Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
03/12/08 04:00 Toplam 16 oyuncu 50 sunucu 425 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Ultima Online (Arşiv)
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: The lord war alderi&lol

zzkasapzz
Oyuncu
08 Temmuz 2002 19:42 %0
quote:
Gönderen: Galpath
Olay şuydu,Enchanter bizim kaleye gelmiş bizi rahatsız ediyordu,saldırıp öldürdüm.Sonra bağıra çağıra gitti.Ardından biraz zaman geçti biz LoL le savaşa girdik,yeni Alderia'ya girenler falan olunca,The Lords'un hepsi(ya da çoğu diyelim) LoL'e geçti.Bu olaydan sonra zaten savaşın seviyesi düştü.Karşılıklı bağırışma,biririne * deme, falan.Sonra Def sağolsun attı bunları.Bu olaylardan sonra bunların hepsi hırs yapıp Coveda bana saldırdılar(Ve diğer Alderialılara da tabii).Birini öldürüp,Marduk'u da ağır yaraladıktan sonra LoL ve başka bir guild geldi,eh ben de bir adaya gittim .Sonra duydum ki Marduk(Camoka) arkadan bayağı konuşmuş...Ondan sonra da zaten sırf LoL lerle savaştık.

Camokanın savaş dediği karşılıklı bağırışmadan ibarettir yani .

Ya Çok Şey bildiğini sanıyorsun Yada Hiç bişey bilmiyorsun...
Ben Alderiaya War Ondum Ama Alderia Offdu Ama O aralar Alderiaya karşı kinim Sonsuz derece büyüktü Bu yüzden LoL Guildine Girmek istedim Ve Guildimi kardeşim Enchantere Devrettim Kardeşim Enchanter Hiç bir zaman LoL Olmamıştır.LoL den Hiç bir zaman Atılmamışımdır Kendi isteyim İle çıkmışımdır...
Alderia İle Savaşı War Off yaptıktan Sonra Alderialı Legolas İle En Sonunda Aram Düzelmişti.Daha Sonra LoL ün Alderialı [Bir Mage arkadaş vardı Alderialı Pek girmezdi Adını Unuttum]Ona Reskill Çekmesinden Sonra LoL e Direk War On Yapmıştım Yapmamım Nedeni LoL ün Sosarianın En Güçlü savaşçıları Olduğunu sanmamalarını İstedim Ve Girdiğimde İlk Savaşa Başladık Ve LoL Elemanlarının En Çok Kanını Dökenler bizler Olduk Bunuda Bulva Sölemiştir Bana Ve Daha Sonra Tüm Warları Off yapıp Kalemize Çekildik Ondan Sonrada Hacklenmiştim...
Legolasın Biritsh Kalesinde Sölediği Her Kelime hala Kulaklarımda Estelin Birit bankda Sölediği Her Kelime Kelimesine Kulaklarımda Ve Ben Ne zaman Bir Alderialıya Atack Verdiysem Hep içimde bir Burukluk Oluyordu...
WarLarı Off Yapmamın En büyük nedeni Savaşta Olduğumuz LoL Guildi Elemanları İle Savaş sırasında Bile Muhabbet ederdik...
Ben Bir çok Şeyi Alderia Halkından Örendim.
İnsanları Güçlerine Göre değil İnsanlara İnsan Oldukları İçin deyer vermeyi...
Büyücülük sanatını...
Alderia Kim ne derse Desin Efsane idi...
Estel Bana Dediklerini hatırlıyorumda Şimdi Sana bişey Sormak İstiyorum Snn2 Açılırsa Gene Burdamısınız?Umarım Burda Olursunuz Umarım...
Birde Commander of Alderia Ben Sadece Legolasa Ufak bir Küfür etmiştim Bununda Özürünü Dilemiştim Başka hakaretim Yoktu Sanırım Yanlışınız Var Lütfen Düşünüp taşınıp Öle yazın Yada Çoğul Konuşmayın...
Warheart:Sizde Bi Elesai Vardı sanırım Bir Mage Eyerki o olmasaydı Sizin Guilde Bilki Hep War On Dururdu...

zzkasapzz
Oyuncu
08 Temmuz 2002 19:43 %0
[Dark Senle Amma Muhabbet ederdik İcq hacklendi Hoca Yeni icqya Gelirsen Muhabbet eder Koklaşırız 153393219]

Evil_Ranger
Oyuncu
08 Temmuz 2002 20:07 %0
quote:
Gönderen: zzkasapzz
Gönderen: Shaolin
Ama yinede Caprice kullandığı dağıttım terimi tartışmalara yol açabilecek nitelikte olduğu için yanlış olmuş.
Lord'ların kendilerini yüceltmek için bu tür terimlere ihtiyaç duymasını, hoş karşılamadığımıda belirtmek isterim.

Düşmanlarım Alderia İçin Akan Kanımın Derinlğinde Boğulacaktır.
DarkEleman[Alderia]
(Bu mesaj 08 Temmuz 2002 14:51 tarihinde Shaolin tarafından güncellenmiştir)

Dark Caprice Alderia İle savaşlarda Pek yoktu Sanırım Bize Girmeden Önce Dağıtmış...

Camoka neden bilmediğin şeyler üzerine yorum yapıyorsun ki?3-4 ay skill kasıp karşımıza dikilmiş adam,o 3-4 ay içinde biz yoktuk bilmem biliyormusun?
Bir de hatırlatırım ,"Ben 8 saat Alderia'da kaldım Alderialıyım." diyen biri vardı bilmem hatırlarmısın...

Sonuçta diyeceğim şey gereksiz laflar etmeyin,insanlar kimin ne kadar uğraşıp da bir yerlere geldiğini,kimin 2-3 macro ile çalışıp buralarda laf yetiştirdiğini çok iyi biliyor.

Commander of Alderia

Evil_Ranger
Oyuncu
08 Temmuz 2002 20:11 %0
Tamam lafı uzatmanın hiç bir anlamı yok.Bu olay burda bitsin bence.Çünkü herkes bir ley diyecek uzayacak.

Bu arada yukardaki yazıya senin yazını yazmadan önce başlamıştım,o yüzden yazmış oldum.

Commander of Alderia

zzkasapzz
Oyuncu
08 Temmuz 2002 20:23 %0
Eklemek İstediğim Son Şey Ben Alderiada 8 saat kalmadım 5 gün kaldım Ve Beni Ben Olduğum için Aldılar Ben Alderialı İken App Healardım...
Ve Alderiadan Atılmadım Yanlışlıkla Kendim Çıktım Çıktıktan Sonrada Esteli Bulamadım Esteli Bulduğumda Lord Kurulmuştu...

dalitr2000
Oyuncu
09 Temmuz 2002 21:27 %0
Upsss!!! Ortalık cok bos kalıyor gibime geliyor. Herkeze selamlar beyler dostlarım, düsmanlarım ve asıl LORDUM CAMAKO.
Ben HamisH - The Lord yazdıklarınızı dusununce OSN'nin guzellıkerı tekrar aklıma geldi ve inanın gözlerim yasardı. Anlattıgınız olayda dün gibi aklımda ve tum yazılanların arkasındayım. Genede tek bir lafım olacak 'KESKE OSN'DE TEKRAR DOST DUSMAN TOPLANMA FIRSATINI BULABILSEK'. LORDUM sonsuz sevgiler emirlerinizi bekliyorum!!!
Herkeze Sonsuz Sevgiler,

HamisH - The Lord
Tamer Hamish - The Lord
Kanzuk DEDE - Muhabbet Adamı

WurkacTuRk
Albay
Albay
09 Temmuz 2002 22:34 %0
Hala hazırda uzerınden yıgın zaman gecılmesıne ragmen eskı muhabbetlerı yapmaktan bıkmadınızmı?...
Hayır esas serwerın kapatılıp forumların acık tutulması ne derece dogrudur...

mithrandir

Geldım Gordum Gene Gelecek Ben...

Ars Longa,Vita Brevis
Bilgi Çok,Hayat ise Kısadır...

Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

zzkasapzz
Oyuncu
10 Temmuz 2002 08:39 %0
quote:
Gönderen: dalitr2000
Upsss!!! Ortalık cok bos kalıyor gibime geliyor. Herkeze selamlar beyler dostlarım, düsmanlarım ve asıl LORDUM CAMAKO.
Ben HamisH - The Lord yazdıklarınızı dusununce OSN'nin guzellıkerı tekrar aklıma geldi ve inanın gözlerim yasardı. Anlattıgınız olayda dün gibi aklımda ve tum yazılanların arkasındayım. Genede tek bir lafım olacak 'KESKE OSN'DE TEKRAR DOST DUSMAN TOPLANMA FIRSATINI BULABILSEK'. LORDUM sonsuz sevgiler emirlerinizi bekliyorum!!!
Herkeze Sonsuz Sevgiler,

HamisH - The Lord
Tamer Hamish - The Lord
Kanzuk DEDE - Muhabbet Adamı

Dostum Neredesin yaw Çok özledim Seni İcq:153393219
Gel Canım Dostum Eyer İcq yoksa Camako2@yahoo.com
Kendine İyi bak...

Deltoro
Oyuncu
10 Temmuz 2002 13:57 %0
LoL u dağıtmak ? Ben varken hiçde öyle bir şey görmedim düşmanlarımız olan The Lord lar şahittir vücud üstünde olan kelle kalmadı.Alderia kellelerinin hepsi yerde ayaklarımızın dibinde yatıyodu.

Deltoro [ The Spanish ]

Laroux.PoS
Oyuncu
10 Temmuz 2002 14:47 %0
Deltoro.. ben neden aLderia'LI iken boyLe bir sahneyi hatIrLamIyorum?

Laroux GreenLeaf: the loneliness of the long distance runner.

zzkasapzz
Oyuncu
10 Temmuz 2002 14:53 %0
quote:
Gönderen: Deltoro
LoL u dağıtmak ? Ben varken hiçde öyle bir şey görmedim düşmanlarımız olan The Lord lar şahittir vücud üstünde olan kelle kalmadı.Alderia kellelerinin hepsi yerde ayaklarımızın dibinde yatıyodu.

Deltoro [ The Spanish ]

Biz Hariç Zaten Siz Girdikten Sonra Savaş Kapandı...
Alderia ile Sizin aranızdaki Savaştan Bahsedemem Alderia İçin Çok Karanlık günlerdi O günler...

cyber_ninja
Oyuncu
10 Temmuz 2002 14:53 %0
quote:
Gönderen: Laroux.PoS
Deltoro.. ben neden aLderia'LI iken boyLe bir sahneyi hatIrLamIyorum?

Laroux GreenLeaf: the loneliness of the long distance runner.

Konuşma kardeş. Boş işler. Boş konuşmalar.
Kırmasın kimse birbirini. Son post`umdur bu thread`a.

Legolas Greenleaf.
Lavdate Dominvm.

satanvirus
Oyuncu
10 Temmuz 2002 15:02 %0
Amma gereksiz bir tartışma Alderia benim uoya başladığımda girdiğim ilk guildi çok iyi dostluklarım olmuştu ve halada var LoLdakilerde çok iyi dostumdu LoLa girmeden once hepsini tanıyordum beyler yakışmıyor server kapanmış nelerden bahsediyorsunuz.Bence bu tarz anıları daha güzel bir biçimde anımsayın.

Virus[Ds]

_harvester_
Oyuncu
10 Temmuz 2002 15:15 %0
Demekki eski defterleri açma hatasını sadece ben yapmamışım.Olan olmuş bırakın tartışmayı.Boşuna sinirleri germeye gerek yok.ultima için sinir bozmak SUX.Forumda birine senden üstündüm derken eğer vicdanınız rahatsa.Gerçekleri sölediğinize inanıyosanız ozaman dicek bişeyim yok.
saygılar
Black Devil[DragonSlayerz]
RİSC[DragonSlayerz]

^^66Shaolin
Orgeneral

Orgeneral

_FoR_

10 Temmuz 2002 17:53 %0
İnsan yaptıklarını böbürlenerek anlatarak yücelmez ( dağıttım. kestim ezdim. kellerini aldım vs."
Alderia'nın farkı buradadır.

DarkEleman[Alderia]

problemchild
Oyuncu
10 Temmuz 2002 22:03 %0
quote:
Gönderen: vegabond
öhömmm hocam legolası 3 kişi kovalayıp kesemediğimiz günleri hatırla sen caprice
sen nasıl tek başına alderiayı dağıttın ?

neyse..
Bu arada Alderi yi daıtmışsındır sen Alderia da bir legolas derim başka da bi şey demem yeter o da zaten
ahaha ama çok komikti tebrikler
camako da yani neyse

Jesus is a Hunt
Flaubert

Ya Abicim Sen Ne Yalaka Adamsın Be!! Cafede Herkes Benim Comp. Başına Geçipte Covede Hepsinin Kellesini Eline Verdigimi Unutma! Sana Gelince Lego Sen Bana Artistlik Yaptıgın Zaman, Covenin Dışı Hemen
Kaleye Yakın Seni Dagger' Kesipte Res Pls Res Plss Rees Diye Bagıran Sen Değilmiydin? Şahit İstersen Şahit. Yalansa yalan De Başka Bişi Demiom Sana

SAYGILAR

Lord Caprice TheLord
GrandMaster Ezix
SaVaşMA SeViŞ

Zaknafein=TRK=
Oyuncu
10 Temmuz 2002 22:12 %0
Birsürü lego wardı caprice biri Light yada fc di unuttum 4 aydır yokum dieri Alderia dieride app archre olan bi lego,alderia ve light ın olmadıgına o res diye aglayanın adım kadar emınım

Janissary

problemchild
Oyuncu
10 Temmuz 2002 22:12 %0
quote:
Gönderen: Shaolin
Eğer hafızam beni yanıltmıyorsa ya da ben oyunda olmadığım süre içerisinda dağıttıysan bizi bilemiyorum. Bizim Lord lar ile savaşımız Camako'yu kaleden atmak ile başlayan ve Estel'in gelişine kadar süren 1 saati bulmayan bir savaştı.
Ayrıca savaş açtığımız Guildlar arasında Lordlar yoktu ve savaş açanlar listesinde de Lordlar yoktu.
Ama yanlışım varsa şimdiden özür diliyorum

DarkEleman[Alderia]

Hay Allahım yaaaa İlla Azımı Actırcanız Demi.Darkelemen Sen Beni tanırsın...
Benimle Birlikte Bayağı Kötüde Olsa Anın Oldu İnanki Her Seferinde Sana Acıdım Çünkü Sen Daha **** tin. Artistlik Olsun Diye +9 la Gezerken,Karşıma Çıkmıştın Bilmem Hatırlarmısın Haa Bide Silver kalkan ın vardı. Vardı Diyorum Çünki Karşılaşmadan 2 dakka Sonra YOK Oldu Bu Yok Olmanın Sebebi Hokus Pokus Değildi(You Are Dead) Wind de Hatırlarsın Yada Hatırlama Banane....

SAYGILAR

Lord Caprice TheLord
GrandMaster Ezix
SaVaşMA SeViŞ

problemchild
Oyuncu
10 Temmuz 2002 22:19 %0
quote:
Gönderen: =Zak=
İnşallah bir the lord, alderia savaşı daha olur,alderia lılarla aynı safta savaşmak ilginç ve güzel olur...

<--<Zaknafein>->
*Kılıcı kınını biraz zorlar çıkarken eskimiştir hafiften,ama hala eskisi gibi parlamakta

Ben Bu kadarını Beklemiodum Walla Demekki Bu Kadar İnsana Acı Yaşatmışızki Bizden İntikam Almak İstiyorlar...
Bi Çin Ata Sözü Vardır Belki Bilirsiniz
_*!&{&%
Anlamı: Yenilen Pehlivan Güreşe Doymaz

Lord Caprice TheLord
GrandMaster Ezix
SaVaşMA SeViŞ

Zaknafein=TRK=
Oyuncu
10 Temmuz 2002 22:23 %0
caprice sende benı hatırla hanı ben ice dungeonda idim ,calısıyordum , o sırada crimdim geldin bana daldın seni kestım sonra dedin '' bekle lan burda s.d..li archer '' geldin bida kestım eee Alderia lıların amacı onu bunu kesmek deil onlar kendı havasında sıze lfa atanlarda onlar deil sus,pvp konusunda alderia FC gibi guildlerın dısındakı kısılere laf at sunu kestım bunu kestim.sen hayatında 1 ! kestın mı onu söle...Alderiaların amacı onu kesmek bunu kesmek item lootlumak deil...

Janissary

problemchild
Oyuncu
10 Temmuz 2002 22:27 %0
quote:
Gönderen: =Zak=
Birsürü lego wardı caprice biri Light yada fc di unuttum 4 aydır yokum dieri Alderia dieride app archre olan bi lego,alderia ve light ın olmadıgına o res diye aglayanın adım kadar emınım

Janissary

Ben Gerizekalı değilim herhalde Demi Bu oyunu yaklaşık 2 Seneden Fazla Oynadım Ve Guild'in ne Demek Oldugunu biliyorum...
Kafasında Legolas[Alderia] Yazan Ve aptalca Konuşan Birisi Nasılda Alderia dan Olmaz?
İstersen Legoya Sor O Bilir. İnkar Edemez
Ama Dur İnkar da Edebilir Ne de olsa Alderinın Bir Üyesi.
Ben Estel'i Bile Kestim.
Hemde Kalelerinin Altında Sonra 4 Kişi Bana Dalıp Kestiler.
Hadi Bu da Yalan Desinler Bakıyım...

SAYGILAR

Lord Caprice TheLord
GrandMaster Ezix
SaVaşMA SeViŞ

Zaknafein=TRK=
Oyuncu
10 Temmuz 2002 22:31 %0
kardesim
Saan gerizekalı diyen olmadı.Ayrıca Alderia ılar kesmıs olabilirsin onların hedefi adam oldurmek deil onurlu yasamak.

Zaknafein=TRK=
Oyuncu
10 Temmuz 2002 22:36 %0
Sn onu kestım bunu kestım diye alderiaları deilde pvp üzerinde güclü olan guildelern bahsetmeye calıs bi bakalım ha?kimleri kestın LoL den ! den r.t den hadı onlar sana rakip.Yani belirtmek ıstedııgm su alderialılar ile sen farklı kulvardasın

problemchild
Oyuncu
10 Temmuz 2002 22:39 %0
Tamam Kesmiş Olabilirsin. Haa o Crimlikte Herhalde Alderiadan Birini Kesmişimdir O Yüzden crimim'dir. ahah
Bak Koçum Bu işin Kuralı Böyledir.
Büyük Balık Küçük balığı Yutar.
Ben Hiçbir Zaman Ezik Oldugumu İnkar Etmedimki!
Ama Bu Ezik Halimlede Bir Yerlere Gelmiş,Bazı Kişi Yada Guildlere Korku Salmışsam Bu Da Benim için Bir Avantajdır.
İlk Zamanlarda Millet Cafede Uo Oynarken, Ya Malmısınız Ne Anlıyorsunuz Yok Koyun Kescekmiş Tüy Yapcakmış Para Kazancakmış.
Ama Bi Gün Baktım Herkes Başlamış.Ben de başlayım Dedim.Tanırsınız Arthur a, Bab Gel Banada Bi Char Aç Dedim Neci Olcan dedi, Kolay Para kazanan Bi iş Dedim Ve Bana
50 mining 50 Bs Char Açtı Ben İlk 2 Ay Maden Kazdım Sonra Oyunu İyice Ögrenince Mage Kasıp Gm ledim. Anlıycan Benim Char Allahın Madenci idi.Ve Zaten Benim Bu oyunu Oynamamın Amacıda Savaşmak değil ŞEVİŞMEKTi

SAYGILAR

Lord Caprice TheLord
GrandMaster Ezix
SaVaşMA SeViŞ

Zaknafein=TRK=
Oyuncu
10 Temmuz 2002 22:41 %0
Tamam bu forum bitmistir annadım caprice saol.Bu forum daha fazla uzamzsa herkes sevincek

Sayfa: « 1 2 3 4 5 6 »
Alana Geri Dön

Reklam: