| Yazar | Konu: The lord war alderi&lol |
| Oyuncu |  | 22 Temmuz 2002 17:22 %0 | |
|
ya bu caprıce del de yaltaklana yaltaklana dolanan tıp dııl mı?
camakonın ne ma.l oldugunu herkes bılıo.
bos bu adamlar hıc tartısmayın
The Knight of the Blackrose
Lord Soth |
| |
|
|
| Oyuncu |  | 22 Temmuz 2002 20:17 %0 | |
|
neyse siliyim yazdığımı caprice i ben hatırlamıyorum soth valla ciddi hatırlamıyorum muhaha kimdi o
who will wreck sosaria if not !
khala
TRK ruLe (Bu mesaj 22 Temmuz 2002 20:19 tarihinde theshape tarafından güncellenmiştir) |
| |
| Oyuncu |  | 23 Temmuz 2002 01:13 %0 | |
|
abı del de hatırlıorum ben caprıce dıe bı adam bole ortama gırmeye calısan fln bı tıp dıe
o mu bu acaba?
bı de eklıım bole herkesı kesıorum dıen tıpler acaıp sux
Lord Soth |
| |
| Oyuncu |  | 23 Temmuz 2002 04:20 %0 | |
|
quote: Gönderen: Loren-Soth
ya bu caprıce del de yaltaklana yaltaklana dolanan tıp dııl mı?
camakonın ne ma.l oldugunu herkes bılıo.
bos bu adamlar hıc tartısmayın
Lord Soth
Allah kitap indirtcen Ne diyon ALLAHIN UYUZ İNSANI AKŞAM AKŞAM KEYFİMİ KAÇIRDIN SENİN NE MAL OLDUĞUNU BİLİYOM BURDA YAZI YAZANLARIN HANGİSİİ SÜTTEN AK KAŞIK HERKEZ Bİ BOK YAPMIŞ
BEN HİÇ YOKTAN HAYATIMDA SPEEDLE ADAM KESMEDİM İSTER İNAN İSTER İNANMA SEN VE DİYERLERİ GİBİ SÜMSÜK DEĞİLİM O YETER KEMİK ATMADIM OTUR OTURDUĞUN YERE...
Cap Deltoro Abimiz... |
| |
| Oyuncu |  | 23 Temmuz 2002 04:25 %0 | |
|
quote: Gönderen: Eored
Kısa bir cevap verme gereği duydum.
Öncelikle bu bir oyundur. Elbetki çeşitli nedenlerden yüzlerce kez öldüm ve dahası zaten karakterim ulaşılacak gücün üstünde değildi.
İkinci olarak buraya beni öldürdüğünü iddea eden insanlar gerçeği söylüyorlar. Evet beni öldürdüler. Belki anlatımlarında bir parça!? çarpırtma, hata veya yalan olabilir.
Şimdi hepsini burda anlatmaya kalkarsam bu konu alır başını gider zaten. Ama evet öldüm ve öldürüldüm, bu sizi mutlu ettiyse ?
Hatta isteyen Alderia'yı istediği gibi hatırlasın. Biz ve dostlarımız bilmemiz gerekeni biliyoruz. Dahasıda bizi ilgilendirmez.
Tüm dostlarıma sevgiler.
*Estele Doğru Bakar*
Dostum İlk Lordum Neredesiniz Yeni dünyamızda Aramızda Olacakmısınız?Sizleri Çok Özledim...
[Geçmişi açmak İstemezdim ama açtırdılar Evet Bende Çok Öldüm Öldürdüm Ama Onurumla yaşadım Hiç yoktan Şu servarın kapanmasına neden olan SPEEDİ hiç kullanmadım]
*Estelden Cevap Bekler*
[Estel Rica etsem icqya gelirmisin?
