Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
15/10/08 21:42 Toplam 188 oyuncu 53 sunucu 1145 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Ultima Online (Arşiv)
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: The lord war alderi&lol

Zaknafein=TRK=
Oyuncu
10 Temmuz 2002 22:42 %0
quote:
Gönderen: =Zak=
kardesim
Saan gerizekalı diyen olmadı.Ayrıca Alderia ılar kesmıs olabilirsin onların hedefi adam oldurmek deil onurlu yasamak.

Janissary

problemchild
Oyuncu
10 Temmuz 2002 22:45 %0
Saol Bab Senide Yorduk Akşam Akşam Ama
Kusura bakma Ya Ortada Uo falan yok Biz Kavga Ediyoruz. ehheeheh
Ulan Ne Adamız Bea

Lord Caprice TheLord
GrandMaster Ezix
SaVaşMA SeViŞ

Zaknafein=TRK=
Oyuncu
10 Temmuz 2002 23:02 %0
salla gitsin hadi iyi geceler

Zaknafein=TRK=
Oyuncu
10 Temmuz 2002 23:09 %0
Az oncekı mesajları Janissary için yzamıştım şimdi kendim bir iki satır eklemek istiyorum...
Öncelikle ne ben caprice i severim nede o beni.Eziktir caprice kendi de dedigi gibi.Ve skill farkındakı ucurumdan dolayı da beni teketek de hiç kesememiştir(belki baskınlarda aradan kal vas atmış olabılır).Küfür eder bunu da sevmem ama + olan bir yonu de varki ****lerin arasından sıyrılmış biridir.Yani dedigi gibi korku saçtıgı filan yok nereye saçıo ama problem oldugu da dogrudur...

This is my gift,this is my curse.Who am i?
İ am Zaknafein....

Kunty
Oyuncu
10 Temmuz 2002 23:34 %0
quote:
Gönderen: crizzzz
lol u dagittiniz ha , ben lol e sonradan dahil oldum ama pek dagildigimizi hatirlamiyorum, hatta epey 1 daatmistik, neyse bunlari tartismaya hic gerek yok, unutmayin dote giren semsiye acilmaz

Diloy diloy dil tavsan, dislere kurban tavsan

ü

crizz askum adamlar gene daatıo bısı napacaz alderıa yıda dagıtmıslar bu hızla odalarını bıle dagıtırlar cok hızlılar cokk . Bence boyle forumlar acarak sadece gulunc duruma dusebılırsınız !!

TuzsuzDeliBekir! Kesinlikle kalori yapmaz!

zzkasapzz
Oyuncu
11 Temmuz 2002 09:07 %0
quote:
Gönderen: jonturk
Gönderen: crizzzz
lol u dagittiniz ha , ben lol e sonradan dahil oldum ama pek dagildigimizi hatirlamiyorum, hatta epey 1 daatmistik, neyse bunlari tartismaya hic gerek yok, unutmayin dote giren semsiye acilmaz

Diloy diloy dil tavsan, dislere kurban tavsan

ü

crizz askum adamlar gene daatıo bısı napacaz alderıa yıda dagıtmıslar bu hızla odalarını bıle dagıtırlar cok hızlılar cokk . Bence boyle forumlar acarak sadece gulunc duruma dusebılırsınız !!

TuzsuzDeliBekir! Kesinlikle kalori yapmaz!

Sizle Svaşta iken Sen Rüya Aleminde Çırpınıyordun Oysaki orada Ne kanlar Dökülüyordu...

zzkasapzz
Oyuncu
11 Temmuz 2002 09:23 %0
quote:
Gönderen: Laroux.PoS
Deltoro.. ben neden aLderia'LI iken boyLe bir sahneyi hatIrLamIyorum?

Laroux GreenLeaf: the loneliness of the long distance runner.

Ben Çok iyi Hatırıyorum...
Geçmişi açmak istememe ramen Açtırdınız Sonunda Bana...
Ben Kardeşim Camako İle Sizlerle Savaşırken bile Lorauxa Camakonun Reskill Çektiğini Hatırlıyorum Daha Sonra Estel Gelip Estelede Reskill çektikten Sonra Servarın Birden Down Olup Servarın Geri Alındığınıda Hatırlıyorum...
Camako,Deltoro,Marduk,Bulva Cove tak bir Alderialı Sokmadıklarınıda Biliyorum O zamanlar LoL dü kardeşleri Ben İse Abim Camakonun Bana Emanet ettiği Lordların Başındaydım.Nedense Beni hiç bir zaman LoL Yapmadı Abim Camako.
Legolasın O kadar Kişi arasına giripte Onlara Damage Veremeyeceğini anlayınca Hemen Cove Banka Recull Olup Coveye Vortex Salmaya Çalışan biriydi...
Daha Sonra Ne Olduğunu Bilmiyrum Abim Camako LoL den birden Çıkıp Alderialılarla Dot olduğumuzu Ve Hemen Warı Off yapmamı İstemişti...
Bunlar Hakkında Hiç bilgi edinemedim...
Daha Sonrada LoL lerde Savaşa girdik Onun nedeni Alderialılara Reslill Ve Masum ve Kimseye Zararı olmayan Alderialıları Kesen LoL lermiş ve Onlara Hemen War On Yaptık.Daha Sonra hemen Def gelip oda on yaptıktan Sonra savaş başladı...
Bir Süre Sonra Deltoro,Los,Spawn Alderialı kesmek için LoL e girdi Ondan Sonra Savaşın tadı kalmamıştı Çünkü O 3 kişi ile Çok iyi Dosttuk.Son Kez Kardeşim Camako [Hiç istememesine amen]Bulvayı Kesti Ve daha Sonra Bulvaya Eşyalarını verip savaşı kapatmıştı kapatmasının Nedeni ise Daha Fazla İnsanlara zarar Vermek istemiyordu...
Her savaşımızda Savaş açma Ve kapama nedenlerimiz vardı Ve hepsi mantıklıydı[Bizce]
Kankardeşler savaşna Geline Eleasi vardı sanırım bir mage Sürekli speed yapıyordu ve sonunda Kardeşim dayanamayım Böle savaş olmaz diyip savaşı kapatmıştı...
Nirvalar ile savaşımız vardı Ne kadar kalabalık olursa olsunlar Sadece savaşta ben vardım.Kardeşlerim yoktu Kimse yoktu savaş sadece 1 saat sürdü daha sonra War Off oldu...
Herşe burda Hiç kimse hiç bişi inkar etmesin burda yazılanların hepsi doğrdur...
Daha sonra gene nedenini bilmiyoruz osnin kapanmasına 1,2 ay kala kardeşim Hacklenmişti ve hala accdı geri verilmedi...[Hacklenen acclar geri verilmezmiş]O yüzden benim accla yazı yazasr oda...
Kendinize iyi bakın...
Honor Of Freedoom
Enchanter[TheLord]

Laroux.PoS
Oyuncu
11 Temmuz 2002 10:07 %0
Enchanter.. seni oyunda ne kadar gördüğümü bilmiyorum..

Caprice'ı da gördüğümü hatırlamıyorum. Zaten LOS ve spawn alderia'daydı ben de bir alderian iken..

Olay güçte veya kendi tabiriniz ile "adam kesmek" ile bitseydi zaten bu savaşa katılmazdım. Zaten bakkallarda satılan futbolcu kartlarından farksız anlatıyorsunuz herşeyi, bizim takım LOS geldi, Camako var herkesi yutar şeklinde..

Camako'ya iki kere vurduğumda battle'dan kaçıyordu, sonra beni "criminal" etmeye çalışıyordu. Gerçi benim hemen ardımdan kardeşim Legolas'da aynı şekilde bir acı yaşatmış ona. Bu oyunu zekice oynadığını zanneden "pvp"ci tayfa bundan ileriye de geçemez zaten, "akıl" sınırları içerisinde bir battle'dan her zaman kaçarlar. Sonra oyunu kullanarak kazandığı kelleleri forumda yazarlar.

Sanırım bu zihniyet halen Quake, Counter-Strike gibi oyunların farkında değil. Orada öldürdüğünüz insanlar ile kendinizi bir listeye *****ak, istatistikleri görebiliyorsunuz. Oynasana.com'nin FPS'ler üzerine çok güzel hizmetleri var, bunları kullanın UO'daki basit kafa avcılığından daha fazla kendinizi tatmin edersiniz. Grief playing'inizi orada konuşturmanızı tavsiye ediyorum, çünkü onlardan zevkli pvp oyunu yoktur.. (ben şahsen bu konuda tatmin olmak istediğimde quake oynarım)

Bir gün sen beni kesersin, diğer gün ben seni.. Nereye kadar gider ki bu? Guild'lerde bulunması gereken düzen ve hiyeraşi olmadığı sürece hepiniz "ffa murderer" tarzında oyun oynuyorsunuz. Guild'lerinizi tek amacı yok ki isminden de bellidir bu "LoL" - "Lots of Laugh" neyse..

BAPH'da, alderia'da, Travelers'da ve LoA'da yaşayamadıklarımızı yaşamadığınız için üzülüyorum çok fazla.. Sanırım şu an forumlara yazan Zaknafein benden daha iyi açıklar bu guild'ler arasındaki farkı. Diğer dostlarım da bunu açıklardı, ama onları çoktan öldürdünüz grief playing'iniz ile, ama kelleleri sosaria'nın en yüksek bölgesindedir ki, siz asla ulaşamazsınız.

Yazık.. Nereye kadar?

Laroux.PoS
Oyuncu
11 Temmuz 2002 10:08 %0
Bu arada Deltoro ile hiç birbirimize kılıç çekmedik.. Bunu da belirteyim, dolayısıyla bunu hiç kimse hatırlayamaz..

Ki zannetmiyorum ki daha ne nick'imi ne de oyun terimlerini düzgün yazamamış bir insan bunları hatırlayabilsin..

Eyvallah.. Benim yolum uzun arkadaşlar..

(Bu mesaj 11 Temmuz 2002 10:11 tarihinde Laroux.PoS tarafından güncellenmiştir)

Deltoro
Oyuncu
11 Temmuz 2002 11:28 %0
Laroux Benim Kardeşimdir ve hep böyle kalacaktır.LoL adına savaşırken Senle karşılaşmadığımız iyi oldu zaten.Belkide en eski Order Savaşçılarından olarak savaşmamız yakışmazmı.Ama her neyse güzeldi heleki Estel in ölünce gaza gelmesi benim manyak hoşuma gidiyodu napayım...
Onurun için Yaşa...

Onurun için ÖL...

Deltoro [ The Spanish ]

zzkasapzz
Oyuncu
11 Temmuz 2002 12:27 %0
quote:

Caprice'ı da gördüğümü hatırlamıyorum. Zaten LOS ve spawn alderia'daydı ben de bir alderian iken..

Olay güçte veya kendi tabiriniz ile "adam kesmek" ile bitseydi zaten bu savaşa katılmazdım. Zaten bakkallarda satılan futbolcu kartlarından farksız anlatıyorsunuz herşeyi, bizim takım LOS geldi, Camako var herkesi yutar şeklinde..

Camako'ya iki kere vurduğumda battle'dan kaçıyordu, sonra beni "criminal" etmeye çalışıyordu. Gerçi benim hemen ardımdan kardeşim Legolas'da aynı şekilde bir acı yaşatmış ona. Bu oyunu zekice oynadığını zanneden "pvp"ci tayfa bundan ileriye de geçemez zaten, "akıl" sınırları içerisinde bir battle'dan her zaman kaçarlar. Sonra oyunu kullanarak kazandığı kelleleri forumda yazarlar.

Sanırım bu zihniyet halen Quake, Counter-Strike gibi oyunların farkında değil. Orada öldürdüğünüz insanlar ile kendinizi bir listeye *ak, istatistikleri görebiliyorsunuz. Oynasana.com'nin FPS'ler üzerine çok güzel hizmetleri var, bunları kullanın UO'daki basit kafa avcılığından daha fazla kendinizi tatmin edersiniz. Grief playing'inizi orada konuşturmanızı tavsiye ediyorum, çünkü onlardan zevkli pvp oyunu yoktur.. (ben şahsen bu konuda tatmin olmak istediğimde quake oynarım)

Bir gün sen beni kesersin, diğer gün ben seni.. Nereye kadar gider ki bu? Guild'lerde bulunması gereken düzen ve hiyeraşi olmadığı sürece hepiniz "ffa murderer" tarzında oyun oynuyorsunuz. Guild'lerinizi tek amacı yok ki isminden de bellidir bu "LoL" - "Lots of Laugh" neyse..

BAPH'da, alderia'da, Travelers'da ve LoA'da yaşayamadıklarımızı yaşamadığınız için üzülüyorum çok fazla.. Sanırım şu an forumlara yazan Zaknafein benden daha iyi açıklar bu guild'ler arasındaki farkı. Diğer dostlarım da bunu açıklardı, ama onları çoktan öldürdünüz grief playing'iniz ile, ama kelleleri sosaria'nın en yüksek bölgesindedir ki, siz asla ulaşamazsınız.

Yazık.. Nereye kadar?

Valla Yazmıyacaktım ama Dayanamıyacağım...
Estel Alderiaya Alım yaparken zaten Çok Yanlışlar yaptı Bunu Ona Sölemiştim Öle bişi varki Aldığı adam Bi zaman sonra Alderialı İken Esteli Kesmeye Çalışanlar Hatta Kesenler bile Olmuştu...
Loraux Sen Bi başka idin Ama Her zaman Masumları Kourum Deridin[Yılbaşı Gecesi]Biritainde Gardlar kalktığı zaman Biritainde Her yer Pk kaynıyordu Sadece Ben onlara saldırıyordum Senden Yardım İstediğimde Sen *Bu benim İşim Değil*Diye cevap verdin daha Sonrada Masumları falan Korumaktan Bahsediyorsun...
Seni Ve Esteli Reskille Boğduğumda Servar Dawn Olmuştu Gelip sana
*Servarın Neden Dawn Olup Geri alındığı hakkında Bilgin varmı?*
Diye Sorduğumda
*Dünkü Küfürlerini Unutma...*[adamın biri beni Bana mavi gözüküyordu Ama Ben Ona turuncu öle beni kesmişti Onun için Ona küfür ediyordum ]
Diyerek Cevap veriyordun...
Seni Bulva Def Tuzsuz Dalıp Anca Kesiyordu Hepsininde Nasıl gezdiğini tüm sosaria bilir...Geçmişi açtırma İstersen Zararlı sen Çıkarsın...
Ne Olursa Olsun Alderiada En Saygı Duyduğum 5 Kişi var...
Estel,Beleg,Merlin,Darkeleman,Son Olarakta Legolas...
Diyer kalanlarla Pek yok zaten Muhabbetim...
Bu arada Geçmişe Dönmemi istersen Tabiiki Dönerim Gene Senle Bu kadar içinde Tartışırım Tabi İstersen.Ama Hiç Gerekyok Bitmiş Geçmiş bişi İçin Birbirimizi kırmaya Deymez Şimdi Oturup Sadece Snni Bekliyoruz Ama Açılacağını Hiç sanmıyorum Hemde Hiç...
Camako...

Nemesis-Wyrm-
Oyuncu
11 Temmuz 2002 13:12 %0
Arkadaslar Oynadiginiz bir OYUN bilmem farkindamisiniz..Bir oyun yuzunden aynı ortamı paylasan bu insanlarin birbirine Bu kadar kırıcı laf soylemesi hos degil dogrusu...

Guc Hiçbirseydir
Reactive rulz

...The Ghost of Cove...

Zaknafein=TRK=
Oyuncu
11 Temmuz 2002 13:50 %0
Ya server kapanmıs warlar zaten kapanmadan offmus,simdi millet gövde göstereisi yapıyor.Larouzxun sordugu soruyla enchanter werdıgı cevabın arasında alaka 0.Sölyle yapmıstık böyle yapmıstık vıdı vıdı zıdı zıdı.Bende anlatayımmı enchanter?ne lan bu herkes ben böle yaptım söle yaptım dikre **** kişilikerın oynadıgı bu oyun kendılerını burda kanıtlamaya calısıyolar.Uo sux ya oynayanalrda sux offff yeter bida işim olmıcak bu b.ktan oyunla,buda foruma son yazısım arkamdan konusun istedıgınız gııbı lordlar

Janissary

Rewendor
Oyuncu
11 Temmuz 2002 14:13 %0
Tamam işte hepiniz birbirinizi daattınız şimdi de ben sizi dağıtıyorum:

Dağılın bakiim, dağılın... Olay bitti, server down işte. Ne demişler? Yorgan gitti kavga bitti.

zzkasapzz
Oyuncu
11 Temmuz 2002 17:37 %0
quote:
Gönderen: =Zak=
Ya server kapanmıs warlar zaten kapanmadan offmus,simdi millet gövde göstereisi yapıyor.Larouzxun sordugu soruyla enchanter werdıgı cevabın arasında alaka 0.Sölyle yapmıstık böyle yapmıstık vıdı vıdı zıdı zıdı.Bende anlatayımmı enchanter?ne lan bu herkes ben böle yaptım söle yaptım dikre **** kişilikerın oynadıgı bu oyun kendılerını burda kanıtlamaya calısıyolar.Uo sux ya oynayanalrda sux offff yeter bida işim olmıcak bu b.ktan oyunla,buda foruma son yazısım arkamdan konusun istedıgınız gııbı lordlar

Janissary

*ne lan bu herkes ben böle yaptım söle yaptım dikre **** kişilikerın oynadıgı bu oyun kendılerını burda kanıtlamaya calısıyolar*
Sanırım Eskiden Uo oynadığını Ve herkezin Onu burda Tanıdığını Unutmuş...
*Geçmişe Dönp bakar Ve güzel Günlerini Hatırlamaya Çalışır*

Corpse__
Oyuncu
11 Temmuz 2002 17:45 %0
Susun bee hepiniz havacıvasınız.LoL u nereden bulduğunuz güçle yenebilirsinizki?LoL çk güçlü bir guild.Bunu da yapılan questte kanıtladı.Artık neyin tartışmasını yapıyorsunuz?ayrıca aldıkları ödülde verdikleri emekleri kanıtlıyo.

Shaolin
Orgeneral

Orgeneral

_FoR_

11 Temmuz 2002 18:09 %0
Janissary

Ben Gerizekalı değilim herhalde Demi Bu oyunu yaklaşık 2 Seneden Fazla Oynadım Ve Guild'in ne Demek Oldugunu biliyorum...
Kafasında Legolas[Alderia] Yazan Ve aptalca Konuşan Birisi Nasılda Alderia dan Olmaz?
İstersen Legoya Sor O Bilir. İnkar Edemez
Ama Dur İnkar da Edebilir Ne de olsa Alderinın Bir Üyesi.
Ben Estel'i Bile Kestim.
Hemde Kalelerinin Altında Sonra 4 Kişi Bana Dalıp Kestiler.
Hadi Bu da Yalan Desinler Bakıyım...

Kocaman bir alkıi istiyorum arkadaş Estel'i bile kesmiş osn tarihinin en büyük olayı yazın bunu bir yere.
Estel'i kesince mükemmel mi olunuyor??

Düşmanlarım Alderia İçin Akan Kanımın Derinlğinde Boğulacaktır.
DarkEleman[Alderia]

Rewendor
Oyuncu
11 Temmuz 2002 18:48 %0
Ya beyler,

YORGAN GİTTİ, KAVGA BİTTİ.

Daha neyin tartışmasını yapıosunuz ki?

_harvester_
Oyuncu
11 Temmuz 2002 21:46 %0
Ya veletler büyümüşte Laroux gibi saygın bir kişi ile laf yarışına giriyolar.Laroux şurda ağzımı bi açsam ne kavgalar gürültüler kopar.RİSC döneminde yaptıklarım bazılarını rezil rüsva etmeye yeter zaten.Alderialılarla hem risc le hemde osn in son zamanlarında virüs le oynarken çok savaştım.Hayatımda ilk kez bir düşmanıma saygı duydum oda alderialılardı.Birbirine saygı göstermek ayrıdır savaşmak ayrıdır. Bişeyi anlamıyorum serverda daldığımızda deli gibi kaçan adamlar neden forumda bukadar kral oluyorlar.Nasıl içiniz rahatmış gibi asla yapamadığınız sizin için herzaman hayalden öteye gidemeyecek şeyleri yapmış gibi yazıyorsunuz???.Daha fazla konuşmak istemiyorum..Bir insanda birazcık dürüstlük duygusu olmalı.

saygılar
Black Devil[DS][LoL]
RİSC[DS][LoL]

problemchild
Oyuncu
11 Temmuz 2002 23:02 %0
quote:

Sanırım bu zihniyet halen Quake, Counter-Strike gibi oyunların farkında değil. Orada öldürdüğünüz insanlar ile kendinizi bir listeye *ak, istatistikleri görebiliyorsunuz. Oynasana.com'nin FPS'ler üzerine çok güzel hizmetleri var, bunları kullanın UO'daki basit kafa avcılığından daha fazla kendinizi tatmin edersiniz. Grief playing'inizi orada konuşturmanızı tavsiye ediyorum, çünkü onlardan zevkli pvp oyunu yoktur.. (ben şahsen bu konuda tatmin olmak istediğimde quake oynarım)

Yazık.. Nereye kadar?

Eheheh Beni Hatırlamıomuş Yaa Allam ya.
Brit bankın Önünde Durup Dururken Crim Olup Guards Seni Kesince Lootlanan Eşyaların Nerde Oldugunu Sanıyorsun....
Haa Bu Arada Lotlanan şey Valorite Set İdi
Daha Sonra Gm Charla Girip Seti Bankımdan Aldın...
Sakın Oyun Geri Alınmıştır Falan Deme,Zaten yemem.
İsmimi Nasıl Duymassın Seti Geri Almak İçin Bayagı Bir Süre .goname Caprice+ Allshow Yazmışındır Bide Hatırlamıyom Diyo.

Lord Caprice TheLord
GrandMaster Ezix
SaVaşMA SeViŞ

Shaolin
Orgeneral

Orgeneral

_FoR_

11 Temmuz 2002 23:46 %0
quote:
Gönderen: problemchild
Gönderen: Shaolin
Eğer hafızam beni yanıltmıyorsa ya da ben oyunda olmadığım süre içerisinda dağıttıysan bizi bilemiyorum. Bizim Lord lar ile savaşımız Camako'yu kaleden atmak ile başlayan ve Estel'in gelişine kadar süren 1 saati bulmayan bir savaştı.
Ayrıca savaş açtığımız Guildlar arasında Lordlar yoktu ve savaş açanlar listesinde de Lordlar yoktu.
Ama yanlışım varsa şimdiden özür diliyorum

DarkEleman[Alderia]

Hay Allahım yaaaa İlla Azımı Actırcanız Demi.Darkelemen Sen Beni tanırsın...
Benimle Birlikte Bayağı Kötüde Olsa Anın Oldu İnanki Her Seferinde Sana Acıdım Çünkü Sen Daha **** tin. Artistlik Olsun Diye +9 la Gezerken,Karşıma Çıkmıştın Bilmem Hatırlarmısın Haa Bide Silver kalkan ın vardı. Vardı Diyorum Çünki Karşılaşmadan 2 dakka Sonra YOK Oldu Bu Yok Olmanın Sebebi Hokus Pokus Değildi(You Are Dead) Wind de Hatırlarsın Yada Hatırlama Banane....

SAYGILAR

Afedersin ama benim bahsettiğim konu ile senin söylediklerin arasında bir bağlantı kuramadım Caprice.
Şimdi beni kesmiş olmanın ne önemi var ayrıca *** olan yeride anlayamadım kusura bakma. Icq No: 17001417 oradan yazabilirsin ya da konuşmak istersen msg atabilirsin
Saygılarımla

DarkEleman[Alderia]

Laroux.PoS
Oyuncu
12 Temmuz 2002 10:31 %0
quote:
Gönderen: problemchild
Eheheh Beni Hatırlamıomuş Yaa Allam ya.
Brit bankın Önünde Durup Dururken Crim Olup Guards Seni Kesince Lootlanan Eşyaların Nerde Oldugunu Sanıyorsun....
Haa Bu Arada Lotlanan şey Valorite Set İdi
Daha Sonra Gm Charla Girip Seti Bankımdan Aldın...
Sakın Oyun Geri Alınmıştır Falan Deme,Zaten yemem.
İsmimi Nasıl Duymassın Seti Geri Almak İçin Bayagı Bir Süre .goname Caprice+ Allshow Yazmışındır Bide Hatırlamıyom Diyo.

Bahsettiğin zaten bir savaş değil, yağmalama olayı imiş. Zaten gm'lik yaptığım dönemler o dönemler ile farklı dönemler.. Oyunu bıraktıktan sonra merchant karakterim ile takılırken, Alderia'lar adına geri dönme kararı almıştım, en azından adına savaşılacak büyük bir guild'di hem oyuncu karakterim hem kendi gözümde alderia..

Bu arada öyle bir yanılgıya düşmüşsün ki daha önce sunucuda çalıştırılan emülatör'ün banka kasalarını görüntülememe problemi olduğu için hiç bir karakterin banka kutusuna müdehale edilemediğini bilmeden konuşmuşsun. Kendi kendin ile çelişip iftira atmak basit bir yol değil mi, Lord'lar olarak bunu master'ınız olan Camako'dan öğrenmiş olmalısın. Çünkü o da beni powerplay'i ile öldüremediği zamanlar bu tür suçlamalarda bulunurdu, hatta benden kaçtıktan sonra bu sefer Legolas tarafından saldırıya uğrar, ona da bir takım suçlamalarda bulunurdu, sonra da tüm Alderia'ya..

Neyse ki bunları her tartışışımda ne tutumum değişecek, ne de fikirlerim çünkü söyledikleriniz mantık çerçeveleri içinde değil halen kendinizi tatmin etme yolunda safsatalar..

Local bir sunucu açıp istediğiniz kadar skill ve stat sahibi olun, bunu her yerde kazanın.. Ya roleplay? Roleplay için bir komutunuz var mı? İyi roleplay yapan bir insana atabileceğiniz iftira? Hayır.. Biraz da bunu kazanın ve bunu tartışın, boş işlerdeki ergenliği atlatamamış veletler olarak oyun içerisinde benimle savaşanlarla yeriniz bir değildir çünkü.. Ben çok onurlu savaşçı tanıdım ve hiçbirinde forumda böyle karşı karşıya gelmedim "sen beni kestin, ben seni kestim.." pff..

zzkasapzz
Oyuncu
12 Temmuz 2002 12:32 %0
Loraux Onurlu Savştı Deyince Valla Aklıma Sen gelmiyon Geçmişi açtırma İstersen...
Yeter Kapa Konuyu...
Cap Sende Kestim Biçtim Öle yaptım Böle Yaptım Deme...
Ben her savaştığım Her kılıcımı Çektiğim İnsanın Kanını aldığım için Hep Üzülmüştüm Hep...
Hiç bir zaman Kestim biçtim Deme Dostum Boşver...
Loraux Eyer birdaha Onurdan Şereften bahsedersen Hele Benim hakkımda...

Laroux.PoS
Oyuncu
12 Temmuz 2002 17:21 %0
Pardon, gerçekten çok özür dilerim. Böyle düşündüğünü bilmiyordum demek ki fikri ile zikri bir olmayanlarla düşman dahi olmamak gerekiyormuş..

Zaten bu kadar "abuser" kullanıcı insanların account'larının neden kapatıldığı heralde apaçık ortadadır. Hepsi kendilerine ait olmayan bir account'dan foruma post etmeye başlamışlar ki; bu insanların henüz klavye kullanamadıklarını yazarken aynı şeyleri tekrarlayıp "reply" ettiği hiç bir mesajı anlamamış gibi gerçek cevabını vermediğini görüyorum..

Hadi açın bakalım eskileri? 2 yıl eskiyi de açın.. Siz yokken.. Bizler eğlenir ve halen "Ultima Online" oynarken..

(Bu mesaj 12 Temmuz 2002 18:10 tarihinde Laroux.PoS tarafından güncellenmiştir)

Rewendor
Oyuncu
12 Temmuz 2002 18:01 %0
Haydaa, kavgaya atlicaz orta yerden ama konuya fıransızız iyi mi

Herneyse: Yorgan gitti gitmesine de kavga bi türlü bitemedi.

Sayfa: « 1 2 3 4 5 6 »
Alana Geri Dön

Reklam: