Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
11/10/08 19:48 Toplam 291 oyuncu 56 sunucu 1230 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Ultima Online (Arşiv)
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Snn 2 .??

kenkaniff
Oyuncu
20 Temmuz 2002 23:06 %0
Snn2 nin acılıp acılmıyacagı hakkında bilgisi olan arkadaşlarımız varsa buraya yazmalarını istiyorum hem herkeze ögrenmiş olur...!!!! Msglarınızı bekliyorum arkadaşlar
A Cold Day In Hell
By SkazzY

Xasf
Oyuncu
22 Temmuz 2002 18:23 %0
Yani şimdi senin cidden olan bitenden haberin yok mu?

Bir Hadeng-i Can Güdazı ahdır sermayesi,
Biz bu meydanın nice çabük süvarın gormüşüz...

kenkaniff
Oyuncu
22 Temmuz 2002 20:44 %0
olan biten bişey varsa benim haberim yoq ben uzun zamandır forumlara giremiomZ bazı nedenlerden bişey oldugusa anlatında ögrenelim ????...!...?

You Will Never Win

Snn RuLLZzZZz Always

CILGIN TURK
Oyuncu
22 Temmuz 2002 21:38 %0
Bir varmııış bir yokmuuş evvel zaman içinde kalbur saman içinde develer tellal pireler berber iken bir osn dünyası varmış....

Loren-Soth
Oyuncu
23 Temmuz 2002 01:10 %0
bisey oldugu yok ya mıllet delı gıbı acılmasını beklıoda ne ses var ne bısey

The Knight of the Blackrose
Lord Soth

smasherzzz
Oyuncu
25 Temmuz 2002 00:08 %0
acılcak kesin

smasher[Assassin]

tuce
Oyuncu
25 Temmuz 2002 19:27 %0
3 aydır acılacak tıkan mısmı ne pompa getırsın bırı

kenkaniff
Oyuncu
25 Temmuz 2002 22:24 %0
aman aman ii o zaman ;Q bişey oldu sandım bende hueuhe acılsında bizde işgenceden kurtulalım artıq daha deişik bilgisi olan yada duyumu olanlar varsa yazsınlar arkadaşlar hepimiz ögrenelim..!!!???

A Cold Day In Hell
By SkazzY

You Will Never Win

Snn RuLLZzZZz Always

Xasf
Oyuncu
26 Temmuz 2002 15:05 %0
http://www.oynasana.com/uo

Daha fazla söze gerek yok.

kenkaniff
Oyuncu
26 Temmuz 2002 16:50 %0
sen bögle karamsar davranırsan olmazki biraz umudun bilemi yoq Snn2 den ??? vlah benim var herhalde başkalarınında vardır Snn2den umutdu...????

A Cold Day In Hell
By SkazzY

Snn RuLLZzZZz

Xasf
Oyuncu
26 Temmuz 2002 18:38 %0
quote:
Gönderen: kenkaniff
sen bögle karamsar davranırsan olmazki biraz umudun bilemi yoq Snn2 den ??? vlah benim var herhalde başkalarınında vardır Snn2den umutdu...????

A Cold Day In Hell
By SkazzY

Snn RuLLZzZZz

Umutla mantıksızlık arasında ince bir ayrım çizgisi vardır.

kenkaniff
Oyuncu
27 Temmuz 2002 01:45 %0
nerede bunun matiksizligi onuda sögle bari billelim

A Cold Day In Hell
By SkazzY

Snn RuLLZzZZz

Rewendor
Oyuncu
27 Temmuz 2002 02:10 %0
quote:
Gönderen: kenkaniff
nerede bunun matiksizligi onuda sögle bari billelim

A Cold Day In Hell
By SkazzY

Snn RuLLZzZZz

Yetkililerin "tamamen bu olayı kapattık OSN UO ile tüm alakasını kesmiştir" demeleri ve bunu resmi açıklama olarak koymaları, OSN2 isimli serverın hazır olmasına ramen sunucu açılmaması, OSN'in özellikle son zamanlarında kimse kalmamasına ramen gidince "OSN1 açılsın yeter" diyenler, ve bunların göze alınmaması, zamanında SpincruS'un bir forumda "Neden açılamaz" hakkındaki yorumları, en ufak bir işaret bile gelmemesi, "Manasız" forumunun 362 mesaja ulaşmasına ramen tek yetkilinin "tamam açtık" dememesi, OSN'in özellikle script çalınması olaylarından sonra belki de haklı olarak kimseye güvenememesi, ve 2 sene süren testin getirdiği tepkiler ve bunların sonunda yetkililere "olmadı" yerine "oyuncular bu işi beceremedi" tarzındaki suçlamaları (bkz OSN basın duyurusu, tüm suçun oyunculara yıkılması) ve böyle bir ortamda hala "OSN2 açılcak" ümidi taşımak...

Artık benim de ümidim yok, zaten seneye de öss var, 2 sene hazırlık saolsun şu ana kadar oyaladı ama bundan sora şansım yok. Boş bir umut güdüyordum sadece o da umuttan çok "açılırsa oynarız" edasıydı ama artık ben de hiç ümitli değilim zaten...

WyRM.Net
Oyuncu
27 Temmuz 2002 11:25 %0
admin amcalara soliim de bu umit kesenlere acc vermesinler :d
acilacak guvenin bana kizlar
ne zaman yalan attim

Patos

Grandmaster Deli

38724698

khala
Oyuncu
27 Temmuz 2002 16:10 %0
of..

who will wreck sosaria if not !
khala
TRK ruLe

Rewendor
Oyuncu
27 Temmuz 2002 16:21 %0
Keşke açılsa.. Ama çok zor... Senin bildiklerini sanırım ben de biliyorum patos ama "yukarıdan" izin gelmedikçe neye yarar...

Karpuz
Oyuncu
29 Temmuz 2002 11:51 %0
Biktim ulan OSN 2 yok yok da yok... Ben OSN yi acmanin kisa ozetini vermistim okumadiysan suc sende... ama boyle OSN asla acilmaz... Aklima accayip bi fikir geldi...
taksim de protesto yapalim boyle pankartlar "OSN YI ISTERIZ" sonra baaririz yururken "OYNASANA HAKKIMIZ SKE SKE ALIRIZ"
sonra sey deriz "SUUUSMA SUSTUKCA OSN KAPALI KALACAK!" "EVIL EVIL SESIMIZI DUY" falan filan dusunsene ne acayip olur boyle 30-40 kisi pankartlarla falan ohoo cok guzel lam belki gozaltina falan da alirlar dayak da yeriz oha manYAK FIKIR LAM BELKI POLISLERE KAL VAS ATARIZ FALAN ohooo OLm SIz yapmasaniz bile ben kendim yapcam karar verdim! Oha lam dusunsenize Show Habere falan cikiyoruz boyle "OSN Ultima Online Serverinin kapanmasina Sinirlenen Deli Oglanlar Taksimde kendilerini yaktilar" o kadar diil ama cok zevkli bi olay olabilir belki oyle geri acarlar... Havayi fisek falan patlatiriz havada "OSN RULZ NBL SUX" yazar... Belki anca o zaman GM ler annar SNn yi ne kadar sevdigimizi de Serrveri geri acarlar bize uheuhe Sonra neler yapmayiz ulan harbi varmisiniz Taksimi havaya ucururuz... Olm dusunun ya cok zevkli olur harbici yapalim boyle bisey!!!

Saygılar,
Sherlinda
|>E-MaiL yolla!<|

Rewendor
Oyuncu
29 Temmuz 2002 14:16 %0
Ehehe, hani şu yarışma gibi bişi var ya Taksim'e kamera koyuyorlar isteyen istediğini sölüo falan... Oraya hepimiz sırayla gidip "OSN2 açılsın" dielim

Deltoro
Oyuncu
29 Temmuz 2002 14:52 %0
Bence siz bunu Ankara' da yapın Evil da geldimi kimse dokunamaz size...Siz önce Evil için baskılara başlayın...İÇinizden bir tane basın sözcüsü seçin ama önce...Bütün Kanallara yazılı bir bülten geçin...Ahhh Reha Muhtar Olacaktı kesin haber olurdu...

Deltoro [ The Spanish ]

Deltoro
Oyuncu
29 Temmuz 2002 14:52 %0
Reha Muhtar: Acı varmı acı...

Deltoro [ The Spanish ]

Karpuz
Oyuncu
29 Temmuz 2002 15:49 %0
RewendoR Bahsettigin sey nedir yaw? Ulkeden haberdar olamiyourum bpek bu arada mynet mailima mail atma imzamdakine at cunku myneti kontrol edemiyorum...

Saygılar,
Sherlinda
|>E-MaiL yolla!<|

Rewendor
Oyuncu
29 Temmuz 2002 18:19 %0
Hehe, TV kanalının biri Taksim meydanına bi kamera yerleştirdi, yurdum insanı da karşısına geçip şebeklik yapıyor...Kimi hokkabazlık yapıyo, kimi küfürler yağdırıyor, kimi memleketi kurtarmak için fikir veriyor kimiyse belki sesimi duyurur ünlü olurum die şarkı türkü söylüyor. Arada bir de bunlardan en yeteneklilerini TVden gösterip ünlü yapmaya çalışıyorlar

WyRM.Net
Oyuncu
29 Temmuz 2002 19:20 %0
Son trk toplantısındaki izlenimim.

Ben kimim önemli değil orası...

Evil neden kapadınız ya uo yu ?

Kapadık işte gibilerinden bir söz ve bezmişlik görüntüsü veren bir surat ifadesi.

(bu yazi gercek patos un yazisi degildir, gercek patos trk toplantisinda bulunmadi bile)

(Bu mesaj 30 Temmuz 2002 12:09 tarihinde patos tarafından güncellenmiştir)

Karpuz
Oyuncu
29 Temmuz 2002 19:48 %0
Hmm Guzel fikir de binnerce sebek vardir o programa cikmak isteyen orda... tek kisi yapilmaz bu en az 10-15 kisi avaz avaz "OSN HAKKIMIZ SKE SKE ALIRIZ" diye baarmak gerek yoksa evil izlemez zatten otle kgereksiz seyleri ama olsun belki ise yarar...

Saygılar,
Sherlinda
|>E-MaiL yolla!<|

Rewendor
Oyuncu
30 Temmuz 2002 14:43 %0
Awaking the Centuries...

Sayfa: « 1 2 »
Alana Geri Dön

Reklam: