Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
05/09/08 21:15 Toplam 286 oyuncu 47 sunucu 937 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Ultima Online (Arşiv)
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Snn dunyasi

khala
Oyuncu
22 Temmuz 2002 03:02 %0
bu herife geç basmış osn in kapandıı .. açılınca heralde 1 sene sonra başlar

who will wreck sosaria if not !
khala
TRK ruLe

Deltoro
Oyuncu
22 Temmuz 2002 13:41 %0
Bir kere server da adam kalmayışının sebebi server i bırakmak değil bıraktırmaktı.Neden derseniz sizler kendi dünyanızda oyalanırken bazı olaylar oldu ve o akşam server da oynayan bir çok insan bu dünyadan ayrıldı ama ne varki genede o zamana kadar gerçekten zevk alarak oynanıyordu ama ne varki siz bilemezsiniz ve bilemeyeceksiniz...

Snn Tayfası Rulzzz derim başka bir şey demem.

Deltoro [ The Spanish ]

kenkaniff
Oyuncu
22 Temmuz 2002 20:48 %0
FarukOkmen server kapandıgında ben ve arklarım oyundaydıq zanedersem ya 4-5 kişi vardı oyunda ve 2 si de benim yanımdaydı ki açılsın 20 kişilik katroda kesin benide görürsün emin olabilirsin ;Q

A Cold Day In Hell
By SkazzY

__Manyak__
Oyuncu
22 Temmuz 2002 21:33 %0
Tamam UO eski bir yazılım oalbilir ancak eğer aptal aptal loot kaldırılmasa, Bucs gate kapanmasa, heling bugu olmasa, ve de belli başlı dingil buglar düzeltilse herhangi bir oyunun verebileceği zevkin 10 katını hala veriyordu.

Röh

joanofarc
Oyuncu
22 Temmuz 2002 23:19 %0
server açılsın oynasana ye büyük bir mevla para yardımı yapcam hatta bunu kampanya haline getirebiliriz mesela server makinesini biz plyerlar yani eski osn lelier alalım ne bileyim icraata sokalımbişileri belki bir işe yarar yoksa boş kurubtularla serverın açıolacağı yok arkadaşalr birlik olup bir şeyler yapmalıyız
tartışmaya açalım bu konuyu.?

joanofarc
Oyuncu
22 Temmuz 2002 23:28 %0
osn den herşeyi beklediğimiz için belkide serverı saonu geldi... lider ruhumla ben bu işin başına geçiyorum evet beyler talepler ve düşüncelerinizi açın. biz bir şeyler vermeliyizki orataya daha güzel gerçekçi şeyler çıksın
saygılarımla.

joanofarc
Oyuncu
22 Temmuz 2002 23:35 %0
Duyun bizi gm ler herşeye razıyız bea kardeşim yeterkişşu server açılsın eski güzel günler dönelim açıjn paralı olsun diyin şu kadar para toplayın elimizden geleni yapalım yeterki ortaya bişliler çıksın yada bu iş bitti diyin uo türkiyede bitti evet ama bu osn yüzünden oldu osn uo dünyası türkiyede bir ilk ve öncüydü bizi yüz üstü bırakmayın...

Zaknafein=TRK=
Oyuncu
22 Temmuz 2002 23:47 %0
Gaza gelip boş konuşma hoca.

This is my gift,this is my curse.Who am i?
İ am Zaknafein....

Loren-Soth
Oyuncu
23 Temmuz 2002 01:06 %0
zaknafeın sux

The Knight of the Blackrose
Lord Soth

Loren-Soth
Oyuncu
23 Temmuz 2002 01:08 %0
adam gaza gelmıs bıseyler anlatmaya calısıo
ne kırıon zevkını cocugun ayıp be
tekrar dıorum zaknafeın sux (carpı) 2

The Knight of the Blackrose
Lord Soth

abc2
Oyuncu
23 Temmuz 2002 02:48 %0
Söylediğiniz şeyler çok güzel ama bunlarla gaza gelecek olan adam 4 ay önce bizim yalvarmalarımıza bi tepki verirdi. İçimden ne kadar söylemek gelmese de Evil'ın ve bizim dediğimiz gibi osn'de uo dünyası bitti.
Bir de içimden niye diye sormak geliyo. Ama soramıyosun abi. Serverın cevabı daha başından belli adamlar ismini neden öyle koymuşlar sanıyosunuz. gerekli durumlarda:
-Peki Neden? Ya biz para verirdik niye kapadınız?

-OYNASANA!

Eskiden derdik ki aman bu velet serverları 5 günlük, 2 haftaya kalmaz kapanırlar. Ama bizim oynasanamiz kaç yıldır var. bi de bu test hali kim bilir osn2 de neler olacak Hakkaten de böyle bi testten anca böyle bi osn2 çıkabilirdi. Ama şu da gz ardı edilemez. önceki yazımda da dediğim gibi. Bug olmayan yerlerde de oynamadık mı? Hangisi osn zevkini verdi? Hiçbiri!
Belki oynasanade uo bitti ama, ultimaya olan saygılarından mıdır bilinmez en azından Ultimaya ait forumları kapatmadı osn yetkilileri. Hiç olmazsa eski dostları böyle görerek avutuyoruz kendimizi.
Hepinizi tek tek selamlıyorum
Khala, Zaknafein, Valthoron, Soth, Rangermania, Deltoro, Robert, Einstein ve Giray. Hepinizle birden tanıyor olmak çok keyif verici. Ve en lezzetlisi de birgün gene beraber aynı yerde beraber ultima oynayabilme umudu

NASTA

Deltoro
Oyuncu
23 Temmuz 2002 02:59 %0
Saygılar-Sevgiler... Snn Tayfasına bu ruhu içinde yaşatanlara...

Deltoro [ The Spanish ]

Tarja
Oyuncu
23 Temmuz 2002 03:01 %0
2000 yılının sonlarına dogru aah ah

Va 'dove ti porta il coure.

pikachuKSK
Oyuncu
23 Temmuz 2002 13:11 %0
Belki son günlere kadar girmedik ama bu osn yi sewmiyoruz weya bıktık demek deil.
İlk ler asla unutulmaz.Ben bu oyunu burda öğrendim.Hatta biçok şeyi.
Bugün bile başka serwer larda oynarken milletle osn için kawga edip sawunuyosam,ordaki gm lere osn den örnekler werip bööle yapın şööle yapın diyosam bu osn yi unutamamamdandır...

CLAUDIA

THE FIRST CASUALITY OF WAR IS innoCenCe.

Zaknafein=TRK=
Oyuncu
23 Temmuz 2002 13:41 %0
Başka çıkış yolları mı arasak acaba?

This is my gift,this is my curse.Who am i?
İ am Zaknafein....

Stoneheart
Oyuncu
23 Temmuz 2002 14:09 %0
Asıl sorun Playerlar ve bence burda tartışılması gereken konu Playerlar yani biziz. Asıl konu şuki server'ın kapanmasına yakın serverın durumu (Oyuncular açısından) vahimdi. son zamanlarda bug kullanarak skill gmleyen adamların sayısı o kadar çoktuki zamanında bugdan haberi olmayıp skill kasıp bişeyler yapan insanların oyuna olan bütün şevkini kırıyordu. Kimse doğru düzgün birbiriyle alışveriş etmez olmuştu herkes ya account hackiyle yada bug kullanıp 2 günde skill gmleyip istediği şeye sahip olabiliyordu. Bunun dışında GM'lerin ilgisizliği bu olayları körükledi. Fakat şu var OSN bence Türkiyedeki en deneyimli ve bilinçli uo kadrosuna sahipti. Evil-Speaker vs. vs. ama gerek biz gerekse onlar bu oyuna gereken hassasiyeti göstermediğimiz için server bu hale geldi. Eee nede olsa hile hurdaya bayılan bir milletiz bu bizim karekteristik bir özelliğimiz. Bence olay bundan ibaret..

You'll die as you lived
In a flash of the BLADE,
In a corner forgotten by no one.

Deltoro
Oyuncu
23 Temmuz 2002 15:58 %0
*Asker Selam Durrr*

Deltoro [ The Spanish ]

-ISDP-CEDAY
Oyuncu
23 Temmuz 2002 16:43 %0
quote:
Gönderen: magnvs
Gönderen: pax-jan
Acikcasi bence OSN, UO OSN Dunyasi`ni kapatmakla son derece yerinde davrandi. Bugune kadar OSN`de oynanan dunya bir test dunyasiydi ve bence testin sonucunu iyi analiz ettiler ve sonlandirdilar.

He who lives in his life shall not die in his death.

Hayata bir testmis gibi bakarsan, sonunda testi gecemezsin
Umei Kaihen
A Tester
Not: aa Mr.OSN yasiyormus inanmiyorum

-ISDP-CEDAY
Oyuncu
23 Temmuz 2002 17:27 %0
hala anlamadigim birsey var tester demek ne demek?
biz mi test ediyorduk OSN UO shard i yoksa shard bizi mi test ediyordu
testin sonunda testi gecemeyenler olur test bitti biz yerimizde sayiyoruz
sanirim test edilen bizdik ve biz de testi gecemedik
eh ne yapalim olmem ya sonunda

joanofarc
Oyuncu
23 Temmuz 2002 21:12 %0
gaza geldiğim yok ama oturduğum yerden de bir şey olmıyacağı kesin artık...
Yok kılıçlar yeniden çekilcek yok savaş alanlalrına tekrar döncez bence bunlar gaza gelmek madem bu kadar uçtunuz ortaya somut bişiler atın arkadaşlar...
Dediğim gibi kimin kimi test ettği önemli değil.. eski bir türk atasözü derki si.ilmiş amın davası olmaz! biz kedni yolumuza bakalım ne yapabiliriz oonu çıkartalım ortaya sonra geçmişte yaptıkllarımızı tekrar etmeyelim yeter..
Hala fikri olan sölesin kardeşlerim bu serverı ya açacaz ya açacaz okadar imza toplandı bas bas bağıruıldı kimkse bunlara tepkisiz kalamaz...
Snn türkieyede ilkti en son terkedende o olmalı evil ın da deiği gibi
tannrıya inanırız gerisine sokiyim

Piknik_Tupu
Oyuncu
23 Temmuz 2002 22:57 %0
ahh eski günler ahh eskisi gibi osn de olmak için neler yapardım...

st joseph

Every man dies, not every man realy lives.

ManArchdevil
Oyuncu
23 Temmuz 2002 23:35 %0
Beyler osn kapandıktan sonra ilk önce Hg ye gittim paralı oldum kredi kartı numaramı vermek istemedim çıktım. Wild Area'ya gittim. Salak kardeşim client prog unu sildi oynamıyom diye . Şimdi arkadaşım RISC ve kuzenim sayesinde Nbl de oynuom ama sorun bi: Zevk alıyo musun? Hayır tabii ki hayır... Ben UO'yu osn de öğrendim ve Snn açık olduğu zmnlarda hiçbi servera gitmedim. Gitmek istedim ama beni osn ye bağlayan birşey vardı birçoğunuzda olduğu gibi... Snn açıkken kaç kere nbl den acc alıp acc min şifresini unuttum bilmiyorum... Ama ortada galba şöle bi gerçek varki osn UO serverı artık kapandı... Buradan bütün eski dostlara slm gönderiyorum... Nasta sen beni saymamışsın ama ben yine sana slm gönderiyorum...

Ha bu arada Snn kapanmadan en son bir gün önce girdim oyuna miner charımla... Dier gün sabah kalkıp her zamanki gibi kahvaltıdan önce bir saat UO oynicaktımki, oynayamadım...
Artık UO yoktu...

The Real Slim Shady Eminem
MaN Of HoNoR
Ispanak Gücü
(All rights reserved)

khala
Oyuncu
24 Temmuz 2002 01:10 %0
quote:
Gönderen: esahin
Beyler osn kapandıktan sonra ilk önce Hg ye gittim paralı oldum kredi kartı numaramı vermek istemedim çıktım. Wild Area'ya gittim. Salak kardeşim client prog unu sildi oynamıyom diye . Şimdi arkadaşım RISC ve kuzenim sayesinde Nbl de oynuom ama sorun bi: Zevk alıyo musun? Hayır tabii ki hayır... Ben UO'yu osn de öğrendim ve Snn açık olduğu zmnlarda hiçbi servera gitmedim. Gitmek istedim ama beni osn ye bağlayan birşey vardı birçoğunuzda olduğu gibi... Snn açıkken kaç kere nbl den acc alıp acc min şifresini unuttum bilmiyorum... Ama ortada galba şöle bi gerçek varki osn UO serverı artık kapandı... Buradan bütün eski dostlara slm gönderiyorum... Nasta sen beni saymamışsın ama ben yine sana slm gönderiyorum...

Ha bu arada Snn kapanmadan en son bir gün önce girdim oyuna miner charımla... Dier gün sabah kalkıp her zamanki gibi kahvaltıdan önce bir saat UO oynicaktımki, oynayamadım...
Artık UO yoktu...

The Real Slim Shady Eminem
MaN Of HoNoR
Ispanak Gücü
(All rights reserved)

abicim dier shardlarda oynadıkça anlıycansın

OSN RULE

nebuladayım ve pk pk dayanışmasını sağladık oda nesi 2 gun sonra pk lar birbirine dalıyo speed üst düzeyde bilmemne baydı beni artık..

khala
TRK ruLe

khala
Oyuncu
24 Temmuz 2002 01:16 %0
quote:
Gönderen: abc2
Söylediğiniz şeyler çok güzel ama bunlarla gaza gelecek olan adam 4 ay önce bizim yalvarmalarımıza bi tepki verirdi. İçimden ne kadar söylemek gelmese de Evil'ın ve bizim dediğimiz gibi osn'de uo dünyası bitti.
Bir de içimden niye diye sormak geliyo. Ama soramıyosun abi. Serverın cevabı daha başından belli adamlar ismini neden öyle koymuşlar sanıyosunuz. gerekli durumlarda:
-Peki Neden? Ya biz para verirdik niye kapadınız?

-OYNASANA!

Eskiden derdik ki aman bu velet serverları 5 günlük, 2 haftaya kalmaz kapanırlar. Ama bizim oynasanamiz kaç yıldır var. bi de bu test hali kim bilir osn2 de neler olacak Hakkaten de böyle bi testten anca böyle bi osn2 çıkabilirdi. Ama şu da gz ardı edilemez. önceki yazımda da dediğim gibi. Bug olmayan yerlerde de oynamadık mı? Hangisi osn zevkini verdi? Hiçbiri!
Belki oynasanade uo bitti ama, ultimaya olan saygılarından mıdır bilinmez en azından Ultimaya ait forumları kapatmadı osn yetkilileri. Hiç olmazsa eski dostları böyle görerek avutuyoruz kendimizi.
Hepinizi tek tek selamlıyorum
Khala, Zaknafein, Valthoron, Soth, Rangermania, Deltoro, Robert, Einstein ve Giray. Hepinizle birden tanıyor olmak çok keyif verici. Ve en lezzetlisi de birgün gene beraber aynı yerde beraber ultima oynayabilme umudu

NASTA

nasta bizi unutmaman çok güzel

khala
TRK ruLe

Valthoron
Oyuncu
24 Temmuz 2002 11:34 %0
Tabii ki unutmaz, biz de onu unutmadık.

Valthoron A.,
Armsmaster
Blacksmith, Miner and Armsman