|
|
 | Alana Geri Dön |
|
| Yazar | Konu: Belki bir şans daha.? | | Oyuncu |  | 02 Ağustos 2002 17:49 %0 | |
| Acaba Yetkililler bizim için 2. bi şans veremezlermi. Belki Bu sefer insanlar Daha dikkatli olurlar Kiç bi Server S.n.n Deki Hissi vermiyo ve Asla da verebileceğini sanmıyorum Ordaki Dostluklar çok Farklıydı Olaylar ve Savaşlar mükemmeldi. Görüyoruz Diğer Serverların halini Hepsi Karmaşık Ve Sorunlu Belki Güvenli ve Yeeterli bi Staff ile Ultima Server'ı geri Gelirse Olaylar Daha iyi olabilir...
Herkesin isteği Zaten Bu Belki Rp yi Zorunlu Kılarız ama Geri Gelsin S.n.n Uo Çok Farklıydı... | | | |
| | Oyuncu |  | 02 Ağustos 2002 17:59 %0 | |
| | Çok geç, gitti bile, ve bir daha da dönmeyecek... | | | | Oyuncu |  | 02 Ağustos 2002 19:32 %0 | |
| Ne bu Rewe sımdıde felaket tellallıgımı yapıcaz.
Bunca sure bırlıkte oynadıktan sonra ve daha onemlısı OSN bızı eledıkten ve gercekten ıstedıgımızın DOstlarla bırlıktemı oynamak oldugu yoksa PvP yapmakmı oldugunu ogrendıkten sonra bazı seylerın bu kadar kolay olmadıgını sanıyordum: butun umudumuzu yıtırmek gıbı.
Soul The Dwarven Berserker (alderia) | | | | Oyuncu |  | 02 Ağustos 2002 19:45 %0 | |
| Bİlmiyorum, artık herşey çok karmaşık.. Taa mayıs başından beri kapalı server, ve yetkililer inatla açmayacağız diyorlar. Ayrıca diğer UO forumları silindi ve patosun anlattığı Evil'in UO shard hakkındaki düşüncesi de geliyor aklıma... İnsanlar giderek ümidini yitiriyor, ve zaten 11 Ağustostan itibaren açılsa da ben yokum 1 sene boyunca... (ÖSS)
Kısaca benim için işler çok karamsarlaştı... Şuraya bak.. Forumlara cevap yazan ilgilenen hatta belki de bakan tek bir yetkili bile yok ortada...
Dostluğumuzu artık sadece forumda (o da ne kadar süre açık kalır bilinmez) paylaşabiliyoruz...
Bence artık ümit kalmadı. Bunu kendime itiraf etmemek için aylarca debelendim ama artık daha fazla inkar edemem.
Kısaca, ben zaten gidiciyim umarım siz oynarsınız, ve eğer gerçekten 1 sene sonra döndüğümde sizi burada UO oynarken görürsem o kadar büyük bir neşeyle aranıza katılacağım ki... Ama artık bunlar rüya gibi geliyor bana.. Tıpkı OSNin bir zamanlar olduğu gibi... | | | | Oyuncu |  | 02 Ağustos 2002 20:05 %0 | |
| Rew zaten bır ruyadan farksızdır guzel oyunlar. Yasadıklarımı zaten sadece hayaller degılmıdı, ama bı farkları vardı bırlıkte kurmustuko hayallerı.
Onları tekrar yakalamk ıcın sadece bırbırımıze ıgtıyacımız var demekkı, eh hepimizde burdayız; sanırım hala sansımız var.
Soul The Dwarven Berserker (alderia) | | | | Oyuncu |  | 02 Ağustos 2002 20:08 %0 | |
| quote: Gönderen: Khazad
Rew zaten bır ruyadan farksızdır guzel oyunlar. Yasadıklarımı zaten sadece hayaller degılmıdı, ama bı farkları vardı bırlıkte kurmustuko hayallerı.
Onları tekrar yakalamk ıcın sadece bırbırımıze ıgtıyacımız var demekkı, eh hepimizde burdayız; sanırım hala sansımız var.
Soul The Dwarven Berserker (alderia)
Eğer tek ihtiyacımız olan birbirimiz olsa zaten kapandığının ertesi günü açılırdı server... | | | | Oyuncu |  | 02 Ağustos 2002 20:23 %0 | |
| Ben hala mutluyum hemde server acık oldu zamanlardaki kadar
Soul The Dwarven Berserker (alderia) (Bu mesaj 02 Ağustos 2002 20:25 tarihinde Khazad tarafından güncellenmiştir) | | | | Oyuncu |  | 02 Ağustos 2002 20:35 %0 | |
| valla ben bizim kafeden arkadaşımın aacını bıle aldım beklıyorum ısmını falan deıstırdım 
Billillilili
153354004
| | | | |
|
|
|
|
|
|