153393219] |
| |
| Oyuncu |  | 24 Temmuz 2002 00:34 %0 | |
|
yazık sana acıdım. ılgınc bı tıpsın
bosuna agresıf laflarla forumu doldurma. agresıflık karsındakıne zarar vermez sana doner haberın olsun
Lord Soth |
| |
| Oyuncu |  | 24 Temmuz 2002 00:38 %0 | |
|
hmm camako senı mezarda dvmlı kovaladıgımı en sonunda bıkıp abı abı dıe yanıma geldıgıne de hatırlıorum. Once bı gecmısını dusun sonra cvp yaz.
ps: ben bı kere blue anxıety e karsı speed yaptım onun da ne mal oldugunu herkes bılıo ve hapıs yedım. onun dısında pk olmak ceset lootlamak dısında pek bısey yapmadım. bunlarında pek karanlık bı gecmıs oldugunu sanmıorum
Lord Soth |
| |
| Oyuncu |  | 24 Temmuz 2002 13:16 %0 | |
|
quote: Gönderen: Loren-Soth
hmm camako senı mezarda dvmlı kovaladıgımı en sonunda bıkıp abı abı dıe yanıma geldıgıne de hatırlıorum. Once bı gecmısını dusun sonra cvp yaz.
ps: ben bı kere blue anxıety e karsı speed yaptım onun da ne mal oldugunu herkes bılıo ve hapıs yedım. onun dısında pk olmak ceset lootlamak dısında pek bısey yapmadım. bunlarında pek karanlık bı gecmıs oldugunu sanmıorum
Lord Soth
Senin Beynin Bu kadar Vasıfsız Elemansın...
Ben Sana Ne zaman Öle bişi dedim Adını bile Hatırlamıyorum Ben Senin gibi Geldiğim Yeri Geldiğim Yurdu unutmam Merak Etme...
BLue Ve Mavi Vardı Yılların Pvp ustaları Maviye Herkez Speedci derdi Bende Kaç kere Pvp yapdım Ama Speed yoktu...
BLue İle Kaç kere hayvan tameledim Kaç kere Geceleri Delusyada Pk kestik ama Hiç Speed Yaptığını görmedim Demekki Senin Koca Kafan anca Bu tip Şeyleri Almaz Sus En iyisi Sus...
Camako...
|
| |
| Albay |  | 25 Temmuz 2002 00:24 %0 | |
|
Selam herkeze...
Mılletın ıcı meger ne kadar doluymus serwer
kapandı olan oldu bıten bıttı fazla gam keder dusunce ınsanı yıpratır bence ,Snn UO dunyası ıle aklınızda kalan guzel anılarınızı
hatırlayın zamanında boyle bır shard da boyle bır oyun oynamıstık dersınız ılerde...
Sımdı bırısı olakı bır laf atacak; magdem sen bu kadar koptun UO dan forumlardan wesaıreden de halen neden yazı yazar durursun dıye ; kısaca ozetleyım artık ne nebula shardında nede baska bır shardda uo oynamıyorum; nede baska bır Pc, Ps oyununa meyl etmıyorum ,sadece bu tartısmanın sonunu gormek bırde fıkrımı belırtmek ıcın bu mesajı yazıyorum, uzerıne alınan weya bana laf sokmak ısteyen buyursun ama bosuna konusmaktan ote olmaz...
Herkeze Iyı Gunler ,Hayatta! Basarılar...
Geldım Gordum Gene Gelecek Ben...
Ars Longa,Vita Brevis
Bilgi Çok,Hayat ise Kısadır...
mithrandir...
(Bu mesaj 25 Temmuz 2002 00:25 tarihinde wurkacoglu tarafından güncellenmiştir)
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
|
| |
| Oyuncu |  | 25 Temmuz 2002 01:07 %0 | |
|
Yıllarınn pvp cisi BLue mu? Hahah yılların pvp cisi dedigin adam miner dı sonra xlone larla fılan takıldı kelly e gıdıp magery nerden teach ederım fılan dıodu.Ne ara "yılların" pvp cisi oldu onu çözemedim neyse..
This is my gift,this is my curse.Who am i?
İ am Zaknafein.... |
| |
. |
| Oyuncu |  | 25 Temmuz 2002 11:35 %0 | |
|
quote: Gönderen: Zaknafein=TRK=
Yıllarınn pvp cisi BLue mu? Hahah yılların pvp cisi dedigin adam miner dı sonra xlone larla fılan takıldı kelly e gıdıp magery nerden teach ederım fılan dıodu.Ne ara "yılların" pvp cisi oldu onu çözemedim neyse..
İ am Zaknafein....
Zhauha
Bak Dünyadan Haber Veriyim sana...
Tabi sizler Speedden Gözlerinizi açamazdınız o arada BLue Falan arada Girerdi Geceleri Sende Pireler Uçuşurdu Sanırım Senin hatırladığın BLue İlk Servarın Açıldığı zamanki BLue
Tüm Mage Skilleri Gm
Ayrıyetten Tamingide vardı...
[Miningi varmıydı yokmuydu bilmiyorum?]
Geceleri girdiğimizde Sizin Elemanlarınız BLue Abi bana Reskill çekme diye yalkvardıklarını hatırlıyorum...
Sen En iyisi Speed yap İcq:153393219 Benim icqya Gel senle BLue İçin bi servar yaratalım İkinizinde mage gm olsun Kesersen Anırcam oke?
|
| |
| Oyuncu |  | 25 Temmuz 2002 15:58 %0 | |
|
Zak şu üstümdeki mesaj'a reply atmayı düşünüyorsan benim sağlığımı da göz önünde bulundurarak atmayı düşünme. Yoksa ya kalp ya sinir ya da gülme krizi geçirmek üzereyim burada..
Laroux GreenLeaf: the loneliness of the long distance runner. |
| |
| Oyuncu |  | 25 Temmuz 2002 19:01 %0 | |
|
quote: Gönderen: Laroux.PoS
Zak şu üstümdeki mesaj'a reply atmayı düşünüyorsan benim sağlığımı da göz önünde bulundurarak atmayı düşünme. Yoksa ya kalp ya sinir ya da gülme krizi geçirmek üzereyim burada..
Laroux GreenLeaf: the loneliness of the long distance runner.
Tamam Laro cvp vermicem tek söyleyecegim bunu söyleninde 3 günlük oldugu...
İ am Zaknafein.... |
| |
| Oyuncu |  | 25 Temmuz 2002 19:03 %0 | |
|
Ayrıca ilk server açıldıgında blue yoktu ayrıca bılemezsin çünkü sen hiç yoktun..Hey allam ..
İ am Zaknafein.... |
| |
| Oyuncu |  | 25 Temmuz 2002 19:06 %0 | |
|
Ha ayrıca benim baglantımın ne kadar kötü oldugunu buna ragmen speed yamadıgımı söyleyip helal olsun diyen Camako[The Lord] degilmiydi?? allah allah..
İ am Zaknafein.... |
| |
| Oyuncu |  | 25 Temmuz 2002 19:07 %0 | |
|
quote: Gönderen: zzkasapzz
Gönderen: Loren-Soth
Lord Soth
Senin Beynin Bu kadar Vasıfsız Elemansın...
Ben Sana Ne zaman Öle bişi dedim Adını bile Hatırlamıyorum Ben Senin gibi Geldiğim Yeri Geldiğim Yurdu unutmam Merak Etme...
BLue Ve Mavi Vardı Yılların Pvp ustaları Maviye Herkez Speedci derdi Bende Kaç kere Pvp yapdım Ama Speed yoktu...
BLue İle Kaç kere hayvan tameledim Kaç kere Geceleri Delusyada Pk kestik ama Hiç Speed Yaptığını görmedim Demekki Senin Koca Kafan anca Bu tip Şeyleri Almaz Sus En iyisi Sus...
Camako...
blue pvp ustasımı lol ....o herifin siz yokken durumunu anlatiyim ...minocta xlone ve kelly ye yavshayarak para kazanması speedi newbie olduu gunleri unutmadım...ona pvp ustası diyen herifin aklına şaşarım zaten LOL deyip geçiştiriyorum okuduğumda sandalyeden düştüm zaten.
khala
TRK ruLe |
| |
| Oyuncu |  | 25 Temmuz 2002 19:07 %0 | |
|
Ahauha simdi diyosunu allaha nix gelidi filam phuah ehe
E benim anlamadigim yıllarin pvp cisi ne alaka onu analamadim adam kendi acikladi ben speed yapiyodum diye filam ne adamsiniz ya zuhauah hatta nasil yakalanmadan speed yaptiginida anlati ve zak in dediyi gibi BLue sonradan türeyen bir Char. idi yani...
The Real Nixniz
SaYiNtSs RuLaZzZ
nixniz RuLaZzZ
MaNyAkLik RuLaZzZ
HiPeRaCtIv RuLaZzZ
|
| |
| Oyuncu |  | 25 Temmuz 2002 19:10 %0 | |
|
ulan blue gm lerin düzenlediği pvp turnuvasında bile speed yaptı bunları woni anlattı gene maviyle blue AZAZEL ve WONİ ye YEnildiler MAUHAHA SPeed bile yapsalar pvp ustası olaamzlar (Mavi abim ama anlamıo pvp den yalanmı söliycem )
khala
TRK ruLe |
| |
| Oyuncu |  | 26 Temmuz 2002 12:44 %0 | |
|
quote: Gönderen: Zaknafein=TRK=
Ha ayrıca benim baglantımın ne kadar kötü oldugunu buna ragmen speed yamadıgımı söyleyip helal olsun diyen Camako[The Lord] degilmiydi?? allah allah..
İ am Zaknafein....
Ben Sizler Dedim...
Sizin Takımınızdan Bahsettim Sana Speedci Demedim...
Senin Speed Yaptığınıda Görmedim Syn Vali...
Blue Meselesine Gelincede BLueyu Ben Servara girdiğimden Beri tanırım...
[Tabi Servarda 1 yıllık süre ile Durdum]
Servar açıldığında eet ben yoktum Ama Her zaman Uo oynayan Arklarımı İzlerdim Ve geçmişi Hemen Hemen Sizler kadar bilirim...
Order Chose savaşları...
Loraux...
Pklığı V.s.
Neyse Eskilik yenilik meselesine Gelmeyelim 3 günlük diyorsun Ama Delusyada...
Neyse Açmayalım Birbirimizi Kırmayalım Zak ne olursa Olsun This is Game...
Loraux Sana Neler Yaptığını İcqda Anlattım Eyer Diyorsan 3 günlük falan Yüreciğin Varsa Senle İcqda Konuştuğumuz Neden bana Böle böle yaptın Dediğim Şeyleri Dökelim Buraya İstermisin?
Ok Dersen Yazıcam Ama Geçmiş Sonuçta Birbirimizi Kırmaya Gerek yok...
Daha Önce Bi anlık Sinirden bişiler Yazmıştım Soth sana Ondanda Kusra Bakma Ama *Camakonun Ne mal olduğunu*
V.s. Diyince Birden Onları yazdım Neyse...
*Lorauxdan Cevap Bekler*
|
| |
| Oyuncu |  | 26 Temmuz 2002 14:26 %0 | |
|
Banane senden? Benim için bir önemin yok ben sadece Yılların pvp cisi BLue lafına çok güldüm herkesin de dedigi gibi blue yılların pvp cisi filan deil blue günün birinde magery sini gm lemiş bir craftsman bunu da ne kendi inkar eder ne başkası.Pvp side osn de tum magery den ibaret olduug sanılan İm Por Ylem An Ex Por İn Ex Grav Kal Vas Flam makrolarınadn ibaretti.Neyse ayrıca black devil burda icq dan bişeyler anlattı şu senın Cronos u kesmen le ilgili ona kafe de gösterdiklerinle ilgili de çok ilgimi çekti ama bunları burda konuşmayalım en iyisi...
İ am Zaknafein.... |
| |
| Oyuncu |  | 26 Temmuz 2002 17:39 %0 | |
|
zak blue crafts deildi ben onu bard gibi bişey hatırlıyorum sade xlone ve kelly eşlerinden milyondan fazla para aldığı ve skilerini bug kullanarak gm lediği
(taming - mage )
khala
TRK ruLe |
| |
| Oyuncu |  | 26 Temmuz 2002 18:41 %0 | |
|
Zak o cronos değil başka bi adı var ama boşver.sölemek istediğin olayı ve adamı anlamıştır.Buraya yazmak istemiyorum zak a gerekli olanları anlattım o bile şaşırdı.LoL nerdeyse ben bile adamların speed yapmadığına inancaktım
saygılar
Black Devil[DS]
RİSC[DS] |
| |
| Oyuncu |  | 26 Temmuz 2002 19:42 %0 | |
|
Yok khala ya tamer lıga sonradan bug cıkınca basladı.Öncesind halis mulis kazmalı miner di...
İ am Zaknafein.... |
| |
| Oyuncu |  | 26 Temmuz 2002 20:02 %0 | |
|
Ne yaparsan yap karışmıyorum, icq kullanmamaya başladığımdan beri rahat ettim zaten. Kimin gelip ne dediği belli değildi seni listeme alacağımı da zannetmiyorum zaten, ne demişim ben de merak ediyorum..
Paso yazarım diyorsun, üstlerde de aynı tekrarlar vardı ama birşey yazdığın yok "peki yaz bakalım" demiş olmama rağmen..
Laroux GreenLeaf: the loneliness of the long distance runner. |
| |
| Oyuncu |  | 26 Temmuz 2002 22:20 %0 | |
|
Hatırlarım da, çok önceden, Moonglow'da bir adam görmüştüm. İsmi CrOnOs'du galiba (aynı cronos olmayabilir) Yeni başlamıştı, milletten oyunu öğrenmeye çalışıyordu. Yardım falan da etmiştik. Günün birinde oyunun mantığını kavradığında yine birinden öğrenerek "resist" kasmak istemiş, Moonglow bankasının önüne firewall atmıştı. Oradaki bütün o "parlak zırhlı masum şovalye ve büyücüler" ise direk "guards" diye tepinmiş, hatta bazıları firewall'a girerek hem resist kasmış hem de adamı kendilerine agresör ederek res-kill'lemişlerdi. Cesedinden birşeyler kurtarmaya çalıştım ama nafile. Millet hemen üşüşüp yağmalamıştı bile çoktan. Anca 3-5 giysi alabildim. Ortalık iyice yatıştığında kurtardıklarımı sessiz bir köşede adama verirken bana niye böyle olduğunu sordu. Ben açıklayınca da neden insanların böyle adi olduğunu sordu. Cevap veremedim.
Normal birisi napardı? Kızar hatta belki de küfür ederdi... Ama adam sakince "Neyse, daha newbieyiz, bunları da öğrenecez elbet" dedi. Bu söz ve tavrı beni gerçekten etkilemişti.
Bu olaydan kısa süre sonra bir daha şehirde onu göremedim. Ya bu zihniyet onu da kirletmiş ve kendine çekmişti, ya da adam bütün bunları görerek oyunu bırakmıştı. Ama 1 senedir bu olayı hiç unutmadım.
Ve şimdi, güç hırsı içindeki insanların buradaki bu konuşmalarını görüyorum da... Bu kadar hırslanmış, böyle kirlenmiş birbirine düşmüş insanı... Aklıma direk o adam geliyor, bu oyunun insanı hangi noktadan hangi noktaya getirdiğini görüyorum. Kendim de dahil olmak üzere tüm kirlenenleri görüyor ve eski hallerini hatırlamaya çalışıyorum... Artık bu oyunu oynamak istemiyorum sanırım... (Bu mesaj 26 Temmuz 2002 22:24 tarihinde RewendoR tarafından güncellenmiştir) |
| |
| |