Gibi Birşey Varsa Bende Alırım Gerçektende..

Oyunları EBuy.com'dan Sanırım 49.99$'a Bulursunuz Bende Bayağı Var DVD'Ler Sanırım 55.00$ Ancak Lik-Sang.com'da Herşey Var Ve Makul Fiyata Orayada Bakın Derim..

quote:
Gronjear Pomera Defeats Us..

cstr try
Oyuncu
04 Eylül 2002 00:17 %0
doğubankta yüksel elektronikten 400 milyona almıştım uygarda 500 milyonken, şimdi ne kadar bilmiyorum.

ayrıca tahtakalede oyunlar en fazla 90 milyon. bence kazık yemeyin, tahtakelye gidin,tertemiz oyunlarınız alın.

ayrıca silent hill konusuna değinilmiş, 2yi oynamadım henüz ama bence 1 en iyi korku oyunuydu. konusu ve işlenişi harikaydı ve gerçekten mekanlar tüyler ürperticiydi. resident evil ise kalsik ani korkutmalara dayalı bence,yani bana göre silent hil daha güzel

cAstOr trOy
(Bu mesaj 04 Eylül 2002 00:29 tarihinde cstr try tarafından güncellenmiştir)

Oyuncu
07 Eylül 2002 22:10 %0
NOT: Nintendoya çarpiim emi... Bi haltada benzemiyo GameCube, küçücük bişi lan 150 dolar falan oyunlarıda Mario tarzı şeyler hep, hayret bişi ya, Capcom nası verdi bunlara Resident Evili yaa...

!Painkiller!
Oyuncu
10 Eylül 2002 20:18 %0
silent hill2 yi mutlaka denemelisiniz oyunda ozellikle ses sisteminiz varsa yoksada uzulmeyin oyundaki ortam oyunu tek basiniza oynamaya izin vermiyor.

He is the Painkiller
This is the Painkiller
Wings of steel Painkiller
Deadly wheels Painkiller

Hush

15 Ekim 2002 23:05 %0
NEOGEO = Capcom = Nintendo

quote:
Gönderen: #267
NOT: Nintendoya çarpiim emi... Bi haltada benzemiyo GameCube, küçücük bişi lan 150 dolar falan oyunlarıda Mario tarzı şeyler hep, hayret bişi ya, Capcom nası verdi bunlara Resident Evili yaa...

Hush@Oynasana.com
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

Sayfa: « 1 2 3 4 5 »
YanıtlaAlana Geri Dön

Reklam: