Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
03/12/08 04:12 Toplam 13 oyuncu 50 sunucu 291 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Ultima Online (Arşiv)
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: Sıkıntıdan ne yapacagını bilemeynlere

lct
Oyuncu
29 Temmuz 2002 20:01 %0
İste bi konu alın tartısın ben sunu ortaya atmaya calısıyorum dun bi roman okumayı bitirdim orda korkusuzlugun egitilerek verilecegini soluyolardı bence korkusuzluk ogretilemez sizden istedigim benim bu fikrimi curutmek icicn bi duzenek hazırlamanız.oyle bi duzenek olsunki duzenege soktugumuz insan korkuzlugu ogrensin mesela bi ogre adama masal anlatsın ne bilem makinalı tufek duvarı tarasın falan sadece yasak olan sey adamın beynini acıp icinde korkuya neden olan bolgeyi kesnmiyeceksiniz sagdece ogretin hade manyaklıgın son urunune hos geldiniz
Gron Harbing[Union]

Zaknafein=TRK=
Oyuncu
29 Temmuz 2002 20:05 %0
Korkusuzluk ögretilebilir.Sonunda belki şizofreniye filan yakalanabilirsiniz belki .Hatta tümden delirebilirsiniz.Risksiz korkusuzluk ögrenmek isteyen başvursun..
Cep: 0532 568.

This is my gift,this is my curse.Who am i?
İ am Zaknafein....

tores
Oyuncu
29 Temmuz 2002 22:52 %0
oke sıkıntıdan ne yapacagımı bilemeyin ce bu konuya katılırım
:**

tores

CILGIN TURK
Oyuncu
30 Temmuz 2002 01:32 %0
korku insanın kendini öldürmesini engelleyen beyin fonksiyonları gibidir(Ölüm korkusu). Korkuda da insan gireceği bir ortamın kendisine zarar verecek bazı durumlar ortaya cıkartıp cıkartamayacağı konusunda emin değilse o aman o ortama girmekten bu duygu kendisini men eder. Ayrıca unutmayalım ki eğer insanlar korkmasaydı şu an insanlığın yerinde yeller esecekti.

Khazad
Oyuncu
31 Temmuz 2002 01:32 %0
Korku ınsanın en ılkel savunma mekanızmasıdır ve gunumuzde asılması gerekılen bı engelldır cunki gunmuzun yegane hazinesi olan zamanı korkup tereddut ederek harcamak aptallıgın ta kendısıdır.

Belkı korkusuzlgu degıl ama tehlıkelerı bılıncını kaybetmeden karsılamayı ogretebılırız ınsana.

Soul The Dwarven Berserker (alderia)

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: