Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
05/07/08 00:55 Toplam 216 oyuncu 55 sunucu 640 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Ultima Online (Arşiv)
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Onursuz zaknafein!!!

Karpuz
Oyuncu
12 Temmuz 2002 00:27 %0
Şerrrefsiz adam erkeksen PvP ye gelsene LAN!!! ÖYLE DRAGONLA KESMEK KOLAY!!!
beyler durun olayı anlatam bu adamın madenci charını kestim diye DUR ULA GELİYORUM dedi sonra Zaknafein diye bi charla geldi... Onuda kestim... Sonra dragon getirdi zeytin ezmesi işte Şerrefsiz ERKEKSEN GEL PVP YAPALIM!!! Çoluk Çocuk doldu server ya...
Geçen günde bankada hıyarın teki party bugı yapıyodu ya Nerde Bu GMler Kimse görmüyomu bu olan biteni ya Herkez speed yapıyo zaten öfff bıktım ya...

Saygılar,
Sherlinda
|>E-MaiL yolla!<|

zzkasapzz
Oyuncu
12 Temmuz 2002 09:02 %0
Ahhh Canum Karpuzum Kafayı yedi...

Khazad
Oyuncu
13 Temmuz 2002 12:03 %0
Ya adam tamer rp sı yaptım Tamer adam sana kılcı kalkanlamı gırıcek allahım sız oyunu sadece kılıc kalkandan anlıyosunuz ben 7 yıl boyunca FRP GM lıgı yaptım ordada tame edıyosun Dragonları dalıyosun ne var yanı bunda gayet normal bısey.

Soul The Dwarven Berserker (alderia)

[SamuRai]Xan
Oyuncu
13 Temmuz 2002 12:43 %0
Sen Oyun Oynatirsan Kesin Playerlar seni döver...(Ben olsam)

Salire_

WAF>Robert
Oyuncu
13 Temmuz 2002 13:13 %0
frp gmligi yoktur
dmligi wardır bikez

The Murderer Lord Robert Poche...your LORD

Loren-Soth
Oyuncu
13 Temmuz 2002 13:19 %0
frp de dragon tame etmek ilginc bisey bende 4 senedir dm ım. normalde bi player dragon gordugu zaman madness check atar bu da demektır altına fecı doldurur. Dragon frp de uo dakı gtıbı dııl yanına gıdıp guzel dragon canım dragon dersen ham yapar fecı sekılde.

herneyse sonucta senın hayalgucun tabıı. istersen tank bıle koyarsın oyuna..

The Knight Of the Blackrose
Soth

Rewendor
Oyuncu
13 Temmuz 2002 13:30 %0
quote:
Gönderen: Loren-Soth
frp de dragon tame etmek ilginc bisey bende 4 senedir dm ım. normalde bi player dragon gordugu zaman madness check atar bu da demektır altına fecı doldurur. Dragon frp de uo dakı gtıbı dııl yanına gıdıp guzel dragon canım dragon dersen ham yapar fecı sekılde.

herneyse sonucta senın hayalgucun tabıı. istersen tank bıle koyarsın oyuna..

The Knight Of the Blackrose
Soth

A paladin is always fearless... Even fear and terror effects don't affect a paladin.

Loren-Soth
Oyuncu
13 Temmuz 2002 13:40 %0
paladin korkmaz diye bisey yokkı dostum. paladin hastalanmaz ama karsısında dragon gorurse altına sıcar. Dragon dan korkmıcak 3 sey var: baska bır dragon , dragonhunter ve rose knıghttır.
paladın benım de cok sevdıgım bı karakter ama tanrı dııl.

The Knight of the Blackrose
Lord Soth
(Bu mesaj 13 Temmuz 2002 13:41 tarihinde Loren-Soth tarafından güncellenmiştir)

Valthoron
Oyuncu
13 Temmuz 2002 13:42 %0
Yanlış hatırlamıyorsam dragon gördüğünde check atıp atmamanı levelın belirliyordu. Paladin konusunda ise yine dragonun açıklamasına bakmak lazım, "bu etki paladinin fear'dan etkilenmeme durumunu aşar" falan diyor olabilir. Çünkü sonradan çıkan kitaplada belirtilen kurallar her zaman önceki kitaplarda belirtilen kuralların yerine geçiyor.
Kitaplar şu anda bende olmadığından emin değilim...

Valthoron A.,
Armsmaster
Blacksmith, Miner and Armsman

Rewendor
Oyuncu
13 Temmuz 2002 13:44 %0
quote:
paladin korkmaz diye bisey yokkı dostum. paladin hastalanmaz ama karsısında dragon gorurse altına sıcar. Dragon dan korkmıcak 3 sey var: baska bır dragon , dragonhunter ve rose knıghttır.

Lord Soth

3rd edition Players Handbook'un paladin kısmını tekrar oku bence
2. leveldan itibaren tüm paladinler fearlesstir. Buna fear ve terror effectler de dahildir.

Rewendor
Oyuncu
13 Temmuz 2002 13:46 %0
quote:
Gönderen: Valthoron
Yanlış hatırlamıyorsam dragon gördüğünde check atıp atmamanı levelın belirliyordu. Paladin konusunda ise yine dragonun açıklamasına bakmak lazım, "bu etki paladinin fear'dan etkilenmeme durumunu aşar" falan diyor olabilir. Çünkü sonradan çıkan kitaplada belirtilen kurallar her zaman önceki kitaplarda belirtilen kuralların yerine geçiyor.
Kitaplar şu anda bende olmadığından emin değilim...

Valthoron A.,
Armsmaster

Dragona bakmana gerek yok, PH de paladin kısmını oku yeter, 3rd edition tabii...

Loren-Soth
Oyuncu
13 Temmuz 2002 13:46 %0
paladın ımmune the fear kendısınden fazla ve guclu olan yaratık gruplarınadır. Oda bıraz kendı karakterınden bıraz lawful olmasından savasa arkasını donup kacamamasındandır. Bır dragonun karsısına cıkıpta korkmayan paladın(korkupta checklerde tutturup kendıne hakım olabılıosa) cok guclu olmadıgı surece dragon tarafından oldurulucegını bılır ama paladın tanrı savascısı oldugu ıcın olmek onun ıcın bır sereftır. Bıde sole bısey var dragonlar hemen hemen her dunyadakı en yuce varlıklardır ve en bılgelerıdır ne renk olursa olsun herkes onlara saygı gosterır.

Lord Soth

Loren-Soth
Oyuncu
13 Temmuz 2002 13:49 %0
he bıde beyler dragon tame etmenın cok sacma oldugu bı konu daa: dragonlar ınsandan daa ustun zekaya sahıpler(3rd edıtıon monsters manual) kendınden kat kat zekı bırını tame etmek dunyanın en sacma dusuncesı. sadece hakım olabılırsın dragona senı kabul ederse. Oda genc dragonlar ıcın gecerlıdır great wyrm gold dragonu tame etmek ornegın degısık bır fıkır. Son olarak dragonlar ınsan yada elf formuna gırebılır . ınsan olup karsına cıkarsa ha benı tame etmıssın ha dragonu

Lord Soth

Rewendor
Oyuncu
13 Temmuz 2002 13:50 %0
quote:
paladın ımmune the fear kendısınden fazla ve guclu olan yaratık gruplarınadır. Oda bıraz kendı karakterınden bıraz lawful olmasından savasa arkasını donup kacamamasındandır. Bır dragonun karsısına cıkıpta korkmayan paladın(korkupta checklerde tutturup kendıne hakım olabılıosa) cok guclu olmadıgı surece dragon tarafından oldurulucegını bılır ama paladın tanrı savascısı oldugu ıcın olmek onun ıcın bır sereftır. Bıde sole bısey var dragonlar hemen hemen her dunyadakı en yuce varlıklardır ve en bılgelerıdır ne renk olursa olsun herkes onlara saygı gosterır.

Lord Soth

Saygı göstermek ayrı korkmak ayrı... Saygı gösterdiğin herkesten korkar mısın?

Paladinler kaçamazlar doğru, ama bunun sayesinde de korkusuz olmayı öğrenmişlerdir. Ki dragon da bence kaçıncı level olursa olsun bir paladinden "daha güçlü yaratık" sıfatını alır
Sonuçta Players Handbookta paladin için bu yazıyo ama tabii ki her zaman "DM's word is the last"

Rewendor
Oyuncu
13 Temmuz 2002 13:53 %0
quote:
he bıde beyler dragon tame etmenın cok sacma oldugu bı konu daa: dragonlar ınsandan daa ustun zekaya sahıpler(3rd edıtıon monsters manual) kendınden kat kat zekı bırını tame etmek dunyanın en sacma dusuncesı. sadece hakım olabılırsın dragona senı kabul ederse. Oda genc dragonlar ıcın gecerlıdır great wyrm gold dragonu tame etmek ornegın degısık bır fıkır. Son olarak dragonlar ınsan yada elf formuna gırebılır . ınsan olup karsına cıkarsa ha benı tame etmıssın ha dragonu

Lord Soth

Hehehe o da doğru, Dragonu tame edemezsin, sadece "iki tarafın ortak çıkarı için anlaşma" yapabilirsin ki genelde bu anlaşmalarda 2 tarafın ikisi de Dragon olur nedense (tabii evilsa)
İnsan formuna girerse de zekası düşmüyor, yani 24 int.li bir insandan bahsediyoruz.

Bu arada DM aksini söylemedikçe standart kurallarda paladinlere fear veya terror check atmıosun direk tutturdu sayılıyorlar.

Valthoron
Oyuncu
13 Temmuz 2002 13:53 %0
quote:
Gönderen: RewendoR

Dragona bakmana gerek yok, PH de paladin kısmını oku yeter, 3rd edition tabii...

Kitaplar bende olsa okurdum da, Monstrous Manual PH'den sonra çıktığından orada yazılan kuralların PH'dekilerin yerine geçme durumu var, ona da bakmak lazım bence.

Valthoron A.,
Armsmaster

Rewendor
Oyuncu
13 Temmuz 2002 13:57 %0
quote:
Gönderen: Valthoron

Kitaplar bende olsa okurdum da, Monstrous Manual PH'den sonra çıktığından orada yazılan kuralların PH'dekilerin yerine geçme durumu var, ona da bakmak lazım bence.

Valthoron A.,
Armsmaster

O da doğru fakat ikisi de aynı serinin kitapları olduğundan pek birşey farketmez, zaten PH de belirtiyorsa Manualde tekrar yazmayabilir. Ama bakarım, yanımda manual yok şu anda

Loren-Soth
Oyuncu
13 Temmuz 2002 14:04 %0
olm bıraz kıtaplardan cıkarın kafayı
mantıklı dusunun dragon tame etmek mantıga yatkın mı?
rew sen dedın ınsan formuna gırse ınt ı 24 olur dusmez dıe ben duser demedım hem kendı kendını tongaya dusurdun. 24 ıntlı bı varlıgı tame etmek ımkan dahılı ıcınde dııl.

Lord Soth
(Bu mesaj 13 Temmuz 2002 14:06 tarihinde Loren-Soth tarafından güncellenmiştir)

Rewendor
Oyuncu
13 Temmuz 2002 14:07 %0
quote:
olm bıraz kıtaplardan cıkarın kafayı
mantıklı dusunun dragon tame etmek mantıga yatkın mı?
rew sen dedın ınsan formuna gırse ınt ı 24 olur dusmez dıe ben duser demedım hem kendı kendını tongaya dusurdun. 24 ıntlı bı varlıgı tame etmek ımkan dahılı ıcınde dııl.

Lord Soth
(Bu mesaj 13 Temmuz 2002 14:06 tarihinde Loren-Soth tarafından güncellenmiştir)

E güzel de ben de zaten öyle birşey olamaz, dragon tamelenemez diyorum...

[SamuRai]Xan
Oyuncu
13 Temmuz 2002 18:03 %0
Büyü.. Her şeyin çozumu olabilir..

Rewendor
Oyuncu
13 Temmuz 2002 18:08 %0
quote:
Gönderen: awptarget

Bana zaten görülen en güçlü büyü kullanıcıları olan ejderhaların "çözümü" olan büyüyü söyler misin, yapabildiğinden çok daha güçlü büyüyü onlar sana yapabilirken...

[SamuRai]Xan
Oyuncu
13 Temmuz 2002 18:30 %0
Hmmm Nerden biliyorsun..Daha güçlü olamaz..Güçlü olabilir.. Dragonlar Tanrı degil.

Karpuz
Oyuncu
13 Temmuz 2002 18:58 %0
quote:

Lord Soth

Dragondan korkmayacak bikaç şey ekliyim
Tarrasque, Level 25 üstü mage (şahsen ben Baldur's Gate 2 de karşıma çıkınca hiç kormadım ), Zaratan (2nd edition da bile yoktu ama olsun 1st de vardı), Herhangi 1 yaş altı bebek (bebeklerin korkma duyusu gelişmemiştir,çünkü neyin ne olduğu bilmezler.. yani bi bebek gidip dragonun burnunu sıkabilir) Hakan Şükür, bi de ben...
sdfasfsadfsad

Saygılar,
Sherlinda
|>E-MaiL yolla!<|

Karpuz
Oyuncu
13 Temmuz 2002 18:59 %0
quote:
Gönderen: awptarget

Bana zaten görülen en güçlü büyü kullanıcıları olan ejderhaların "çözümü" olan büyüyü söyler misin, yapabildiğinden çok daha güçlü büyüyü onlar sana yapabilirken...

Magic Missle!!! dskjfsadhfsdjw
bırak magic missle ı miss gibin Time Stop, yanında Imprisonment ile servise hazır...
sonra delayed fireball, power word kill ve meteor shower

Saygılar,
Sherlinda
|>E-MaiL yolla!<|

Karpuz
Oyuncu
13 Temmuz 2002 19:03 %0
Ewet abi dragon tame olurmuymuş ya.. Dragon tame edebilen adam insan da tame eder UO daki dragonlar gerizekalı zaten büyü atmıyo bişey yapmıyo... UO ile DND yi karıştırmayalım... (çok biliyom sanki )

Saygılar,
Sherlinda
|>E-MaiL yolla!<|

Sayfa: « 1 2 3 4 »
Alana Geri Dön